Orijinalini görmek için tıklayınız : Passat cc
2011 model ortalama 25.000de fln r line body var ustunde 20 Q7 janti fln var.. rockford fosgate p2 bas M acustic amfi var azda olsa tingirdasin dimi =)
http://img15.imageshack.us/img15/3271/img0991rh.jpg
http://img804.imageshack.us/img804/4706/img0993t.jpg
http://img850.imageshack.us/img850/4483/img0985io.jpg
http://img825.imageshack.us/img825/3344/img0626n.jpg
http://img252.imageshack.us/img252/6492/img0553e.jpg
http://img850.imageshack.us/img850/569/img0554i.jpg
http://img513.imageshack.us/img513/4170/img0582ub.jpg
havalarla basimiz dertteydi ***** jantli halinin temiz resmi yok suanda yakinda onuda atarimm..
http://img189.imageshack.us/img189/6840/img1153.png
http://img829.imageshack.us/img829/7176/img1121vz.jpg
garajdan ufak bi goruntu..
http://img805.imageshack.us/img805/7254/img0907p.jpg
buda abimin e92 m3'undenden tadimlik bi foto.. :p
http://img717.imageshack.us/img717/568/img0909pl.jpg
simdilik bu kadar resim ekleyebildim gun gectikce guncellemeye devam ederim hayirli gunler..
ÖmerF.Bayar
08-03-2012, 13:46
2 Aracada masallah, abinin m3 fena :)
passat cc ye maşallah q7 jantlarının bu kadar yakışacağını düşünmezdim body side baya iyi olmuş :)
m3 ün tadımlık fotosundan başka istemiyoruz bu kadarı yetti :D
Painkiller
08-03-2012, 13:51
Maşallah, aracınız çok güzel olmuş. Abinizin arabası ise, günün geri kalanını kötü geçirmemizi sağlıyacak.:) Kazasız, belasız.
tesekkur ederim gercekten fena m3 durdu durdu gitti aldi en son :) jant takacaz carbon on bobrek ayna on lip alacaz bitsin onunda fotolarini koyarim :)
passat cc ye maşallah q7 jantlarının bu kadar yakışacağını düşünmezdim body side baya iyi olmuş :)
m3 ün tadımlık fotosundan başka istemiyoruz bu kadarı yetti :D
passat ugrastirdi biraz ama guzel oldu =) yurt disindaki ornekler gibi yapmaya calistik birazda.. :D
Maşallah, aracınız çok güzel olmuş. Abinizin arabası ise, günün geri kalanını kötü geçirmemizi sağlıyacak.:) Kazasız, belasız.
iyi dilekleriniz icin tesekkur ederm allah size ve ailenize kaza bela vermesin.. ;)
Çok beğendim maşallah Allah kaza bela vermesin :)
Passata jantlar çok yakışmış ..
Maşallah kazasız belasız jantlarınız yakışmış ön plakayı sizde iptal etseniz abiniz gibi daha güzel olur :)
maşallah güzel olmuş ama m3 fenalarda moral bozdu.adanada hiç karşılaşmadım çok yeni sanırım.
kazasız belasız kullanın,jantlar yakışmış çok
by serçe
08-03-2012, 15:05
maşallah kazasız belasız iki aracada ..
maşallah kazasız belasız ama ön panjur mat siyah olsa daha güzel olabilirdi bence :)
M3 e zaten laf yok , maşallah
Garajinda maşallahi var :)
YUNUS YIRTICI
08-03-2012, 15:28
passatı dün 07,03,2102 de :) istoç tarafında yolda gördüm.normalde huyum değildir başka arabalara dönüp bakmak ama bu araba boynumu koparıyopdu resmen :) MAŞŞALLAH..
turco_013
08-03-2012, 15:33
maşallah cc ye. m3 gecen mersindeydi herhalde gece Sahil yolunun sonunda kulağımızın pasını baya bi aldı :):) maşallah
maşallah çok güzel.allah kaza bela vermesin
drummer582
08-03-2012, 17:10
Masallah mukemmel,kazasiz belasiz
tesekkur ederim gercekten.. :)
Passata jantlar çok yakışmış ..
tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin.. cok ugrastik surtmeden bu kdar indirmeye guzel oldu ama =)
tesekkurler istocun orda gordugunuzde arabayi ***** istanbul yollari yuzunden yukselttik birazcik.. m3 adanada pek cikmadi o yuzden gormemissinizdir.. evet gecen mersinde gordugunuz m3 bizimki idi arkadaslarin yanina gitmistik 1 tane daha m3 vardi hatta beyaz yanimda..herkese cok cok tesekkur ederim iyi dilekleri icin..
golfcu0101
08-03-2012, 17:40
maşallah topram makina fena duruyor:icon_tup:
beylikdüzünde her zaman görüyorum aracınızı :) Q7 jantlı hali daha iyi :) maşallah
evet beylikduzu'nde kaliyorz o yuzden buralardayiz hep yani :) m3'u getirdim artik onuda gorursunuz :)
Maşallah kazasız belasız... Allah kaza bela vermesin çok çok iyi
umut onatoglu
08-03-2012, 17:57
tesekkurler istocun orda gordugunuzde arabayi ***** istanbul yollari yuzunden yukselttik birazcik.. m3 adanada pek cikmadi o yuzden gormemissinizdir.. evet gecen mersinde gordugunuz m3 bizimki idi arkadaslarin yanina gitmistik 1 tane daha m3 vardi hatta beyaz yanimda..herkese cok cok tesekkur ederim iyi dilekleri icin..
Guzelde bi deneme olmus haberi geldi :) cc ye massallah kaportada gormustum ***** kendini gostermiyordu ama canlisi fenaymis motor orjinalmi cc de?
maşallah topram makina fena duruyor:icon_tup:
gozumuzden sakiniyorz desem yeridir :)
golfcu0101
08-03-2012, 18:00
gozumuzden sakiniyorz desem yeridir :)
sakınılmıcak gibimi maşallah:icon_tup:
Guzelde bi deneme olmus haberi geldi :) cc ye massallah kaportada gormustum ***** kendini gostermiyordu ama canlisi fenaymis motor orjinalmi cc de?
evet orj zaten dizel araba.. o gece biraz guzeldi =) ama bizim arabada limitor oldugu icin kesiliyor 270de :mad: bi kac gune actiracaz bakalim kaclari gorecegizz tesekkurler tekrardan :)
sakınılmıcak gibimi maşallah:icon_tup:
tesekkurler gercekten :)
Mert Safa
08-03-2012, 18:22
Arel'in önünde sık sık görüyorum çok beğendiğim bir araç :) Maşallah kazasız belasız tüm araçlarınıza :)
Arel'in önünde sık sık görüyorum çok beğendiğim bir araç :) Maşallah kazasız belasız tüm araçlarınıza :)
evet arel'de okuyorm.. :) o yuzden goruyosnzz..
İbrahim33
08-03-2012, 18:41
maşallah , gördüğüm en iyi cc diyebilirim
Masallah cc begendigim bir arac guzel olmus mOtor nedir nekadar yakiyor
maşallahh passat cok guzel olmus Q7 jantı cok yakısmıs M3 e de maşallah :)
SekoLive
08-03-2012, 19:20
vay be diyesim geldi :)
maşallah
Bayrampaşalı
08-03-2012, 19:20
masallah kardesım kazasız belasız cok guzel olmuş passat :)
öle abiyede can kurban beee :D
Rabbim nazarlardan saklasın CC ve M3'ü ikisi birbirinde güzel maşallah :)
BlackEmperor
08-03-2012, 19:29
hepsine ayrı ayrı maşallah keyifli sürüşler....
iyi dilekleriniz beni gercekten cok mutlu ediyor herkeze tesekkur ederim.. kazasiz belasiz arabanizin lastigine tas degmemesi dilegiyle :D
ClioRs182
08-03-2012, 20:09
o bu değilde m3 beni benden aldı ya zatn hastalığım var m3 lere koymayın şöle fotolar üzmeyin bizi :D passata maşalh body çok yakısmıs
umut onatoglu
08-03-2012, 20:23
evet orj zaten dizel araba.. o gece biraz guzeldi =) ama bizim arabada limitor oldugu icin kesiliyor 270de :mad: bi kac gune actiracaz bakalim kaclari gorecegizz tesekkurler tekrardan :)
Masallah durusu yeter m3 un adananin incilerinden siz istanbulda ogrencimisinz?
o bu değilde m3 beni benden aldı ya zatn hastalığım var m3 lere koymayın şöle fotolar üzmeyin bizi :D passata maşalh body çok yakısmıs
tesekkur ederimm.. m3un parcalari gelsn o zaman bi konu acacagim :p
Masallah durusu yeter m3 un adananin incilerinden siz istanbulda ogrencimisinz?
aynen ogreciyim istanbulda..
masallah kardesım kazasız belasız cok guzel olmuş passat :)
öle abiyede can kurban beee :D
abim iyidir ya :) hic kirmadi beni bugune kadar saolsn.. m3 ha onun ha benim.. ama benm gozum 4 ceker bi arabada :D
Yigit S.
08-03-2012, 20:39
Aykutum hoş geldin maşallah Semih abiyle arada karşılaşıyoruz m3 e de maşallah görünmüyosun hiç ;)
Extreme01
08-03-2012, 20:40
Vayt Aykut kardeşim hoşgeldin foruma Ceyhanımızın gururu Passatın hastasıyız 10 numara gerçekten görüntüsü semih abinin M3 fenalarda sesi yetiyor zaten ama pek görünmüyor ceyhanda başka biyerde miaraç Allah nazarlardan saklasın ikiside süper araç ama M3ün yeri bi başka :D
passat güzel maşallh, daha güzel fotolarını görmek isteriz.. kazasız belasız sürüşler
Aykutum hoş geldin maşallah Semih abiyle arada karşılaşıyoruz m3 e de maşallah görünmüyosun hiç ;)
ben pek cikmiyorm gunduzleri disariya o yuzden goremissinizdir.. siteye 4 defa uye olmaya calistim sonunda oldum hosbulduk ;) isim neydi senin acabaa.. ? tanisirmiyiz..
Vayt Aykut abim hoşgeldin foruma Ceyhanımızın gururu Passatın hastasıyız 10 numara gerçekten görüntüsü semih abinin M3 fenalarda sesi yetiyor zaten ama pek görünmüyor ceyhanda başka biyerde miaraç Allah nazarlardan saklasın ikiside süper araç ama M3ün yeri bi başka :D
valla m3 icin planlarimiz var biraz daha yirtilacak sesi :rolleyes: passatla cok ugrastim simdi yeni bi ise girisecegim i yuzden satabilirim passati iyi dileklerin icin saol gercekten :) isim ne acaba bu kadar iyi taniyosn bizi tanirmiyiz bizde seni acaba ?
passat güzel maşallh, daha güzel fotolarını görmek isteriz.. kazasız belasız sürüşler
zamanla ceker koyarim allah razi olsn iyi dilekleriniz icin
Extreme01
08-03-2012, 21:34
valla m3 icin planlarimiz var biraz daha yirtilacak sesi :rolleyes: passatla cok ugrastim simdi yeni bi ise girisecegim i yuzden satabilirim passati iyi dileklerin icin saol gercekten :) isim ne acaba bu kadar iyi taniyosn bizi tanirmiyiz bizde seni acaba ?
Selamlar Yasir ben ama sen beni tanımazsın Ceyhanlı olunca ister istemez biliniyorsunuz eee herkeste olmuyor böyle arabalar . M3 egzosla dahada keyiflenir o zaman sesini bol bol duymak doyasıya seyretmek isteriz nasip olursa binmek isteriz hani :D
Selamlar Yasir ben ama sen beni tanımazsın Ceyhanlı olunca ister istemez biliniyorsunuz eee herkeste olmuyor böyle arabalar . M3 egzosla dahada keyiflenir o zaman sesini bol bol duymak doyasıya seyretmek isteriz nasip olursa binmek isteriz hani :D
ceyhan kucuk yer haklisin kardesm.. m3de zaten egsoz var yakinda yazilim filtre fln yapilacak carbon parcalar alacagiz hayirlisiyla gorecegiz zamanla :)
Yigit S.
08-03-2012, 21:51
;););););)
cc ye maşallah m3e ne denilebilirki hemde kırmızı sadece off off diyorum kazasız belasız
Aracın güzel Maşallah :)
Semih abinin M3 üne söz yok zaten temizliği rengi egzosu yeter..
Extreme01
08-03-2012, 22:02
ceyhan kucuk yer haklisin kardesm.. m3de zaten egsoz var yakinda yazilim filtre fln yapilacak carbon parcalar alacagiz hayirlisiyla gorecegiz zamanla :)
Ne diyelim Maşallah o zaman M3e :) M3 ün konusu için illa parçaları bekleme bence bak herkes hasta oldu M3 hem daha detaylı görürüz . Parçaları taktıkça yeniledikçe foto koyarsın hem öyle daha iyi olur diye olur diye düşünüyorum :)
Aracın güzel Maşallah :)
Semih abinin M3 üne söz yok zaten temizliği rengi egzosu yeter..
tesekkur ederim kardesm zaten 0 gbii bise araba 4000 kusurde hala :)
Ne diyelim Maşallah o zaman M3e :) M3 ün konusu için illa parçaları bekleme bence bak herkes hasta oldu M3 hem daha detaylı görürüz . Parçaları taktıkça yeniledikçe foto koyarsın hem öyle daha iyi olur diye olur diye düşünüyorum :)
valla tam bitmeden koymayi dusunmuyorm kardesm yakinda yeni plakasi da girecek o zaman koyacagim isin aciksasi :) :)
Extreme01
08-03-2012, 22:11
Tamamdir usta bekliyoruz o zaman :)
mukemmel kazasız belasız masallah.......
mert_leon
08-03-2012, 22:34
maşallah nazar değmesin. garajda fenalarda :)
jantlar fena uymuş tebrikler :) ayrıca ses sistemi temiz olmuş.
aman aman bass istemedik zaten tingirdasin yeter dedik istedigimiz gibi oldu mas.. garaj'a yakinda bi evo veya golf r sokmayi dusunuyorm.. 4 ceker yani hayirlisi bakalim =)
Burak-Akın
09-03-2012, 00:08
iki araçda çok güzel maşallah :)
Ö.öztüRk
09-03-2012, 01:24
2 araca maşallah m3 fena duruyor kazasız belasız sürüşler
bora1311
09-03-2012, 01:30
passat mukemmel duruyor, masallah...
gule gule kullanin, kazasiz belasiz...
pert sierra
09-03-2012, 01:37
Q7 bitirmiş işi maşallah
exvitermini
09-03-2012, 03:45
maşallah kazasız belasız jantlar çok yakışmış.ceyhan ismini gördüm içim cız etti :(
çok güzelmiş, kazasız belasız..
Maşallah çok güzeller, cc nin basıklığı, garaj :)
yilmazcatalbas
09-03-2012, 08:31
masallah kazasız belasız
herkese cok tesekkur ederim baya ugrastik ama guzel oldu evet.. tekrar tesekkur ederim hayirli cumalar..
phoenixs
09-03-2012, 12:31
Muhteşem ötesi arabalar garaj Ali agaoglu garajı gibi Allah kaza bela vermesin
e92 de ayrı bi güzelll...
ikisinede maşşallah bmw fenalarda :D
volume81
09-03-2012, 14:04
///M3'ün tadı damağımda kaldı...
cc'ye maşallah :) ccc CC reyiz ccc :D
masallah cc cok güzel olmus
Sercan K.
09-03-2012, 14:46
CC çok başarılı olmuş..
M3 e yorum yok..
tesekkur ederim arkadaslar guzel yorumlariniz icin allah kaza bela vermesin hic birinize..
onurunal
09-03-2012, 18:15
passat a taptım resmen şu anda maşallah..
ön marka karartma hoş olmamış..
emre.ates
09-03-2012, 18:25
maşallah kazasız belasız çok fena olmuş :)
valla o on karbonu soktuk zaten.. sizde kazasiz belasiz gezin allah daha iyilerini sizlere nasip etsin..
garajda farkını belli etmiş :) masallah
garajda farkını belli etmiş :) masallah
saolasn :)
CasabLanca
09-03-2012, 23:43
maşallah çok güzel ok gibi duruyor
Alperen-B
10-03-2012, 01:17
maşallah allahımesirgesin ikisinide...
güzel olmuş aracınız okulda gördüm sanki kazasız belasız
Berk7767
10-03-2012, 01:37
araç çok güzel duruyor mat logo olmasa daha iyi olabilirmiş bence zevk meselesi:)jantlarda çok yakışmış maşallah:)
m. ali öz
10-03-2012, 03:07
kirli bile güzel :) maşallah ya. yanlız ilgi m3 e kayabilir :D merak uyandırdı tadımlık olunca :)
maşallah çok güzel ok gibi duruyor
Teşekkür ederim :)
güzel olmuş aracınız okulda gördüm sanki kazasız belasız
Doğrudur kardesm..
kirli bile güzel :) maşallah ya. yanlız ilgi m3 e kayabilir :D merak uyandırdı tadımlık olunca :)
Oyle oldu valla :D herkese teşekkürler arkadaslar Allah daha iyisini nasip etsin hepinize..