Orijinalini görmek için tıklayınız : Tutku
Buğra A.
08-03-2012, 17:02
Can sıkıntısından eski görüntülerden bir derleme yaptım. Bir nevi viral reklam. İyi seyirler.
Tutku on Vimeo (http://www.vimeo.com/38161168)
İbrahimRS
08-03-2012, 17:11
Güzel Çalışma olmuş eline sağLık. Bugra
fatihcakin
08-03-2012, 17:25
Çok güzel olmuş bir an bitmesin istedim.
Skyhawk34
08-03-2012, 17:28
muhteşem olmuş...
turbo&quattro
08-03-2012, 17:45
Bugra eskilerden derlemeler degilde daha yenileri bekliyoruz :)
Video cok guzel olmus ellerine saglik .
yunus_kg
08-03-2012, 17:47
çook iyi yaa
Buğra A.
08-03-2012, 18:27
Güzel Çalışma olmuş eline sağLık. Bugra
Çok güzel olmuş bir an bitmesin istedim.
muhteşem olmuş...
harika olmuş..
çook iyi yaa
Teşekkür ederim arkadaşlar. Beğendiğinize sevindim.
Bugra eskilerden derlemeler degilde daha yenileri bekliyoruz :)
Video cok guzel olmus ellerine saglik .
Teşekkür ederim abi. Şu an için mümkün gözükmüyor, ***** iş yoğunluğu var şu sıralar. Ayrıca yeni bir şeydende öte, farklı bir şeyler yapmak istiyorum. Bunun içinde imkan lazım. İmkansızlıkları aştıktan sonra yeni ve bambaşka şeyler doğacaktır, eminim =)
Buğra çok iyi olmuş.. Gerçekten ellerine sağlık.. Bu işi hakkıyla yapan nadir insanlardansın.. :)
RafetAraç
08-03-2012, 19:48
sen bu işi biliyorsun hocam :)
yavrım 10 numara yaaa ellerine sağlık
Face de denk gelip izledim bende, ilk drift academy ile alakalı birşey sandım, sonra şaşırttı biraz :)
Çok güzel bir derleme olmuş, eline sağlık :)
judgeGTI
08-03-2012, 19:55
mükemmel :icon_tup:
eline emeğine sağlık
utkuselamoglu
08-03-2012, 20:07
super biraz daha uzun olsaymış:D
Çok çok güzel hiç bitmesin istedim özellikle 430 noktayı koydu video sonunda elinize sağlık :)
63owen63
08-03-2012, 23:07
Merak ettim :)
çok güzel olmuş ellerine saglık.
Turk-Look
08-03-2012, 23:42
Güzel iş Buğra'cım:)
sanki dolly crane'le alınmış bi görüntü mü sezdim ne:soru:(27-30sn.)
Kardeşim çok başarılııı :)
Buğra A.
08-03-2012, 23:52
Buğra çok iyi olmuş.. Gerçekten ellerine sağlık.. Bu işi hakkıyla yapan nadir insanlardansın.. :)
Teşekkür ederim. Böyle bir şeye layık gördüğün için ayrıca mutlu oldum :)
sen bu işi biliyorsun hocam :)
Eyvallah :) Saolasın.
yavrım 10 numara yaaa ellerine sağlık
Saol başkan diyorum ben sana şimdi =)
Face de denk gelip izledim bende, ilk drift academy ile alakalı birşey sandım, sonra şaşırttı biraz :)
Çok güzel bir derleme olmuş, eline sağlık :)
Teşekkürler. Viral bir reklam patlatayım istedim, amacına ulaştı gibi gözüküyor =)
mükemmel :icon_tup:
eline emeğine sağlık
Çok çok güzel hiç bitmesin istedim özellikle 430 noktayı koydu video sonunda elinize sağlık :)
çok güzel olmuş ellerine saglık.
Teşekkürler..
super biraz daha uzun olsaymış:D
Viral reklamlar kısadır, nettir, açıklayıcıdır :D
Merak ettim :)
Öyleyse sitelere buyur ediyoruz =)
Buğra A.
08-03-2012, 23:53
Güzel iş Buğra'cım:)
sanki dolly crane'le alınmış bi görüntü mü sezdim ne:soru:(27-30sn.)
Teşekkür ederim abicim. Beğendiğine çok sevindim. Tabi ki doğru :) Eserlerinize sağlık.
Kardeşim çok başarılııı :)
Teşekkür ederim abicim. Beğendiğine sevindim.
Buğra A.
08-03-2012, 23:54
Destelemek isteyenler;
Twitter RT : https://twitter.com/#!/bugraakpinar/status/177819793385193473
Eline saglik Bugra, hakkaten cok begendim, lezzet alarak izledigim bir klip oldu :)
Burak-Akın
09-03-2012, 00:05
güzel bi çalışma olmuş emeginize saglık..
VTec_king
09-03-2012, 00:17
buğra eline sağlık kardeşim sen bu işi biliyorsun senden uzun metrajlı sağlam bir çekim bekliyoruz,emin ol bir çok kişiyi bu işlere özendirebilicek ve sevdirebilicek birşey olacaktır.
Selcuk_RoL
09-03-2012, 00:25
gene bir buğra klasiği eline sağlık
Güzel olmuş.
Ps
özledim :D
Ö.öztüRk
09-03-2012, 01:09
çok güzel olmuş ellerine sağlık, bu işi en iyi yapan birisin bence başarıların devamını dilerim.
Çok güzel olmuş eline sağlık
Ellerine sağlık Buğra abi yine başarılı bir çalışma olmuş :)
by serçe
09-03-2012, 10:55
çok güzel eline sağlık ..
Yurt dışından görüntüler gibi olmuş eline sağlık.
MatraX_07
09-03-2012, 11:24
bu konuda aşmışsın kendini kardeşim
Yolun açık olsun
Başarılar
Bugra mükemmel olmuş yine bravo.Benim arabaya da birseyler çekelim mı ?
Her zamanki gibi harika olmuş :) Devamınıda isteriz :)
Buğra A.
09-03-2012, 12:34
Eline saglik Bugra, hakkaten cok begendim, lezzet alarak izledigim bir klip oldu :)
Saol Tarık. Böyle şeyler duymak güzel :)
güzel bi çalışma olmuş emeginize saglık..
ellerine sağlık..
gene bir buğra klasiği eline sağlık
Eline sağlık Buğra.
Çok güzel olmuş eline sağlık
Ellerine sağlık Buğra abi yine başarılı bir çalışma olmuş :)
çok güzel eline sağlık ..
Yurt dışından görüntüler gibi olmuş eline sağlık.
bu konuda aşmışsın kendini kardeşim
Yolun açık olsun
Başarılar
Her zamanki gibi harika olmuş :) Devamınıda isteriz :)
Teşekkür ederim.
buğra eline sağlık kardeşim sen bu işi biliyorsun senden uzun metrajlı sağlam bir çekim bekliyoruz,emin ol bir çok kişiyi bu işlere özendirebilicek ve sevdirebilicek birşey olacaktır.
Teşekkür ederim, eyvallah :) Benimde temennim o yönde. Kısmet olurda, çekebilirim umarım öyle şeyler.
cıksss olmamış
Saol kardeşim benim :)
Güzel olmuş.
Ps
özledim :D
Saolasın yavrum. Bende, bende :D
çok güzel olmuş ellerine sağlık, bu işi en iyi yapan birisin bence başarıların devamını dilerim.
Teşekkür ederim. Layık olabiliyorsam, ne mutlu bana.
Bugra mükemmel olmuş yine bravo.Benim arabaya da birseyler çekelim mı ?
Teşekkür ederim abim. Çekelim abi, yapalım ufaktan ;)
MR.TurboALİ
09-03-2012, 17:24
çok çok güzel olmuş heryerde karşıma çıkıyor herkes paylaşıyor :D bu arada bizde bişeler istiyoruz bi konuşsak iyi olucak sağlam gelicez inş.
Havalar düzelince ararım Bugra...
buğra akpınar klasiği . yorum yapmaya gerek bile yok .
işi gücü bırak da uzun metraj a gir buğra :)
Buğra A.
10-03-2012, 08:30
çok çok güzel olmuş heryerde karşıma çıkıyor herkes paylaşıyor :D bu arada bizde bişeler istiyoruz bi konuşsak iyi olucak sağlam gelicez inş.
teşekkür ederim. ben maalesef ki şahit olamıyorum çünkü FaceBook profilim bloke oldu :) Ama umarım, destekleyen ve beğenen arkadaşlar devamlı olarak paylaşırlar.
Havalar düzelince ararım Bugra...
sen her zaman ara abi :)
buğra akpınar klasiği . yorum yapmaya gerek bile yok .
işi gücü bırak da uzun metraj a gir buğra :)
bitanesin.
maddi olanak, ekip, sponsor vs.. elimde ki projeleri değerlendiremediğim sürece zor gibi gözüküyor. tv ve reklama devam ediyorum şimdilik.
ben daha kötü bir iş çıkadığını görmedim eline sağlık geçişler harika efektler harika devamını bekliyorum...
Bitmesin istedim :) ellerine saglik daha uzun belgesel tadinda calismalar isteriz.
Sabah sabah beni benden aldı, gerçekten videolarınız çok akıcı ve sürekleyici iyi bi modifiye filmi çekilse on numara olur uzun metrajlı :) Kadrajınıza sağlık..
Buğra A.
10-03-2012, 10:22
ben daha kötü bir iş çıkadığını görmedim eline sağlık geçişler harika efektler harika devamını bekliyorum...
Teşekkür ederim :) Süpersin.
Bitmesin istedim :) ellerine saglik daha uzun belgesel tadinda calismalar isteriz.
Projeler var fakat gerçekten kaliteli olsun istiyorum ve bu yüzden bekletiyorum. Teşekkür ederim.
Sabah sabah beni benden aldı, gerçekten videolarınız çok akıcı ve sürekleyici iyi bi modifiye filmi çekilse on numara olur uzun metrajlı :) Kadrajınıza sağlık..
Çok teşekkür ederim. İnşallah o da bir gün kısmet olur bana :)
gerçektende çok güzel! emeğinize sağlık bence türkiyede araba ile ilgili adam gibi film çekileceksa bunu siz yapmalısınız çok profesyonelce bir video başarılarınızın ve videolarınızın devamını dilerim hocam ;)
çok güzel olmuş emeğinize sağlık
Buğra A.
10-03-2012, 11:32
tadı damağımda kaldı :(
başarılı olmuşum desene :)
gerçektende çok güzel! emeğinize sağlık bence türkiyede araba ile ilgili adam gibi film çekileceksa bunu siz yapmalısınız çok profesyonelce bir video başarılarınızın ve videolarınızın devamını dilerim hocam ;)
çok teşekkür ederim. çok güzel kelimeler bunlar. Kadir Köymen, vakti zamanında Şayin adında kısa metrajlı bir türk filmi yapmıştı bu konu ile ilgili. Açıkçası, iyi bir senaryom olmadan eline su dökemem :)
çok güzel olmuş emeğinize sağlık
teşekkür ederim.
birsen07
10-03-2012, 11:51
yeteneğiniz konusunda tebrik ediyorum sizi çok güzel bi çalışma olmuş. arkadaşlarında dediği gibi tadı damağımda kaldı valla :) daha uzun videolar bekliyoruz.. emeğenize sağlık :)
aslında birçok senaryo önerilebilir böyle bir konu açsanız sohbet bölümünde günlük olağan şeyler bile yeterli olur klasik hızlı ve öfkeli gibi değilde daha orjinal bi fikir elbet çıkar bu siteden mesela benim aklımdakı senaryo şöyle
bir çocuk küçükken babasıyla yarışları izlemeye gider ve tam orada arabalara aşık olur boş zamanlarında dedesinin garajdaki eski arabasıyla uğraşır merak eder söker takar sonra araba yapıcam hevesityle birçok insandan kazık yer ve en sonunda kendısı yapar arabasını uğraşır eder vs.. ve bunun üzerine birsürü senaryo daha yazılabılır siz yapın biz destek olalım izleyelim çok kısa metrajlı fılm gördüm ama keyif alarak ızledıgım keşke tam bir film olsa hiç bitmese dediğim şeyler hep sizden çıkıyor tekrardan emeğinize sağlık..not:cok daha guzel fıkırlerınız vardır emınım
başarılı olmuşum desene :)
hiç başarısızlığını görmedim ki ;) ama Kenanın mcs ye çektiğin gibi bir video hep hayalim :)
Bad-Fast
10-03-2012, 13:10
çok iyi olmuş ...
civic@ef
10-03-2012, 15:17
face dede izlemiştim mukemmel olmuş.
Buğra A.
10-03-2012, 16:25
yeteneğiniz konusunda tebrik ediyorum sizi çok güzel bi çalışma olmuş. arkadaşlarında dediği gibi tadı damağımda kaldı valla :) daha uzun videolar bekliyoruz.. emeğenize sağlık :)
bende bu güzel dileklerinizden ötürü teşekkür ederim. viral reklam, tam anlamıyla olmasa da başarıya ulaştı diye düşünüyorum. daha uzun işler yapmak bende istiyorum. biraz reklamı kuvvetlendirip, sponsor arayışında yalnız kalmamaktı dileğim. belgesel çekmek istiyorum :)
aslında birçok senaryo önerilebilir böyle bir konu açsanız sohbet bölümünde günlük olağan şeyler bile yeterli olur klasik hızlı ve öfkeli gibi değilde daha orjinal bi fikir elbet çıkar bu siteden mesela benim aklımdakı senaryo şöyle
bir çocuk küçükken babasıyla yarışları izlemeye gider ve tam orada arabalara aşık olur boş zamanlarında dedesinin garajdaki eski arabasıyla uğraşır merak eder söker takar sonra araba yapıcam hevesityle birçok insandan kazık yer ve en sonunda kendısı yapar arabasını uğraşır eder vs.. ve bunun üzerine birsürü senaryo daha yazılabılır siz yapın biz destek olalım izleyelim çok kısa metrajlı fılm gördüm ama keyif alarak ızledıgım keşke tam bir film olsa hiç bitmese dediğim şeyler hep sizden çıkıyor tekrardan emeğinize sağlık..not:cok daha guzel fıkırlerınız vardır emınım
benim kafamda da senaryolar var. hatta, 13 bölümü yazılmış dizi senaryom bile var, otomobil konulu. ama iş senaryoyla bitmiyor. benim elimden izlediğiniz çoğu şeyi ben tek başıma yapıyorum (kurgu, miks, görüntüler, renklendirme vs..) güzel bir teknik ekibe ve güzel ekipmanlara ihtiyacım var. sinema tadında bir şeyler yapmak lazım. önemli olan ne çekileceği değil, ne çekilebileceği. yoksa kısa film yapmakta bir şey yok. bütçeyede gerek yok, ekibede.. 1 günümü alır her şey.
hiç başarısızlığını görmedim ki ;) ama Kenanın mcs ye çektiğin gibi bir video hep hayalim :)
ya sen bitanesin :) o video güzeldi de fazlası zarar, anlarsın ;)
çok iyi olmuş ...
face dede izlemiştim mukemmel olmuş.
teşekkür ederim.
ya sen bitanesin :) o video güzeldi de fazlası zarar, anlarsın ;)
aynen herşeyin fazlası zarar,bizde kıvamında yapardık :)
Güzel olmuş elinize sağlık :)
By_HaNNibaLL
10-03-2012, 17:13
Ellerine sağlik abi yine bomba bir video cıkartmişsin önceden msnden sohbet ederdik iş güç artik girmiyorsunuz sanirim
Başarilarinin devamini dilerim
Buğra A.
11-03-2012, 14:58
aynen herşeyin fazlası zarar,bizde kıvamında yapardık :)
:)
Güzel olmuş elinize sağlık :)
teşekkür ederim..
Ellerine sağlik abi yine bomba bir video cıkartmişsin önceden msnden sohbet ederdik iş güç artik girmiyorsunuz sanirim
Başarilarinin devamini dilerim
teşekkür ederim. evet, uzun zamandır kullanmıyorum. FaceBook'tan (blokem açıldığı zaman) ya da Twitter üzerinden konuşabiliriz ama =)
Buğra A.
11-03-2012, 16:47
teşekkür ederim.
bu arada viral sonuçlarından bahsedeyim biraz :
Viral reklamın sonucunda; 4 günlük ziyaretçi sayısı : 8628 kişi,
Viral reklamın sonucunda; 4 günlük ziyaretçi sayısının ülke dağılımı : 1-Türkiye , 2-Amerika , 3-Rusya , 4-Almanya , 5-Ukrayna
pazartesi günü, farklı bir viral ile daha bu seriyi devam ettirmek istiyorum. viral'in etkisi sandığımdan da büyük oldu. yaz döneminin gelmesiyle beraber de yeni projelere başlamış olurum.
By_HaNNibaLL
11-03-2012, 16:57
teşekkür ederim. evet, uzun zamandır kullanmıyorum. FaceBook'tan (blokem açıldığı zaman) ya da Twitter üzerinden konuşabiliriz ama =)
Twiterda takip ediyorum zaten abi ama pek kullanmiyorum facebook a isyan etmişsin zaten bi dvd projesi vardi onu gerçekleştirmedin sanirim
Çok güzel olmuş. Başarılarınızın devamını dilerim :)
vallahı ıstanbulda olsam seve seve yardım etmek ısterdım sana hocam bos zamanlarımda hep gelırdım yanına ekıp kurulurdu ama prof. degıl tabıkı oda var bu yetenegını bırakma sakın senın gıbı işini kalıtelı yapan ınsanlara ıhtıyacımız var bızım hedefınden vazgeçme ve bıze şöyle arabalı guzel bı fılm ızlet türklerınde cok cok prof. seyler yapabılecegını gorsun herkes yolun acık olsun ;)
bırde bırsey daha dıcem ınsanlar malesef bu ulkede yapılan şeylere destek olmuyor çok yazık =( bunu bız bıle yapıyoruz bazen işini nasıl yaptıgın barz ortadayken kımsenın arkanda durmaması ne acı kendı başına bırseyler yapıyorsun ugrasıyorsun cabalıyorsun saatlerını verıyorsun ama burada bıle tebrik etmek zor gelıyorken destek beklemek ımkansız olur bu kıbır nedendır anlamıyorum yapılan iş kötü bıle olsa desteklemek gerekır daha ıyısının olması ıcın böyle olmazsa ne yapanda heves kalır nede bırdaha vıdeo ceker allah yolunu acık etsın hocam
guzel olmus elıne emegıne saglık..
Ya Bugra sen bi film ceksene :D Biz sana sponsor oluruz:D
Masallah kardesim cok guzel olmus ellerine saglik.
Buğra A.
11-03-2012, 23:01
Twiterda takip ediyorum zaten abi ama pek kullanmiyorum facebook a isyan etmişsin zaten bi dvd projesi vardi onu gerçekleştirmedin sanirim
kardeşimsin. DVD projesini yaptım, bitti. Dileyene gönderiyorum. Uzun bir şey yok ama, kısa kısa işler.
Çok güzel olmuş. Başarılarınızın devamını dilerim :)
teşekkür ederim.
vallahı ıstanbulda olsam seve seve yardım etmek ısterdım sana hocam bos zamanlarımda hep gelırdım yanına ekıp kurulurdu ama prof. degıl tabıkı oda var bu yetenegını bırakma sakın senın gıbı işini kalıtelı yapan ınsanlara ıhtıyacımız var bızım hedefınden vazgeçme ve bıze şöyle arabalı guzel bı fılm ızlet türklerınde cok cok prof. seyler yapabılecegını gorsun herkes yolun acık olsun ;)
teşekkür ederim. ekip kurulur yine, sadece kamera ve türevleri ile ilgili olmuyor ekip. bu işe bir şey katan herkes ekipten bir parça zaten. sen, şu an ekipten bir parçasın çünkü yorumunla değer kattın videoya. izleyen herkesinde olduğu gibi..
bırde bırsey daha dıcem ınsanlar malesef bu ulkede yapılan şeylere destek olmuyor çok yazık =( bunu bız bıle yapıyoruz bazen işini nasıl yaptıgın barz ortadayken kımsenın arkanda durmaması ne acı kendı başına bırseyler yapıyorsun ugrasıyorsun cabalıyorsun saatlerını verıyorsun ama burada bıle tebrik etmek zor gelıyorken destek beklemek ımkansız olur bu kıbır nedendır anlamıyorum yapılan iş kötü bıle olsa desteklemek gerekır daha ıyısının olması ıcın böyle olmazsa ne yapanda heves kalır nede bırdaha vıdeo ceker allah yolunu acık etsın hocam
bu ülkede taşıtlar bir problem zaten. her zamanda böyle kalacak gibi gözüküyor. şu an için çok erken destek için. sinema filmi, dizi, reklam filmi.. bunları çeken özel yönetmenler var. bende onlardan bir tanesiyim. bazen sinema sahnesi, bazen bir proje.. bunlar zaten başlı başına bir destek. bakarsın bir gün çok para kazanırım, kendi sinema ekipmanlarımı alırım. parayada kıyar, çekerim o filmi.
forumları seviyorum, zaten TechTurkey var olma sebeplerimden birisi. bunada şükür diyorum ben. bir çok sorunla karşılaştım, adam gibi reklamını bile yapamadım videonun, ama inan çok mutlu oldum. sadece forumlara koyarak bu kadar izleyici kazandım ki, facebook'ta bile dönüyormuş, öyle okudum yukarıda ki yorumlarda. bu beni mutlu etti.
ben 2007'den beri bir şeyler yapmaya çalışıyorum. ama 2012 itibari ile yalnız değilim. bu işi severek yapmak isteyen çok insan var. onlarıda izliyorum. devam ederim, inşallah Allah izin verdiği sürece. Allah herkesin yolunu açık etsin.
Buğra A.
11-03-2012, 23:02
guzel olmus elıne emegıne saglık..
teşekkür ederim.
Ya Bugra sen bi film ceksene :D Biz sana sponsor oluruz:D
Masallah kardesim cok guzel olmus ellerine saglik.
bitanesin :) teşekkür ederim.mutlu ettin beni bu güzel yorumunla.
Berk7767
11-03-2012, 23:12
Çok güzel olmuş vallaha keyifle izlediim:)
ADMISE R1
12-03-2012, 00:43
süper olmuş elinize sağlık
arkadaşlar bence video'yu duvarınızda paylaşın daha çok kişiye ulaşsın çünkü ben bu şekilde haberdar olmuştum buğra'dan ve techturkeyden hatta o videoda kendi oynuyordu repliğinde ''arabam hazır en hızlınızı bekliyorum yazmıştı tech e biri onu okuyordu sanırım'' bence hepimiz destek olmalıyız teşekkürler buğra bize böyle güzel video izlettiğin için
Buğra A.
12-03-2012, 13:15
Çok güzel olmuş vallaha keyifle izlediim:)
süper olmuş elinize sağlık
teşekkür ederim.
arkadaşlar bence video'yu duvarınızda paylaşın daha çok kişiye ulaşsın çünkü ben bu şekilde haberdar olmuştum buğra'dan ve techturkeyden hatta o videoda kendi oynuyordu repliğinde ''arabam hazır en hızlınızı bekliyorum yazmıştı tech e biri onu okuyordu sanırım'' bence hepimiz destek olmalıyız teşekkürler buğra bize böyle güzel video izlettiğin için
Allah razı olsun, düşünmen yeterli =) Ama o bahsettiğin Buğra ile ben farklı Buğra'larız =) O, Buğra abi, yani büyük Buğra, organizatör olan. Ben, ufak Buğra =)
By_HaNNibaLL
12-03-2012, 14:26
DVD den bi adet ben alabilirim abi
Ellerine sağlık mükemmel çalışma
Buğra A.
12-03-2012, 16:04
DVD den bi adet ben alabilirim abi
Kopyalayıp, yollarım kardeşim sanada.
Ellerine sağlık mükemmel çalışma
teşekkür ederim.
bende dvd ıstıyorum hocam imkan varsa :)
Buğra A.
12-03-2012, 20:04
tabi ki. yeni kopyaları yapıp, dağıtıma başlarım tekrar =) gerekirse konu açarım, isteyenlere ulaştırırım.