Orijinalini görmek için tıklayınız : Jant Konusu
Arkadaşlar ıkıncı el bır jant aldım...
Bugun jantcıya goturdum ıkı jant yuksek ısıyla duzeltılmiş...
Hammaddesi bıraz erımıs jantın ustunun dedi jantcı ama arkaya takarsan bır sey olmaz dedi...
Benım ıcıme kurt düştü kaynak falan yok ama yuksek ısıyla duzeltıldıgınden alumınyum zarar gormus tabı bıraz...
Can meselesi bu sizce kullanırsam bır sıkıntı yaşarmıyım ?
Alırken bakmamışmıydın janta?
Isı görmüş metal mukavemetini kaybedebilir. Bence iade edin
pek anlamıorum bu işlerden :(
SOMEONESPECIAL
09-03-2012, 15:36
Bi şey olmaz arkaya taktıktan sonra... Hepimiz yapmadık mı bunu ?
Isı görmüş metal mukavemetini kaybedebilir. Bence iade edinısıl işlem yapılmışsa kaybeder
arkadaş gönül rahatlıgıyla takabılır bişi olmaz alımınyuma
Aldıgın yere iade et sonuçta bir can taşıyorsun hadi sana neyse olduya bir başkasıda biner arabana onun ne günahı var dimi?
kafam çok karıştı şimdi :ss
iade etme şansım yok şahısdan aldım cunki..Netten bulmuştum sahıbınden..Ya sorun değil iade etmesemde parayı yakarım cana gelmesınde...
bence hiç uğraşma geri iade et sonuçta can taşıyacaksın....
Adam size tamirsiz kaynaksiz diye satmis... Sizde tamirsiz kaynaksiz diye satin...
alper_pug
09-03-2012, 16:11
Adam size tamirsiz kaynaksiz diye satmis... Sizde tamirsiz kaynaksiz diye satin...
Adam kendi arabasına takmaya çekiniyor , başkasının canınamı kastetsin?
kesinlikle kullanmayın..sonucta jant ve lastigin üzerinde yürüyorsunuz ;)
Buyuk jantlari sifir almak her zaman iyidir basin agirmaz tr yolunda 40 yanakla jant yamulmamasi zor.
Acaba ne kadar yamulduda nasil duzeltiler.
bLackModeL
09-03-2012, 18:19
bısey olacagını zannetmıyorum yamuk yumuk yoksa cukurlarda bıraz dıkkat edersın olur bıyer suan jantın cın jantları ıle aynı katagorude sert dusersen kılırı ısı ıslemı bıle olmasa .. uzun yol yapmadıkca bısey olmaz
HondatugraL
09-03-2012, 18:33
abı butun arabanın yuku ve ıcındekının canı jantla lastıge bakar allah gostermesın arabaya dolusupta gezmeye çıkınca başınıza iş gelse kendınızı suçlarsınız bence işi şansa asla bırakmayın verin gitsin.
Jant ısıtılıp duzeltılebılır sonucta soguk jant cok egrı ıse duzeltılırken kırılır yada catlar. Fazla ısıtıldıgında tabıkı jantta bellı bır guc kaybı olur. Ama burda ısıtılmaktan kasıt egık bolgeyı hafıf tavlamak olmalıdır. Bu işin arkası önü olmaz yapılan jant arkayada önede takılabılmeli. İşin ehli biri yaptıysa sıkıntı olmaz. Fakat yok arkaya takalım bişey olmaz gibisinden konusmussa yaptıgı ıse guvenmıyordur bence. İstanbulda iseniz Topkapı Akınsal sanayıde jantcıyım ben. İsterseniz bir ugrayın yardımcı oluruz.
ALPER-VNS
09-03-2012, 19:58
zaten jant yamulduğunda başka bi düzeltme şekli bilmiyorum ben.. rc jantlarını düzelttirmiştim 2 kere ondan önce 306 vardı onu kaç kere düzelttirdiğimi hatırlamıyorum bile.. cana kastedicek kadar mühim bi durum yok bence..
Tanıdık bır jantcı bulup jantları gosterıcem sanırım...