PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Vti Titreme !!!

Beterino
09-03-2012, 19:39
Arkadaşlar Aracımda bi Titreme vardı Sürüş esnasında gaza yüklendiğim Zaman Motor Kulakları Kopuktu Yeni Takıldı Sol İç aks bozuktu Sağ Sol 2 sinide Yeniledim ( Akslarda hiç bi Sorun kalmadı Titreme %80 Azaldı fakat Çok az Derecede yapıoooo Araç Biraz Fazla basıkkk Kaldırsak Düzelirmi Acaba Varmı Yaşayan bölee bişeyyy Yayları deiştirmek istiyorummmm Fakat Onlardan Değilsede Masraf Etmek istemiorum Bu arada Aracın üzerinde Kesik Bi Yay Yok Coil Ex 5cm Varr Şimdiden Teşekkürler

EREN34
09-03-2012, 19:45
Salıncak burçları yavaş yavaş eskiyor olmasın? Önce titreme (özellikle frende disk bozukmuş gibi) daha sonra ilerledikçe gezme yaptırır araca

Beterino
09-03-2012, 19:49
Salıncak burçları yavaş yavaş eskiyor olmasın? Önce titreme (özellikle frende disk bozukmuş gibi) daha sonra ilerledikçe gezme yaptırır araca

Salıncak Burçlarında Sıkıntı Yokkkk bu aradaa Eklemeyi Unuttum Diskler Ve Balatlarda Sıfır !!Düşüklüktenmi yapıo Acaba Akslar görevini Yerine getiremediği İçin ?

dgoo
09-03-2012, 19:54
Aks açılarından kaynaklanabilir oem yay varsa dene

Beterino
09-03-2012, 19:57
Aks açılarından kaynaklanabilir oem yay varsa dene

Oem yay mevcutta Kaldırmak istemiorum Kaldırrısamda İndirmem Zaten Oem Oem Takılırızzzz yaşayan Aynı problemi biri çıkar belkiii :)Saolasın yinede

fatihcakin
09-03-2012, 22:42
Oem yay mevcutta Kaldırmak istemiorum Kaldırrısamda İndirmem Zaten Oem Oem Takılırızzzz yaşayan Aynı problemi biri çıkar belkiii :)Saolasın yinede

İki arada bir derede kaldınız dimi :) kaldırmak istemiyor can ama diğer taraftanta titreme :D

kanashibari
09-03-2012, 23:07
Aks açıları. Olabilir aks başları olabilir. Volan olabilir. Lastiklerdeki balans ve yamukluktan olabilir.

eser
09-03-2012, 23:28
basıklıktan olduğunu sanmıyorum AK vti yıllardır yerin dibinde o şekilde hem günlük biniliyor hem roll yapılıyor bir sıkıntı yaşanmıyor :S

Beterino
10-03-2012, 20:05
Aks açıları. Olabilir aks başları olabilir. Volan olabilir. Lastiklerdeki balans ve yamukluktan olabilir.
bakıcam hepsine :) Tekrardan

İki arada bir derede kaldınız dimi :) kaldırmak istemiyor can ama diğer taraftanta titreme :D
aynen öe gönül Basıklıktan yanaaa

basıklıktan olduğunu sanmıyorum AK vti yıllardır yerin dibinde o şekilde hem günlük biniliyor hem roll yapılıyor bir sıkıntı yaşanmıyor :S

bendee Onu diyorum kendi kendime eserimmmmmmm olamaz yaa aaa akslarıdaa yeniledimmm Acaba tam Oturtamadılarmı bi Aksilik var gibiiii :S

Beterino
18-03-2012, 00:56
olay Halledilmiştir Sıkıntısızzzz Konu Kilitlenebilirrr;)

meLaNchoLic
18-03-2012, 01:02
ilk bastıgımda 306 dada titreme olmustu akslardan sonra oturdu yerine sıkıntı kalmadıydı.. aksları degıstırdıkten sonra oturması için zaman lazımdır belki =)

BurakCengizhanoğlu
18-03-2012, 01:05
olay Halledilmiştir Sıkıntısızzzz Konu Kilitlenebilirrr;)

Sorun neymiş ?:rolleyes:

bLackModeL
18-03-2012, 10:05
neymıs bnde merak ettım

Beterino
18-03-2012, 11:14
Yan Sanayi Aks Taktığımızdan Dolayı :S Orjinallerinlee Arasında 1 2 Yerinde Farklılık Olduğu için Akslar sıfır Olanlar Boşluk Yapıomuşşş Onları Deiştirip Orjinalleri Taktımmm Hiç bişey Kalmadııııı Sorun Buymuşş Şimdii İseee 10 umara Tık Yokk