Orijinalini görmek için tıklayınız : 34 gc 8741
bu akşam arabam hakkında yalan yanlış saçma sapan muhabbetler duydum gerçekten canım sıkıldı!Bir çoğunuzun bildiği üzere geçen hafta sanzuman kırdım ve bir hafta araba tamircide yattı burdan bir arkadaşta torsiyonunu ayarlatmak için gelmiş oraya ve orda benim ustamla benım arabamı ıncelıyıp arabamı boklamışlar!Sağda solda konuşan arkadaş hayırdır kaportacılığamı başladın?Şimdi çıkıyorum yenibosnaya arabamın yapıldığı yere gidiyorum bakalım orda ne konuşulcak!
ben arabayı aldıgımdan beri neresinde ne var ne yok kim sorduysa açık ve net söledim yine sölüyorum ön 2 çamurluk,sol kapı sacı değişik arkadan ufak bir tıklaması var bagaj tampon sağlam stoptan almış darbeyi.Arabam ı çorluya biz satmadan önce bel altı ve anten den sonra bir karış kadar tavanını boyatmıştık çorluda salak saçma boyamışlar arabayı renk tutmamaları var tavanda boya atıkları var vs vs komple boya istiyor!
kusura bakmayın kafanızı şişirdim içimi dökmem lazımdı biraz karaladım
edit:Erel sana lafım yok,sen olmasan belkide çok daha sonra duyucaktım.
By_HaNNibaLL
10-03-2012, 19:33
Böyle şeylere kafani cok takarsan arabani benzin döküp yakarsin
Alla alla ya kımmış bu söyleyenler..Mutlaka çekemeyenler dir.Kafana takma eser boşver de gitsin....
arabamı şuan satmıyor olsam zaten öle yapardım ama arabamı satıyorum,en azından satmam gerekiyor sence hali hazırda satılık olan bir araba için konuşulunca moral bozuluyor
Alla alla ya kımmış bu söyleyenler..Mutlaka çekemeyenler dir.Kafana takma eser boşver de gitsin....
valla Sinan yukarda da yazdıgım gıbı aracı satmıyor olsam bır kulağımdan girer bir kulagımdan cıkar düşünsene burda millet sadece ınsanların yorumlarına göre araba alıyor belkide arabamı almak ıstıyen bırınınde kulagına gıttı ve almaktan vazgeçti?
Hay allah ya. o plaka ne öyle. cok istemistim zamanında.
Sıkıntı yapmana gerek yok eser, sendeyken ... başkasındaysa çiçek olur piyasa bu değiştiremezsin ;)
Skyhawk34
10-03-2012, 19:44
adamlar prof abi sen ne dersen de herşeyin en iyisini biliyorlar fakat en berbat araçlara biniyorlar (çoğu Toplu taşıma kullanıyr)
haklısın da Yaşar abi biliyorsun işte can sıkılıyor
adamlar prof abi sen ne dersen de herşeyin en iyisini biliyorlar fakat en berbat araçlara biniyorlar (çoğu Toplu taşıma kullanıyr)
valla kardeşim bilen bilir kimsenin arabası hakkında yorum yapmam kaça aldın kaça sattın sormam,bizden bir üye arkadaşımız kardeşimiz var geçen pazar onunlada konuştuk ben merak etmem kimsenin arabasını bana guzel gelen ona kötü gelir vs vs.
kafa takmaya gerek yok kardeş boşver elalemin ağzı torba değil ki büzesin.. millet gibi gizli kapaklı arabanın kusurlarını örterek satmaya çalışmaktansa açık açık söylemişsin işte daha kafana takmana gerek yok hayırlı satışlar..
Skyhawk34
10-03-2012, 19:52
valla kardeşim bilen bilir kimsenin arabası hakkında yorum yapmam kaça aldın kaça sattın sormam,bizden bir üye arkadaşımız kardeşimiz var geçen pazar onunlada konuştuk ben merak etmem kimsenin arabasını bana guzel gelen ona kötü gelir vs vs.
fazla yüz göz olmadıgım insanların kaça aldın diye sormasına tilt olurum o ayrı mevzu zaten :S
okankrgz
10-03-2012, 19:53
sal geç Eser sıkma canını.... bazı insanlar ulaşamadığına ... atar. Bu böleydi ve böylede gider. Alacak olanda zaten bu laflara bakmaz kardeşim gelir bakar aracına o yüzden takma..
ÖmerF.Bayar
10-03-2012, 19:55
Forumda birisinin imzasiydi ;
Elestiri gizli hayranlikdir :)
10 gündür spor olsun diye yürüyorum işyerime.Uzak sayılmaz.Mağazanın önünde arabayı göremeyen çok değerli arkadaşlarım benim aracımla kaza yaptığımı serviste yattığı için yürüyerek geldiğimi konuşuyorlarmış.Yanlız değilsin :)
Milletin ağzı torba değil ki büzesin.
bLackModeL
10-03-2012, 20:00
saçmalıktan ibaret alacak kısıde tırtmıs akrdesım kusura bakmaa onların lafıyal vazgecıyosa tırt abı işte bundna baskası yok sen kafana takmaa koyver gıtsın
onursumer
10-03-2012, 20:02
soylenmesi konuşlmaması hiç doğru değil hoşlanmam ama hiç kafaya takılcak şeyler değil boşver gitsin :)
golfcu0101
10-03-2012, 20:05
hiç anlamam ya kendi şahsıma düşmanım olsa arkasından çamur atmam.tek birşey bilir ve hep aklımın bir köşesinde tutarım herkezi yaradan neyle gelirsen gel kul hakkı ile gelme demiş.insan önce kendine bakacak sonra milleti eleştirecek.üzülme sen kardeşim umarım hirşey gönlünce olur
by serçe
10-03-2012, 20:06
boş adam çok olunca böyle canı sıkan boş lafta çok olur eser sıkma tatlı canını ..
arkandan konuşan önünden yesin eserim nediyim......
kafaya takmamak lazım yada bulup dövmek lazım ikisinden birisi :)
eseR abi takma kafana senii bilen biliyor nasıl olsa insan oğlunda hiç saygı kalmamış,herkes birbirinin yüzüne gülüyor hemen arkasını dönünce başlıyor pislemeye... abi kedi ulaşamadığı çiğere pislermiş o hesap... ben hep derim alcam bir tane katana(samuray kılıcı) başlıcam böyle insanlara dalmaya sağlı sollu kesicem...
Hasan USTA
10-03-2012, 22:04
kim ne konustuysa piyasada kalan arabalardan haberi yoktur gibime geliyorki kafaya takılacak bi durum yok abi salla ben böyle konusan insancıklara bişey ağızlı diyorum ama rutuk musade etmiyor GC ye maşallah
Esercım kedı ulaşamayacagı cıgerı mındar edermıs :D :D :D burda mamı abımız bıle bısı demedı araç hakkında hemde butun 106 ları bılen bı abımız olaraktan ;););) kafaya takma bole seylerı....
abi canını sıktığına değmez koy g*te gitsin...
-HAKTAN-
10-03-2012, 22:20
Kabahatin büyüğü ustanda aslında Eser senin orda yatan arabanı onun bunun mıncıklamasına izin vermemeliydi...
Burak-Akın
10-03-2012, 22:29
+1 aynı duruma bende zamanında düştüm ve toparlamam zaman aldı.. Sonra dönüp arkama baktıgımda beş para etmez adamlar yüzünden kendimi üzdügümü anlayıp gülüp geçtim
UmutRıza
10-03-2012, 22:32
Kim ne derse desin sen arabanı seviyorsan sıkıntı yok gül geç :)
hep bunlar işsizlikten kaynaklanıyo :hihih:
O nebicim ustadir arkadas gelene gidene araba karistirtiyo:soru:
takma kafanı boşver milleti.benim araçta 2 parça boya var facedeki resimlerde hep değişen yok komple boyalı yazıyorum :D:D
Bilen biliyor, gerisi teferruat..
pesimist206
10-03-2012, 23:39
eser abım hıc sıkma canını bunlar olan seyler kedı cıger meselesı adam akıllı almayı dusunen gelır bakar gorur alır gıder 3 5 kısının sacma sapan konusmalarını takma kafana
sıkma canını kanka piyasada bilmiş adam çok zaten herkez kaporta motor ustası kesilio araba bakarken. biz çok aldık sattık biliriz muhabbeti sal gec
Cihan KESKİN
11-03-2012, 00:00
gerek yok böle şeylere takma kafaya değmez..
en sevmedıgım muhabbet dogrusu...ondan araba alıp hıc satmıyrm hep bınıyrum uzun sure
sinirimi atlattım Allah a şükür,herkezi tek noktada yakaladım kime sorsam ben bilmiyorum dedi eyvallah dedim
Kabahatin büyüğü ustanda aslında Eser senin orda yatan arabanı onun bunun mıncıklamasına izin vermemeliydi...
oda kabul etmiyor Hakan iyimi,neyseki ilerliyen saatlerde mamimakinen bir tadevi etti adalet dağıttıkta neşem yerine geldi :)
Kanka ne takiyosunya bosversene agzi olan konusuyo ;)
sinirimi atlattım Allah a şükür,herkezi tek noktada yakaladım kime sorsam ben bilmiyorum dedi eyvallah dedim
oda kabul etmiyor Hakan iyimi,neyseki ilerliyen saatlerde mamimakinen bir tadevi etti adalet dağıttıkta neşem yerine geldi :)
mami abi hondalara şaka yaptı :hahaha:
ah be kardeşim kafana takmaya değermi sen biliyor musun gerçeği satarkende söylüyorsun ee o zaman bosverip geciceksin takma kafana herkes bir ustalık boş konusmalar tutturmuştur gidiyor maşallah GC'ye :):)
fatihcakin
11-03-2012, 09:27
Ağzı olan konuşur 0 araba alırsın neden siyah aldın cok kirleniyo derler... sie etmek lazım
cakıRR_hgt
12-03-2012, 14:45
boş boğaz insan sayımız nüfusumuzu geçicek bir gün...
Abi kafana ne takıyorsun boşkoy gitsin. Çekemeyen anten taksın.