Orijinalini görmek için tıklayınız : dealextreme den tablet pc almalımıyım?
merhaba arkadaşlar dealextreme.com u 3-4 ay önce keşfetmiştim ses sisteminin taksitleri az kaldığı için bi tabletlere bakayım dedim :D
1.5 ghz işlemci 512 mb ram capasitif ekrana sahip modeller gelmiş hemde 106 dolar gibi komik rakamlara
ilgilendiğim ürün bu; 7" Capacitive Android 2.3 Tablet w/ Camera, WiFi, HDMI & TF (Cortex A8 1.5GHz / 4GB) - Free Shipping - DealExtreme (http://www.dealextreme.com/p/7-capacitive-android-2-3-tablet-w-camera-wifi-hdmi-tf-cortex-a8-1-5ghz-4gb-111713)
fakat tedirginim, bu ürün gümrükte takılır mı? takılırsa ne yapmak gerekiyor? ürün elime herhangi bir sebepten dolayı ulaşmaz ise paramı geri alabilecek miyim? paypal kullanmayacağım kredi kartından geçeceğim, para iadesinde sıkıntı yaratır mı?
biraz fazla soru sordum ama cevaplarınızı bekliyorum :D
dx ten yillardir alisveris yaparim ama artik gina geldi, asiri gec geliyor.+totalde 100 dolari gecersen tr dek alternatiflere bakman daha iyi olabilir.Gecen metroda 250 liraya android table gormustum sanirim..
En son verdigim kivir zivirlar 25 gun sonra kargoya verilmis,20 gunde kargo tutuyor zaten kafadan 1.5-2 ay arasi ancak geliyor..Eskiden 1 hafta 10 gunde gelirdi paketlerim..
Dealextreme değil de, aliexpress.com dan çok daha uygun fiyata alabilirsin. Ebayle aynı mantıkta işliyor.
valla bende aldım oradan bişeyler 3 hafta oldu daha yenı kargoya vermısler.....shipping süresi cook uzun sürüyor bunu göze alırsan al...
kargo süresi ayrı bir sıkıntı zaten, hadi onu göze aldık diyelim bu seferde gümrük kafama takıldı.150 euro nun altına vergi alamazlar dolayısıylada sorun çıkmaz diyenler var tabi bıçak silah kılınç getirtmedikçe :D
kargo süresi sıkıntııs herkeste var sanırım benmde 1 ay civarı oldu sipariş vereli daha yeni girmiş trye ürünler
Dealextreme değil de, aliexpress.com dan çok daha uygun fiyata alabilirsin. Ebayle aynı mantıkta işliyor.
aliexpress e ilk defa girdim, site bi garip gibi. listeletiyorum ürünler 33 dolar yazıyor tıklayıp ürünü açınça 990 dolar oluyor, ne ayak :D
Low-Rider
10-03-2012, 22:29
Ben şanslıyım sanırım , en geç yola çıkan kargom siparişi verdikten 4gün sonra çıkmıştı , genelde 8-10 günde elimde oluyor ama ürünlerin tedarik süresi de önemli.
Tedarikçi firmadan kaynaklanan problemler direk bize yansıyor
Low-Rider
10-03-2012, 22:52
Taksit yok ama bazı bankalar yurtdışı alışverişlere taksit yapıyor
yada bonus kart 100TL üzeri çekimlerde 3takside bölebiliyorsun
taksit işi pek sorun değilde gümrük hakkında bilgisi olan yok mu?
elektronik muhtemelen takılır bu tip, telefon, pda, tablet gibi.. bence
ben yurtdışından getirmiştim takılmadan elime ulaştı
100 usd sınırı var galıba gümrükte...
ben yurtdışından getirmiştim takılmadan elime ulaştı
senin cihazın fiyatı ne kadardı?
100 usd sınırı var galıba gümrükte...
sınır 150 euro dediler ama kesin bilmiyorum yinede
peki gümrükte takılırsa ne yapmam gerekecek?
HardCore
11-03-2012, 09:23
En son 5mw yeşil lazer aldım, gümrükte takıldı
tablet %99 takılır gümrükte hayal kurmayın
ahmetin arkadaşı musanın kuzeni olan kerimin kardeşininki takılmadıysa sizinki takılmaz diye bir kural yok. Gümrük işleri böyle
ayrıca ucuz mal "ucuz" olur
hayal kurmayalım
o tabletin ekran kalitesini düşünmek bile istemiyorum
ekran kalitesinin fena olacağını sanmıyorum videolarınıda çekmişler zaten, capasitif ekran ve 5 parmakla aynı anda iş yapılabiliyor ipad deki gibi...
En son 5mw yeşil lazer aldım, gümrükte takıldı
gümrükten çıkarmak için ne yapmak gerekiyormuş? senin lazerin fiyatı ne kadardı?