Orijinalini görmek için tıklayınız : Güvenlik Sistemleri
Bu aralar hırsızlık olaylarında artış var güvenlik sistemleri ile ilgili; kullanan ya da bu tür firmalarda çalışan yardımcı olabilecek birileri lazım.
Evinde ya da iş yerinde alarm sistemi kullanan yok mu
Ankara içinse.
Simge Group | Ankara | Alarm Sistemleri, Güvenlik Sistemleri, Kamera Sistemleri, IP Kamera, CCTV Kamera (http://www.simgeelektronik.com.tr)
Paradox marka sistem kullanırlar.Alarm haber merkezi mevcuttur.Aylık raporlama yaparlar.Keşif için bi çağır görüş derim.
Orhan abi selamlar ben iş yerime yeni alarm ve kamera taktırdım bi cep numarası yazarsan arattırıyım seni :)
Orhan abi selamlar ben iş yerime yeni alarm ve kamera taktırdım bi cep numarası yazarsan arattırıyım seni :)
Teşekkürler Pm ile gönderdim
Bu aralar hırsızlık olaylarında artış var güvenlik sistemleri ile ilgili; kullanan ya da bu tür firmalarda çalışan yardımcı olabilecek birileri lazım.
basit kulanışlı aidatsız masrafsız birşey istiyorsanız yale nin kablosuz alarm sistemleri var basit aile prof şeklinde en kapsamlı olanında kaydettiğiniz 3 numarayıda arıyor telefonla kontrol etmenizide sağlıyor
Serencebey
12-03-2012, 14:47
Başkan ben Pronet kullanıorum istersen arattırayım seni...
fiyatları cok uygun kalitesi tartısılmaz...
referanslarıda cabası :)
Pronet Alarm Sistemleri (http://www.alarmsistemi.web.tr/pronet-alarm-sistemi-referanslar/)
mgnPower
13-03-2012, 08:52
Ankarada bende pronet kullaniyorum. 5 yili gecti uyeligim her tasindigim yere tasittiriyorum. cok memnunum. ultra super on numara memnunum hatta.
ortalama ne kadar ödeniyor bu pronete?istanbulda da var mıdır?
tşk
yavuz364
13-03-2012, 10:25
Bende de pronet var, sanırım aylık 9 tl mi dolar mı neydi..
Ama biz şuanda merkez bağlantısını kestirdik (pronet in yahudi olduğunu öğrendikten sonra) Hiçbir ücret ödemeden sadece alarm özelliği ile kullanıyoruz, sorun yok...
mgnPower
13-03-2012, 10:44
pronet su anda calistigim bankayida referanslarina ekledi. bizim bankanin muhtelif yerlerinde pronet stickerlarini gormeye basladim. genel kurmay falanda vardi bir donem hala devam ediyormu bilmem ama kurumsal ve bireysel olarak cok yaygin ve verdigi hizmet bir o kadar tatminkar. benim tek sikayetim uzaktan internet veya telefon ile alarm kuramamak ve iptal edememek. gecen sene sordugumda yoktu boyle birsey.
benim sabit telefonum yok gsm modulu kullaniyorum kablosuz kapi dedektoru ve yangin dedektoru kullaniyorum harici olarak haber alma merkezi baglantisi dahil 30 USD aylik oduyoruz.
punto_multijet
13-03-2012, 11:06
pronet gercekten ii ancak bazı sıkıntıları var benim gözümde. mesela 1 kere bozulan manyetik kontak yuzunden alarm devreye girdi tamam olabilir bozulabilir ancak evde olmadıgımızdan (eve dogru yoldaydık) ve eve gidip kontrol edebilecek kimse olmadıgından polis yonlendirelim dediler ok dedik snra eve vardık polisler orda falan actık kapıyı polisler girdi baktı falan bişey olmadıgını gorduk sorun manyetik kontakmıs balkon kapısı kapalı olmasına ragmen acık sanıp surekli calıyormus ve gereksiz yere polisi mesgul etmekten bilmem kac bintl ceza yiyorduk bunu pronetle konustugumuzda ee sizden onay aldık oyle cagırdık diyorlar ama benim sucum ne kafama gore cagırın demedim sonucta. size biri dese ki balkon kapınız acıldı alarm devreye girdi naparsınız cagırtmaz mısınız polisi ki oneri onlardan geldi. bu 1. olaydı yasadıgım.
daha sonra 1 hafta sonra aynı değiştirdikleri manyetik kontakta arızalandı saka gibi :D ve o sırada panjurlar kapalı oldugundan telefonla komsumuza dısarıdan baktırdık ve tekrardan sensor arızası olduguna kanaat getirince polisi cagırtmadık bu sefer ancak uzaktan mudahele edilemediği için taa 200KM eve gittim sadece alarmı kapatmak için! bu oldu 2
kredi kartımı yeniledim buarada kredi katımın numarasıda değişmiş buna hiç dikkat etmedim. numaralar değişince dogal olarak pronet otomatik odemeden cekememiş parayı olabilir ancak sıkıntı su ki bana bu konuyla ilgili olarak ne bir mail, ne bir sms ne de bir tlf ile bilgi verilmeden acil durumda haber verilecek listedekiler aranılmış odenemeyen fatura var diye. Allahtan herkes aileden insanlarda yanlıslık oldugunu anlamıslar. aileden olmasa arada iş arkadası falan olsa ya yanlıs anlasılsa? buda oldu 3
ve bu 3 olaydan snra pronetten ayrılmaya karar verdim onuda hemen yapamıyosunuz dilekce verdim anca haziranda kutulabiliyorum.
buarada fiyat soranlar için evdeki sistemim komple kablosuz sadece buyuk balkondaki sensor kablolu o da dıs kosullar için oyleymiş. 2 tane kablosuz sensor, bir tane dıs ortam sensoru, gaz/yangın sensoru, giriş kapısı dahil 3 adet manyetk kontak( kapı pencere) + gsm modulu ayda 36$ oduyorum
pronet su anda calistigim bankayida referanslarina ekledi. bizim bankanin muhtelif yerlerinde pronet stickerlarini gormeye basladim. genel kurmay falanda vardi bir donem hala devam ediyormu bilmem ama kurumsal ve bireysel olarak cok yaygin ve verdigi hizmet bir o kadar tatminkar. benim tek sikayetim uzaktan internet veya telefon ile alarm kuramamak ve iptal edememek. gecen sene sordugumda yoktu boyle birsey.
benim sabit telefonum yok gsm modulu kullaniyorum kablosuz kapi dedektoru ve yangin dedektoru kullaniyorum harici olarak haber alma merkezi baglantisi dahil 30 USD aylik oduyoruz.
abi dediğin özellik bence alarmda aranması gereken 1. özellik. Ben telefonla alarmın butun ozellıklerını kullanıyorum + içerideki sesi dinliyorum kamerada dışarıya açık oldugu için 7/24 cepden ve pcden ızlenebılıyor.
Allahım kımseye alarmın aktif olmasını gerektırecek bır olay yaşatmasın.
Orhan abi aradılarmı seni?
punto_multijet
13-03-2012, 11:18
abi dediğin özellik bence alarmda aranması gereken 1. özellik. Ben telefonla alarmın butun ozellıklerını kullanıyorum + içerideki sesi dinliyorum kamerada dışarıya açık oldugu için 7/24 cepden ve pcden ızlenebılıyor.
Allahım kımseye alarmın aktif olmasını gerektırecek bır olay yaşatmasın.
Orhan abi aradılarmı seni?
hangi firma? öm alabilir miyim?
yavuz364
13-03-2012, 12:12
He birde söylemeyi unuttum Pronet firmasından Kurtulmak çok büyük problem o yüzden çok iyi inceleyin, tam olarak işiniz görmüyor ise PROnet e sakın bulaşmayın :) Çok ciddi problemler yaşayabilirsiniz.. Lakin babamlar işyerinde neredeyse dava açacaklardı...
Yiğit G.
13-03-2012, 12:37
Bende de pronet var, sanırım aylık 9 tl mi dolar mı neydi..
Ama biz şuanda merkez bağlantısını kestirdik (pronet in yahudi olduğunu öğrendikten sonra) Hiçbir ücret ödemeden sadece alarm özelliği ile kullanıyoruz, sorun yok...
bütün en iyi alarm markaları israil yapımıdır...
Benim evde bundan var
Steely SR (http://www.desi.com.tr/parmak-izli-kontrol/1276-steely-sr)
Telefon melefon etmiyor, ciyak ciyak ötüyor sadece..........
mizanci1
04-08-2012, 23:53
Çok güzel bilgiler var alarm sistemi almadan okuyun derim,
Gvenlik Sistemleri Kamera Sistemleri Kartl Gei Sistemleri hrsz alarm (http://www.guvenlikdanismanlik.com/teknikbilgi.htm)
Gvenlik Sistemleri cctv Kamera Alarm sistemi teknik bilgi (http://www.guvenlikdanismanlik.com/teknik_kutuphane.htm)