Orijinalini görmek için tıklayınız : Saxo ön takım sorunu
Aracı aldığımdan beri ses kesilmedi bi tık tık sestir gidiyor.
Aracı aldığımdan beri
ön 2 amortisör oem 0
ön 2 salıncak oem 0
2 takım teknorot marka askı rotu
aks bilyaları
motor kulakları peugeot sport
lastiklerim bile 0
ancak lık lık tık tık ses devam ediyor en son lastikleri değiştirdiğimde ön lastikleri kontrol ettiğimde yine 3. kez askı rotların bozulduğunu fark ettim. yani tekerin karşısına geçip sağa sola ileri geri ve çapraz sallayınca lık lık boşluğuda hissediyorum. ne marka nasıl rot kullanmalıyım aracımda 5 cm yay var.
direksiyon kutusunun ıcınde burç var
benım 106 ımda o yapıyordu ses
burcu yenıden yaptırınca duzelmıstı :)
Direksiyon kutunda sorun yok değil mi kardeşim?
M U R A T
12-03-2012, 13:58
ilk aklıma gelen direksiyon kutusu kontrol edilmeli
ah bu saxolar yokmu bende varken anamı aglatmıştı dıreksıyon kutusuna baktır kardesım
Direksiyon kutumda sorun yokmuş (harun usta yurt motor) ustanın dediğine göre. ama dediğim gibi lastiklerde boşluk var yinemi acaba askı rot?
bide kutunun burcu kaç paralık bişiydir? bilmiyorum bu arabaları çünkü parçacı öpmesin beni
O kadar şeyi yeni yaptırdığımı sağlam olmadığı bilmesem binmem bi yeri kopacak diye :)
amortisör takozları olabilir mi ?
aynı şeyler benim başımada gelmiş ti bende aynılarını değiştirdim senin gibi ama sorun direksiyon kutusundan çıkmıştı usta ilk direksiyon değil dedi değiştirdik hepsini sonra sanki diraksiyondan geliyo dedi:)
amortisör takozlarım yeni amortisörlerle beraber değiştim o zaman tekrar kutuya baktırıcam
offf bitmedi derdi namussuz arabanın.
aLperTunga
12-03-2012, 14:36
%90 direksiyon kutusu..
ne çıkar tahmini? burç tamir falan?
aLperTunga
12-03-2012, 14:44
ne çıkar tahmini? burç tamir falan?
Suat abiye(CRM) götür..parça + sökme takma işçiliği 250 civarı tutuyor..
anlaşıldı suat abiye gidişimizi hızlandırıcaz, trigger değişimi için gidecektim onuda aradan çıkarıcaz herhalde eyvallah.
M U R A T
12-03-2012, 14:50
106/saxo al ekonomiye can ver:D