PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Üst kapak hikayesi

Arenimo
12-03-2012, 17:21
Arkadaşlar öncelikle konuyu tamamını okumanızı ve daha sonra yorum yapmanızı rica ediyorum . Konuyu ortasından yakalayıp yorum yapmamaya özen gösterelim

Kimseye çamur atmak niyetinde değilim size yorumlarınızı yaparken dikkatli yapın çünkü güvendiğim insanlar var konu içinde geçen.

Birçok kişinin bildiği gibi EMG cooper S i ben aldım oldukça emek harcadım aracıma .
Aldığım gün kayışım koptu
olur dedim 2. el araba sıkıntı olmaz
krank kasnağı ve gergi, kayış kopunca birçok zaman değişmek zorunda kalıyo .
değiştirdim .
karter contası biraz eskiydi garanti olsun değiştirin dedim ön kapkta bir ufak terleme var KAPAK TAKILIRKEN BİRAZ ACELEYE GELMİŞ sanki dedi olsun yusuf dedim halledin icabına bakın eksik birşey kalmasın
ön disc ler bitmiş ufak kılcal çatlaklar vardı değiştirdim .
balatalar değişsin dediler değiştirdim .
yağını değiştirdim
araba çıktı aradan birkaç gün geçti kalorifer peteğimde sıkıntı oldu gittim değiştirdim
aradan birkaç gün geçti s2k larla gazladık ateşlemem mıçtı komple MSD bobin getirdim
bujiler değişti kablolar değişti
Emme manifold contası hoşmuza gitmedi değiştirdim
oksijen sensorum aradan birkaç gün geçti arıza yaptı değiştirdim :D
yurt dışına giderken tekrar kapsamlı bir bakıma soktum debriyaj on takımda aks kafaları şunlar bunlar alt takım ile alkalı herşeyi gerkli gereksiz değiştirdim . Sağolsun yusuf Erdem AYN auto benim aracımla ve benim tavsiyemle gelen herkezin aracı ile incik boncuk çok güzel ilgilendi fiyatlarını makul tuttu ve çok titiz çalıştı .
hazır yurtdışındayım lastik jant koltukları değiştiriyim dedim .değiştirdim
enkei jantlar lastiklerim ve recaro koltuklar geldi taktık .
headrs ve egzostum bana yetmediği için sağolsun İskender Abim şiir gibi bir headrs yaptı ve egzost gerçekten efsane oldu günlerce arabanın altını izledim:D
araba çıktı e46 M3 le gazladık birkaç yakın arkadaşımla gazladım 100 200 süre denedim 13.2 saniye çıktı beni tatmin etmedi çünkü arabada bir aksilik söz konusuydu .
Geçen gün geri geri yanaşırken aynı yere girmeye çalıştığımız bir arkadaşımla ufak bir dokunduk birbirimize saatte 5 km ile belki hatta yok bile çarpıştık arka tampon hasar aldı helali hoş olsun kardeşime nazarımız dağaldı dedik güldük geçtik:D

aldığımdan beri aracı bir coldstart sorunu var marşa basıyorum araba bi tekleyerek çalışıyo ısınınca herşey süt liman aklıma takıldı ya peşindeyim hep

sağolsun Özgün ve ecufast Alper abi ve Erdem abim çok yardımcı oldular Özgün gerçekten coldstart için çok uğraştı yazlımdan olablir dedi ama benim aklıma gelen başıma geldi:D abi yazılımımda değil sıkntı mekanik dedim hep

Erdem abim bujileri değiş gel dedi özgünde son kez bi ayarına bakıcaktı

Bujileri söktük ışığı tuttuk oda ne bişey parlıyo çektik baktık anfriz tadı var

Hemen dedim Yusuf Üst kapak sökülsün sağolsun hemen söküldü ve üst kapakta çoooook ufak bir çatlama olduğunu gördük.

Allahtan o kadar ufakki ilk marşta sızdırıyo ateşleme kaçırıyo ısınınca oradaki hatayı telafi ediyo su eksiltmedi diyebilirim size

Sağda solda yok Özgün ayarını yapamadı yok ondan diyen arkadaşlarım KAPAK olsun sizlerede bu konu . yine sağda solda EMG yi çekiştiren arkadaşlar isim vermiyorum bilmediğiniz araç için yorum yapmayın Aren çok para harcıyo bu arabaya aaa bişe mi var diyenler , Araba benim istersem 3 mini parası gömerim kime ne beraber mi kazanıyoruz? ben her arabamda hassas davrandım ufacık ses gelse yaptırdım . bu tarz konuşmalar artık kulağıma gelmesin yeter bıktım herkez önüne işine baksın kimsenin emeğine sakın çamur atmayın Özgünu bu ara ne hikmetse çekemeynler çok oldu hemen hazırda Yekta kankamın arbası hazır isteyen dener benim sorunum yazılımsal değil mekanik talihsizlikler . bundada servisimin bir hatası yok .

Herneyse uzatmadan kapak evlere şenlik bir kapak kaynak yapıldı sanyideki en iyi kaynakçılardan Kemal kaynattı hızlı oto mustafa abi rektifiyesini yaptı . Olur dediler kaynakla ama Mustafa abi olmaz girme dedi istmedim ama yapıldı ve totalde 1000 tl yine contası şu bu tuttu havaya attım takasımda yoktu zaten kapağı iyi oldu .

Kapağı görenler İskender abi , Yusuf Erdem, Özgün, Erdem abi bu kapak imkanı yok Savaşın ellediği kapak değil dediler ama aracın eski sahibi Cumhur abiye kendim kadar güveniyorum zaten herkezde şahit arabayı orada söktürdü orada portlattı orada toplattı .

Aldım kapağımı cumartesi Savaş Osman Paşaoğluna gittim , Yoktu oradakilerle konuştuk Savaş ın yaptığı kapak asla bole olmaz imkanı yok ya dediler bi yanlış var dediler . olayları anlattım Savaş abi geldi sağolsun bizi ağırladı oturduk konuştuk anlattım kapağa bi baktı Şok.

Evet bu arabanın kapağını ben yaptım fakat bu kapak o kapak değil !! kapakta öle hatalar varki flowların ölçüsü tutmuyo birbirini içerisi dalga dalga toros dağları:D 2 yerini parçalamışlar ve kaynatıp tekrar portlamışlar resimleri var yarın yükleyeceğim .

Savaş abi Cumhura yapılan kapak bu değil aklına birşey gelmesin Cumhur haytta değişmez dedi ki zaten aklımın gram ucundan geçmedi güvenim sonsuz ki kendisiylede konuştuk . Daha öncede bir 106 dan kapak change edilmiş arabanın yattığı bir yerde örenğini anlattı Ben oraya zaten hiç birşey talep etmek yada sürtüşmeye gitmedim çayımızı içtik konuştuk ayrıldık .

Kapağın bende birşey olmuş olmasına imkan yok aldığımdan beri coldstart sorunu var ve arabam hep evin altında 24 saat güvenlikli ve kamerayla izlenen garajımda kapısı penceresi hep kilitli yatan yerlerde zaten birşey olmasına gram ihtimal yok zaten herşeyi geçin aracı aldığımdan beri sorun var . Cumhur abinin bir art niyeti olmasına da gram ihtimal yok fakat bir ali cengiz oyunu benm savaş abinin Cumhur abinin dışında geliyor iskender abi ve yusufu karıştırmıyorum bile çünki olay onlardan önce bu saydığım 3 lüden habersiz birşey döndü Savaş abi senle cumhur arasında bir satıcı var mı diye sordu ki zaten direk Cumhur abiden aldım .

Herneyse her şeyde bir hayır vardır dedik Yeni kapağımız geldi bu gün nolur nolmaz kontorole gitti Peak garaj Serdar abim port polish ini ve hazır üst kapak açık oversize subaplar yay şapka gaytları aftermarket ve daha iyi malzemelerle yenileyelim dedi ve siparişlerimizi kısmetse bu gece veriyoruz zaten aklımda olan bir projeydi .

Acelem olmadı çok şükür arbasız değilim yine yurtdışına çıkacağım için üstüne geldi Nisanın başında bitiricez aracı . Her işte bir hayır var bunuda buna yordum üstümde nazar ı var göz mü var bilmiyorum . Aklımı başka yoruyorum haram hayatta yemem kimsenin kuruşuna dokunmam hakkını asla yemem beni bilen tanıyanlar iyi bilir kmsenin canını yakmadık borcumuz çok şükür yok artık maddiyatı bir kenara bırakın manevi yoruldum YSL plka sx den neler çektim biliyosunuz az çok 20 bin TL harcayıp 3 gün binip 4 . gün yatak sardı sağolsun arabayı aldığım şahsiyet 5 den 2 ye çekip subap eğmiş sankoda iyi kotu toparlayıp bize bunları söylemeden çaktı Benide Savaş paşaoğluyla karşı karşıya getirdi bu olaydı aracı sattığım Beytullah kardeşimden kapakta subap eğid dedikten sonra araştırdım Çok sağlam bir kaynaktan oğrendim insanları kendimiz gibi bildik aldık kim ne artık tanıyoruz . EMG yi Aldım bu tarz olaylar oldu ilk gün kayış koptu Cumhur abi kardeşim yapabiliceğim birşey varsa elmden geleni maddi manevi yaparım dedi işte malın arkasında durmak adam gibi adam olmak bole oluyo ama ben Cumhur abime ai 2. el araba olur dedim güldük geçtik dostluğumu hala bakidir

Bana yardımı geçen dokunan
İskender Osançlıol
Yusuf Erdem
Ecu Fast ekibi Özgün , Alper abi Erdem abime
Hunter Rotbalans tuncay ve mahmut abime
Peak garage Serdar Abime ve Bilal Abime
yakın dostlarım mustafa can hulki kerem kıvılcım oğulcan Emre yekta Cumhur abi bilgi paylaşımında Savaş Osman Paşaoğlu na hepsine teşekkürü borç bilirim .

Hayatımda parayla pulla yerine gelicek şeylere üzülmedim üzülmesinede karşıyım Allah can sağlığı versin gerisi teferruat bu hayatta

Kimsenin canı yanmasın kapak satılıktı hatta ankaradan ve İzmirden 1 i arkadaşım birini hiç tanımıyorum yeni tanıştım can kardeşim kapağı istedi ,Dün gece Buğra abiden rica ettim kapağın ilanını kaldıralım abi dedim neden oldum yaptırdın kapağı noldu dedi ben de bole şaibeli bir kapak olayı var kimsenin günahını almayalım 750 lira için can yakıp ah almayalım dedim hemen kaldırdı sağolsun ilanı bu günde ankaradaki Can kardeşim ısrar etti ya nolur işte son satarmısın dedi fakat satmadım durmu anlattım ha kapak belki iş görür ama yine birşey olsa fark etmeseler daha büyük yara acar düşüncesi ile vermedim .

Kimi mal satan arkadaşlar lafımda size bu ticaret orneğini feyz alsınlar bu güne kadar ne sattıysam her malın arkasında durdum elmden gelen desteği verdim Malımın arkasında durdum SX imi sattığım kardeşim Beytullah şahittir her aradğında açtım elmden gelen yardımı yaptım aradım araştırdım .

Cumhur abim lafım sana değil arabayı gösterip araba neyse onu alıcan deyip daha sonra parça sökenler arabada olan biten hadiseyi anlatmayanlar hakkım size asla helal değil Şahsım ve aracımın arkasından konuşanlar sizde bi zahmet önümden yersiniz

Kafanızı şişridim okuyan yorum yazan iyi kötü herkeze teşekkürler

http://i720.photobucket.com/albums/ww207/Arenno/0e32b868.jpg
http://i720.photobucket.com/albums/ww207/Arenno/2c18b497.jpg
http://i720.photobucket.com/albums/ww207/Arenno/ddd3eb34.jpg
http://i720.photobucket.com/albums/ww207/Arenno/87cd918a.jpg
http://i720.photobucket.com/albums/ww207/Arenno/0d88fc6b.jpg
http://i720.photobucket.com/albums/ww207/Arenno/fe0f3cba.jpg

SOMEONESPECIAL
12-03-2012, 17:28
Bence sen herşeyinle dürüst bir adamsın. Talihsizlikler üstüste gelmiş...
Canın sağolsun.

mesutt1
12-03-2012, 17:31
Kimsenin canı yanmasın kapak satılıktı hatta ankaradan ve İzmirden 1 i arkadaşım birini hiç tanımıyorum yeni tanıştım can kardeşim kapağı istedi ,Dün gece Buğra abiden rica ettim kapağın ilanını kaldıralım abi dedim neden oldum yaptırdın kapağı noldu dedi ben de bole şaibeli bir kapak olayı var kimsenin günahını almayalım 750 lira için can yakıp ah almayalım dedim hemen kaldırdı sağolsun ilanı bu günde ankaradaki Can kardeşim ısrar etti ya nolur işte son satarmısın dedi fakat satmadım durmu anlattım ha kapak belki iş görür ama yine birşey olsa fark etmeseler daha büyük yara acar düşüncesi ile vermedim .

Kimi mal satan arkadaşlar lafımda size bu ticaret orneğini feyz alsınlar bu güne kadar ne sattıysam her malın arkasında durdum elmden gelen desteği verdim Malımın arkasında durdum SX imi sattığım kardeşim Beytullah şahittir her aradğında açtım elmden gelen yardımı yaptım aradım araştırdım .

Cumhur abim lafım sana değil arabayı gösterip araba neyse onu alıcan deyip daha sonra parça sökenler arabada olan biten hadiseyi anlatmayanlar hakkım size asla helal değil Şahsım ve aracımın arkasından konuşanlar sizde bi zahmet önümden yersiniz

Kafanızı şişridim okuyan yorum yazan iyi kötü herkeze teşekkürler

bu yazdıkların herşeyi özetliyo zaten aren keşke herkes senin gibi olsa..

cagri-35
12-03-2012, 17:35
Dürüstsün görüldüğü üzere, umarım problemler çözülür hayırlısıyla bir dahada böyle sıkıntılar yaşamazsın.

Da arkadaş ne yazmıssın okucaz diye başımız döndü :D

Oz`
12-03-2012, 17:38
son zamanlarda garip seyler coğaldı ya inanamadım sawas yanımda yapmamış olmasa o kapağı inanmazdım gördüm hiç inanmıyorum :D ama gözümün önünde yaptı o kapağı imkansız okapak olamaz ben dahaii portlarım huahuauha

artı yazılımdan diyeme giricem 1 sen oluyo yahu yazılımını yapalı ben onun *** atmak isteyenlere ii cvp olmuş arenim

HAAa nasssı Ses kanka :D

arabnızı güvenmediğiniz yerlere bırakmıyorsunuz :D

Fatih_
12-03-2012, 17:51
İnşallah ilerde almak istediğim arabaların sahipleri sizin gibi olur..

mmustu
12-03-2012, 17:52
yavrım çok geçmiş olsun nedir seninde bu talihsizliğin yaa beni geçtin :D

ama cidden çok garip bi durum

senna
12-03-2012, 17:54

Dokundunmu adamin arabasina

Gecmis olsun duzelir hersey yavas yavas

mmustu
12-03-2012, 17:55
yok la sx side emg yide görmedim bile :D

ama aren benim kardeşim ona dokunduydum bol bol :D

Cimmeria
12-03-2012, 17:55
delikanlı adamları seviyorum

Alper
12-03-2012, 17:57
obaaaa KAPAK YOK . . .

Hadi Kapağı Çaldın Aküyü neden aLMADIN :)

adamsın Arenimo ;)

senna
12-03-2012, 18:02
obaaaa KAPAK YOK . . .

adamsın Arenimo ;)

Kapak komple yok

McS_R53
12-03-2012, 18:04
çok geçmiş olsun aren. senin nekadar dürüst olduğuna her şekilde kefil olurum eğer yapabiliceğim birşey varsa yardımda etmek isterim. tekrar çok geçmiş olsun

ST
12-03-2012, 18:06
Geçmiş olsun abi talihsizlikler serüveni..

Allah daha fazlasını vermesin,Nazar deveyi tavaya,insanı mezara koyar derler hakikaten doğru..

Kakus
12-03-2012, 18:08
Adamın hasosusun. Samimi söylüyorum, adam dediğin senin gibi olucak. Kimisi teneke parçası için sırt çevirir eşine dostuna. Fakat (yanlış anlaşılmiym lütfen) sen belki de birinci dereceden şüpheli olarak görülebilecek, arabayı aldığın kişi için bile defalarca "abimdir, güveniyorum, aramızda hiçbir sıkıntı yok" yazıp defalarca vurgulamışsın. Helal olsun. Dicek bişey yok abi. :)

Can's
12-03-2012, 18:09
en begendıgım mınılerden maşallah
hersey guzel ustun basarıya ulasan herkez elestırılır buda basarının kanıtıdır ama para mevzusu cok sacma altın kaplatırım kımsede sesını cıkaramaz gercekten de kımene dokulen paradan :) bunuda anlamak guc tabı

F.Dogan
12-03-2012, 18:12
sizin başınıza gelenleri okurken aklıma vosvosu ilk aldıgımdaki zamanlarım geldi :D sorunsuz diye aldık 10 binden fazla harcadık ahhaha :d

geçmiş olsun bundan sonra sorunsuz sıkıntısız binersiniz inşallah.

d16y4
12-03-2012, 18:13
üç kuruşu kar bilen insanlar ne yazıkki aramızda :(

onursumer
12-03-2012, 18:16
şansızlıklar hep ust uste gelmiş

ama şu kapak olayı çok garip gerçekten

artık aracımızı emanet etmeyede çekinir olucaz

SekoLive
12-03-2012, 18:16
aren okudum hepsini sx olayınıda anlattgnda cok uzulmustm bu seferde boyle bi olay olmus buyuk sansszlıkmı desem baska bsey mı yazsam blemedm. Bidaha 2el araba almamaya calıs bakalm sıfırndada yasıyacakmsn boyle bı sorun. Ve sabırına hasta oldum baskası olsa arabalara kuserdi :)

Kadyr
12-03-2012, 18:28
Hepsini okudum malinin arkasinda durmak esnafligi iyi yapana helal olsun.suclu olan zaten cezayi ceker

kelalper
12-03-2012, 18:29
Yaaaa sahtekar yaa olm dün sen demedin mi abi bu kapağı senin Megane a takalım rahat 20 hp si var sana 500 e veririm diyodun. Demek 750 ye istediler diye vermedin piyasasını yükselticeksin di mi nan. En son 1000 veriim bak. :D

Geçmiş olsun kardeşim. Boşver milletin ağzı torba değil ki büzesin. Ama ben Özgünün yazılımından şüpheleniyorum.

ef186
12-03-2012, 18:33
Arenim gecmis olsun kardesim dedigim gibi nerden ne cikar bakmak lazim

cip kisa kapah

FB10ur
12-03-2012, 18:33
yazıyı baştan sonra okudum çok geçmiş olsun öncelikle keşke aracını satan malını satan herkes sizin gibi olsa üç kuruşa tenezzül eden insanlar keşke bu yazıyı okuyabilse kardeşim

tekrardan çok geçmiş olsun bir an önce yollara dönmesi dileğiyle...

63owen63
12-03-2012, 18:36
Geçmiş olsun , tanımama rağmen yazdıkların samimi geldi ,dürüst buldum. Allah iyi insanlarla karşılaşmayı nasip etsin.

sasuuke
12-03-2012, 18:48
başına gelenlere üzüldüm umarım bundan sonra sıkıntı yaşamazsın

Kekuti*
12-03-2012, 18:49
kanka raat ol bulucam kapağı, İstanbul emliyeti arkanda :hahaha:

benim buraya yazmam ne kadar doğru bilmiyorum ama, doğru insanlarla tanıştığımı ve dürüst adamlarla dostluk kurduguma inanıyorum. Bu yazıdan sonra da cidden ADAM oldugun ortaya çıkıyor. Helal parayla çalışan adam bir şekilde sorununu çözecek ve hakkını alacaktır kardesim. düşün ben 2011 araç aldım 0 kokusu üzerinde neler geldi başıma :D
Bunlarıda aşıcaz İnşallah. herturlü destek ve yardıma da hazırım. Sıkıntı yapma baştan yaratıcaz icabında 10 numero olucak EMG sonrasında ;)
SX gibi değil EMG, neyin ne oldugunu herkes biliyor artık.. Ağzı olan konuşmaz artık umarım ne senin ne de başkasının arkasından.
Dürüst adam oldugu belli Cumhur'un, yazında da belirttiğin gibi.. "Kardeşim bişey lazımsa hallederiz" demesi bile ADAM OLDUGUNUN GÖSTERGESİdir..
Çözülecek tüm sorunlar.. Çin'den gelene kadar adam gibi araba olacak. Kazasız belasız kullanacaksın İnşallah. Sonrada uçan kuşa sıkıcaz. :)

ama yine beni geçemeyeceksin :D akşama mekandayım bekliyorum iki çorba 5 çay içelim.. bide Y Tayyara spec yazıcaz ;) Opuyorum pampa..

EMG CİDDEN GERGİN PAMPAAAAA :D

p.s : kanka Yekta arabayı torunlarına sakliyacak :D
son bir ekleme yapayım.. Bu ARABA AYARSIZ, PATLAK kapakla M3 yiyor :D ayardan sonra da bana sapladı :D arkadan konuşan varsa haddini bilsin

Arenimo
12-03-2012, 18:54
Bence sen herşeyinle dürüst bir adamsın. Talihsizlikler üstüste gelmiş...
Canın sağolsun.
Abi Çok teşekkür ederim dürüst olmak en ilk insanlık görvimiz aslında talihsizliklere artık çok alıştım abi:D

bu yazdıkların herşeyi özetliyo zaten aren keşke herkes senin gibi olsa..
Sağol kankacım seninlede alışverişimiz vasıtasıyla tanıştık ama iyi bir dostluğumuz oldu ama işte her alışverişte böle olmuyomuş:D lafım CUmhur abiden dışarı bu arada

Dürüstsün görüldüğü üzere, umarım problemler çözülür hayırlısıyla bir dahada böyle sıkıntılar yaşamazsın.

Da arkadaş ne yazmıssın okucaz diye başımız döndü :D

Allah daha büyüğünden korusun kaza bela vermesin bu sorunlar gelir geçer:D Biraz yazdım kafa açtım sanırım herkezden özür dilerim :)

son zamanlarda garip seyler coğaldı ya inanamadım sawas yanımda yapmamış olmasa o kapağı inanmazdım gördüm hiç inanmıyorum :D ama gözümün önünde yaptı o kapağı imkansız okapak olamaz ben dahaii portlarım huahuauha

artı yazılımdan diyeme giricem 1 sen oluyo yahu yazılımını yapalı ben onun *** atmak isteyenlere ii cvp olmuş arenim

HAAa nasssı Ses kanka :D

arabnızı güvenmediğiniz yerlere bırakmıyorsunuz :D
Nassı SES kanha 2 de bastım :D abi Allah sendende 1000 lerce kez razı olsun az uğraşmadın benle hakkın denmez sen ve tüm ecufast ekibinin akşam ayara çıkıyo muyuz hahahaha arananalar bçlümüne kapağımı arıyorum diye ilanı açıyorum abi::D arabam sanayide güvenilir yerlerde abi kapı pencere full açık::D

İnşallah ilerde almak istediğim arabaların sahipleri sizin gibi olur..
İnşallah aslında ne kadar güvenimiz kırıldı birkaç kansız yüzünden aslında normal olan dürüst satıcı olmak ama artık herkezden araba alınmıyo

Abi maşallah dediğin 3 gün yaşıyop seninde hahahaha:D şaka bi yana allah razı olsun abi sende benim bi abimsin ettiğimiz muhabbetler yeter:D

Dokundunmu adamin arabasina

Yok abi görmedi bile Muştu panpamda sıkntı yok bu sefer:D

Gecmis olsun duzelir hersey yavas yavas
İnşallah hızlı yavaş düzelicek bir şeklde :D kafayı takmıyorum alıştım daha önceye yönelikte çok vukaatıim var audi TT maceram var bide oda çok bomba:D kafam ticarete iyi basıyo ama araba konusunda kör talihliyim:D

delikanlı adamları seviyorum
Sağol abi :) abilerimizden ne gördüysek onu uyguluyoruz

obaaaa KAPAK YOK . . .

adamsın Arenimo ;)
HAHAHAHA Abi aküyü alsalar belli olurdu ya :D o senin adamlığın CcC Alper reyiz bu arada Lift 10 bin TL :D

çok geçmiş olsun aren. senin nekadar dürüst olduğuna her şekilde kefil olurum eğer yapabiliceğim birşey varsa yardımda etmek isterim. tekrar çok geçmiş olsun
Sağol kankam desteğini eksik etmedin sende PM den gönderdiğin telif içinde çok sağol çok naziksin panpaD

Geçmiş olsun abi talihsizlikler serüveni..

Allah daha fazlasını vermesin,Nazar deveyi tavaya,insanı mezara koyar derler hakikaten doğru..
Nazara göze çok inanıyorum ve citten yıldızım düşük sanırım:(

Adamın hasosusun. Samimi söylüyorum, adam dediğin senin gibi olucak. Kimisi teneke parçası için sırt çevirir eşine dostuna. Fakat (yanlış anlaşılmiym lütfen) sen belki de birinci dereceden şüpheli olarak görülebilecek, arabayı aldığın kişi için bile defalarca "abimdir, güveniyorum, aramızda hiçbir sıkıntı yok" yazıp defalarca vurgulamışsın. Helal olsun. Dicek bişey yok abi. :)
Sağol kankacım :D Cumhur abiye kendim kadar güvenirim an tereddüt etmedim İnsanları tanımak için ticaret yapmak gerekiyo daha iyi tanıyosun :) 10 araba aldık 10 adam tanıdık kimisi adam kimisi adamcık:D

en begendıgım mınılerden maşallah
hersey guzel ustun basarıya ulasan herkez elestırılır buda basarının kanıtıdır ama para mevzusu cok sacma altın kaplatırım kımsede sesını cıkaramaz gercekten de kımene dokulen paradan :) bunuda anlamak guc tabı
Çok teşekkür ederim :D insanlar malesef konuşuyo harcamış almış işte sana ne ama yok konuşucaklar daha çok konuşucaklar hep böle değil mi?

sizin başınıza gelenleri okurken aklıma vosvosu ilk aldıgımdaki zamanlarım geldi :D sorunsuz diye aldık 10 binden fazla harcadık ahhaha :d
Bende MGF ve TT macerasıda var haytımda biraz fazla şanslıyım:D
geçmiş olsun bundan sonra sorunsuz sıkıntısız binersiniz inşallah.
İnşallah tek temennim:D

üç kuruşu kar bilen insanlar ne yazıkki aramızda :(
Ve olmaya devam edicek :S

şansızlıklar hep ust uste gelmiş

ama şu kapak olayı çok garip gerçekten

artık aracımızı emanet etmeyede çekinir olucaz
KAPAK bana oldu kanka kapağı güzel temizettiriyorum şimdi iş yermde masama cam fanus yapıp koyucam baş köşeme ömür boyu baktıkça bunu yapanın anasının kulaklarını ınlatıcam:D araçlarımızı bıraktığımız yerlere aman çok dikkat

Arenimo
12-03-2012, 19:04
aren okudum hepsini sx olayınıda anlattgnda cok uzulmustm bu seferde boyle bi olay olmus buyuk sansszlıkmı desem baska bsey mı yazsam blemedm. Bidaha 2el araba almamaya calıs bakalm sıfırndada yasıyacakmsn boyle bı sorun. Ve sabırına hasta oldum baskası olsa arabalara kuserdi :)
Valla kanka sende biliyosun başıma gelenleri kör talihimi şansımı 0 arabadan kullanırsam kesin davalık olurum kesin bu sefer:D kanka arabalara küsmek istiyorum ama küsemiyorum EMG ile aramızda başka bir bağ var:D

Hepsini okudum malinin arkasinda durmak esnafligi iyi yapana helal olsun.suclu olan zaten cezayi ceker
Aynen öyle malının arkasnda lafta diğl özde durucak satana katar herşey iyi sonrasını da gördük kimilerinin ama Cumhur abiyle haftada 1 konuşuruz mutlaka:D

Yaaaa sahtekar yaa olm dün sen demedin mi abi bu kapağı senin Megane a takalım rahat 20 hp si var sana 500 e veririm diyodun. Demek 750 ye istediler diye vermedin piyasasını yükselticeksin di mi nan. En son 1000 veriim bak. :D

Geçmiş olsun kardeşim. Boşver milletin ağzı torba değil ki büzesin. Ama ben Özgünün yazılımından şüpheleniyorum.
Abi tam sana çakıyodum kapağı bak pişamn oldum konuyu açmaya :P şaka bi yana can sıkıcı işler ama durmak yok yola devam EMG 12 saniyelere inmeden durmak yok ya Emre Leventler Cemal abimler 2 saniyelere inmeye çalışıyo ben 12 kumda oynicam yeminle ya kumda:D

Arenim gecmis olsun kardesim dedigim gibi nerden ne cikar bakmak lazim

cip kisa kapah
Çip var kapak var kısa yok diyoduk KAPAK bana oldu valla hahahaha abi bide neydi ATEŞLEME METHANOL SEVERİM:D Erdem Reyizden alıntıdır:D

yazıyı baştan sonra okudum çok geçmiş olsun öncelikle keşke aracını satan malını satan herkes sizin gibi olsa üç kuruşa tenezzül eden insanlar keşke bu yazıyı okuyabilse kardeşim

tekrardan çok geçmiş olsun bir an önce yollara dönmesi dileğiyle...
onlar okumaz yada girer okur geri çıkar kişi kendini bilir:) inşallah sahalara yakın zamanda dönücek:D

Geçmiş olsun , tanımama rağmen yazdıkların samimi geldi ,dürüst buldum. Allah iyi insanlarla karşılaşmayı nasip etsin.
Sağol allah razı olsun çok şükür etrafımda hep iyi insanlar var zaten olmayanıda ayıkladım döktüm hepsini üstümden:D

başına gelenlere üzüldüm umarım bundan sonra sıkıntı yaşamazsın
İnşallah amin:)

kanka raat ol bulucam kapağı, İstanbul emliyeti arkanda :hahaha:

benim buraya yazmam ne kadar doğru bilmiyorum ama, doğru insanlarla tanıştığımı ve dürüst adamlarla dostluk kurduguma inanıyorum. Bu yazıdan sonra da cidden ADAM oldugun ortaya çıkıyor. Helal parayla çalışan adam bir şekilde sorununu çözecek ve hakkını alacaktır kardesim. düşün ben 2011 araç aldım 0 kokusu üzerinde neler geldi başıma :D
Bunlarıda aşıcaz İnşallah. herturlü destek ve yardıma da hazırım. Sıkıntı yapma baştan yaratıcaz icabında 10 numero olucak EMG sonrasında ;)
SX gibi değil EMG, neyin ne oldugunu herkes biliyor artık.. Ağzı olan konuşmaz artık umarım ne senin ne de başkasının arkasından.
Dürüst adam oldugu belli Cumhur'un, yazında da belirttiğin gibi.. "Kardeşim bişey lazımsa hallederiz" demesi bile ADAM OLDUGUNUN GÖSTERGESİdir..
Çözülecek tüm sorunlar.. Çin'den gelene kadar adam gibi araba olacak. Kazasız belasız kullanacaksın İnşallah. Sonrada uçan kuşa sıkıcaz. :)

ama yine beni geçemeyeceksin :D akşama mekandayım bekliyorum iki çorba 5 çay içelim.. bide Y Tayyara spec yazıcaz ;) Opuyorum pampa..

EMG CİDDEN GERGİN PAMPAAAAA :D

p.s : kanka Yekta arabayı torunlarına sakliyacak :D
son bir ekleme yapayım.. Bu ARABA AYARSIZ, PATLAK kapakla M3 yiyor :D ayardan sonra da bana sapladı :D arkadan konuşan varsa haddini bilsin
Ya KUKU:D adamsın ya seviyorum seni EMG gerçekten çok hızlı abiiii:D olum ne yaparsan yap beni geçemicen ne yaparsan yap:D geç olm geçen sen ol benim ole takıntım yok senin küçük keremin sağolsun :D akşam gel sana spec yazıcaz allahtan Ufuk yok bişe diğil be oluuuum 5000 bine bitiyo TL mi kanka yok be oluuuuum USD :D

mesutt1
12-03-2012, 19:12
evet aren'in de dediği gibi bi alışverişimiz oldu bi insan adam olduğunu telefondaki konuşmasından bile belli eder o kadar ilgili ki anlatamam valla ben böyle iyi bi satıcı görmedim :D

Edit: Hala sucuk ekmek borcum var :cool:

emre_
12-03-2012, 19:15
Vay kardesim benim ya okuken yer geldi agladim yer geldi guldum yer geldi kendimden kareler yakaladim kapagin ardindaki sir perdesi ne olucak ? Emg yaplanlardan fazlasini hakediyormu ? emg cooper s bu sefer guldurmedi :D
Hersey istedigin gibi olucak kardesim benide aksilikler kovaliyo ama hayirlisiyla misss gibi siyrilicaz herseyden :) emegi gecenlerinde eline saglik :)

ibooo
12-03-2012, 19:24
Aren geçmiş olsun garip bi olay :)

Kekuti*
12-03-2012, 19:26
emg cooper s bu sefer guldurmedi :D

son şakasını yaptı :D

levent
12-03-2012, 19:28
Aren büyük geçmişler olsun, piyasada doğmamış çocuğun rızkına göz diken adamcıklar olduktan sonra bu tip şeyleri hepimiz yaşıyoruz farklı şekillerde bile olsa malesef ki..

canlı tanışmadık hiç ama yazdıklarından sonra bende yeri geldi üzüldüm, yeri geldi güldüm okurken.. Allah gönlüne göre versin, inşallah en iyi şekilde EMG cooper sahalara yani yollara geri dönecektir :)

Arenimo
12-03-2012, 19:31
evet aren'in de dediği gibi bi alışverişimiz oldu bi insan adam olduğunu telefondaki konuşmasından bile belli eder o kadar ilgili ki anlatamam valla ben böyle iyi bi satıcı görmedim :D

Edit: Hala sucuk ekmek borcum var :cool:
Benimde sana ziyaret borcum var hayırsızım kabul ediyorum kanka:D düşüncelerimiz karşılıklı kanka biliyosun ticaret yaptık ama birbirimizi tanıdık bu bi değer işte:)

Vay kardesim benim ya okuken yer geldi agladim yer geldi guldum yer geldi kendimden kareler yakaladim kapagin ardindaki sir perdesi ne olucak ? Emg yaplanlardan fazlasini hakediyormu ? emg cooper s bu sefer guldurmedi :D
Hersey istedigin gibi olucak kardesim benide aksilikler kovaliyo ama hayirlisiyla misss gibi siyrilicaz herseyden :) emegi gecenlerinde eline saglik :)
Emre sağol kankam görüyosun işte aksilkler silsilesi Kanka EMG herşeyi hak ediyo bu arabaya çok inandım sadece en ufak vidasında dahi beni geç sanayide adını yazdığım herkezin büyük emeği var ben en çok emeğe değer veriyorum kanka sevdiğim insanlar yanımda benmle destekliyolar gerisi öyle yada böyle gelir sağlık olsun:D

Aren geçmiş olsun garip bi olay :)
Kanka işte sende şahit oldun iyi kötü olaylara arananlar bölümüne açıyorum konuyu kapağımı arıyorum diye:D gülüyorum halime artık

emre_
12-03-2012, 19:34
Kanka dibine kadar yanindayim bende anadolu yakasi sanayi siteri ve parcacilar cemiyeti yaninda :) emg cooper s icin ve aren kankam icin seve seve :)

MeRtCaN
12-03-2012, 19:36
Senin Ust kapagı benım vti a taktık
acıklıyorum sımdı :)

şaka bı yana geçmiş olsun bu zamanda boyle seyler oluyor işte..

Serhat Y.
12-03-2012, 19:40
Çatlağı tespit ettiğiniz anda yeni kapağı sipariş edecektin, bu tip araçlarda öyle kaynakla doldur taşla senin benim gibi adamın yapabileceği şeyler değil Aren o iş hatan olmuş boşa işçilik parası harcamışın, gerçi keşke içine sincek kadar olsaymışda enazından ikinci elde değerlendirirdin gönül rahatlığıyla satardın bi arkadaşa. en temizini yapmışın yeni kapak almakla. kim işliyecek şimdi kapağı?
tekrar geçmiş olsun yaşanan süreçler çok normal sen olanı biteni yazmışın herkesin başına gelenk şeylerde kimse çıkıp böyle anlatamaz işte,,

EMG
12-03-2012, 19:43
geçmiş osun aren can sıkıcı bi olay gerçekten ama olucağı varmış demekki

emg ler hep hızlı :p :D

AşkınS.
12-03-2012, 19:48
3 kuruş için bu kadar dansözlük yapan insanın olması gerçekten üzücü,sende fazla iyi niyetlisin be kardeşim gerçekten,güvenini hala sarsmamış olmalarına sevinsem mi üzülsem mi bilemedim çünkü sürekli aynı durum..
Kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz,geldikten sonra inşallah sıkıntısız sorunsuz binersin..Allah iyi insanlarla karşılaştırsın..

Arenimo
12-03-2012, 19:49
son şakasını yaptı :D
Gul olum sen daha sana koydugum ilce varya onu uzay bosluguna ceviricem :D kankamsin

Aren büyük geçmişler olsun, piyasada doğmamış çocuğun rızkına göz diken adamcıklar olduktan sonra bu tip şeyleri hepimiz yaşıyoruz farklı şekillerde bile olsa malesef ki..

canlı tanışmadık hiç ama yazdıklarından sonra bende yeri geldi üzüldüm, yeri geldi güldüm okurken.. Allah gönlüne göre versin, inşallah en iyi şekilde EMG cooper sahalara yani yollara geri dönecektir :)
Cok tesekkur ederim kankacim Allah hepimizin gonlune gore versin kotuyle karslastirmasin :)

Kanka dibine kadar yanindayim bende anadolu yakasi sanayi siteri ve parcacilar cemiyeti yaninda :) emg cooper s icin ve aren kankam icin seve seve :)
Kanka desteginizi asla esirgemeyin morali yuksek tutmak lazim bu donemde :)

Senin Ust kapagı benım vti a taktık
acıklıyorum sımdı :)

şaka bı yana geçmiş olsun bu zamanda boyle seyler oluyor işte..
Biliyodummmmmm:@ hahahaha kanka saglik olsun dedik ama can skici baska bisey dgil:)

Çatlağı tespit ettiğiniz anda yeni kapağı sipariş edecektin, bu tip araçlarda öyle kaynakla doldur taşla senin benim gibi adamın yapabileceği şeyler değil Aren o iş hatan olmuş boşa işçilik parası harcamışın, gerçi keşke içine sincek kadar olsaymışda enazından ikinci elde değerlendirirdin gönül rahatlığıyla satardın bi arkadaşa. en temizini yapmışın yeni kapak almakla. kim işliyecek şimdi kapağı?
tekrar geçmiş olsun yaşanan süreçler çok normal sen olanı biteni yazmışın herkesin başına gelenk şeylerde kimse çıkıp böyle anlatamaz işte,,
Abi sende bende az cekmedik anlatirizda kimden saklicam cok sukur herzaman herseyim seffaf Allah satirmasin satarsamda yazarim herseyimi alicak olan sansi ama aklimin ucundan dahi satmak gecmiyo kapak tamiri yapildi sorun yok suan ama saibeli kapak satmam odama koyucam isyerinde guzel cam bi kapak yapicam mis:D bide Aren hazir araba aldi diyenler vardi serhat abi bi donem okusunlar iste yuruyenininden egzostuna kapagina kadar kim yapmis bu arkadan konusanlar bni tilt ediyolar ya:D

Oz`
12-03-2012, 19:53
aren kapağı bana ver lan saheser die koyak :D

Arenimo
12-03-2012, 19:54

İtin olsun abi odama koyucaktim ama ibret i alem olsun diye koyalim istersen sizin oraya:D

Drft
12-03-2012, 19:54
Büyük geçmiş olsun.lakin oyle bır zamandayızkı herkez bırılerının hakkını nasıl yesem dusuncesınde kı sızın gıbı dusununenler bunlarında arasında bır nebze ınsanı sevındırıyor umarım hersey gonlunuzce olur

emre_
12-03-2012, 19:58

Dukkana cerceveli biseyler yap madem abi :D
İbret-i alem olsun :D

grkm
12-03-2012, 20:00
Sanırım en büyük şoku sizden sonra ben geçiriyorum. O arabanın pek çok şeyiyle beraber ilgilendik Cumhurla ve aracın kaldığı garaj sayısı , yattığı gün oldukça az.. Inanılır gibi değil ..

Geçmiş olsun kanka da ne diyeceğimi bilemedim nasıl iş onu hiç çözemedim ..

bLackModeL
12-03-2012, 20:01
yazık dıyorumm cok uzuldum bundan sonra ınsallah hersey yolunda gıderr durustlukten bısey cıkmaz sen aynen boyle devam et her zaman kazanan sen olacaksın ..

eser
12-03-2012, 20:05
kanka geçmiş olsun,sen doğru olduktan sonra giden 3-5 lira önemli değil

edit:gunlerdir hastayım senı arıyamadım yarın gunduz otarafa geçicem müsait olursan arıyım

Arenimo
12-03-2012, 20:34
Sanırım en büyük şoku sizden sonra ben geçiriyorum. O arabanın pek çok şeyiyle beraber ilgilendik Cumhurla ve aracın kaldığı garaj sayısı , yattığı gün oldukça az.. Inanılır gibi değil ..

Geçmiş olsun kanka da ne diyeceğimi bilemedim nasıl iş onu hiç çözemedim ..
Sagolasin Gorkem kankam bn zaten Cumhur Abiye guveniyorum Savasada guveniyorum aldgimdan beri sorunlarim ayni bndede kndim kadar guvendgim yerde kaldi saglik olsun kanka:D

yazık dıyorumm cok uzuldum bundan sonra ınsallah hersey yolunda gıderr durustlukten bısey cıkmaz sen aynen boyle devam et her zaman kazanan sen olacaksın ..
Sagol gercekten cok tesekkur ederim durustum allah kimseyi sasirtmasin umarim hersey iyi olucak:)

kanka geçmiş olsun,sen doğru olduktan sonra giden 3-5 lira önemli değil

edit:gunlerdir hastayım senı arıyamadım yarın gunduz otarafa geçicem müsait olursan arıyım
Kanka ayip ediyosun teeler arabada kanka araba maslakta:)

kanashibari
12-03-2012, 20:41
Geçmiş olsun. Ama takmayın kafanıza oluyor malesef böyle şeyler.

mesutt1
12-03-2012, 20:44
bu Kekuti*'yi çok merak ediyorum ha oturup bi çay içmek isterim :D

aegean76
12-03-2012, 20:49
Talihsiz serüvenler dizisi diye ben buna derim...
Okurken ateş bastı... büyük geçmiş olsun...

YEY®
12-03-2012, 20:50
Inanilir gibi degil. Hirsizlik her yerde oluyor orasi ayrida ,islenmis kapagi alip yerine kusurlusunu takan nasil bir insanlik disi zihniyet olabilir..Cok gecmis olsun..Maddi kisminin yaninda manevi olarakta yormustur seni Aren..

MCN21
12-03-2012, 21:05
Türkiyeye aren gibi insanlar lazım ... ( hemde bol sayıda , ama malesef tam tersi durumlar söz konusu!!! ) cok gecmis olsun ...

driftboy
12-03-2012, 21:06
Agzı olan konuşuyo, o kapak kutsal kapak oldu bence birilerine ? :D

mmustu
12-03-2012, 21:06
Türkiyeye aren gibi insanlar lazım ... ( hemde bol sayıda , ama malesef tam tersi durumlar söz konusu!!! ) cok gecmis olsun ...

hoppalaa :D bu kadar derin bi sosyal mesaj beklemiyodum açıkçası :D

Arenimo
12-03-2012, 21:13
Geçmiş olsun. Ama takmayın kafanıza oluyor malesef böyle şeyler.
Takmamaya calisiyorum artik geyige vuruyorum

Kanka kerem gercekten efsane bi adam su anda yanimda egzantrik bakiyoruz findik turbota:)

Talihsiz serüvenler dizisi diye ben buna derim...
Okurken ateş bastı... büyük geçmiş olsun...
Biraz talihsizlik biraz sans iste saglik olsun:)

Inanilir gibi degil. Hirsizlik her yerde oluyor orasi ayrida ,islenmis kapagi alip yerine kusurlusunu takan nasil bir insanlik disi zihniyet olabilir..Cok gecmis olsun..Maddi kisminin yaninda manevi olarakta yormustur seni Aren..
Kankam sagol iste talihsizlik maddi illaki yoruyo ama manevi cokertti:)

Sagol macunum iyi dileklerin icin:)

Agzı olan konuşuyo, o kapak kutsal kapak oldu bence birilerine ? :D

Valla kime ne oldu bilmiyorum ama en son bana kapak oldu :D

FaTiH44
12-03-2012, 21:17
Aren geçmiş olsun kardeşim.

BoraÇİFTÇİ
12-03-2012, 21:20
Aren Geçmiş olsun bu hafta içinde bende bu durumu duyduğumda üzüldüm çünkü bu tarz

Olayların ne kadr can sıktıgını ve yıprattığını biliyorum... Umarım artık bu can sıkıcı olur olmadık

aksilikler biter ve tadını çıkartırsın arabanın...

Mr.K
12-03-2012, 21:32
Çok çok geçmiş olsun..Yazı çok başarılı birçok gerçek ve doğrular var içinde.ALLAH tekrarını yaşatmasın.

Arenimo
12-03-2012, 21:39
Aren geçmiş olsun kardeşim.
Fatih abi cok tesekkur ederim

Aren Geçmiş olsun bu hafta içinde bende bu durumu duyduğumda üzüldüm çünkü bu tarz

Olayların ne kadr can sıktıgını ve yıprattığını biliyorum... Umarım artık bu can sıkıcı olur olmadık

aksilikler biter ve tadını çıkartırsın arabanın...
Bora cok sagol kanka aksilik biliyosun goz nazar iste yipratti acik acik yipratti ama vaz gecmicem kanka arabadan

Çok çok geçmiş olsun..Yazı çok başarılı birçok gerçek ve doğrular var içinde.ALLAH tekrarını yaşatmasın.

Cok sagol Onur biraz devrik yazdim ama okuyan herkezden allah razi olsun

Blackbird
12-03-2012, 21:49
Geçmiş olsun, herşeyde bir hayır var diyelim. Bundan sonra inşallah keyifle binersin.

Abuk subuk işler peşinde olan insanlara kapak gibi açıklama yazmışsın eline sağlık.

sinan-s
12-03-2012, 21:51
Büyük geçmiş olsun..

MehmetCanA.
12-03-2012, 22:05
Çok geçmiş olsun. Vardır bi hayır de geç abi. Ki zaten büyük ihtimallede vardır bi hayır :)

kelalper
12-03-2012, 22:15
olm senin kapak yektada olmasın sakın. Yekta olm versene adamın kapaaanı.

Kekuti*
12-03-2012, 22:15

Tamamdir hemserim ;) otururuz en kisa zamanda ugrarsam izmite

Alicanrs
12-03-2012, 23:12
başta büyük geçmiş olsun baştan sona okudumda çok ilginç ya kapak nasıl değişir ki kimsenin haberi yok nasıl oluyosa tekrar büyük geçmiş olsn abi

Enes-x
12-03-2012, 23:13
İlk duyduğumda bende çok şaşırdım böyle ayrıntılı açıklaman çok iyi olmuş Aren.Dedikodu çığ gibi olur saçma sapan yerlere kadar giderdi sen anlatmasan.

Yaşanan olaylar gerçekten ilginç düşün düşün içinden çıkılmaz bir durum kim niye kapak çalar ki arkadaş bu kadar mı muhtaçmış :) Neyse geçmiş olsun eskisinden daha iyi olur umarım.

zekirdek
12-03-2012, 23:16
Aren talihsizliklere çok şaşırdım. Gerçekten bende yaşadığım ve gördüğüm böyle bir kaç olaydan sonra modifiyeden soğudum. Minime çok değer veriyorum en ufak şey beni rahatsız ediyor.Haliyle bu işlere girince ister istermez 100 tane şey çıkıyor sıkıntısız başa sıkıntı anlayacağın..
Çok güzel araban var çok emek verdin hakkını alıcaksın.En azından çözemediğin bir sıkıntı kalmamış.EMG mermi gibi araba. İnş. keyfini çıkararsın.

Arenimo
12-03-2012, 23:21
başta büyük geçmiş olsun baştan sona okudumda çok ilginç ya kapak nasıl değişir ki kimsenin haberi yok nasıl oluyosa tekrar büyük geçmiş olsn abi
Alican cok tesekkur ederim gercekten hikaye:)

İlk duyduğumda bende çok şaşırdım böyle ayrıntılı açıklaman çok iyi olmuş Aren.Dedikodu çığ gibi olur saçma sapan yerlere kadar giderdi sen anlatmasan.

Yaşanan olaylar gerçekten ilginç düşün düşün içinden çıkılmaz bir durum kim niye kapak çalar ki arkadaş bu kadar mı muhtaçmış :) Neyse geçmiş olsun eskisinden daha iyi olur umarım.

Enes zaten insanlarin anlamsiz konusmasindan biktim dedikodu dedikodu yeter bir kiside gelip yuzume konusmuyo insallah daha iyi olucak potansiyeli gordum bu kapakla bole gitmesi bence fazlaymis bile:) bitince uzun sure arabayi cikartmicam seytanin bacagini kirmam lazim:)

otto985
12-03-2012, 23:25
Gecmis olsun abi.

meh66
12-03-2012, 23:31
arenım sen adam gıbı adamsın yanlıs yapanlar veya kul hakkı yıyenlerın sonu bellıdır sıkma canını senın canın sagolsun sana bısey olmasın koy kapagın dıbıne kardesım benım

Arenimo
12-03-2012, 23:34
Gecmis olsun abi.
Cok tesekkurler kanka

arenım sen adam gıbı adamsın yanlıs yapanlar veya kul hakkı yıyenlerın sonu bellıdır sıkma canını senın canın sagolsun sana bısey olmasın koy kapagın dıbıne kardesım benım

Mehmetim sagol kanka beni sen biliyosun art niyet yok can *****i oldu oda zaten koydum kapagin dibine :D

MiaMi
12-03-2012, 23:48
Sx den biliyorum uğraşlarını kardeşim buda tuz biber olmuş geçmiş olsun sorunsuz sıkıntısız güzel günlerde kullanmanı dilerim,

Schumi
13-03-2012, 00:14
Okurken benim içim sıkıldı. Geçmiş olsun. Ya kapak nasıl çalınır ben hiçbirşey anlamadım. Bir çırak vakası olabilir mi ?

Arenimo
13-03-2012, 00:23
Sx den biliyorum uğraşlarını kardeşim buda tuz biber olmuş geçmiş olsun sorunsuz sıkıntısız güzel günlerde kullanmanı dilerim,
Ugrasmak birsey degilde abi ugrastiktan sonra binememek cok can skici olabiliyo:)

Okurken benim içim sıkıldı. Geçmiş olsun. Ya kapak nasıl çalınır ben hiçbirşey anlamadım. Bir çırak vakası olabilir mi ?

Kimsenin gunahini almak istemiyorum bilinmez kim aldiysa helal etmedim zaten

Alperen-B
13-03-2012, 00:33
Baya bi talihsizlik yaşamışsın ama buna da şükür demek lazım. Gerçekten seni öyle bir kapağı satmamak istediğin için tebrik ediyorum. Bu işte sağlam bir or....luk dönmüş ama inş. bundan sonra bi sıkıntı sorun yaşamazsın. Geçmiş olsun gerçekten üzüldüm. Kimsenin hakkı kimsede kalmaz senin kapağın gitti ama kim bilir onların nelerinden çıkacak bu...

atituti
13-03-2012, 00:35
hareketin çok güzel , yazıyı okudum .ama kapak meselesine herkez gibi bende takıldım,ne olmuş olabilir ne döndü acaba

can0001
13-03-2012, 00:41
Hakikaten Adam gibi Adam'lardansın saygılar...

Eray Yümsel
13-03-2012, 01:23
http://inciswf.com/1277738426.swf :D

şaka biyana geçmiş olsun kardeşim

Dou
13-03-2012, 01:30
Kapak olayı gerçekten ilginç, yeni kapakla çok daha iyi yürüyecektir araban

Geçmiş olsun Aren, umarım daha fazla sıkıntı yaşamazsın

drahte1905
13-03-2012, 01:42
Aren tekrardan gecmis olsun, iyiki kapak komple sizdirmadan onlemini alabildin...

Bundan sonra PnP yapanlar bir sablon ile kapaklarina boyle bir cizik attirir belki...

http://www.fullboostracing.com/FBR/images/ams_cylinder_head_evo_89_pic6.jpg

[Bu kapagin CNC oldugunu cartunu curtunu biliyorum, o yuzde "sablonla" dedim]

Semii
13-03-2012, 07:39
Aren rabbim gönlüne göre verir kanka.
üzme tatlı canını :)

gurcell
13-03-2012, 07:50
Bir kapagi sokup , yerine yenisini takip, trigerini vs monte edip, yagini suyunu koymak en az yarim gun surer. Hatta kapak sokulurken cikan yagin ve antifiriz'in kokusu 2 gun gecmez.

Nasil olmus bu insanin akli almiyor...

mody
13-03-2012, 07:56
geçmiş olsun tekrardan arencim, bunlar tuzu biberi, seninki biraz baharatlı olmuş ama olsun, her işte vardır bir hayır

bunlar insanı gerçekten çok yoruyor bazen, ama otobana çıkınca, ortalıkta adalet dağıtırken, gazladığın diğer araçları geçince harcadığım tüm zaman, emekler ve para helal olsun diyorsun :) o yüzden gül geç, Allah daya iyilerini versin...

Kekuti*
13-03-2012, 08:13
bunlar insanı gerçekten çok yoruyor bazen, ama otobana çıkınca, ortalıkta adalet dağıtırken, gazladığın diğer araçları geçince harcadığım tüm zaman, emekler ve para helal olsun diyorsun :) o yüzden gül geç, Allah daya iyilerini versin...

:bravo: abi senden korkulur :)

1lker
13-03-2012, 08:16
Durustce bunlari dile getirmen yeter herseyin hayirlisi malesef anlattiklarin skca yasaniyor :(

B.Aktepe
13-03-2012, 08:21
Arenim büyük talihsizlik senin başına gelen, her işte bir hayır vardır elbet. kötüsünü düşünmemeye çalış. Dahada kötüsü olabilirdi. Allahtan farkına vardınız. Herşey daha iyi olucak inşallah. sıkma canını.

sulhi
13-03-2012, 08:24
gecmiş olsun aren, mekanık spor bi nevi dostum allah daha beterinden saklasın..

kerimvtec
13-03-2012, 08:28
Allah (c.c) gönlunuze göre versın inş. Her işte bı hayır vardır...Rabbım beterınden korusun....Bende aynı durumları yaşadım manevı olarak çok sıkıntı çektım hele kı etrafımda bılıp bılmeden kendı cıkarları ıcın konusanları duydukca cok uzuldum ama sabrın sonu selamettır inş. .. Umarım hakkınızda hayırlısı olur abi..

Day Walker
13-03-2012, 08:32
Kardeşim daha 2 hafta önce gördüm seni ve arabanı maşallahı var geçmiş olsun diyorum.

3rk4n
13-03-2012, 08:44
Aren geçmiş olsun.. Baştan sona okudumda kapağı kimin aldığını çözebildinizmi ?

Yogi
13-03-2012, 08:47
çok geçmiş olsun aren herşeyde bir hayır vardır allah gönlüne göre versin inş

thedevil
13-03-2012, 08:48
o değilde yazı ve anlatım gerçekten akıcıydı çok rahat okudum ilk defa bu sitede bu kadar uzun br yazı okuyorum,okuduklarımdan çıkarttığım olay sen ii bir adama benziyorsun ve araba düzlediyse sıkıntı yok....

EDİT: hakkaten kapak olayını çözdünüzmü,yani kim change etmiş ?

Utku
13-03-2012, 09:05
çok geçmiş olsun bende bomboş standart 102hp arabama1 senede 8bin küsür harcama yaptım hızlanması falan için değil birdolu ıvır zıvır mekanik kadranım bozuldu almanyadan sipariş ettim kargo kaybetti bütün ptt yi birbirine kattım param yalan oldu bitane daha verdim bu sefer kendim değil bayiden gelmesi bi dünya sürdü vs vs böyle gidiyo 2.el olur diyosun denk geldi diyosun sabırlı olmak lazım senide sabrından kendini bozmamandan ötürü kutlarım...

kapağın akibetini öğrendinmi peki ?

Kekuti*
13-03-2012, 09:07
o değilde yazı ve anlatım gerçekten akıcıydı çok rahat okudum ilk defa bu sitede bu kadar uzun br yazı okuyorum,okuduklarımdan çıkarttığım olay sen ii bir adama benziyorsun ve araba düzlediyse sıkıntı yok....

çözebilsek daha farklı olabileceğini düşünüyorum.. Aren dedi zaten Hakkımı helal etmiyorum diye..
Daha da poliscilik oynayıp üstüne gitmenin anlamı oldugunu sanmıyorum. Ecufast'te sergileyecektik en son kapağı, Dr. öyle söyledi :)

aslan
13-03-2012, 09:18
Aren çok büyük geçmiş olsun böyle olaylar üzücü ve can sıkıcı

AHMET1907
13-03-2012, 09:35
Geçmiş olsun kardeşim, hernekadar yüzyüze tanışmasakta dürüstçe herşeyi yazman kişiliğini ortaya koymuş. Hırsızlığın üstüne gitmeme kararında bi okadar isabetli olmuş, Sağlık olsun demek lazim, birgün yüzyüzde tanışmak nasip olur inşallah

Arenimo
13-03-2012, 09:41
geçmiş osun aren can sıkıcı bi olay gerçekten ama olucağı varmış demekki

emg ler hep hızlı :p :D
Sağol kanka yapıcak bir şey yok EMG ler gerçekten çok hızlı 2 mizde nazarı attık heralde:D

Aren talihsizliklere çok şaşırdım. Gerçekten bende yaşadığım ve gördüğüm böyle bir kaç olaydan sonra modifiyeden soğudum. Minime çok değer veriyorum en ufak şey beni rahatsız ediyor.Haliyle bu işlere girince ister istermez 100 tane şey çıkıyor sıkıntısız başa sıkıntı anlayacağın..
Çok güzel araban var çok emek verdin hakkını alıcaksın.En azından çözemediğin bir sıkıntı kalmamış.EMG mermi gibi araba. İnş. keyfini çıkararsın.
Zekim sağolasın talihsizlik normal ya bunlar hayatımda belki en ufak sıkntıdır şu araba meselesi kimseye yanlışımızda yok ya bi nazardır rüzgar bi tersten esiyo neyse canımız sağolsun gerisi teferruat:D

Gecmis olsun abi.
Çok sağol kanka

Baya bi talihsizlik yaşamışsın ama buna da şükür demek lazım. Gerçekten seni öyle bir kapağı satmamak istediğin için tebrik ediyorum. Bu işte sağlam bir or....luk dönmüş ama inş. bundan sonra bi sıkıntı sorun yaşamazsın. Geçmiş olsun gerçekten üzüldüm. Kimsenin hakkı kimsede kalmaz senin kapağın gitti ama kim bilir onların nelerinden çıkacak bu...
Bende ilahi adalete güveniyorum bana yanlışı olanın hiç birşey yanına kalmadı buda kalmaz:D

hareketin çok güzel , yazıyı okudum .ama kapak meselesine herkez gibi bende takıldım,ne olmuş olabilir ne döndü acaba
İnan bilmiyorum bilemicezde hiç bir zaman belki seneler sonra çıkar oda ohooo kavak yelleri:D

Hakikaten Adam gibi Adam'lardansın saygılar...
Çok sağol gerçekten:) saygı bizden

http://inciswf.com/1277738426.swf :D

şaka biyana geçmiş olsun kardeşim
hahahaha Eray abi ya :D çok sağol abi 18 inde geliyorum gol makinesini izlemeye:D

Kapak olayı gerçekten ilginç, yeni kapakla çok daha iyi yürüyecektir araban

Geçmiş olsun Aren, umarım daha fazla sıkıntı yaşamazsın
Sağol kanka cumarteside işte üstün körü anlattım sana olanları işte yazıda detaylandırdım sadece allah beterinden saklasın

Aren tekrardan gecmis olsun, iyiki kapak komple sizdirmadan onlemini alabildin...

Bundan sonra PnP yapanlar bir sablon ile kapaklarina boyle bir cizik attirir belki...

http://www.fullboostracing.com/FBR/images/ams_cylinder_head_evo_89_pic6.jpg
[Bu kapagin CNC oldugunu cartunu curtunu biliyorum, o yuzde "sablonla" dedim]
Kanka AMS kapağıda change etmek toto ister:D iyi ki erken fark ettim arabaya o kadar hassasım ki artık ufacık birşeyi olsa kendisi ağzıyla sölicek nerdeyse hahahaha:D

Aren rabbim gönlüne göre verir kanka.
üzme tatlı canını :)
Sağol kankam amin canımız sağolsun ne diyim

Bir kapagi sokup , yerine yenisini takip, trigerini vs monte edip, yagini suyunu koymak en az yarim gun surer. Hatta kapak sokulurken cikan yagin ve antifiriz'in kokusu 2 gun gecmez.

Nasil olmus bu insanin akli almiyor...
İşte gürsel abi olmaz olmz diye birşey yok oluyo malesef oda beni bulur normal abi:D talihsizlikler kralıyım:D alıştım

geçmiş olsun tekrardan arencim, bunlar tuzu biberi, seninki biraz baharatlı olmuş ama olsun, her işte vardır bir hayır

Abi büyüksün sende şahitsin tüm olanlara işte şansımı görüyosun ama EMG hala çok gergin abi zincirledik çocuğu bi bitsin x2 adalet dağatıcam:P

Durustce bunlari dile getirmen yeter herseyin hayirlisi malesef anlattiklarin skca yasaniyor :(
Dürüstlükten zarar gelmez biz doğru olalım millet eğilsin bükülsün bakalım inanıyorum bir gün çıkıcak ortaya

Arenim büyük talihsizlik senin başına gelen, her işte bir hayır vardır elbet. kötüsünü düşünmemeye çalış. Dahada kötüsü olabilirdi. Allahtan farkına vardınız. Herşey daha iyi olucak inşallah. sıkma canını.
Abi gerçekten canımı sıktı bu olanlar hem arabaya binememek hem manevi olarak çöküntü arabada böle bir olay olması üzücü ama hiç problem değil baştan aşşağı yeniledim sıfırladım herşeyini artık biliyorum debriyajım kaç km de kasnaklarım kaç km de headrsım lastiğim jantım kapağım sağolsun Serdar abi ilgilendi dinledi inanıyorum ki çok daha iyi olucak:D sağol Bilal abim

gecmiş olsun aren, mekanık spor bi nevi dostum allah daha beterinden saklasın..
Sulhi başkanım teşekkür ederim kaza bela olmasın sağlık olsun başka birşey istemem abi:D

Allah (c.c) gönlunuze göre versın inş. Her işte bı hayır vardır...Rabbım beterınden korusun....Bende aynı durumları yaşadım manevı olarak çok sıkıntı çektım hele kı etrafımda bılıp bılmeden kendı cıkarları ıcın konusanları duydukca cok uzuldum ama sabrın sonu selamettır inş. .. Umarım hakkınızda hayırlısı olur abi..
Sabrediyorum bekliyorum Allah hepinizden razı olsun iyi dilekleriniz dualarınız için

Kardeşim daha 2 hafta önce gördüm seni ve arabanı maşallahı var geçmiş olsun diyorum.
Oğuz Abim biliyosun anlattım işte sanada başımıza gelenleri işte bide üstüne KAPAK oldu bana tam oldu sağlık olsun olucağı varmış:)

Aren geçmiş olsun.. Baştan sona okudumda kapağı kimin aldığını çözebildinizmi ?
o kapak püf oldu :D çıkar çıkar 3 5 sene sonra biri biliyodur tutamaz kendini anlatır bende yine güler geçerim :D olan oldu bi ölüme çare yok çok şükür bunuda atlatıcaz:)

çok geçmiş olsun aren herşeyde bir hayır vardır allah gönlüne göre versin inş
Arda sağol kankam ona yoruyoruz var bir hayır dedik geçtik

kapak yok:D çozülmesi zor araba gelir geçer düzelir bu araba olaylarından büyük dersler aldım hemde çok büyük

çok geçmiş olsun bende bomboş standart 102hp arabama1 senede 8bin küsür harcama yaptım hızlanması falan için değil birdolu ıvır zıvır mekanik kadranım bozuldu almanyadan sipariş ettim kargo kaybetti bütün ptt yi birbirine kattım param yalan oldu bitane daha verdim bu sefer kendim değil bayiden gelmesi bi dünya sürdü vs vs böyle gidiyo 2.el olur diyosun denk geldi diyosun sabırlı olmak lazım senide sabrından kendini bozmamandan ötürü kutlarım...

kapağın akibetini öğrendinmi peki ?

Aksilikler başladı mı hızını almadan bırakmıyo kanka rüzgar bi terse döndü mü esiyo ama hızını aldı inanıyorum artık rüzgarı arkama alıcam :D devam

Low-Rider
13-03-2012, 09:42
sanayi değil pembe dizi anasını satim:D

geçmiş olsun aren

gurcell
13-03-2012, 09:45
Benim merak ettiğim şu, bu kapağın sökülmesi farzedelim en az 1 gün sürdü, sen aracı nerde bıraktın? Sonuçta bu kapağı sökmek için takım taklavat lazım... Timingi ayarlayacak adam lazım...

fatihtemizer
13-03-2012, 09:48
geçmiş olsun ya aksilikler sırasıyla olmuş..Allaha havale et..bir gün çıkar elbet çıkarda nasıl çıkar...

Kekuti*
13-03-2012, 09:50
Benim merak ettiğim şu, bu kapağın sökülmesi farzedelim en az 1 gün sürdü, sen aracı nerde bıraktın? Sonuçta bu kapağı sökmek için takım taklavat lazım... Timingi ayarlayacak adam lazım...

herkes onu merak ediyor zaten ? ama Aren'deyken olan birşey değil bu ;)

Arenimo
13-03-2012, 09:54
Aren çok büyük geçmiş olsun böyle olaylar üzücü ve can sıkıcı
Aynen öyle abi sağlık olsun parasında pulunda değilimde prestij meselesi oldu biraz bu olayı oğrenmek lazım ama çok zor

Geçmiş olsun kardeşim, hernekadar yüzyüze tanışmasakta dürüstçe herşeyi yazman kişiliğini ortaya koymuş. Hırsızlığın üstüne gitmeme kararında bi okadar isabetli olmuş, Sağlık olsun demek lazim, birgün yüzyüzde tanışmak nasip olur inşallah
Abi çok teşekkür ederim abi sanaydideyim full abi artık orda yatıp kalkıyorum gelirsen mutlaka görüşelim

sanayi değil pembe dizi anasını satim:D

geçmiş olsun aren
Alıştık kanka yalan rüzgarı diyorum ben :D

Abi bende birşey olmadığı kesin Keremde demiş zaten işte minareyi çalan kılıfınıda uyduruyo :D

geçmiş olsun ya aksilikler sırasıyla olmuş..Allaha havale et..bir gün çıkar elbet çıkarda nasıl çıkar...
Artık nasıl çıkartır onuda Allah bilir ama çıkartır kimsenin hakkı kimsede kalmaz yapanda zaten korku yok yada yaptılar birşey olmaz dediler devam ettiler ama bak kapak çok şanslıyım ki ufacık çatlattı resmen sinyal verdi bende üzerine düzştüm çıktı bunada şükür abi allah beterinden saklasın

Ahmet.S
13-03-2012, 09:55
Geçmiş olsun Allah sabır versin sıkı bir imtihan insanın ağırına gidiyo böyle şeyler ama vardır herşeyde bir hayır Allah hayırlı insalarla karşılaştırsın.

onurcii
13-03-2012, 10:57
Gecmis olsun Aren abi sx'de de baya sikinti yasadin ama sonunda cok guzel oldu eminim buda oyle olucaktir,bundan sonra eminim hersey yoluna girecektir, tekrardan cok gecmis olsun abicim :)

Arenimo
13-03-2012, 11:11
Geçmiş olsun Allah sabır versin sıkı bir imtihan insanın ağırına gidiyo böyle şeyler ama vardır herşeyde bir hayır Allah hayırlı insalarla karşılaştırsın.
Valla araba konusunda baya sınandık sabrın sonu olan selameti bekliyorum:D sağlık olsun

Gecmis olsun Aren abi sx'de de baya sikinti yasadin ama sonunda cok guzel oldu eminim buda oyle olucaktir,bundan sonra eminim hersey yoluna girecektir, tekrardan cok gecmis olsun abicim :)

Kankacım çok sağol işte aksilikler talihsizlikler oluyo işte , parçalarımızın siparişini dün gece verdik bekliyoruz artık:D

Day Walker
13-03-2012, 11:13
Aren kaskoyu hallettin mi? Burdan soriyim bari.

Utku
13-03-2012, 11:18
Kapak olayı çözüldü galiba ibreti alem için sergilenicek :)

despe
13-03-2012, 11:24
bizimkisi bir aşk hikayesi, siyah, beyaz, roman gibi biraz... gibi olmuş,

geçmiş olsun, enteresan olaylar yaşamışsın :)

DENON
13-03-2012, 11:26
sabırlı adammışsın aren , ben olsam ve o gün ilaçlarımı almamış olsam yakar yıkardım yemın ederım ortalığı :D

Oconner
13-03-2012, 11:28
Allah daha beterlerinden saklasın abi

imhotep
13-03-2012, 11:34
Arencim geçmiş olsun.

elpadre
13-03-2012, 11:45
gecmıs olsun kardesım ama kafama takıldı kapagıı kım deyıstırdı onu anlamıs deyılım tekrar gecmıs olsun kardesım

TarikS
13-03-2012, 11:49
Aren sen bu isleri birak abi, sevilmiyosun anla iste :D

Allah beterinden korusun diyelim, cana gelmesin, bundan sonra arabanin her seyine hakimsin artik Allah agiz tadiyla gazlamak nasip etsin :)

Arenimo
13-03-2012, 11:50
Aren kaskoyu hallettin mi? Burdan soriyim bari.
Abi bir türlü sıra gelmiyo ki arabaya binsem yapıcam hahahahah :D haziranda abi şuan 4000 TL ye yakın bi kapak oldu bana:D

Kapak olayı çözüldü galiba ibreti alem için sergilenicek :)
walla çözülmedi ben kapak aldım :D bu olayın çözümünü beklerseeeeem araba 5 sene daha yatar kapak dün geldi parçalarıda dün gece geçtik siparişini sıkıntı yok:D

bizimkisi bir aşk hikayesi, siyah, beyaz, roman gibi biraz... gibi olmuş,

geçmiş olsun, enteresan olaylar yaşamışsın :)
bi miktar yaşadık hep tecrübeyle sabit artık yaşananlar :D

sabırlı adammışsın aren , ben olsam ve o gün ilaçlarımı almamış olsam yakar yıkardım yemın ederım ortalığı :D
Abi sakin olmicam ne yapıcam? kimi yakıp yıkıcam:)??? stres olsam üzülsem ne değişicek bana maddi zararı var ama manevi daha çok olucak kendimi sıksam sağlık olsun başımın gözümün sadakası olsun abi:D

Allah daha beterlerinden saklasın abi
Amin kaza bela olmasın yeter sağlık olsun

Arencim geçmiş olsun.

özgür abim çok sağol işte talihsizlikler silsilesi:D zincirleme

Arenimo
13-03-2012, 11:54
gecmıs olsun kardesım ama kafama takıldı kapagıı kım deyıstırdı onu anlamıs deyılım tekrar gecmıs olsun kardesım
melli abi işte benmde kafama çok takıldı ama takarsan işin içinden çıkmazsın insanın aklına kötü düşünceler sokar bu konular o yüzden bazen en iyisi üstüne bir sünger çekip devam etmek oluyo :)

Aren sen bu isleri birak abi, sevilmiyosun anla iste :D

Allah beterinden korusun diyelim, cana gelmesin, bundan sonra arabanin her seyine hakimsin artik Allah agiz tadiyla gazlamak nasip etsin :)

Tarık kanka Valla ne diyim bi aksilik göz nazar diyorum kimisi kurban kes diyo ama bize yanlış mala kurban kesmek yani bu araba aldık kurban keselim buzdolabı aldık eve kurban keselim gibi birşey geliyo bana:D bi yardımda bulunucam şu sıkıntıları bi atlatiyim

Samet_vti
13-03-2012, 11:57
geçmiş olsun diyelim Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın hepimizi.

Gokhan43
13-03-2012, 11:58
Geçmiş olsun Aren umarım bu olaydan sonra böyle aksilikler yakanı bırakır :) İnsan herşeyden yapacaklarından da soğur malesef ama takdir ediyorum valla yılmadan devam ediyosun dediğim gibi inşallah bidaha böyle aksilikler seni bulmaz :)

abdullah songür
13-03-2012, 12:32
aynı şey benimde başıma geldi temiz taşlanmamış işlem görmemiş diye aldım almaz olsaydım 3 kere motor yaptım sonunda kapagı hurdacıya verdim rahatladım kimsede allah korkusu kalmamış geçmiş olsun abi

Arenimo
13-03-2012, 16:51
geçmiş olsun diyelim Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın hepimizi.
Amin

Geçmiş olsun Aren umarım bu olaydan sonra böyle aksilikler yakanı bırakır :) İnsan herşeyden yapacaklarından da soğur malesef ama takdir ediyorum valla yılmadan devam ediyosun dediğim gibi inşallah bidaha böyle aksilikler seni bulmaz :)
gercekten canindan bezdiriyolar sikinti buyuk :)

aynı şey benimde başıma geldi temiz taşlanmamış işlem görmemiş diye aldım almaz olsaydım 3 kere motor yaptım sonunda kapagı hurdacıya verdim rahatladım kimsede allah korkusu kalmamış geçmiş olsun abi
Allah korkusu olmadigi kesin yapanin Allahindan bulsun ne diyim

V3li4ht
14-03-2012, 17:01
gercekten uzuldum basina gelenlere gecmis olsun.

beytuaga
14-03-2012, 17:09
Kardesim gercekten gecmis olsun uzuldum yine ayni seyi yasamana gerci sx inki bana patladi ama canin sagolsun senin adamligin yetr:))allah tan rb ye gectim hic ugrasmadm sx le:))rabbim herkesi korusun boyle talihsiz olaylardan!illaki bigun biyerde cikarir rabbim...

zübeyir
14-03-2012, 17:19
Geçen bahsettiiğin kapak olayı bu demekki.tekrar geçmiş olsun Aren.Eden bulur nasılsa onada hayr etmez.Dileğim bu kapağı kim değiştirdiyse eğer onun herkes tarafından bilinmesi ve rezil olması.Bu kadar şerefsizlik olmaz yaniii..

izmirlicem
14-03-2012, 19:27
sıkma canını abim vardır bi hayır her zaman ztn hep üst üste gelir herşey

Jeandan-R
14-03-2012, 20:08
Ben şunu bilirim. Angry birds anahtarlığı istemiştim 2 tane, kargo geldiğinde 3 tane olduğunu gördüm Aren'e mesaj attım. Kargoyu 1 gün geciktirdiği için 3 tane yolladığını söyledi. Ufak birşey belki de, ama böyle de adamlık görmedim ben, helal olsun. Umarım araban dilediğin gibi yürür. :)

Arenimo
15-03-2012, 10:20
Kardesim gercekten gecmis olsun uzuldum yine ayni seyi yasamana gerci sx inki bana patladi ama canin sagolsun senin adamligin yetr:))allah tan rb ye gectim hic ugrasmadm sx le:))rabbim herkesi korusun boyle talihsiz olaylardan!illaki bigun biyerde cikarir rabbim...
Sagol kankacim buyugu bana girdi bosver:D sen RB ledin tadindan yenmez gelicem yanina

Geçen bahsettiiğin kapak olayı bu demekki.tekrar geçmiş olsun Aren.Eden bulur nasılsa onada hayr etmez.Dileğim bu kapağı kim değiştirdiyse eğer onun herkes tarafından bilinmesi ve rezil olması.Bu kadar şerefsizlik olmaz yaniii..
Cumartesi anlattigim olay buydu iste abi kaba taslagiydi detaylandirdim simdi ortaya ciksin ama simdi ama 5 sene sonra yazicam rezil edicem yeterki ciksin ortaya Allahindan bulsun baska sozum yok

sıkma canını abim vardır bi hayır her zaman ztn hep üst üste gelir herşey
Aynen ole Cem ust uste geldi ama buda gecicek:)

Ben şunu bilirim. Angry birds anahtarlığı istemiştim 2 tane, kargo geldiğinde 3 tane olduğunu gördüm Aren'e mesaj attım. Kargoyu 1 gün geciktirdiği için 3 tane yolladığını söyledi. Ufak birşey belki de, ama böyle de adamlık görmedim ben, helal olsun. Umarım araban dilediğin gibi yürür. :)

Sagol kanka verdigim sozleri mumkun derecede en iyi sekilde tutmya calisiyorum mahcup hissettim kendimi lafi olmaz knka her zaman:D

Arenimo
17-03-2012, 13:42
İste kapak fotograflari buyrun efsane kapagimiz
http://i720.photobucket.com/albums/ww207/Arenno/0e32b868.jpg
http://i720.photobucket.com/albums/ww207/Arenno/2c18b497.jpg
http://i720.photobucket.com/albums/ww207/Arenno/ddd3eb34.jpg
http://i720.photobucket.com/albums/ww207/Arenno/87cd918a.jpg
http://i720.photobucket.com/albums/ww207/Arenno/0d88fc6b.jpg
http://i720.photobucket.com/albums/ww207/Arenno/fe0f3cba.jpg
Baktikca sinirleniyorum iscilige bak ben islesem bu kadar olur bu SÖZ MECLİSTEN DIŞARI
bu kapagi portliyanin degistirenin bilipte soylemeyenin anasini avradini sulalesini seviyim
Allah binturlu belasini versin hakkimi helal etmiyorum son damlasina kadar haram zikkim olsun

emre_
17-03-2012, 13:45
Bu ne boyle ya eden bulur kardesim icin rahat olsun bosver mindar kapak bu olsa gerek yollar islenmis kaynatip tekrar islenmis nedir bu boyle ya bide port yollari akisi egik

Spook
17-03-2012, 13:47
Ben anlamadım, arabayı satanın yapmadığından eminsin, yapanın yapmadığından eminsin,kendinde yaptırmadın... ? Yani ortada abuk sabuk bir durum var.Kapakta kendi kendine bu hale gelemeyeceğine göre ?

Kapak çok kötü gözüküyor gerçekten. Çok uğraştırmış senide. en kötüsü böyle olsun vardır bir hayır..

Geçmiş olsun.

Arenimo
17-03-2012, 13:53
Bu ne boyle ya eden bulur kardesim icin rahat olsun bosver mindar kapak bu olsa gerek yollar islenmis kaynatip tekrar islenmis nedir bu boyle ya bide port yollari akisi egik
İşte arabayı aldığımdan beri bu kapakla gazlıyorum siboplar eğikmiş yaylarım iyi olduğundan o sorunu kompanse etmiş neyse şuan kapak geldi full ferreadan üst kapağın parçalarının siparişini geçtik Peak garage Serdar abi yapıyo araba bi bitsin başka şey istemiyorum nisanın 5 inden sonra bakalım görücez

Ben anlamadım, arabayı satanın yapmadığından eminsin, yapanın yapmadığından eminsin,kendinde yaptırmadın... ? Yani ortada abuk sabuk bir durum var.Kapakta kendi kendine bu hale gelemeyeceğine göre ?

Kapak çok kötü gözüküyor gerçekten. Çok uğraştırmış senide. en kötüsü böyle olsun vardır bir hayır..

Geçmiş olsun.

Eski sahibindeyken olduğu belli fakat Cumhur abiye kendim kadar gğveniyorum onun bu durumdan haberi yok zaten boyke birşeyede girmez

mesutt1
17-03-2012, 13:58
ama aren ortada çok ciddi bi sıkıntı var kapak nası bu hale geldi çok enterasan

mechanic
17-03-2012, 13:59
valla işte bunun gibi durumlarla karşılaşmamak için baya iyi bi baktırıp aldıktan sonra motoru komple açmak lazım.
kesinlikle benim kafamdaki şey bu .
varsa bişe zaten 3-5 ay sonra çıkıyor açıyon komple. baştan açacan 2 sene önüne bakacan satmazsan

Arenimo
17-03-2012, 14:01
ama aren ortada çok ciddi bi sıkıntı var kapak nası bu hale geldi çok enterasan

Bu kapağı 10 a bölücez tüm su jetleri ne bakıcaz son raddeye kadar incelicez yeni kapak için referans olucak bakalım mesut ben kötü niyetli biri değilim biliyosun kim yaptıysa vebali boynuna

senna
17-03-2012, 14:02
kapak çok kötüymüş bu arada çatlak içinde işlem görmüş baya sanırım

Arenimo
17-03-2012, 14:05
kapak çok kötüymüş bu arada çatlak içinde işlem görmüş baya sanırım

Aynen öyle abi bizde arabamızda kapak var diye söylüyoduk neyse beni sevindirdi demekki daha çok gideri var arabanın zaten stage 3 üst kapak istyodum zamansız oldu ama oldu kapağı bugun sanayide çırağa versem bu kadar yapar

atituti
17-03-2012, 14:07
bu işte bi bit yeniği var ama hayırlısı

mesutt1
Bu kapağı 10 a bölücez tüm su jetleri ne bakıcaz son raddeye kadar incelicez yeni kapak için referans olucak bakalım mesut ben kötü niyetli biri değilim biliyosun kim yaptıysa vebali boynuna

senlik bi durum yok ki zaten aren tek sıkıntı bunu böyle yapan kim ? önceden biliniyomuydu die ister istemez aklına gelio insanın ama EMG eskisinden sıkı olcak boşver hayırlısı böyleymiş demek ki :icon_tup:

senna
emin ol iyi olmuş bu kapakla araba yürümez çatlak içinde o kadar toplamışsın tertemiz kapakla devam edersin hayırlısı olmuş kafana takma hiç, bu kapak yüzünden daha kötü şeylerde olabilirdi

Arenimo
17-03-2012, 14:11
senlik bi durum yok ki zaten aren tek sıkıntı bunu böyle yapan kim ? önceden biliniyomuydu die ister istemez aklına gelio insanın ama EMG eskisinden sıkı olcak boşver hayırlısı böyleymiş demek ki :icon_tup:
Hayirlisi knka bosver daha iyi olucak inaniyorum

emin ol iyi olmuş bu kapakla araba yürümez çatlak içinde o kadar toplamışsın tertemiz kapakla devam edersin hayırlısı olmuş kafana takma hiç, bu kapak yüzünden daha kötü şeylerde olabilirdi
Abi iyiki bn cok kilim hep titizligimin faydasi oldu bu 100.200 bu kapakla 13.2 bklim bi bitsin buda son olsun baska bisey istemiyorum

Spook
17-03-2012, 14:43
İşte arabayı aldığımdan beri bu kapakla gazlıyorum siboplar eğikmiş yaylarım iyi olduğundan o sorunu kompanse etmiş neyse şuan kapak geldi full ferreadan üst kapağın parçalarının siparişini geçtik Peak garage Serdar abi yapıyo araba bi bitsin başka şey istemiyorum nisanın 5 inden sonra bakalım görücez

Eski sahibindeyken olduğu belli fakat Cumhur abiye kendim kadar gğveniyorum onun bu durumdan haberi yok zaten boyke birşeyede girmez

Ondada aynı problemler varmıydı acaba ?

Burak E.
17-03-2012, 14:54
gerçekten taktir ettim hepsini tek tek okudum kim yaptıgı bilinmesede senin için iyi olmuş biraz daha güzel yüklersin kafan rahat olur ama bu kapaktan bi daha asla iş cıkmaz bence :) demirciye verin gitsin :D

Arenimo
17-03-2012, 15:08
Ondada aynı problemler varmıydı acaba ?
Ever aynisi varmis bndede vardi bakalim ya biktim artik :)

gerçekten taktir ettim hepsini tek tek okudum kim yaptıgı bilinmesede senin için iyi olmuş biraz daha güzel yüklersin kafan rahat olur ama bu kapaktan bi daha asla iş cıkmaz bence :) demirciye verin gitsin :D

Kapagi zaten kullanmiyorum yeni kapak geldi bu kapagida heryerden kesip su jetlerine bakicaz hayirlisi bakalim:)

mertk
17-03-2012, 15:57
Gecmis olsun cok uzuldum ama belki ilerde daha kotusu olurdu Diye dusunup sevindim ,hayirlisi diyorum sorunsuz gazlamalar :)

Spook
17-03-2012, 16:05
Ever aynisi varmis bndede vardi bakalim ya biktim artik :)

Hımm.. Bir önceki sahibi ozaman kapağı değiştirip verdi.. başka birşey çıkmıyor çünkü..

Herneyse çok geçmiş olsun...

raptor
17-03-2012, 16:20
İnsanın aklında acaba mı ? diye bir soru gelmesi bir anda film şeridi gibi bir çok şeyi aklınıza getirir.Para ile alınıp satılan şeyler bugün yarın yerine konur ama manevi duyguları hiç bir şey düzeltemez.

Yazınızdan ne kadar dürüst olduğunuz ön plana çıkıyor.Allah herkesin gönlüne göre ve hakedene hak ettiği kadar verir.Allah aracınıza kazasız belasız binmeyi , tüm aksiliklerin bir an önce düzelmesini nasip etsin.

Arenimo
19-03-2012, 09:12
Evet arkadaslar bu gun buyuk ihtmalle kim yalan konusuyo bu kapak kime ayit ortaya cikiyo Almanya ile yazistim borusana davet ettiler ayna kapaginizdaki kod ile bile aracin hangi saseye ait oldugu ortaya cikiyomus hadi bakalim hayirlisi ve bu iste olasi bi hirsizlik durumu var ise mahkemeye verecegim hadi hayirlisi

SULTANOGLU
19-03-2012, 09:19
Aren bu kapak nedir ya durdurm durdum ayzmadan edemedim. Play doh oyun hamuruylamı yapmışlar yuhhh.

tekrar tekrar geçmiş olsun

Arenimo
19-03-2012, 09:26
Aren bu kapak nedir ya durdurm durdum ayzmadan edemedim. Play doh oyun hamuruylamı yapmışlar yuhhh.

tekrar tekrar geçmiş olsun

Valla Hakan hiç birşeyde gözüm yok eski kapağın peşine düşmemdeki tek sebebp yapılan çirkin olaylar yani resmen hırsızlık söz konusu muhtemelen Savaş paşaoğlu içide prestij meselesi yoksa ben kapak aldım parçaların siparişini geçtim kapak serdar ustada ama bu kapak gerçekten benim şaseme mi ait yoksa bir başkasına mı ait inşallah benim şaseme aittir çünki aklıma getirmek istemediğim gibi bi başka aracın çıkarsa çok yazık olucak bu işi yapanlara o saatten sonra avukatımla görüşürler zaten peşinide hiç bırakmaya niyetim yok

Kekuti*
19-03-2012, 09:29
Evet arkadaslar bu gun buyuk ihtmalle kim yalan konusuyo bu kapak kime ayit ortaya cikiyo Almanya ile yazistim borusana davet ettiler ayna kapaginizdaki kod ile bile aracin hangi saseye ait oldugu ortaya cikiyomus hadi bakalim hayirlisi ve bu iste olasi bi hirsizlik durumu var ise mahkemeye verecegim hadi hayirlisi

ne oldu la ? nerden çıktı bu ? :confused:

neden benim haberim yok aküüü :Deli:

Arenimo
19-03-2012, 09:30
ne oldu la ? nerden çıktı bu ? :confused:

neden benim haberim yok aküüü :Deli:

Bir anda gelişti kanka Borusnda servis müdürü sedat Bey benim ile irtibata geçicekmiş hadi bakalım kapak kiminmiş bir görelim

Kekuti*
19-03-2012, 09:32
Bir anda gelişti kanka Borusnda servis müdürü sedat Bey benim ile irtibata geçicekmiş hadi bakalım kapak kiminmiş bir görelim

bunu Gökhan abi bilgisayardan göremiyor mu motor kodunu yazdıgında ?? :beuj:

Arenimo
19-03-2012, 09:33
bunu Gökhan abi bilgisayardan göremiyor mu motor kodunu yazdıgında ?? :beuj:

Yok artık Lebron james :D olablir aslında ya gökhan abide görür büyük ihtimalle ama bu gün gidiyorum borusana hayırlısı diyelim

Kekuti*
19-03-2012, 09:35
Yok artık Lebron james :D olablir aslında ya gökhan abide görür büyük ihtimalle ama bu gün gidiyorum borusana hayırlısı diyelim

sen gerçek bir zeka küpüsün conem :D

JDM VTİ
19-03-2012, 09:36
Off diyorum bu kapağın haline böyle .. çok geçmiş olsun.

eser
19-03-2012, 09:38
kankaa bugun borusana gelirken bizim mallarıda getirirmisin :)

Kekuti*
19-03-2012, 09:38
Borusan'a gittiğinde ara.. Haber ver olay neymiş ?

kelalper
19-03-2012, 09:41
Olm Kekı o kapak senin arabanın kapağı ise fena gülerim valla.

Arenimo
19-03-2012, 09:44

Abi fark etmez ben biliyim bana yeter ya canımı iyice sıkmaya başladı bu iş çünki

PPR engineering
19-03-2012, 09:47
geçmiş olsun. kapak kaynak olabilir ama basınç testinden defalarca gecirilmesi gerekir yazık günah valla ne diyim..tekrardan geçmiş olsun.

Kekuti*
19-03-2012, 09:50

Kapak bende raat olun :D

ukku
19-03-2012, 10:01
Çok talihsizlik olmuş, umarım bitmiştir ve bundan sonra kafa rahat gazlarsınız..
Çok geçmiş olsun, alışveriş zihniyetiniz de 10 numar adamlık örneği ancak 3 kuruşun hesabında olup kul hakkı yiyenin girip okuyacağını zannetmiyorum.

ne kapakmış la bu.
senin araba hızlı mı, deneyelim bir. geçilene kapak olsun :D

kurtbil
19-03-2012, 10:04
Çok talihsizlik olmuş, umarım bitmiştir ve bundan sonra kafa rahat gazlarsınız..
Çok geçmiş olsun, alışveriş zihniyetiniz de 10 numar adamlık örneği ancak 3 kuruşun hesabında olup kul hakkı yiyenin girip okuyacağını zannetmiyorum.

ne kapakmış la bu.

onla deneme Marmarise gel dedik adam gelemedi :D

onursumer
19-03-2012, 10:07
hangi araca ait oğrenilebilme durumu çok iyi olmuş inş çozersin

Kekuti*
19-03-2012, 10:07
ne kapakmış la bu.

arkadasım neden girdin araya :D sahilde şaka yaptınız yetmedimi :hahaha:

kurtbil
19-03-2012, 10:11
arkadasım neden girdin araya :D sahilde şaka yaptınız yetmedimi :hahaha:

o şakaydı be yeni bir dostluğun temelleri atıldı belkide:p

Bi1ReD
19-03-2012, 10:14
Bence satın arıcı bi arac hayır etmedimi 1000/1 bozulacak parça size denk gelir. Ah o nalet vts neler cektirdi bana.

kelalper
19-03-2012, 10:25

Valla Marmaris için gider yapıosanız sakın Buğraya bulaşmayın adam gözümün önünde 4 ıslak 1 goralı bir tane de kaşarlı dilli tost 2 de ayran götürdü. Ağzım açık kaldı. Batarsınız bak demedi demeyin.

Arenimo
19-03-2012, 11:17
geçmiş olsun. kapak kaynak olabilir ama basınç testinden defalarca gecirilmesi gerekir yazık günah valla ne diyim..tekrardan geçmiş olsun.
Çok teşekkürler bu artık zaten kapaklıktan çıkmış başka bir hal almış

Tebessüm ettim Çip:D

okurlar okurlar da huylu huyundan vaz geçmez hiç bir biz doğru duralım da varsın millet eğilsin bükülsün önümüzde

ne kapakmış la bu.
kekuti* gerçek bir fenomen araya almışsınız çocuğu zaten garibim arabayı yakıyodu

hangi araca ait oğrenilebilme durumu çok iyi olmuş inş çozersin
inşallah çözücez bakalım

Bence satın arıcı bi arac hayır etmedimi 1000/1 bozulacak parça size denk gelir. Ah o nalet vts neler cektirdi bana.
ne yalan söyliyim bu modlu araba işine ara vericem sanırım audi a4 diesel sw araç bakıyorum şuanda kendime

Valla Marmaris için gider yapıosanız sakın Buğraya bulaşmayın adam gözümün önünde 4 ıslak 1 goralı bir tane de kaşarlı dilli tost 2 de ayran götürdü. Ağzım açık kaldı. Batarsınız bak demedi demeyin.

abi sende sütten çıkmış akkaşık sen hafif sikletsin ya :D sen bu saydıkların sana neki fındık gelir sana bunlar:D

matthardy
19-03-2012, 11:22
arifin mancistıra attığı golü ariyodum buraya gelmişim ...

aren
beni sev

Arenimo
19-03-2012, 11:26
arifin mancistıra attığı golü ariyodum buraya gelmişim ...

aren
beni sev

:D abi beni bul senidebulucam kapağıda kanka:D

matthardy
19-03-2012, 11:30
:D abi beni bul senidebulucam kapağıda kanka:D

şuan rbli s14e biniyoduk :) dünya bile dönerken düz giden arabayı satıcaksın :) ne demişler yatıra yatıra sinsice girdin kanıma gizlice :D

Arenimo
21-03-2012, 16:17
Arkadaşlar pazartesi yurtdışına çıkacağım için işlerimi halletmeye çalışıyorum borusana gitme fırsatını henüz bulamadım fakat konuştuklarımız kadarı ile Aracımdan çıkan üst kapak aracıma AYİT DEĞİL üstündeki kapak 2004 3. ay bir araca ait şasesini sorgulatmak için yazı yazı yazmam gerekiyoru orldukça prosedürlü bir iş ama bulucam az kaldı şu an kafamı yoran şey bu kapağı değişien O .Ç veya O.Ç ler pert bir araçtan çıkma bir kapak aldı yapıp taktılarsa o bize sorun çıkarıcak ama bulucam bunu yapan kansızları

Kekuti*
21-03-2012, 16:25
haydaaa... İnşallah kendi arabasındaki kapagı değiştirmiştir mal herifte buluruz..

onur_S
21-03-2012, 16:26
iyide bu çocuk oyuncağımı nasıl çalınır sonuç olarak bu kapak nerede çalındıysa orası sorumludur bence.araba gece dururken kapağı değiştircek halleri yok ya.
orayı sorumlu tutsan dahi bilmem nolmus poponun hesabı olmaz diyecekler kabaca kaç zaman geçmiş üstünden yenimi çaktın ıvır zıvır karmaşık ve zor işler.diğer ihtimali aklıma bile getirmek istemiyorum.(kapağın çalınması değil de eşe dosta çakılması olayı) kimse üstüne alınmasın,kimsenin de günahını almaya gerek yok ama insan düşünmüyor değil..

SekoLive
21-03-2012, 16:27
aren bu kapagı bulursan bu hıkayeye bı fılm cekmek yakısır aren kapagn iznde dyerekten :)

aslan
21-03-2012, 16:32
Aren yeminle sabırlı biriymişsin yoksa TR yi altına üstüne getirir bulmuştun çoktan bu işi yapanları ama sabırla yavaş yavaş ilerliyorsun

Arenimo
21-03-2012, 16:33
iyide bu çocuk oyuncağımı nasıl çalınır sonuç olarak bu kapak nerede çalındıysa orası sorumludur bence.araba gece dururken kapağı değiştircek halleri yok ya.
orayı sorumlu tutsan dahi bilmem nolmus poponun hesabı olmaz diyecekler kabaca kaç zaman geçmiş üstünden yenimi çaktın ıvır zıvır karmaşık ve zor işler.diğer ihtimali aklıma bile getirmek istemiyorum.(kapağın çalınması değil de eşe dosta çakılması olayı) kimse üstüne alınmasın,kimsenin de günahını almaya gerek yok ama insan düşünmüyor değil..
Konuyu başındna beri takip ettiyseniz kimseyi ne suçladım nede şüphelendim iyi niyetimle konuyu takip ediyorum bakalım sonuç ne çıkıcak

aren bu kapagı bulursan bu hıkayeye bı fılm cekmek yakısır aren kapagn iznde dyerekten :)

valla bu azimle bulucaz heralde ya :D Serkan ciddi bıktım ama yapan bulursam 2 temizz tokatım 2 de temiz lafım var

SekoLive
21-03-2012, 16:36
2tokat ıcn aryosan gel bana at ugrasmana degmez :D

Onrcn
04-04-2012, 19:38
Neyse benim eski araba 8.ay falandi :P cok gecmis olsun aren im, okurken sok gecirdim gercekten..

Arenimo
14-04-2012, 23:42
Neyse benim eski araba 8.ay falandi :P cok gecmis olsun aren im, okurken sok gecirdim gercekten..

Dedim sana anlatilmaz anlatinca kriz geciriyorum diye beyseki onmzdeki hafta araba cikiyo islerim o kadar yogun ki arabayla ilgilenemiyorum ama cok doluyum islerimi toparliyim bulcam kansizlari

34tb9544
14-04-2012, 23:52
senın yuzunden arabayı nereye bıraksam hemen kaputu acıp kendı sıstemıme gore yaptıgım ısaretlere bakıyorum sana bıle bu yapıldıysa daha neler olur neler kımseye guwenmıyceksın bence kımse benım babamın oglu degıl en guwendıgının aklına gıder onun bı en guvendıgı gırer sonra olan sana bana olur ınsallah bulursun

SekoLive
14-04-2012, 23:54
aren müge anlı konuyu görmüş sana ulaşmaya çalışıyormuş :D

AEAlmas
15-04-2012, 00:08
aren ben kendime getirdim kapak sanada getireyim istersen :)

Arenimo
15-04-2012, 00:22
senın yuzunden arabayı nereye bıraksam hemen kaputu acıp kendı sıstemıme gore yaptıgım ısaretlere bakıyorum sana bıle bu yapıldıysa daha neler olur neler kımseye guwenmıyceksın bence kımse benım babamın oglu degıl en guwendıgının aklına gıder onun bı en guvendıgı gırer sonra olan sana bana olur ınsallah bulursun
Dun iskenderdeydim araban ordaydi bekledim ama yoktun bi ara ayn ye gectim yine yoktun benim kendi braktigim yerlere sonuna kadar guvenirim :D olay zaten benden onceye dayali ufak tefek biseyler anlatanlar oluyo ama bn net kanit cikarticam ortaya

aren müge anlı konuyu görmüş sana ulaşmaya çalışıyormuş :D
Hemen e mail atiyim bulsun beni :D

aren ben kendime getirdim kapak sanada getireyim istersen :)
Benim kapagim 1 ay once geldi kanka :D ben ferreadan bekliyorum onlarda haftya elimde olucak sorun yok knka sagol:D

Jeandan-R
15-04-2012, 00:49
Elimden birşey gelir mi bilmiyorum ama yardım edebileceğim birşey varsa burdayım :) (mesela siz adamı döverken videoya alma, sonra siz adamı videoya alırken dövme gibi :D )

FuKu
15-04-2012, 01:33
Kanka büyük geçmiş olsun konuyu daha şimdi gördüm projelerden fln kafayı kaldıramıyorum. Konu gözümden kaçmış. Sen bence mısıra taşın pampa çöldeki bedevilerle takıl üstündeki şansızlığı bi at orda. =D Tekrar büyük geçmiş KAPAK olsun ;)

Kekuti*
15-04-2012, 01:52

düzgün adamlarla çalıştıkça birşey olmaz kardesim ;)

doğru adamları biliyorusn ;)

34tb9544
15-04-2012, 02:16
Ewll kerem ;)
Aren ben sürekli dukkandayim bı türlü çıkamıyorum sagolsun İskender abi ayn Yusuf geç saatlere kadar acik oldukları için bütün islerimi aksam hallediyorum aksam araba bırakıp ertesi aksam alıyorum su kapağı bı toplada görelim emg ozletti kendini :)

Arenimo
15-04-2012, 12:14
Elimden birşey gelir mi bilmiyorum ama yardım edebileceğim birşey varsa burdayım :) (mesela siz adamı döverken videoya alma, sonra siz adamı videoya alırken dövme gibi :D )
Haha kanka cok sagol ama hukuki islem baslaticagim icin bunlar olmayabilir :D

Kanka büyük geçmiş olsun konuyu daha şimdi gördüm projelerden fln kafayı kaldıramıyorum. Konu gözümden kaçmış. Sen bence mısıra taşın pampa çöldeki bedevilerle takıl üstündeki şansızlığı bi at orda. =D Tekrar büyük geçmiş KAPAK olsun ;)
Kanka tibete de gittim 7 yil kalma fikrini masaya yatiricam :D

Ewll kerem ;)
Aren ben sürekli dukkandayim bı türlü çıkamıyorum sagolsun İskender abi ayn Yusuf geç saatlere kadar acik oldukları için bütün islerimi aksam hallediyorum aksam araba bırakıp ertesi aksam alıyorum su kapağı bı toplada görelim emg ozletti kendini :)

Kanka ayn de iskenderde yuzyil yatsin yada ozgunlerde vida kaybolmaz zaten bu 3 lu disinda yatmiyo araba:D EMG bi ciksin cok yatti calisma zamanida havalar isindi o kotu iste:D

i-vtec07
15-04-2012, 12:21
büyük geçmiş olsun..

FuKu
16-04-2012, 15:17
Kanka tibete de gittim 7 yil kalma fikrini masaya yatiricam

İyi anlaştın bedevilerle belli :D :D :D

despe
16-04-2012, 15:25
filmin adı supap ın intikamı olsun :D

Arenimo
18-04-2012, 21:25
Bu gun tüm parçalarim geldi ve kapagin benim oldugu ortaya cikti net ve kesin bilgidir kapak degistirilmemis kapak savasin isledigi kapak ve ispatlicam arkadaslar beyin firtinasi sonunda bitti saygilar fotograf fotograf paylasicam kod kod borusan once saseyle uymuyo dedi fakat daha sonra duzeltme yaptilar bende detayli bi inceleme yaptim kapak emg nin kendi kapagi :D simdi savas kapak ben yapmadim demisti dimi bu kapagi :D resimler yuklenicek arkadaslar kendiniz karar verin kapagin kime ait oldugunu

Kekuti*
18-04-2012, 21:32
nasıl iş la bu ?

araban 04 model mi o zaman :D olm argentina dizileri gibi senin hikayelerin :D hep bi entrika

Arenimo
18-04-2012, 21:45
Numarayi yanlis atmisim amk :D araba 2006 7 . Ay turkiyeye giren son cooper s lerden resimleri yuklicem

atituti
18-04-2012, 22:05
hadi bakalım çözüldü sonunda :D

!KO
18-04-2012, 22:10
Bu gun tüm parçalarim geldi ve kapagin benim oldugu ortaya cikti net ve kesin bilgidir kapak degistirilmemis kapak savasin isledigi kapak ve ispatlicam arkadaslar beyin firtinasi sonunda bitti saygilar fotograf fotograf paylasicam kod kod borusan once saseyle uymuyo dedi fakat daha sonra duzeltme yaptilar bende detayli bi inceleme yaptim kapak emg nin kendi kapagi :D simdi savas kapak ben yapmadim demisti dimi bu kapagi :D resimler yuklenicek arkadaslar kendiniz karar verin kapagin kime ait oldugunu

abi şimdi o kapagı savaş abimi işlemiş :confused:

34tb9544
18-04-2012, 22:12
Hobaaaaaaaa kapak senin mı Aren ? Bari bana ver :) araba cigerli olsun :)
Aren takipte
James Aren kapak pesinde :)

Kekuti*
18-04-2012, 22:13
yeni kapaklada beni geçemicen stress yapma Aren pampacım :D

Low-Rider
18-04-2012, 22:16
aren senin kapağı yaşlandırma yöntemiyle bulduk kanka

http://i.imgur.com/1ClQo.jpg

Onrcn
18-04-2012, 22:19
haydarinna : D

KeremDOGAN
18-04-2012, 22:28
Büyük geçmiş olsun. Şanssızlık üzerine şanssızlık

Arenimo
18-04-2012, 22:33
Kapak portlanmadan onceki hali
http://i720.photobucket.com/albums/ww207/Arenno/a8ad324b.jpg

Portlandiktan sonraki hali

http://i720.photobucket.com/albums/ww207/Arenno/0b2c727f.jpg

Detayli konusunu acicam arkadaslar savasin bn yapmadigim dedigi kapaklar aynidir saygilar:D

luca55
18-04-2012, 22:38
o kapağı satmayıp,birilerine saklamandaki amacı şimdi anlıyorum aren :D