PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Çizik Problemi

emiR16
12-03-2012, 18:04
Aracımın kaputunda derin maket bıcağı izleri var alt alta 3 tane çizik.Bu çizikleri boyatmadan nasıl giderebilirim aracımı boyatmak istemiyorum sadece çizikleri boyatmak istedim fakat komple kaput boyanması gerekiyormuş.

Bu çizikleri nasıl yok ederbilirim üzerinde italy şerit var çizikleri saklamak için yaptım çıkartmak istiyorum fakat çizikler olduğu için çıkartmıyorum.

Şimdiden teşekkürler.

d16y4
12-03-2012, 18:15
başka yolu yok

fatihcakin
12-03-2012, 18:38
Yokda boyansa ne olcak ki ? maddi sıkıntınız mı var :(

mimit
12-03-2012, 23:01
Komple boyatmaya gerek kalmadan çizikler giderilebilir,ama ince işcilik,sabır ve birazda el becerisi isteyen bir durum,internet te bilgiler mevcut çok kolay ulaşabilirsiniz. koyu renk araçlarda % 100 e yakın sonuç alınabiliyor ama açık renk araçlarda bir miktar rötuş izi kalabiliyor.zımparalama,rötuş boyama,ve kademeli polish uygulamları gerekiyor,çevrenizde büyük oto boya koruma uygulamaları yapan firmalar varsa bir görüşün,oradaki ustaların bazıları uygulama tecrübesine ve bilgisine sahipler.

EMRE KAAN
13-03-2012, 14:25
aslında boyanması gerekiyo ama şöyle yapabilirsiniz normal polyester macun yada galvaniz macun olmadan çizikler rapit macun denilen ve içine hiç bişi girilmiyen macunlarla kapatılabilir onun üzerinede çok dikkatli bi şekilde rutuş yapılabilir ancak aracınız kırmızı ve metalikse biraz belli oolur

emiR16
17-03-2012, 14:33
Maddi sıkıntıdan değil benim boyaya karşı alerjim var araçta boya işlemi istemem :) o yüzden araç alırkenden ilk dikkat ettğim konulardan bir tanesi boyadır.

KaanBRS
17-03-2012, 14:46
Lüzumsuz bir şey bu boya takıntısı,hafif rötüş yaptır aracının rengindeki boyayla, sulu boya fırçasıyla sende yapabilirsin el becerin varsa.

emiR16
18-03-2012, 20:42
Lüzumsuz bir şey bu boya takıntısı,hafif rötüş yaptır aracının rengindeki boyayla, sulu boya fırçasıyla sende yapabilirsin el becerin varsa.

Öyle yapmayı düşünüyorum zaten :)