PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : stage3 vti öylesine kadran...

mtcvtc
12-03-2012, 20:55
can sıkıntısından öylesine bi kadran videosu çekiyim maşallah eksik etmeyenlerden allah razı olsun...
http://youtu.be/ExFWqwGIYRU
aracın specleri:crower stage3 egz.,je foget piston81.5(12.5 sıkıştırma),skunk2 manifolt,skunk2 yay,şapka,subab,arp saplamalar,eagle kol,skunk2 ayarlı kasnak,greddy timing belt,oem ana ve kol yatak,megan headers,ngk buji ve kabloları,exedy stage2 debriyaj,exedy hafif volan,60 düz boru,spoon son sus.apexi fc commander beyin destekli...
enjektör ve pompamız eksikti bu videoda ve ss magnum vardı sıkıştırıodu aracı şuan daha sağlıklı eksikler takılıp ayar timing yapılınca bi video daha çekerim herkez aydınlanır tüm maşallahlara teşekkürler...sanırım bu speclerde araç stage3 oluyor;)

By_DoMiNo
12-03-2012, 20:57
linkte hata var video görünmüyor.

react1ve
12-03-2012, 20:57
lınkı kontrol et ıstersen kardesım

kanashibari
12-03-2012, 21:08
Erişilemiyor. :(

mtcvtc
12-03-2012, 21:12
uğraşıyorum birazdan açılıcak inşallah:(

bLackModeL
12-03-2012, 21:47
beklıyoruzzzz

mtcvtc
12-03-2012, 21:57
video düzeltilmiştir iyi seyirler:)

1lker
12-03-2012, 22:00
maşallah kazasız belasız binmek nasip olsun

tunceR
12-03-2012, 22:10
araç 96 hb turkuaz mı

by_vtec
12-03-2012, 22:10
vıdeo degıstımı aynı vıdeo mu sankı ılk lınktekı 1 2 3 dıye hatırlıyorum bu 2 3 4 olmus..

mtcvtc
12-03-2012, 22:11
araç 96 hb turkuaz mı

hayır kırmızı 97 araç...

kanashibari
12-03-2012, 22:12
Maşallah güzel devirleniyor. Beyin hala apexi mi var?

mtcvtc
12-03-2012, 22:12
vıdeo degıstımı aynı vıdeo mu sankı ılk lınktekı 1 2 3 dıye hatırlıyorum bu 2 3 4 olmus..

video değişmedi aynı sadece face linkini youtube yaptım açılmayınca;)

mtcvtc
12-03-2012, 22:14
Maşallah güzel devirleniyor. Beyin hala apexi mi var?

evet kardeşim ama hala kısık araç enjektör ve pompa alındı avans açılıcak ve ayar yapılıcak yeni video koyarım;)

kanashibari
12-03-2012, 22:15
Ayarı kime yaptırdın. Apexi de shift light yok orjinalinde kablo ile ayar yapınca o özellik açılabiliyor.

by_vtec
12-03-2012, 22:21
video değişmedi aynı sadece face linkini youtube yaptım açılmayınca;)

anladım yanlıs hatırlıyorum o zaman,neyse kocaman masallah:icon_tup:

mtcvtc
12-03-2012, 22:23
Ayarı kime yaptırdın. Apexi de shift light yok orjinalinde kablo ile ayar yapınca o özellik açılabiliyor.

ben daha aldığımdan beri ayar yaptırmadım kardeşim ama yakın zamanda yaptırıcam...önceden ankaradan bir arkadaş yapmış sanırım...

mtcvtc
12-03-2012, 22:24
anladım yanlıs hatırlıyorum o zaman,neyse kocaman masallah:icon_tup:

sağol kardeşim.

kanashibari
12-03-2012, 22:30
Onu öğrenebilirsen iyi olur neden diyeceksin?
O ışık iki neden yüzünden yanar ya o devirlede enjektörler yakıt yetiştiremiyor bunun için uyarı veriyor yada shift light ayarladılar.
Aşağıda bunu ayarladığın yer var.
http://g1203.hizliresim.com/v/d/3gu8w.jpg

ÖmerF.Bayar
12-03-2012, 22:33
Masallah cok cok iyi Honda yi bu yuzden seviyorum tikanmiyo hic, Allah guzel gunlerde kullanmayi nasip etsin :)

by_vtec
12-03-2012, 22:39
O ışık iki neden yüzünden yanar ya o devirlede enjektörler yakıt yetiştiremiyor bunun için uyarı veriyor yada shift light ayarladılar.
Aşağıda bunu ayarladığın yer var.
http://g1203.hizliresim.com/v/d/3gu8w.jpg

ercan yıne hızır gıbısın valla:D yetıstın hemen

ümitech
12-03-2012, 22:55
vites gecişleriniz biraz daha hızlandıgı takdirde otomatikmen kadranınızda hızlanacaktır...maşallah...

emre_277
12-03-2012, 23:42
maşallah.specler nedir ?

mtcvtc
13-03-2012, 08:02
vites gecişleriniz biraz daha hızlandıgı takdirde otomatikmen kadranınızda hızlanacaktır...maşallah...

vitesler kasılmadı çünkü öylesine kendim bir elimde tel diğeriyle vites atıorum rollde yorum beklerim vites için teşekkürler...

mtcvtc
13-03-2012, 08:03
maşallah.specler nedir ?

stage3 egz. ve je piston 12.5 sıkıştırm desem gerisini saymama gerek yok sanırım;)

MeRtCaN
13-03-2012, 08:41
Adaş biraz daha devir dönersen cok daha canlı olacak

maşallah gercekten guzel yuruyor :)

bu arada engıne check lıght
shıft lıght olarak ayarlanmıs
enjektor yetmeme gıbı bı durum olsa araba ust devırı boyle cevırmez.

Ö.öztüRk
13-03-2012, 09:18
maşallahh :)

mtcvtc
13-03-2012, 09:51
Adaş biraz daha devir dönersen cok daha canlı olacak

maşallah gercekten guzel yuruyor :)

bu arada engıne check lıght
shıft lıght olarak ayarlanmıs
enjektor yetmeme gıbı bı durum olsa araba ust devırı boyle cevırmez.

sağol adaş bilgin için.biraz daha devir dönücez zaten ama enjektör ve benzin pompası aldım biliosun araç kısık halen bi ayar yapıp ondan sonra tekrar farkı anlamak için video çekicem;)

mtcvtc
13-03-2012, 09:52
maşallahh :)

sağol kardeşim cümlemizin aracına maşallah...

OmeR-FE
13-03-2012, 10:09
Araç dediğiniz eksikler giderilip beyin ayarı yapılırsa daha güzel çevireceğine inanıyorum.
Speclerine göre çevirmiyor gibi geldi bana, tabi stock vti'a göre çok çok iyi :)
Maşallah, Allah nazarlardan saklasın.

mtcvtc
13-03-2012, 10:13
Araç dediğiniz eksikler giderilip beyin ayarı yapılırsa daha güzel çevireceğine inanıyorum.
Speclerine göre çevirmiyor gibi geldi bana, tabi stock vti'a göre çok çok iyi :)
Maşallah, Allah nazarlardan saklasın.

evet kardeşim speclere göre yavaş çevirioruz öncelik eksiklerimizi aldık araç kısıktı beyinden şimdi parçalar takılıp avans açılıcak ve ayar yapılıcak sonra bi video daha çekerim sağol güzel dileklerin için...

yoshimura
13-03-2012, 10:42
Maşallah ayardan sonra daha iyi dönecektir.. Kazasız belasız.

Turboğuz54
13-03-2012, 10:53
Maşallah abi :)

F.Dogan
13-03-2012, 10:54
bana da stage 3 e göre yavaş geldi beyin ayarından sonra herşey çok daha hızlı olcak inşallah.

videolarınızı bekliyoruz n/a candır.

Oconner
13-03-2012, 11:11
abi maşallah Allah nazarlardan saklasın =)

Erol
13-03-2012, 11:19
egzantirkleriniz ne marka?

bana görede eksikler giderilip ayar yapıldık dan sonra daha iyi olucagı..

coder
13-03-2012, 11:25
Maaşallah abi, stage3 specleri ne oluyor?

iynn-RS
13-03-2012, 11:54

banda pek shift light gibi gelmedi.

25. sn de 4.vıteste gaza bas çek yapıncada yanmış aynı ışık.

Murat Özcan
13-03-2012, 12:06
stage 2 de torpido yerınden oynuyordu bızım arkadasın aracta :D

mtcvtc
13-03-2012, 12:12
Maşallah ayardan sonra daha iyi dönecektir.. Kazasız belasız.

sağol kardeşim inşallah öle olacak;)

mtcvtc
13-03-2012, 12:13
Maşallah abi :)

sağol kardeşim:)

_muhaRRem
13-03-2012, 12:15
stage1 ff vtec vardı bizde , bundan hızlıydı galiba ..

neye göre stage 3 :)

mtcvtc
13-03-2012, 12:15
egzantirkleriniz ne marka?

bana görede eksikler giderilip ayar yapıldık dan sonra daha iyi olucagı..

egzantrikler crower eksik parçalarımızı aldık inşallah ayardan sonra daha iyi olucak şuan bu specde soft araba...

kanashibari
13-03-2012, 12:51
banda pek shift light gibi gelmedi.

25. sn de 4.vıteste gaza bas çek yapıncada yanmış aynı ışık.

Bilgilendirmek için yazdım çünkü kısa bir dönem bizde kullandık aynı ecu dan eğer enjektörler %90 duty yaparsa onun üzerinde uyarı amaçlı ışık yakıyor. Fakat üsttede belirtim eğer özellikle bir ayar yapıldıysa shift light için o zamanda yakabilir.

YUSUF
13-03-2012, 13:50
stage 3 olan sadece egzantrik galiba , diğer ekipman kombinasyonun gerisi ne durumda

Talih.b16
13-03-2012, 14:09
stage 3 olan sadece egzantrik galiba , diğer ekipman kombinasyonun gerisi ne durumda

yusuf kol piston conta yay şapka falanda var egz stage3 crower olması lazım alt yapısı sağlam hatta enjectör pompa falan al demiştim almış arkadaş iş yerimde misafir olmuştu bi kere tenıştık ordan biliyorum ayar sıkıntısı vardı okadar..stage3 dür yani aracı

YUSUF
13-03-2012, 14:18
yusuf kol piston conta yay şapka falanda var egz stage3 crower olması lazım alt yapısı sağlam hatta enjectör pompa falan al demiştim almış arkadaş iş yerimde misafir olmuştu bi kere tenıştık ordan biliyorum ayar sıkıntısı vardı okadar..stage3 dür yani aracı

abi ne biliyim biraz isteksiz gördüm arabayı ondan böyle yazdım

mtcvtc
13-03-2012, 14:26

istanbulda böylemi yürüo bu işler?neye kime göre stage3?

Talih.b16
13-03-2012, 14:32
abi ne biliyim biraz isteksiz gördüm arabayı ondan böyle yazdım

aynen isteksizde ayarla falan alakalı ufak tefek eksiklerde giderilirse ayarla daha iyi cevirir canlanır gibime geliyor stupa göre.

mtcvtc
13-03-2012, 14:33
tam spec yazıyımda herkez aydınlanıp rahatlasın.
crower stage3 egz.,je foget pistan81.5(12.5 sıkıştırma),skunk2 manifolt,skunk2 yay,şapka,subab,arp saplamalar,eagle kol,skunk2 ayarlı kasnak,greddy timing belt,oem ana ve kol yatak,megan headers,ngk buji ve kabloları,exedy stage2 debriyaj,exedy hafif volan,60 düz boru,spoon son sus.apexi fc commander beyin destekli...
bunlar yeterli sanırım nasıl stage3 olduğu hakkında ufak tefekleride merakı olanlara yazarım tekrar.şunu belirttim tekrar belirtiyim beinden araç kısık ve enjektör ve pompa yetiştirmez düşüncesiyle önlarıda aldık ayardan sonra tekrar bi video koyarım...

Talih.b16
13-03-2012, 14:41
crower stage3 egz.,je foget pistan81.5(12.5 sıkıştırma),skunk2 manifolt,skunk2 yay,şapka,subab,arp saplamalar,eagle kol,skunk2 ayarlı kasnak,greddy timing belt,oem ana ve kol yatak,megan headers,ngk buji ve kabloları,exedy stage2 debriyaj,exedy hafif volan,60 düz boru,spoon son sus.apexi fc commander beyin destekli...
bunlar yeterli sanırım nasıl stage3 olduğu hakkında ufak tefekleride merakı olanlara yazarım tekrar.şunu belirttim tekrar belirtiyim beinden araç kısık ve enjektör ve pompa yetiştirmez düşüncesiyle önlarıda aldık ayardan sonra tekrar bi video koyarım...

kardeşim maşallah aracına olur böyle şeyler celallenme hemen.eksiklerini tamamla ayarını yaptır öyle koy video insanlar o stupta daha farklı bekler aracını stage3 diyince 200 hp ve üstü güçler olur oda senin videodaki gibi olmaz.dediğimgibi yap ayarını koy video öyle yorum al.tekrar maşallah aracına

mtcvtc
13-03-2012, 14:42
aynen isteksizde ayarla falan alakalı ufak tefek eksiklerde giderilirse ayarla daha iyi cevirir canlanır gibime geliyor stupa göre.

aynen talih kardeşim doğru söylüo isteksizlik yok sadece ayar işimiz var ve video ölesine kasılmamış bir video zaten...

mtcvtc
13-03-2012, 14:45
kardeşim maşallah aracına olur böyle şeyler celallenme hemen.eksiklerini tamamla ayarını yaptır öyle koy video insanlar o stupta daha farklı bekler aracını stage3 diyince 200 hp ve üstü güçler olur oda senin videodaki gibi olmaz.dediğimgibi yap ayarını koy video öyle yorum al.tekrar maşallah aracına

yok benim zaten sıkıntım isteyen konuşsun istediğini ama ben videoyu iddia
dan koymadım zaten ölesine çektim attım maşşallah demek yerine sadece böle yorum yapanlar olunca bu piyasa kötülemeyi sevio benimde işim olmaz bu piyasayla açıklayıcı olsun diye yazdım zaten kardeşim;)

Talih.b16
13-03-2012, 14:51
enjectörleri kaç cc aldın?pompa ne marka?

Talih.b16
13-03-2012, 15:03
stage 2 de torpido yerınden oynuyordu bızım arkadasın aracta :D

varmı videosu merak ettim.bu hızlarda torpido yerinden oynatan vtec?hangi araç

JapanVsGermany
13-03-2012, 15:07
en azından wideo çok güzel çekilmiş...
bazı arkadaşlar kadran videosu koyup da yok yokuş yukarıydı yok arabada 3 kişi wardı yazmıyorlar mı; deli oluyorum, çek tel başına güzel bi wideo düz yolda, biz de izlerken acaba yol düz olsa, 2 kişi olmasa gibi problemlerle uğraşmayalım...

Arava maşallah kardeşim, inşallah daha hard ayar ile çok daha hızlı bir araca sahip olup paylaşırsın bizimle ;)

mtcvtc
13-03-2012, 15:17
en azından wideo çok güzel çekilmiş...
bazı arkadaşlar kadran videosu koyup da yok yokuş yukarıydı yok arabada 3 kişi wardı yazmıyorlar mı; deli oluyorum, çek tel başına güzel bi wideo düz yolda, biz de izlerken acaba yol düz olsa, 2 kişi olmasa gibi problemlerle uğraşmayalım...

Arava maşallah kardeşim, inşallah daha hard ayar ile çok daha hızlı bir araca sahip olup paylaşırsın bizimle ;)

hay allah razı olsun kardeşim sonunda düzgün bi yorum yapan oldu inşallah yakında daha güzel ivmelendiğimiz bi video koyucam;)

mtcvtc
13-03-2012, 15:18
enjectörleri kaç cc aldın?pompa ne marka?

bu hafta sakaryaya gelicem büyük ihtimal yanına uğrarım kardeşim detaylı konuşuruz;)bilgilerine ihtiyacım olucak sanırım:)

By_MuGeN
13-03-2012, 15:23
maşallah . . .

Talih.b16
13-03-2012, 15:24
bu hafta sakaryaya gelicem büyük ihtimal yanına uğrarım kardeşim detaylı konuşuruz;)bilgilerine ihtiyacım olucak sanırım:)

ne zaman istersen gel herzaman beklerim aklımızın erdiğince yardımcı oluruz.

mtcvtc
13-03-2012, 15:24
teşşekkürler.

BAR22
13-03-2012, 16:17

konuyu iyice oku ondan sonra yorum yap.. adam eksiğim var enjektörüm pompam yok ayarım yok yazmış iyi niyetle video koymuş sen neyin peşindesin?

sahibine göre stage 3 sen rahat ol..

Mertcan Maşallah kardeşim en kısa zamanda daha iyi çevirticez İnşallah...

mtcvtc
13-03-2012, 18:37
allah razı olsun kardeşim biz bize yeteriz çevirtiriz kardeşim araç senin zaten sıkıntı yok;)

samet54
13-03-2012, 18:49
masallah eksikler giderilince daha da güzel olacaktır mutlaka rabbim tekerini düz bastırsın ...

Ome_RS
13-03-2012, 19:21
maşallah cok güzel devirleniyor oldukca keyif verici

_muhaRRem
13-03-2012, 19:34
konuyu iyice oku ondan sonra yorum yap.. adam eksiğim var enjektörüm pompam yok ayarım yok yazmış iyi niyetle video koymuş sen neyin peşindesin?

sahibine göre stage 3 sen rahat ol..

Mertcan Maşallah kardeşim en kısa zamanda daha iyi çevirticez İnşallah...

1. post okudum gozume eksik c
arpmadi butun sayfayi okumak zorundaniyim ? herseyin bi normali var kisiye goremi stge3 1-2-3 yazicaz. sana neden dert olduki bu kadar sende rahat ol sahibi yazsin.
burasi siradan bir site degil herkes herkesin yazdigina dikkat eder. videonn altina yazms olsaydi eksikleri ben masallah der gecerdim. stage 3 un boyle birsey olmadigini burayi okuyanlar bilmesi lazim. herkes masallah dese stage3 boyle birsey sanicak millet.

ben birsein pesinde degilim. arac sahibinde senide tanimiorm..

Serhat Y.
13-03-2012, 19:37
neye göre stage 3 bende merak ettim, aracın setup ı nedir. sıkıştırma egzantrikler nedir mapi nasıldır?kim yapmıştır bi açıklama yapılırsa anlarız.

BAR22
13-03-2012, 19:49
1. post okudum gozume eksik c
arpmadi butun sayfayi okumak zorundaniyim ? herseyin bi normali var kisiye goremi stge3 1-2-3 yazicaz. sana neden dert olduki bu kadar sende rahat ol sahibi yazsin.
burasi siradan bir site degil herkes herkesin yazdigina dikkat eder. videonn altina yazms olsaydi eksikleri ben masallah der gecerdim. stage 3 un boyle birsey olmadigini burayi okuyanlar bilmesi lazim. herkes masallah dese stage3 boyle birsey sanicak millet.

ben birsein pesinde degilim. arac sahibinde senide tanimiorm..

buranın nasıl bi site olduğunu ben gayet iyi biliyorum.Anadan doğmada rahatımdır.
Araç kuzenimin aracı beğenmediysen ya yorum yapmazsın yada adam gibi Maşallah der geçersin..yada yazılanları okumadan geçtiysen araçta bi sıkıntımı var diye sorarsın cevap gelir...

neye göre stage 3 bende merak ettim, aracın setup ı nedir. sıkıştırma egzantrikler nedir mapi nasıldır?kim yapmıştır bi açıklama yapılırsa anlarız.

konuda hepsinin açıklaması var neye göre stage3 yazısını okuduysan biraz altında sahibinin cevabı aracın specleride var o yazıdan daha iyi anlaşılır neye göre stage3 olduğu...

Mertcan sende konunun en başına bütün setupı yaz eksikleri yaz kuzen...

BAR22
13-03-2012, 19:52

neye göre stage 3 açıklaması

Serhat Y.
13-03-2012, 19:56
2.sayfada buldum stg3 cams 12,5cr yazıyor. keşke konun başına eklenseymiş, tanımadığımız bilmediğimiz bi araç sonuçta merak ediyor insan neye göre stg3 diye. maşallahlardan geçilmiyorki tüm sayfaları okumayı bi süre önce bıraktım bu yüzden, teknik bişeyler arıyor insan doğal olarak.

K20SWAP
13-03-2012, 19:57
Maşallah kardeşim...
oem enjektör ve pompadan kurtulup ayar yapılınca alayına stage3 olucak...
Aracı eskiler bilir zamanının UE vtec'i..standartkende çok hızlıydı..

BAR22
13-03-2012, 20:01
2.sayfada buldum stg3 cams 12,5cr yazıyor. keşke konun başına eklenseymiş, tanımadığımız bilmediğimiz bi araç sonuçta merak ediyor insan neye göre stg3 diye. maşallahlardan geçilmiyorki tüm sayfaları okumayı bi süre önce bıraktım bu yüzden, teknik bişeyler arıyor insan doğal olarak.

eyvallah...
adamda hiç düşünmemiş neye göre stage 3 gibi bi yazı geliceğini...öyle bi soru şekli yok çünkü normal olanı bi sıkıntı veya eksiğimi var diye sorulur..

enjektör yetmiyo bazen yüzde 90ların üstüne çıkıyo...15 gün sonra enjektör pompa takılıcak.subab ayarı, timing bide map atılıcak sonrasında daha iyi olucak İnşallah.

mtcvtc
13-03-2012, 21:27
iyi dilekler için teşekkürler kuzen sen boşver aracı eskiden bilende bilio zaten ue vtec stockkende ciğerli bi makinaydı diğer arkadaşlar sizde uzatmayın ben gerekli açıklamayı ilk sayfada yapıorum herkez ona göre bakar yorum yapar...

KMR2-GT
13-03-2012, 22:27
maşallah daha gıderı var bu parçalarla umarım sorunsuz olur.şu başlıgıda stage1 yap derım dert oldu herkese sayısı:D

CaNeR54
13-03-2012, 23:34
Ne çok rahatsiz etmiş milleti komik illa aynı arkadaş grubunun aracı mı olması lazım taktir edilmek için eksikler giderilir sonra gidiyor gitmiyor tartişilir , demek ki masallah demek bu kadar zor ;)

kocaman bi MASALLAH.. Eksiklerden sonra çok daha iyi olucaktır. Kazasiz belasiz abi.

BAR22
13-03-2012, 23:41
maşallah daha gıderı var bu parçalarla umarım sorunsuz olur.şu başlıgıda stage1 yap derım dert oldu herkese sayısı:D

filtre egsozlu vti kadran yazsaydı başlığa emin ol yine bişey bulurlardı :D

Ne çok rahatsiz etmiş milleti komik illa aynı arkadaş grubunun aracı mı olması lazım taktir edilmek için eksikler giderilir sonra gidiyor gitmiyor tartişilir , demek ki masallah demek bu kadar zor ;)

kocaman bi MASALLAH.. Eksiklerden sonra çok daha iyi olucaktır. Kazasiz belasiz abi.

:icon_tup::icon_tup: güzel yazmışın tebrik ederim kardeşim.

OmeR-FE
14-03-2012, 00:16
Listede yok yokmuş yahu :)
Valla bi vti yükleyeceğim desem hemen hemen bu setup olurdu zaten.
En kısa zamanda eksileri giderilmiş ve çok daha hızlı bir video bekliyorum kardeşim.
Maşallah, Allah nazarlardan saklasın tekrar.
Kem gözlere şiş, ağız tadıyla bin.

Alper_
14-03-2012, 00:54
maşallah eksikleri giderildikten sonra daha iyi olacaktır :) birde sanki ara ara kesme yapıyor :S

Dou
14-03-2012, 01:07
eyvallah...
adamda hiç düşünmemiş neye göre stage 3 gibi bi yazı geliceğini...öyle bi soru şekli yok çünkü normal olanı bi sıkıntı veya eksiğimi var diye sorulur..

enjektör yetmiyo bazen yüzde 90ların üstüne çıkıyo...15 gün sonra enjektör pompa takılıcak.subab ayarı, timing bide map atılıcak sonrasında daha iyi olucak İnşallah.

kanka ne zaman maça götürüyon beni :D

kelin ilacı olsa kendine sürer amuagom önce şu sarı eg yi bi yürüt tak şu egzantrikleri :hehe:

sana kaldıran bi yeşil ördek var b20 li diyeyim anla sen gerisini :hehe:

BAR22
14-03-2012, 01:12
kanka ne zaman maça götürüyon beni :D

kelin ilacı olsa kendine sürer amuagom önce şu sarı eg yi bi yürüt tak şu egzantrikleri :hehe:

sana kaldıran bi yeşil ördek var b20 li diyeyim anla sen gerisini :hehe:

o yeşil ördeğin bana kaldırması için K20 yapması lazım hatta iyi bi k20 :D

kanka acelem yok ama sabırsızlanıyorum maddi sıkıntıyı atlatıyim alayına gider...

Dou
14-03-2012, 01:16
o yeşil ördeğin bana kaldırması için K20 yapması lazım hatta iyi bi k20 :D

kanka acelem yok ama sabırsızlanıyorum maddi sıkıntıyı atlatıyim alayına gider...

kanka işin içine hacim girdimmi işin rengi değişir

senin sarı eg yeşile döner birden :D

BAR22
14-03-2012, 01:20
kanka işin içine hacim girdimmi işin rengi değişir

senin sarı eg yeşile döner birden :D

b18c-R girer ozaman sarı eg'ye uyandıriyim :D

Dou
14-03-2012, 01:23
b18c-R girer ozaman sarı eg'ye uyandıriyim :D

İnsan ustasına kaldırırmı la ayıptır :D :D

aga81
14-03-2012, 01:27
Canlı yürürünü gördüm maşallah eksiklerle bile dudak ısırtıo eksikler giderilince... :)

BAR22
14-03-2012, 01:29
İnsan ustasına kaldırırmı la ayıptır :D :D

neyse adamın konusunu kirletmeyelim yeşil bi arabayla :D yarın marmariste konuşucaz bunları :D

Murat Özcan
14-03-2012, 01:57
varmı videosu merak ettim.bu hızlarda torpido yerinden oynatan vtec?hangi araç

yok hocam kalkışta 1 ile 2. viteste yazmayı unutmusum

mtcvtc
14-03-2012, 08:15
yorumlar için teşekkürler allah razı olsun herkezden...aracın stage kaç olduğu bukadar olaay olucağını bilsem hiç yazmazdım:)

chare
14-03-2012, 09:41
maşallah kazasız belasız..

mtcvtc
14-03-2012, 12:25
sağol allah razı olsun...

E0041
14-03-2012, 12:51
öncelikle maşallah diyelim zamanla çok daha iyi olur

yorumuma gelince araç bana çok isteksiz gibi geldi enjektör yetiştirmeme değilde sanki benzine boğuyor gibi bu speclerdeki bir araç düzgün bir ayarla çok daha güzel olur wideband ın varsa afr ni gözle bana zengindeymişsin gibi geldi..

mtcvtc
14-03-2012, 13:26
sağol kardeşim enjektör harici ayarda sıkıntı var zaten onuda halledicez inşallah zengine gidiyo afr biraz dediğin doğru...

LIGHT RS
15-03-2012, 00:22
Masallah en kocamanindan :)

iste boyle burda illaki her konunun bi muhalefet ismi oluyo. Gerci cok fazla ileri gidip birbirrimizii kirmadan konular tatliya baglaniyo.herzaman olmasada.

mtcvtc
15-03-2012, 09:15
sağol kardeşim öyle muhalefet eden işine bakar bize dostlar yeter maşallah demeden eksik insanlarla işimiz olmaz;)