Orijinalini görmek için tıklayınız : Glassylite Hepsiburada.com'da
imprezaWRC
13-03-2012, 16:33
Glassylite Nano Teknoloji Oto Far Temizleme Seti - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com (http://www.hepsiburada.com/Liste/glassylite-nano-teknoloji-oto-far-temizleme-seti/productDetails.aspx?productId=otelf15670&categoryId=20035742)
Chemical guys sayfasındaki fiyat ile karşılaştırmak isteyenler için link:
Headlight Restoration & Protection System-GlassyLite (http://www.chemicalguys.com/Headlight_Restoration_Protection_System_GlassyLi_p/acc_res.htm)
Özetle fiyat gayet uygun gözüküyor. Alınabilir 30 TL üzeri olduğundan kargoda bedava.
Burada da ürünün ve hatta fara zımparanın nasıl yapılacağını da anlatıyor. Pakette nano sealantda var
yPBOTQ6f9h0
Kanka bunu alsam benim Accordun far plastiği iice kılcal çizik dolu. Bir işe yararmı sence?
imprezaWRC
13-03-2012, 16:38
Kanka bunu alsam benim Accordun far plastiği iice kılcal çizik dolu. Bir işe yararmı sence?
İşe yarayacağını düşünüyorum. Neticede içinde zımpara ve pasta var birde nano selant var.
İnce çiziklere zımpara ile ameliyatı yaparsın, pasta ile de durumu çözersin diye düşünmekteyim.
Osman Bahadır
13-03-2012, 17:01
Plastx'den vazgeçmem :)
Fanatiklik bir yana da, malzeme çok az göründü gözüme. Ben yetiremem ya onu iki fara :)
ben satın aldım şimdik geldiğinde deneyip fotoğraflarını koyarım :) böyle bir ürün arıyordum arka stoplarım için :)
imprezaWRC
13-03-2012, 19:52
ben satın aldım şimdik geldiğinde deneyip fotoğraflarını koyarım :) böyle bir ürün arıyordum arka stoplarım için :)
O zaman sizden de bir fotoroman bekliyoruz :icon_tup:
B.Battal
15-03-2012, 13:19
1500 üzerine 3000 zımpara atıp herhangi bir pasta ile de yapabilir miyiz bu uygulamayı ? Yada başka bir alternatifi var mı?
ürün hiç bir işe yaramaz. kutu içeriğinde hiç birşey yok diyeibliriz aynısını 10 tl ye yapabilirsiniz. içinden çıkan 2 tane minnacık zımpara sanayide 1 tl desek 5 tane peçete, bi tane bulaşık deterjanı çok ufak ve yine aynı boyutta minnacık pasta. son uyguladığı şeyde limon yağı gibi kokuor :) ben şahsen memnun kalmadım
batutech
20-03-2012, 03:01
Aynı şey zımpara üzerine plastx le veya pastayla oluyor zaten fiyatı saçma olmuş