Orijinalini görmek için tıklayınız : hgt ve partner tepe roll :?
embiya26
14-03-2012, 00:32
partner tepe 2011
110 luk yapılan uygulama dumansız kısık bı yazılım tahmını guc 130 falan gerı kalan hersey stoc
bravo hgt
komple egsoz
fıltre
arac benzınlı
bu ıkı aracın deneme sonu cu roll de nolur partner bana aıt yorumlarınızı beklıorum
şöyle düşünüyorum
hgt x partner
1.05 5.00 10.00 ben bankocuyum
partner çok ağır çekişmeli olur diyorum
embiya26
14-03-2012, 00:37
şöyle düşünüyorum
hgt x partner
1.05 5.00 10.00 ben bankocuyum
bu yorumdan pek bısı anlmadım ben
bravo eğer sağlıklı bi araç ise ağır geçer, hatta sağlıksız olsa da geçer yani..
embiya26
14-03-2012, 00:38
eet kasa agılgı 1545 kg ruhsatta yazan
kanka keşke bana sorsaydın ben söylerdim sonucu :D
BurakCengizhanoğlu
14-03-2012, 00:40
Kıyaslamak mantıksız olur :) Hgt uzar gider..
ikiside 150 bg bile olsa ben yine hgt derim,çünkü hacim var,dizel benzin devir farkı var. partner ın işi çok çok zor bence
eet kasa agılgı 1545 kg ruhsatta yazan
ağır geçeri yanlış anlamışsın, partnerin önünde yok olur yani 2. viteste bassanız 180 gibi arada tren olur..
Ertug_T.
14-03-2012, 00:44
Temiz bi hgt ise ufukta kaybolur gider ozellikle 5e atinca..
Filmin adı darbeli matkap olur kanaatimce.
punto_multijet
14-03-2012, 08:03
izmirde denedik bitane partnerla 95lik otomatik 1.3 puntoyu gecemedi nerde HGT :)
chiplide olsa HGT de motor olmaması lazım partnerın gecmesi için
hgt uzun metrajlı film çeker
BurakYozgat.
14-03-2012, 08:14
Filmin adı darbeli matkap olur kanaatimce.
:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
1.8 turbo
14-03-2012, 08:22
dızel arabanın torku sızı yanıltıyor. sadece sızın ıcın soylemıyorum butun dızelcıler ıcın soyluyorum. 1.6 bravo ıle karsılastırsaydınız daha adıl olurdu
hgt sağlıksız sayılabilir görkem abinin hgt gibi değil yani ,benim arabadan yavas
19gokhan90
14-03-2012, 10:15
ağlıcam şimdi neden hgt 106 saxo vti falan yokmuydu
individual
14-03-2012, 10:52
hgt çok hafife alınıyor üzücü olur.
Aslında aracın kısıtkta olmasa farklı olur durum bide şu var hgt komple egsoz yazmışsın bnm bıldığım hgtler orjınal egsoz sıstemıyledaha ıyı yuruyor muş dieduydum dahaönce denedık bnm scenicle :)
Gorkemin hgtsi kadar olmasada motoru olu olmadikca bende hgtnin alacagina eminim
HGT boşa benzin yakar bence...
embiya26
14-03-2012, 13:26
EET ARKADASLAR HGT LE DENENDI ILK BASTA HGT 1. VITES 30 BASTIK BENDE 2. VITES 20 BASTIK 2 BOY GECTIM
2. DENEME IKIMIZDE 2. VITES 50 BASTIK YINE 2 3 BOY ARASI AYIRDIM
3. DENEME SIFIRDAN KALKIS YAPTIK NET 3 4 BOY ALDIM YAKLASIK YOL BITIMI HIZMIZ 180 VS GIBIYDI
BENIM daha oncekı partnerım eskı kasa 90 lıktı onda baya bı ıslem vardı yıne kımse ınanmıo du yurudugune ama sızın gıbı benı de sasırttı bu aracın yazılım gram duman yok ve normal duzeyde yazılım atıldı eskısehır esara cıp te yapıldı yorumlarınız ıcın tsk ler en yakın zamnda vıdyosunuda atıcam elıme gecmedı vıdyo daha
hgt diye 1.6 ile denemiş olmayasınız :)
embiya26
14-03-2012, 13:38
hgt diye 1.6 ile denemiş olmayasınız :)
1.6 lada denedık onla dedıgınız gıbı kısa matrajlı fılm gıbı oluo :))):)):)1.6 denemeye gerek duymuorumkı hgt le 1.6 ayırt edebılcek yastayım
yarın arabayı satıp partner alıyorum :D videoları beklıyoruz mutlaka çünkü çok garip bi karşılastırma ve mantıksız gibi duruyor hgt geçmeniz
1.6 lada denedık onla dedıgınız gıbı kısa matrajlı fılm gıbı oluo :))):)):)1.6 denemeye gerek duymuorumkı hgt le 1.6 ayırt edebılcek yastayım
maşallah sübhanallah ibretlik paylaşım :D
arac maalesef hgt :D bi ara jant vardı aracta hala jantılımı denedı bılmıyorum
mk1 hgtler vts yı gecebılıyormu sanırım,bu hgt vtsden yavas 160 lara kadar olan mesafede.devamını bılmıyoruz
bende denedim partnerla ,eğer ben 2 kişi partner tek olursa baya direniyor 3 sonlarına kadar.
benim arac a3 122 tsi,catback egzoz,dandik bi yazılım var 122 lik halinden yaklasık 10 hp ekstrası var
samet_61
14-03-2012, 13:44
zencı adamla japon kızın hardcore videosu olur:D
embiya26
14-03-2012, 13:46
arac maalesef hgt :D bi ara jant vardı aracta hala jantılımı denedı bılmıyorum
mk1 hgtler vts yı gecebılıyormu sanırım,bu hgt vtsden yavas 160 lara kadar olan mesafede.devamını bılmıyoruz
kanka senınde 4. vıtesın sekromenclerını falan mı kırsam bı gece gelıp ahh o senın 4. un olmasa :))) neler olcak
zencı adamla japon kızın hardcore videosu olur:D
adam geçmiş ne videosu :D video varsa ekleyın beklıyoruz partner ci arkadas;)
hgt nin durumu nedir ne değildir sonuc olarak partner gecmıs ama baska bi 1.6 hdi la deneyınce ortaya cıkar,veya 1.6 yeni bişeylerle denemen lazım civic filan :D
106 gti -vti la falanda deneyin 2-3 boy geçiyorsanız onlarlada yürürsünüz ;) ama video çekin çünkü kamera şakası gibi görünüyor burdan bakınca :)
embiya26
14-03-2012, 13:52
hgt nin durumu nedir ne değildir sonuc olarak partner gecmıs ama baska bi 1.6 hdi la deneyınce ortaya cıkar,veya 1.6 yeni bişeylerle denemen lazım civic filan :D
hacım sen baskasınla denerken ben arkanda vıdyo bıle cekemıodum gorunmuodunuz bastınız zaman sımdı sana kafa tutmya calıorum fark bu :)
Ö.öztüRk
14-03-2012, 13:55
şaşırtıcı helal olsun partner'a:) videoyu bekliyoruzz
mert1612
14-03-2012, 13:57
partenerin şansı yok hgt uzar
embiya26
14-03-2012, 13:57
arkadslar tek sıkıntım kasa agılıgım ve ruzgar cok fazla tutuorum demekkı kasa sole 1.100 kg faaln olsa saka makınası olucak ama baba arabası bu nabalım bu kadar gıtmesı de yetıo bundn sonrakı denmlerın vıdyoları gelıcek
embiya26
14-03-2012, 14:01
partenerin şansı yok hgt uzar
ben bunu anlamıorum ıste kıme yalan borcumuz var bızde hgt gecer dıe dusunduk ama sonuc bu
arkadslar tek sıkıntım kasa agılıgım ve ruzgar cok fazla tutuorum demekkı kasa sole 1.100 kg faaln olsa saka makınası olucak ama baba arabası bu nabalım bu kadar gıtmesı de yetıo bundn sonrakı denmlerın vıdyoları gelıcek
kasa 110 kg olsa typer geçiceksınız sanırım :D bende 106 ımla ferrarı gectım ama videosu yok arkadaslar bırdahakıne çekerim :rolleyes: böyle işmi olur geçtiysenız kanıtlayın lafla arabamı geçilir arkadaş !!! 20''jantmı vardı hgt de nedır?? motoru söküp şahin motorumu koymuşlar :confused:
ben bunu anlamıorum ıste kıme yalan borcumuz var bızde hgt gecer dıe dusunduk ama sonuc bu
video koymadıgınız için insanlara inanması güç geliyor sonuçta bahsettığiniz araç dizel ve karşısındakide 2000cc 150 hp benzinli bir araba bence zaten geçiyorsanız tekrar deneyin ve video ekleyin herkezin kafasındaki sorun işaretide kalkmış olur ;)
Ertug_T.
14-03-2012, 14:04
Tipik bir bakimsiz hgt durumu bence..biraz da alt devir kalmis hgt o hizlarda..
kasa 110 kg olsa typer geçiceksınız sanırım :D bende 106 ımla ferrarı gectım ama videosu yok arkadaslar bırdahakıne çekerim :rolleyes: böyle işmi olur geçtiysenız kanıtlayın lafla arabamı geçilir arkadaş !!! 20''jantmı vardı hgt de nedır?? motoru söküp şahin motorumu koymuşlar :confused:
17 jant var.
saxo vts var yeni motor yapılmıs gayet sağlıklı olmus dıyorlardı.filtre egzoz var heralde.onla denedik o hgt den hızlı mesela.
embiya26
14-03-2012, 14:08
video koymadıgınız için insanlara inanması güç geliyor sonuçta bahsettığiniz araç dizel ve karşısındakide 2000cc 150 hp benzinli bir araba bence zaten geçiyorsanız tekrar deneyin ve video ekleyin herkezin kafasındaki sorun işaretide kalkmış olur ;)
ark tan vıdyo beklıorum gelıcek olmadı gıdıcem bıda denıcem kendım cekıp vıdyou koyucam kesınlıkle ben ark hak verıorum bende olsam dısardan bırı bende ınanmam
ark tan vıdyo beklıorum gelıcek olmadı gıdıcem bıda denıcem kendım cekıp vıdyou koyucam kesınlıkle ben ark hak verıorum bende olsam dısardan bırı bende ınanmam
yani haklısınız durum bu :icon_tup::icon_tup::icon_tup:
punto_multijet
14-03-2012, 14:24
hgtci arkadas alsın 1lt 95 oktan yaksın arabasını :D
hgtci arkadas alsın 1lt 95 oktan yaksın arabasını :D
ne benzini benzin olmuş 4.60 :eek: uçurumdan aşşağı atsın hem maliyetsiz olur :D
embiya26
14-03-2012, 14:46
bende tepe yı muzeye kaldırım balı bı zamnlar hgt gecen tepe :))))))
marka fanatikligine gerek yok
partner geçiyo arkadaş :D
embiya26
14-03-2012, 14:53
marka fanatikligine gerek yok
partner geçiyo arkadaş :D
hayat ıste bazı seylerı kabullenmek gerekıo :)):)
uluckaban
14-03-2012, 14:59
Şaka gibi :D
punto_multijet
14-03-2012, 15:07
hayat ıste bazı seylerı kabullenmek gerekıo :)):)
ben yasadıgımı bilirim 1.3 95hp otomatik vites puntomla kac kere denedik izmirde hepsinde gectim. İzmirde neler farklı? ben tamamen stock hatta full paket (ekstra agır) 95hp otomatik aracla standart partnerı geciyorumda sadece chipli hali, saglıklı bir HGT yi nasıl geciyor? ben bunu anlamıyorum o zmn puntoya chip yapayım sonra vtilarla yuruyeyim bu mu sizce mantıklı olan?
adam geçmiş işte eşşek değilya yalan sölesin :) bravo partnere
punto_multijet
14-03-2012, 15:11
adam geçmiş işte eşşek değilya yalan sölesin :) bravo partnere
ben yalancı demedim hiç. sadece o HGT bitikten otedir diyorum ;) tamamen standart (filtre vardı sadece) halinden HGT mden hafif yokus yukarı bir ara hızlanma. şimdi partner bundan daha mı seri cıkıyor?
bravo-hgt-60180kmh_730931
embiya26
14-03-2012, 15:16
ben yasadıgımı bilirim 1.3 95hp otomatik vites puntomla kac kere denedik izmirde hepsinde gectim. İzmirde neler farklı? ben tamamen stock hatta full paket (ekstra agır) 95hp otomatik aracla standart partnerı geciyorumda sadece chipli hali, saglıklı bir HGT yi nasıl geciyor? ben bunu anlamıyorum o zmn puntoya chip yapayım sonra vtilarla yuruyeyim bu mu sizce mantıklı olan?
zaten kımse bununmantıklıoldugunu ıdda etmıo dıorumkı bende dısardan bırı olsam ınanmak guc olurdu esk pıyasasında yıllardr tek dızel yuruten benım oncekı aracımla cok fazla ugrastım bu kadar yurytemedık hatta onun kasa 1240 kg du ama yazılımı farklı bırı atmıstı buna yazılım esk de esara cıp attı ve ve sadece yazılım la bu halde oldu kımseye bısı ıspatlamaya calısmıorum mrk ettık nolur dıe denedı sonuc bu oldu bende denerken bole bı sonuc beklemıodum yakında 16 larla denemler yapıp onlarıda koyucam bakalım nolucak tepee szden cok benı sasırtıo :)):)):
bı ara turbo yemıstım bunla acaba servıs buyuk turbo falan taktı naptı anlamadık bızde heheeheh:)
embiya26
14-03-2012, 15:18
ben yalancı demedim hiç. sadece o HGT bitikten otedir diyorum ;) tamamen standart (filtre vardı sadece) halinden HGT mden hafif yokus yukarı bir ara hızlanma. şimdi partner bundan daha mı seri cıkıyor?
bravo hgt 60-180km/h - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/bravo-hgt-60180kmh_730931.htm)
bunuda bılmıoruz kalkıpta hgt yı dynoya cıkartmadık eet top speed yapsak gecer benı ama bızım yaptıgımız yol o kadar dı 180 max hıza cıktık
punto_multijet
14-03-2012, 15:21
bunuda bılmıoruz kalkıpta hgt yı dynoya cıkartmadık eet top speed yapsak gecer benı ama bızım yaptıgımız yol o kadar dı 180 max hıza cıktık
bu videoda da 180e kadar zaten 60-180.
sonuca bakarsak tabii ki Partnera maşallah buarada.
samet_61
14-03-2012, 15:29
adam geçmiş ne videosu :D video varsa ekleyın beklıyoruz partner ci arkadas;)
hyal kurmak guzeldır :))) 1.6 sını dahı gecemez:D bıtıktır arac vti la yuruyen bır aractır hgt
hyal kurmak guzeldır :))) 1.6 sını dahı gecemez:D bıtıktır arac vti la yuruyen bır aractır hgt
1.6 sını rahat gecer ,hgt saglıklı saglıksız adam demıyor kı hgt cok saglıklıydı 10 numaraydı denemıs aksam dun bana anlattı hgt ci sasırdı filan diye olay bundan ibaret ama 1.6 olanı da cok rahat gecer ondan emın olablırsın,ben bilmiyorum görkem abinin hgt sı dısında öyle vti la filan yürüyen.
samet_61
14-03-2012, 15:33
video yu goremedım?:D
mert1612
14-03-2012, 15:44
evet video görelim o zaman.
embiya26
14-03-2012, 15:47
vıdyo gelıcek :)
embıya hgt yı ben kullanabılrmıyım özellıkle ara benı :)
samet_61
14-03-2012, 16:09
1.6 sını rahat gecer ,hgt saglıklı saglıksız adam demıyor kı hgt cok saglıklıydı 10 numaraydı denemıs aksam dun bana anlattı hgt ci sasırdı filan diye olay bundan ibaret ama 1.6 olanı da cok rahat gecer ondan emın olablırsın,ben bilmiyorum görkem abinin hgt sı dısında öyle vti la filan yürüyen.
1.6sıyla benım palıo aynı motor tepe hadı gecsın bakalım benı...sonra hgt gecer
Vay arkadas Bravo geçen partnerda mı görecektik ? yandık şimdi tüm partnerciler caddy falan bravolara vteclere kafa tutacak..
valla bos konusmaya gerek yok sen mersindesin adam eskişehirde.bana geçtim dedi.hgt ci kullanamadımı yıkıkmıydı bılemem ,vites atamadı fılan demedi ama ahah :D
ama emin ol bravo-brava 1.6 sx le oynar.
embiya26
14-03-2012, 16:15
kusura bakmada benım eskı aracım 90 lık partner stoc halındeyken plıo lar yuruyodum ben 1.6 larınla cok denedım hıc de daha kafa cıkaranını gormedım
embiya26
14-03-2012, 16:16
embıya hgt yı ben kullanabılrmıyım özellıkle ara benı :)
kanka o fark kapanmaz yaw plotajla falan :)
embiya26
14-03-2012, 16:19
valla bos konusmaya gerek yok sen mersindesin adam eskişehirde.bana geçtim dedi.hgt ci kullanamadımı yıkıkmıydı bılemem ,vites atamadı fılan demedi ama ahah :D
ama emin ol bravo-brava 1.6 sx le oynar.
hgt cı zaten benım soforluyum kotu dedı erkını gectı dıreksoyam o cocukta yııllardı bravocu plotaj da sıkıntı yok vıtes kacırma falanda yok ama aracın durumu nedr onu bılmeyız
dedıgın gıbı 1.6 sx ler oynarım
Helal olsun, ticarileri çok küçümsüyolar, ben inanıyorum size :)
embiya26
14-03-2012, 16:57
saol kardesım
vay arkadas ne partermiş 1.6larla oynuo halay çekio falan bi video koyunda milletin merakı gitsin arkası yarın gibi.
İbrahim33
14-03-2012, 19:38
hgt ye yapılmış bir hakarettir bu :)
ArdaERHAN
14-03-2012, 20:19
turbo ve ıntercolere bı bakın derim partnerın belkı sızden onceki sahibi buyutmustur ? chıp falan yapıncada sonuc ortaya cıktı bence mk1 ve mk2 sahibi oldum kac sene kullandım arabadan soguttunuz su an :) en kötü ihtimal hgt nin fotosunu alabılırmyız
Özgür Ozan
14-03-2012, 20:49
1.5 ton 110 bg+dumansız yazılımlı ticari araba 1.6 arabalarla oynuyor hatta yetmiyor 155 hp 1170 kilo bi arabayı geçiyor ne diyelim maşallah
embiya26
14-03-2012, 21:16
turbo ve ıntercolere bı bakın derim partnerın belkı sızden onceki sahibi buyutmustur ? chıp falan yapıncada sonuc ortaya cıktı bence mk1 ve mk2 sahibi oldum kac sene kullandım arabadan soguttunuz su an :) en kötü ihtimal hgt nin fotosunu alabılırmyız
aracın ılk sahıyıbıyım
kaan megi
14-03-2012, 21:42
şaka gibi bişey ben 1.4hdı la izmirde oynuyorum partnerlarla muhakkak hgt de bi sorun vardır
Bendede vardı Ecufast yazılımlı partner tepee 2-3 ay önce sattım
Değişik gidiyordu yani baya iyi gidiyordu ama ;
hgt gti vb araçları geçme ihtimali olduğunu hiç sanmıyorum
yaklaşık 55 bin KM de sattım iyi tanırım..
BurakCengizhanoğlu
14-03-2012, 22:07
e55 amg ile yürüdüm bugün.bende yazılım var ayırıyorum yani...260 da bıraktık tır çıktı önüme..
eskiden ilginç geliyodu böle şeyler ,,yok artık felan diyodum ,,,ama konuyu görür görmez partner geçer zaten dedim içimden ,,,saolsun beni tanıyan ve aracımı bilen arkadaşlar gerekli şeyleri zaten sölemişler,,,
ben sadece aşağıda bi kaç farklı mk1 ve mk2 hgt le denemelerimden paylaşıcam gerekli cevap onlar olcak zaten ,,,gerekirse bu örnekleri 10 farklı hgt ye kadar da çıkartabilirim ;)
mk1 hgt ve benim aracım zaten çok kısa basıyom sadece 2. ve 3. vitesteki sonuç bu olunca zaten ...
GgoGhr4uwvw
mk2 hgt ve benim aracım yine ,,,akla ilk gelcek sorunları halledilmiş şekli ile denedik bundan önce sadece sürüp sıkınıtlı olduğunu arkadaş söledim,,,oda bunun üzerine baskı balata--debimetre--gaz kelebeği sıfır olarak değişmiş ve bakımı yapılmış hali ile geldi sonuç bu burdada :icon_tup:
xjQph33EFPY
1RQvysgTAc0
her iki araçla denemede de beni yaklaşık 2 boy yavaşlatan komple egzoz sistemim var :)
3.5 yıllık hgt sahibi olarak ne yazikki piyasada gördüğüm bulduğum tüm 5 silindirli fiatlarla denememe rağmen (bravo hgt--marea hlx--fiat coupe 20v ler ) sonuç genelde bu şekilde,,, araçların hali içler acısı kısaca ;)
sizide tebrik ederim yinede partner gibi bi araçla nolcağını bilmeden çıkıp hgt gibi bi araçlar denemek bile bi cesaret,,ki sonunda geçmekte ayrı bi zevk olmuştur,,her ne kadar denediğiniz araç ne kadar hgt diyebilceğimiz araç bilmesekte ...
embiya26
15-03-2012, 00:25
eskiden ilginç geliyodu böle şeyler ,,yok artık felan diyodum ,,,ama konuyu görür görmez partner geçer zaten dedim içimden ,,,saolsun beni tanıyan ve aracımı bilen arkadaşlar gerekli şeyleri zaten sölemişler,,,
ben sadece aşağıda bi kaç farklı mk1 ve mk2 hgt le denemelerimden paylaşıcam gerekli cevap onlar olcak zaten ,,,gerekirse bu örnekleri 10 farklı hgt ye kadar da çıkartabilirim ;)
mk1 hgt ve benim aracım zaten çok kısa basıyom sadece 2. ve 3. vitesteki sonuç bu olunca zaten ...
GgoGhr4uwvw
mk2 hgt ve benim aracım yine ,,,akla ilk gelcek sorunları halledilmiş şekli ile denedik bundan önce sadece sürüp sıkınıtlı olduğunu arkadaş söledim,,,oda bunun üzerine baskı balata--debimetre--gaz kelebeği sıfır olarak değişmiş ve bakımı yapılmış hali ile geldi sonuç bu burdada :icon_tup:
xjQph33EFPY
1RQvysgTAc0
her iki araçla denemede de beni yaklaşık 2 boy yavaşlatan komple egzoz sistemim var :)
3.5 yıllık hgt sahibi olarak ne yazikki piyasada gördüğüm bulduğum tüm 5 silindirli fiatlarla denememe rağmen (bravo hgt--marea hlx--fiat coupe 20v ler ) sonuç genelde bu şekilde,,, araçların hali içler acısı kısaca ;)
sizide tebrik ederim yinede partner gibi bi araçla nolcağını bilmeden çıkıp hgt gibi bi araçlar denemek bile bi cesaret,,ki sonunda geçmekte ayrı bi zevk olmuştur,,her ne kadar denediğiniz araç ne kadar hgt diyebilceğimiz araç bilmesekte ...
yorumnuz ıcın tsk ederım basındada dedım hgt 10 numara yuryo sole duzgun falan demedım belkı aracta sıkıntı vardır onun gıderı o kadardır zaten vıdyo gecmedı daha eleımı en gec yarın vıdyo koyucam bızım burda kımseyle ıddamız yok araca yazılım yaptık sırf mrk ıcın denedık sonuc bu oldu bı kac ark ısı dalgaya vuruo yaptıkları harbıden saygısızlık sız bı hgt cı olarak yuruyen ve yurumeyen hgt ornegı vermısınız ama burdakı ark hgt nın olusu bıle sana boy boy ayırı faln demısler yarın vıdyo koyucaz bu sefer ona ne bulucaklar bakalım vıdyoyu kesmısın hgt basmamaıs vsvs yorumalrda gelır emınım ::::::)))
embiya26
15-03-2012, 01:02
ne demısler bg araba sattırır tork yarıs kazandırır :))))))
Sanirim benim yorum yapmam lazim :D aracin benden onceki sahibinin dedigine gore 1000e50 rodajda pistonlar ve silindirler genisletilmis arac 2100cc ye yakinmis ek olarak ust kapak tasli ara borular orj. arada susturucu var son susturucu ciftli carub sanayi tipi 10 liralik filtre var tft ofsetli jant var tabi benden sonraki sahipleri extra birsey yaptiysa bilemiyorum performansida beni hic tatmin etmemisti yuksek devirlerde hararet yapiyordu termostat ve radyetoru degistirdim ve sattim embiyanin partnerin bahsedilen hgt yi gecmesi normal 170-180 den sonra devam ederlerse sonuc degisebilir ama kisada partner alir :)
redbaron
15-03-2012, 08:25
biri playstation ı acık unutmus
dragon07
15-03-2012, 08:28
top speed derken 200e kadar mı ?
yarış 60-200mü olucak...
hgt geçer sahibi düzgün sürerse, videolarda sesten belli olur iyi denemeler
uluckaban
15-03-2012, 08:40
Gelmedimi hala video :/
way partnere bak şaka gibi ..
embiya26
15-03-2012, 12:00
Sanirim benim yorum yapmam lazim :D aracin benden onceki sahibinin dedigine gore 1000e50 rodajda pistonlar ve silindirler genisletilmis arac 2100cc ye yakinmis ek olarak ust kapak tasli ara borular orj. arada susturucu var son susturucu ciftli carub sanayi tipi 10 liralik filtre var tft ofsetli jant var tabi benden sonraki sahipleri extra birsey yaptiysa bilemiyorum performansida beni hic tatmin etmemisti yuksek devirlerde hararet yapiyordu termostat ve radyetoru degistirdim ve sattim embiyanin partnerin bahsedilen hgt yi gecmesi normal 170-180 den sonra devam ederlerse sonuc degisebilir ama kisada partner alir :)
bılgı ıcın tsk ler ılkercım aynen 170 180 den sonra durum degısır ama bızım deneme sonucumuz yolun mesafesı o kdardı ve sonuc tepe onde bıtırdı
embiya26
15-03-2012, 12:01
biri playstation ı acık unutmus
gıt kapat o zamn
gıt kapat o zamn
hocam buraya video yu koy hatta başka bravo ile de dene öyle koy yoksa kimse inanmayacak ben dahil...
embiya26
15-03-2012, 12:42
hocam buraya video yu koy hatta başka bravo ile de dene öyle koy yoksa kimse inanmayacak ben dahil...
eet fafrkındaım abı vıdyo ceken ark beklıorum gelıcem gelıcem dıo vıdyo onda o vıdyo oraya konacak herkezde gorecek ıns
Rstmania
15-03-2012, 15:01
izmirde denedik bitane partnerla 95lik otomatik 1.3 puntoyu gecemedi nerde HGT :)
chiplide olsa HGT de motor olmaması lazım partnerın gecmesi için
Sen onu çok kaale alma Kaan'cım ;)
Ayrıca HGT yı bırak 1.6 benzinli bir araç bile 160 üstü gibi yok olur...
aynen öyle ilker arkadasımdan ben satın aldım araçı sonra bende bi arkadasa sattım ve o kalkşta ben sag koltukta oturuyodum herkezin arabası kendisine iyidir sonuçta iki araçta arkadasıma ait ben kalkp bişey diyemem iki araçıda bilmeyen insanlar kötü yorum yapmasın yalnz biz arkadas ortamında kaldırdık ve arkads ortamında bitti bizim için embiya dogru söylüyo hepsinde önde bitirdi...
redbaron
15-03-2012, 16:18
gıt kapat o zamn
ne ictin soyle bende iccem.sallama tahtası oldu burası
arkadaslar yaklasik 1.5 yildir mk-2 hlx motoru kullaniyorum ve daha yeni yeni araba istedigim gibi gitmeye basladi
yani 5 silindir cok degisik bir motor, en ufak mudahalede cekisi dusuyor arabanin
o yuzden tepee hgt karsilastirmasi hakkinda saglikli yorum yapmak icin duzgun yurudugu hersekilde kanitlanan Gorkem kardesiminki gibi bir hgt ile denenmeli derim.
arkadaslar yaklasik 1.5 yildir mk-2 hlx motoru kullaniyorum ve daha yeni yeni araba istedigim gibi gitmeye basladi
yani 5 silindir cok degisik bir motor, en ufak mudahalede cekisi dusuyor arabanin
o yuzden tepee hgt karsilastirmasi hakkinda saglikli yorum yapmak icin duzgun yurudugu hersekilde kanitlanan Gorkem kardesiminki gibi bir hgt ile denenmeli derim.
Sağlıklı bir hgt ile denemelerine gerek yok bence :) hgt nin yakacağı benzine yazık olur...
Konuyu açan arkadaşada tavsiye Böyle sağlıksız araçlarla kendi aracınızı karşılaştırmayın gerçeği karşınıza çıkarsa hayal kırıklığına uğrarsınız...
CeM öZeR
15-03-2012, 16:50
4 kişiye 4 kişi cümbür cemaat roll yaparsanız ve düşük hızlarda partnerin torkunu iyi kullanabileceği ,hgt nin alt devir kaldığı hızlarda basarsanız ancak o zaman belirli bir hız aralığında tutunabilir partner tepee.
embiya26
15-03-2012, 16:53
4 kişiye 4 kişi cümbür cemaat roll yaparsanız ve düşük hızlarda partnerin torkunu iyi kullanabileceği ,hgt nin alt devir kaldığı hızlarda basarsanız ancak o zaman belirli bir hız aralığında tutunabilir partner tepee.
hgt 1. vıtes 30 ben 2. vıtes 30 bastım
embiya26
15-03-2012, 16:54
Sağlıklı bir hgt ile denemelerine gerek yok bence :) hgt nin yakacağı benzine yazık olur...
Konuyu açan arkadaşada tavsiye Böyle sağlıksız araçlarla kendi aracınızı karşılaştırmayın gerçeği karşınıza çıkarsa hayal kırıklığına uğrarsınız...
zaten hgtyı gecıcem dıe gıtmedım ben kalkmaya farkı mrk ettım benı ayırıca farkı ama ole olmadı ben ayırdım yanımda tutunamadı hıc
BlackEmperor
17-03-2012, 11:15
ağır olan kazansın
ERKAN PARLAK
17-03-2012, 11:21
ağlıcam şimdi neden hgt 106 saxo vti falan yokmuydu
sen saxoyu geçebiliyormuydun gökhan :)
19gokhan90
17-03-2012, 11:58
sen saxoyu geçebiliyormuydun gökhan :)
çıkalım dediğmde çıkaydık geçip geçemediğimi görürdük :)
video'dan söz edilmiş eklenmedi sanırım video merak ettim sonucu :)
redbaron
28-03-2012, 21:29
hiç bi zaman gelmez o videoya boşuna beklemeyin
DaRkNeSs-
28-03-2012, 21:56
bi bitmediniz...
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
hgt 1. vıtes 30 ben 2. vıtes 30 bastım
daha önceki postlarında turbo yedim demiştiniz şaka olarak mı yazdınız ciddi mi?acaba turbo toplanırken orjinaline göre 1-2 mm büyük pal takılmış olabilir mi? :)
görkemin koyduğu videolar da açıklıyor aslında iyi yürüyen hgt ile diğer hgt ler arasındaki farkı..
bizde izmirde atmosferik zamanlarımızda :D punto_multijet in hgt ile benim crx i deniyorduk
bi arkadaşımızda daha hgt vardı,biz denerken o arkadaş baya bi gerilerde kalıyordu sorun vardı arabasında sanırım..
w.bugra_58
28-03-2012, 23:03
Bence hgt uzar we gider.Arada çok fark olur:icon_tup:
embiya26
28-03-2012, 23:03
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
daha önceki postlarında turbo yedim demiştiniz şaka olarak mı yazdınız ciddi mi?acaba turbo toplanırken orjinaline göre 1-2 mm büyük pal takılmış olabilir mi? :)
görkemin koyduğu videolar da açıklıyor aslında iyi yürüyen hgt ile diğer hgt ler arasındaki farkı..
bizde izmirde atmosferik zamanlarımızda :D punto_multijet in hgt ile benim crx i deniyorduk
bi arkadaşımızda daha hgt vardı,biz denerken o arkadaş baya bi gerilerde kalıyordu sorun vardı arabasında sanırım..
zaten ddıgım gıbı hgt saglıklı yuruyo ıddasındda bulunmadık ama arac sahını aracanımda bı arza yok dedı eet turbo yedım ama garantıden orj turbosu takıldı pal larınde falan oynama yok orj arac ve esk den bı cok ark bu konuya yazı yazdı burda cogu ark yalan soledıgımı sıktıgımı dusundu esk duyan goren yorum yapan arklarda mı yalan soluoyo
vıdyo kosnuda arkadasımdaydı hgt cı ark yakın ark oldugu ıcın sonradadn vıdyoyu vermedı ayıp olucak vs muhabbetlerınden bende ustlerıne gıtmedım ama ıllakı tekrar deneme veya baska araclarla denme vıdyolarımı koyucam kısa zaman da
embiya26
28-03-2012, 23:22
partner nedir ya:)
senınkıne benzıo uzaktan :)
DaRkNeSs-
01-04-2012, 14:39
zaten ddıgım gıbı hgt saglıklı yuruyo ıddasındda bulunmadık ama arac sahını aracanımda bı arza yok dedı eet turbo yedım ama garantıden orj turbosu takıldı pal larınde falan oynama yok orj arac ve esk den bı cok ark bu konuya yazı yazdı burda cogu ark yalan soledıgımı sıktıgımı dusundu esk duyan goren yorum yapan arklarda mı yalan soluoyo
vıdyo kosnuda arkadasımdaydı hgt cı ark yakın ark oldugu ıcın sonradadn vıdyoyu vermedı ayıp olucak vs muhabbetlerınden bende ustlerıne gıtmedım ama ıllakı tekrar deneme veya baska araclarla denme vıdyolarımı koyucam kısa zaman da
yanlış anlama kimse sana yalan soyluyosun demiyor, sadece sağlıklı bi hgt yi sadece yazılımla geçemezsin diyor herkes.
sende bunun farkındasın gordüğüm kadarıyla,o zaman mesele yok zaten :)
bence denemeye gerek yok partner çok çok iyi bir araba değil hgt ile kapışacak kadar en azından..
ArdaERHAN
01-04-2012, 23:39
biz yeni focus ile roll yaptık 2010 model olanlardan aynı motor var sızınkıyle sanırsam bızı neden geçemedı o araç ben anlamadım 110 bg likti aradada boy boy fark vardı ben çözemedim sizin işi
biz yeni focus ile roll yaptık 2010 model olanlardan aynı motor var sızınkıyle sanırsam bızı neden geçemedı o araç ben anlamadım 110 bg likti aradada boy boy fark vardı ben çözemedim sizin işi
araçta yazılım olduğu için olabilirmi? :beuj:
Tekrardan yazayım çünkü garipsiyorum hala :=)
Partner Tepee 1500 küsürat KG ağırlığında vites oranları binek modelleri ile aynı değil yüksek süratte muazzam aerodinami dezavantajı yaşıyor
Hayır yaklaşık 50 bin KM partner tepee kullandım bu km nin büyük bir oranında da Ecufast yazılım mevcuttu aracımda
iyi giderdi ama yazılan çizilen bahsi geçen partnerle alakası olmadığı kesin..
osmankara
09-04-2012, 08:19
bu yorumdan pek bısı anlmadım ben
barcelona- çorumspor maçı gibi dıyor arakdas
kardeş hgt yi hallettiysen :) sıra bende..156 2.0 ts alfa romeo çıkalımmı..??
byhakanozkan
11-04-2012, 20:43
arkadaşlar 1.6 hdi 110luk motor gerçekten yazılımla çok değişiyor. ben 308 de aynı motoru kullandım. mehmet gazihan yazılımını yaptı araç ciddi ciddi yürüyordu. birde partnerin şanzumanı diğer binek araçlara göre kısa. bunun verdiği avantajıda düşünün. 200 ün üzerine çıkamaz belki ama o hıza kadar stabil bir hızlanma sağlar. 308 roll de orjinal ciğerli bir makinayla çok rahat yürüyordu. yavaş yavaş uzuyordu.
yorumları baştan sona okudum
1-herkesin beklediği video gelmemiş bende videoyu merak ediyorum
2-geçenlerde bende test ettim aracımı (2.0 16v tempra) 110 luk tepee lerden di ben ona fark attım bu nasıl oldu peki ...... o zaman hgt de baya bi sıkıntı var...
Bizim ilkerin eski hgtmi?
embiya26
14-04-2012, 23:18
aynen kanka
DaRkNeSs-
15-04-2012, 02:48
Dumansiz yazilimli ve kat. İptali olan bi 308 hdi in gidisini gordukten sonra fikrim degisti
Yazilimi dumanli ve iyi bi yazilimsa eger orta halli bi hgt yi gecebilir.saglikli bi hgt nin yaninda da madara olmaz yinede bence
Dun gece arkadasin 308 ile benim stock ies i denedik , 190 km hizda 2 direk oldu fark :D
redbaron
15-04-2012, 14:14
Dumansiz yazilimli ve kat. İptali olan bi 308 hdi in gidisini gordukten sonra fikrim degisti
Yazilimi dumanli ve iyi bi yazilimsa eger orta halli bi hgt yi gecebilir.saglikli bi hgt nin yaninda da madara olmaz yinede bence
Dun gece arkadasin 308 ile benim stock ies i denedik , 190 km hizda 2 direk oldu fark :D
tamamda partner bi 308 değil ama ticari araç. arada dağlar var. 308 den 300 kg fazlası var artı vites oranları farklı.
zaten gerçek olsa video gelirdi...
SerhatA.
15-04-2012, 14:15
tabikide HGT
embiya26
16-04-2012, 12:49
aynen ole benım yazılımmımda gayet saglıklı sıkı bı yazılım var sız zaten gerekenı solemısnız dızele adam gıbı yazılım yapılırsa saka gıbı yuruyo
vıdyo zaten onceı sayfaarda soledım hgt cı vıdyoyu ceken ark sın samımı ark oldugu ıcın vıdyoyu vermedıler
İlkerin HGT sıkıntılıydı en son bende vts varken dediğimde 5 boydan fazla fark olmuştu şuanki aracımda vts ye göre 3-4 boy hızlı olduğuna göre sen düşün:)
İlkerin HGT sıkıntılıydı en son bende vts varken dediğimde 5 boydan fazla fark olmuştu şuanki aracımda vts ye göre 3-4 boy hızlı olduğuna göre sen düşün:)
Hgt=pismanliktir benim icin ahhahah :) 106 :icon_tup: subaru :heyoo: :D
tapari75
24-04-2012, 00:42
partner sahibi arkadaş bence hgt nin bitik olması avantajına olmuş bu durumu fazla büyütmeyelim gözümüzde sonra yolda falan denk gelir gazlarsınız birisiyle her araba bitik olmaz :)
hahahaha :D :D
İlk konuya girdim evet işte beklediğim sorgu dedim, çok sevindim :)
Firmada var 110 luk,nasıl gittigini az çok tahmin edebiliyorum,onun üzerine ecufast yazılım koyuldugunda düşünmek bile istemiyorum,büyük bir çogunluğu şaşırtacak bir araç kesin,video varsa mutlaka istiyoruz .
200 220 lere şaka gibi çıkıyor bilginiz olsun :)
bu konu hala yaşıyomu ya :)
bu konu hala yaşıyomu ya :)
Asıl sen yaşıyormusun olm.
embiya26
26-04-2012, 14:44
hahahaha :D :D
İlk konuya girdim evet işte beklediğim sorgu dedim, çok sevindim :)
Firmada var 110 luk,nasıl gittigini az çok tahmin edebiliyorum,onun üzerine ecufast yazılım koyuldugunda düşünmek bile istemiyorum,büyük bir çogunluğu şaşırtacak bir araç kesin,video varsa mutlaka istiyoruz .
200 220 lere şaka gibi çıkıyor bilginiz olsun :)
eet ruzgarsız sakın bı havada duzde km ıbre bosa cıkıo:))
embiya26
26-04-2012, 14:49
Asıl sen yaşıyormusun olm.
yasıo yasıo dun shelde benzın fazla gelmıs ustune dokmus gezıodu :))))