Orijinalini görmek için tıklayınız : Acil Yardım Göğüs Temizleme
Yeni aldığım aracımın göğüsünün çoğu yerini kapı açıcakları vs.vs. yerlerini ahşap kaplamışlar ürün yumuşak birşey çekince geliyor ama arkasında kalın bir tabaka yapışkan bırakıyor akşam dayanamadım hepsini söktüm şuan çok kötü duruyor ancak elinle kazıyınca geçiyor bunu çizmeden deforme etmeden çabuk bir şekilde nasıl temizlerim ?
Mesala şunun gibi
http://b1203.hizliresim.com/v/g/3hx6j.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
SOMEONESPECIAL
14-03-2012, 07:58
Kalan yapışkanları benzin söker
Blackbird
14-03-2012, 09:38
Atas Resinol u deneye bilirsin kaportada kullandım güzel yapışkan çözüyor, torpido için ne olur ne olmaz diye görünmeyen bir kısmında ilk önce denemek lazım.
Kalan yapışkanları benzin söker
Birisi daha söylemişti ama fazla takmamıştım doğrusu herhangi bir zararı olurmu acaba
Atas Resinol u deneye bilirsin kaportada kullandım güzel yapışkan çözüyor, torpido için ne olur ne olmaz diye görünmeyen bir kısmında ilk önce denemek lazım.
Nerde buluabilirim o dediğiniz ürünü sizde varsa hala deniyebilme şansınız varmı ?
Yokmu bunun yolunu başka bilen ?
imparatoR
14-03-2012, 10:47
alkol,benzin türü bilmem ama sıcak su ,yumuşadıktan sonra bezle de alınabilir..uğraştırıyor ama risk almıyorsun en azından..
Low-Rider
14-03-2012, 10:49
Kapılarda ki logolardan kalma pislikler var , bunlarıda temizleyebilir miyim?
1-2şey denedim ama arabanın boyası zaten beze gelmeye müsait olduğu için zorlamadım ele almiyim diye:D
SOMEONESPECIAL
14-03-2012, 10:59
Tiner yakar plastik aksamı ama benzini böyle sadece yapışkanların üzerine
gelecek şekilde yumuşatırsanız çıkar... Küçük bir alanda deneyin
çok büyük sorun değil onları çıkartmak....
Ama öncesinde zarar vermeme açısından fön makinası ile yumuşatıp
kolonya ile bi deneyin bakalım çıkacak mı ?
sicak su halleder isiyi goruce yapiskan kendini birakiyor ;) goguse bez yardimiyla sicak suyu uygulayabilirsiniz
Blackbird
14-03-2012, 13:20
Nerde buluabilirim o dediğiniz ürünü sizde varsa hala deniyebilme şansınız varmı ?
Şuan elimde yok 1 tüp vardı bitti, olsa denerdim tabiki ama yinede her marka model aracın torpidosu aynı olmuyor birisnde bişey olmazken diğerinde olabilir. En iyisi dediğim gibi ilk önce görünmeyen kısımda denemek.
Bu firmadan daha önce alışverişim oldu güvenilir esnaf.
Atas Resnol-etiket*koli Band*folyo Yapkan Skc - SanalPazar (http://www.sanalpazar.com/Atas-Resinol-etiketkoli-Bandifolyo-Yapiskani-Sokucu__isp2363408)
Kapılarda ki logolardan kalma pislikler var , bunlarıda temizleyebilir miyim?
1-2şey denedim ama arabanın boyası zaten beze gelmeye müsait olduğu için zorlamadım ele almiyim diye:D
Büyük ihtimal işini görür, boya bize gelmeye müsait derken senin araç opak boya olduğu içinmi öyle diyorsun yoksa kabarma falan mı var.
arkadaş şu konu başlıklarına dikkat edelim insanın aklına neler geliyor ya:D:D
atas işini görür bende 190 da aynı şekilde uğraştım eski maun kaplamalar barbattı söktüm temizledim baktım böylede kötü duruyor yenilerini yapıştırdım :D
ama seninkiler resmen facia :D
Low-Rider
14-03-2012, 13:41
Atas Resnol-etiket*koli Band*folyo Yapkan Skc - SanalPazar (http://www.sanalpazar.com/Atas-Resinol-etiketkoli-Bandifolyo-Yapiskani-Sokucu__isp2363408)
Büyük ihtimal işini görür, boya bize gelmeye müsait derken senin araç opak boya olduğu içinmi öyle diyorsun yoksa kabarma falan mı var.
Boya durumu iyi , opak boya olduğu için çok fazla zorlamak istemedim.
Hsonu alıp deniyim bir bunu.
Blackbird
14-03-2012, 14:04
Boya durumu iyi , opak boya olduğu için çok fazla zorlamak istemedim.
Hsonu alıp deniyim bir bunu.
Resinol u sıkıp biraz bekleyince yapışkanı çözüyor bir bezle alıyorsun. Araç kaplama sökerkende çok iyi iş çıkarıyor.
Doğru söylüyorsun bende çekiniyorum opak boyadan özellikle güneşte iyice yanıp gevrekleşmiş opak sakat ama opak boyada parlayınca ayna oluyor.:)
ahmetuygur
14-03-2012, 14:16
ısı tabancasıyla ısıtıp yumusatabılırsın dıye dusunuyorum
Low-Rider
14-03-2012, 14:44
Resinol u sıkıp biraz bekleyince yapışkanı çözüyor bir bezle alıyorsun. Araç kaplama sökerkende çok iyi iş çıkarıyor.
Doğru söylüyorsun bende çekiniyorum opak boyadan özellikle güneşte iyice yanıp gevrekleşmiş opak sakat ama opak boyada parlayınca ayna oluyor.:)
Eyvallah sağolasın,bakiyim h.sonuna denicem bir.
Birdaha araba alırken boyasına bakıcam önce zaten opaksa almıcam:D
sentetik tiner ve üstüb işinizi görecektir. (yapışkan izlerinde , folyo izlerinde, cam filmi izlerinde, logo söküldükten sonra kal izlere yani kısaca heryere tiner sürebilirsiniz ama sentetik olması çok önemli dikkat edin)
Blackbird
16-03-2012, 10:46
Sprayway inde ürünü varmış;
Sprayway Ultra Yapışkan Sökücü Ve Temizleyici (köpük) 090009 - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com (http://www.hepsiburada.com/Liste/sprayway-ultra-yapiskan-sokucu-ve-temizleyici-kopuk-090009/productDetails.aspx?productId=otm090009&categoryId=20035746#Yorumlar)
cakmakla ısıt daha sonrasında parmagınla (tek parmak) hamur acıyomus gıbı oklava gıbı yukarı assa yapa yapa temızlersınama elın yancak bellı bı sure sonra 3-5gun acı cekersın gecer :) ben hep boyle cıkartıyorum :D
cakmakla ısıt daha sonrasında parmagınla (tek parmak) hamur acıyomus gıbı oklava gıbı yukarı assa yapa yapa temızlersınama elın yancak bellı bı sure sonra 3-5gun acı cekersın gecer :) ben hep boyle cıkartıyorum :D
Deniyorum abi şimdi gidip :D :D
SOMEONESPECIAL
16-03-2012, 15:20
Trafikte hap yapıyormuş gibi hissettim parmak hamur açmak vs vs vs :D
Low-Rider
15-04-2012, 00:52
Resinol'ü aldım dün , kapılarda ki logodan kalan yapıştırma kalıntılarını çok kolay şekilde söktüm.
Daha önce denediğim ürünler çok uğraştırmış ve başarılı olmamıştı.
Atas'ın ciddi güzel ürünleri var cidden.
Kokusu biraz kötü ama:D
gambit49
15-04-2012, 09:01
apc cikarmaz mi denemek lzm bence