PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 106 GTI Rocker Covers

Traxx
14-03-2012, 16:35
Arkadaslar contanin sol kosesinden azda olsa yag siziyodu dun sokup temizledim de benim sormak istedigim bu RTV silikonunu nasil kulanmam gerekiyor? her iki tarafami surmem gerekiyor yoksa sadece kapaklarami? ve surdukten sonra beklemem gerekiyormu? birde tork anahtari ile mi sikmam gerekiyor? amma soru sordum:D

Tesekkurler

http://img10.imageshack.us/img10/645/image0028r.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/10/image0028r.jpg/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)

boosted_pug
20-03-2012, 18:56
normalde o kapakların altında klindirik conta olur ama zamanla yok olup gittiği ve yeniside olmadığı için rtv sürüyo ustalar sürmeden önce iyicene temizlemelisin birde ayarı kaçırıp aşırı sürersen fazla sürdüğün silikon sonra başına dert olur kararında kullanmanı tavsiye ederim sadece kapaklara sürmen yeterli olur torklamana gerek yok hepsinin eşit boşluğunu aldıkdan sonra el torku ile sıkman yeterli

serkanokan
20-03-2012, 19:09
Ankarada klingirik contasi mevcut istanbulda da bulabilirsin.

Traxx
21-03-2012, 01:15
Dostum iki gun once monte ettim kapaklari komple temizledim her iki tarafida benzin ile piril piril oldu eski contanin izini takip ederek surdum silikonu normal duzgun bi sekilde monte ettim iki saat sonra calistirdim oda nee full yag akiyor sizmiyor resmen akiyor moral sifir neyse soktum kapaklari tekrar temizledim suanda tertemiz motoruda strec naylonla sardim:) kapaklar evde suan tekrar denicem daha kaliteli bi silikon ile kulandigim silikon RTV yuksek dereceye dayanikli (abro black 500 ° F 260 °C) neyse sagolun arkadaslar Tesekkurler.

aLperTunga
21-03-2012, 07:11
Dostum iki gun once monte ettim kapaklari komple temizledim her iki tarafida benzin ile piril piril oldu eski contanin izini takip ederek surdum silikonu normal duzgun bi sekilde monte ettim iki saat sonra calistirdim oda nee full yag akiyor sizmiyor resmen akiyor moral sifir neyse soktum kapaklari tekrar temizledim suanda tertemiz motoruda strec naylonla sardim:) kapaklar evde suan tekrar denicem daha kaliteli bi silikon ile kulandigim silikon RTV yuksek dereceye dayanikli (abro black 500 ° F 260 °C) neyse sagolun arkadaslar Tesekkurler.

hocam ben konuyu gec okudum erken okusaydım sakın o işi yapma derdim çünkü biliyordum öle olacagını..orjınal contası yırtılıp gittiği zaman silikonla cok saglıklı olmuyor aynen dediğin gibi oluk oluk akıtıyor yagı..

Kartal sanayide KARTAL CONTA var oraya git adam külbütor contaları yapmış mantardan iki tane al ordan.

Sadece bally sürüp güzelce oturtup yerine ve sık..dediğimi yap rahat ol sıkıntı yaşamazsın ben yapmıştım 3 sene önce bi 106mda gram terleme bile olmadı..

Orjınal klıngrık contası bulunamadıgı için yerıne bu mantar contayı kullanabılırsın..

darkred
21-03-2012, 07:21
Bu klıngrik conta sadece sıfır külbütor kapağı üzerinde geliyormus suan benim arabamdada külbütörden sadece gazladığım zamanlarda 1 damla yağ akıyor...Bende en kısa zamanda kapağı açıp işlem yapacağım...Alper abi bu kartal conta dediğin yeri telefonla arayıp 106 GTI için mantar conta desek adamlara direk gönderirlermi uymama gibi bir problem olurmu ***** benim kartala gidip conta alma imkanım yok uzaktan havale vs yoluyla bu işi halledebilirmiyim bilgin varmı abi ?

aLperTunga
21-03-2012, 09:33
KARTAL CONTA
08 Ocak 2012
Firma Adı :CONTA İMALATI
Uzmanlık Alanı1:
Uzmanlık Alanı2:
Uzmanlık Alanı3:
Yetkili1:AHMET DÖNMEZ
Yetkili2:
Tel : (0216)3537306
Tel : (0216)
Tel : (0216)
Fax: (0216)3060690
E-mail:
Cep: ( 0530)8777662
Web Adres:
Firma Hakkında:
Firma Adresi : Kartal Oto Sanayi Sitesi
Esentepe Mah. İnönü Cad.
Blok:B-6
No:1
Kartal/ İST
Faaliyet Alanı :

Burayı ara dediğin gibi iki tane o contadan kargoya versinler göndersinler sana..taktır onları güzelce gram terleme bile yapmıyor! :icon_tup:

darkred
21-03-2012, 09:35
Tamamdır abi cok teşekkür ederim çok sağol :)

wekoo
21-03-2012, 10:29
metrelik oringler var ben bütün araçlarıma ondan kullanıyorum şimdiye kadar terleme yaptıgınıda görmedimmm