Orijinalini görmek için tıklayınız : Kaç boy olmuş??
Top speed videomu izlemişsinizdir.(İzlemeyenler için http://www.techturkey.com/forum/videolar/114900-59zr461-sporting-top-speed-e-dogru.html ) Megane 3 benzinli 1.4 turbo ile denememizdi o aslında.Buda megane ın içinden çekilen.Kaç boy olmuş bu şimdi?
2B5vqORtRRY&feature=g-upl&context=G289f160AUAAAAAAAAAA
2 direk arası +~2 boy gibi gördüm ben
mert_leon
14-03-2012, 19:46
gol olmuş tır olmuş :D
63owen63
14-03-2012, 19:54
1 axor girer
samet_61
14-03-2012, 19:58
hardcore olmus rocco siffredi bıle daha ıyısını yapamazdı
arkadaş ciddi sormuş ama racona göre 5-6 boydan sonrası söylenmez rakipte sayılmaz:)
Benim pederin IVECO Eurotech i sokarız araya :)
baya bir fark olmuş da megane sahibi ne diyor? 2-3 boy geçildim mi diyor?
Bu arada meganeci arkadaşım sürekli deneyen bir arkadaşımız.Geçen son kasa astra turbo 140 lıkla kafa burun gittiler..Bu videoda meganeden stepneyi dahi çıkardılar.Benimse bagajda gündüzden annemin değişim için verdiği nevresim takımı bile duruyor:D
63owen63
14-03-2012, 20:16
palio'nun spec neler ?
palio'nun spec neler ?
48 lik düz boru sonda otto
tıkalı eski bi spor filtre (markasını bilmiyorum)
fırat pen den yapılma pimaş filtre borusu.
Bakımıda geçti.
Megane de de filtre var bitek.
63owen63
14-03-2012, 20:20
Maşallah, çok çok iyi kondisyonu :)
bLackModeL
14-03-2012, 21:28
abi ne dıyosun sen yaa gectıgın arac 1.3 turbomu :D cok tebrık ederım valla billa
konulu olmuş kusura bakmasın kimse :D
Link olarakta eklermisiniz
mechanic
14-03-2012, 21:41
yok olmuş araç..
Subi-Emre
14-03-2012, 21:45
Link lütfen
abi ne dıyosun sen yaa gectıgın arac 1.3 turbomu :D cok tebrık ederım valla billa
Hayır 2011 model megane 3 benzinli 1.4 turbo.Hani şu 130 hp olanlardan.Şu son moda varya hani ufak motor hacmi turbo yüksek güç falan o akımdan.:)
Link olarak buyrun
59 ZR 461 Sporting - Megane3 1.4 Turbo Top speed e doğru - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=2B5vqORtRRY&feature=g-upl&context=G289f160AUAAAAAAAAAA)
yoshimura
14-03-2012, 22:10
Yara yara gitmiş palio. Maşallah araçlara..
Cliosportve
14-03-2012, 22:12
Eko ben saydımda 8 boy var çizgilere göre hesab edince
İbrahimle deniycem ilk benzin bulduğumda:D
filmin adı darbeli matkap ;)
Gerçekten baya ayırmış maşallah, merakımdan soruyorum hiç hgt punto ile denedinizmi sonuç ne oluyor.Ben 200 e kadar kafa burun gitmiştimde benim araç 1.5 dci.Megane coupe yazılımlı dizel- filitreli 1.4 t kıyaslamak amacım :)
uluckaban
14-03-2012, 22:34
Yaşasın fiat kardeşliği! :D Abi sen kısaca boy boy boy diyebilirsin:D
goldbergbrk
14-03-2012, 22:57
güzel yürüyor sporting daha güçlü muadili araçlarla denemek lazım
Megane manevi frene maruz kalmış :D
Palio sıkıntılı :D
ALPhan japan
14-03-2012, 23:05
maşallah palio güzel gidiyo :)
filmin adı darbeli matkap ;)
:D çıkarmadan 4-5 diyenlerde var:D
Gerçekten baya ayırmış maşallah, merakımdan soruyorum hiç hgt punto ile denedinizmi sonuç ne oluyor.Ben 200 e kadar kafa burun gitmiştimde benim araç 1.5 dci.Megane coupe yazılımlı dizel- filitreli 1.4 t kıyaslamak amacım :)
Hgt punto vardı da bizmi denemedik:D şaka bir kenarada nasip olmadı öyle bir deneme ama çok isterim.Arabanız diesel işte atlayın gelin bu tarafa direk deneyelim sizle:)
Yaşasın fiat kardeşliği! :D Abi sen kısaca boy boy boy diyebilirsin:D
Eyvallah:icon_tup:
güzel yürüyor sporting daha güçlü muadili araçlarla denemek lazım
Herzaman her türlü araca denemeye açığım:)
Megane manevi frene maruz kalmış :D
Palio sıkıntılı :D
Haha:D şuan zincirlere prangalara vurdum garajda kuduruyor:D
ahauhauahauah :D:D:D
maşallah ıyı gıttmıssın de konu başlığı bıraz dalga gecer gıbı olmus sankı onur abıyle aranda herhangı bı ben gecerım sen gecerım atarı olduğu ıcınmı böyle başlık actın yoksa sen böyle bısey yapmazdın ...? klasman atla bence sportıng gıbı bı aracı hgt lerle nebılıyım stock 106larla saxolarla 1.8 rsi lerle fln dene
Bu ne yarıldım sabah sabah:D
6 Boydan az olmadığı kesin... :D
İki aracada maşAllah ekocum... :)
Ek.Civic_Spoon
15-03-2012, 08:50
İbrahimle deniycem ilk benzin bulduğumda:D
bekliyorum arkadaşım her zaman deneriz sıkıntı yok :)
ama senin klasmanın bunlar değil tabiki kutsalın dediği araçlar aşağı yukarı ;)
birde onura stepneyi bile söktü demişsinde stepne falan sökülmedi sadece bagajda duran çift basslı gavur ölüsü kabinini indirdi , geri kalan herşey üstendeydi ,
birde meganede filtre herşey orjinal, sadece orta susturucu yok :)
hangi punto hgt ile denediniz acaba?kaç kaç bastınız?
maşallah sporting e ciğerli yürüyor gerçekten abi nazar değmesin :)
not:bu arada bu sporting 106 gti geçebilir bence çünkü megane f7R ile videosunu izledim gayet iyi gidiyordu 106 ilede tahminim kafa burun gider yada geçer(106 sına göre değişir tabiki ama tekrar söylüyorum palionun ciğeri sağlam ;)
boyle videolar gorunce fiata sevgim dahada artıyo. :)
maşallah.
maşallah ıyı gıttmıssın de konu başlığı bıraz dalga gecer gıbı olmus sankı onur abıyle aranda herhangı bı ben gecerım sen gecerım atarı olduğu ıcınmı böyle başlık actın yoksa sen böyle bısey yapmazdın ...? klasman atla bence sportıng gıbı bı aracı hgt lerle nebılıyım stock 106larla saxolarla 1.8 rsi lerle fln dene
Onurla aramızda asla birbirimizi kıracağımız tarz şeyler olmaz.Gram dalga geçmede yok.Biz herzaman takılırız birbirimize kutsal.
7 boy civarı falan var.
Ama ibonun stock 106 gti a karşı pek şansı yok gibi sportingin çünkü 106 gti 230 lara kadar basılırsa bundan çok daha fazla açar megane ye :icon_tup:
Ama yinede bırakmaz heralde peşini gti ın zaten sporting 120hp gti 118hp gti ın ağırlık avantajı var geçsede normal yani geçmesi üzülmene gerek yok geçilince :D
Çekişmeli olacağı için denemek istiyorum zaten.106 nın beni geçeceğini gayet iyi biliyorum:)
bekliyorum arkadaşım her zaman deneriz sıkıntı yok :)
ama senin klasmanın bunlar değil tabiki kutsalın dediği araçlar aşağı yukarı ;)
birde onura stepneyi bile söktü demişsinde stepne falan sökülmedi sadece bagajda duran çift basslı gavur ölüsü kabinini indirdi , geri kalan herşey üstendeydi ,
birde meganede filtre herşey orjinal, sadece orta susturucu yok :)
Onur stepneyi sökerken pandizotunu ben tuttum İbrahim:) böyle net konuşmayı neye göre yapıyosun bilemiyorum sen içerde go karttaydın ben bass dan sonra stepneyi indirmesine bizzat yardım ettim:D ey yarabbim:D
Ek.Civic_Spoon
15-03-2012, 17:02
biz demekki go-kart havasına fazla kaptırmışız kendimizi adaş kusura bakma stepneyi sökecek kadar önemsediğini düşünmemiştim :D
Hgt punto vardı da bizmi denemedik:D şaka bir kenarada nasip olmadı öyle bir deneme ama çok isterim.Arabanız diesel işte atlayın gelin bu tarafa direk deneyelim sizle:)
Arabayı satma arifesindeyim o yüzden bu aralar denemeye tırsıyorum gider ayak birşey olucak diye :D
hangi punto hgt ile denediniz acaba?kaç kaç bastınız?
maşallah sporting e ciğerli yürüyor gerçekten abi nazar değmesin :)
not:bu arada bu sporting 106 gti geçebilir bence çünkü megane f7R ile videosunu izledim gayet iyi gidiyordu 106 ilede tahminim kafa burun gider yada geçer(106 sına göre değişir tabiki ama tekrar söylüyorum palionun ciğeri sağlam ;)
Hangisi olduğunu hatırlamıyorum ama foruma üyeydi arkadaş sağolsun kırmadı bizi 2 kişiye 2 kişi denedik, 50-200 bastık diye hatırlıyorum.
baslik bama ole geldi sasirdim bende ne alaka diye ondan sordum ciddi senin klasman disin o tip arabalar corludaki krmizi vti ile denedinmi ?
baslik bama ole geldi sasirdim bende ne alaka diye ondan sordum ciddi senin klasman disin o tip arabalar corludaki krmizi vti ile denedinmi ?
Çorludakiyle denemedim.Tekirdağda headers lı cai li egsozlı mavi vti ile denedim oda top speed e doğru 2-3 boy ayırdı beni.
Yakında RS le type r la dene dicekler:D Hay ben bu palio nun:D
kelalper
16-03-2012, 07:06
Megane o ağırlık farkını sadece stepne ile halledebileceğine inanıyorsa ne diim.
ağırlık + hacim :) sonuç zaten baştan belli,konu başlığı atarlı olmuşta denemenin arkadaşça olduğunu gözümle gördüm (stepne bana emanet edilmişti :D )
Megane o ağırlık farkını sadece stepne ile halledebileceğine inanıyorsa ne diim.
Ağırlık farkı 200 kilo oda biliyor dengeleyemeyeceğini.Maksadı birazda olsa rahatlatmak.
ağırlık + hacim :) sonuç zaten baştan belli,konu başlığı atarlı olmuşta denemenin arkadaşça olduğunu gözümle gördüm (stepne bana emanet edilmişti :D )
Sen hangisiydin?ayıkamadım şimdi:D
poseidon
16-03-2012, 13:33
İki elektrik direği arası standart 25 metredir. Gerisini sen hesapla.
Ozaman fark 50 metremi?:)
Çok ağırlık farkı var.Sonuç beklediğim gibi açıkcası.Maşalah araçlarınızaa
Samet_vti
17-03-2012, 16:59
çok olmuşşş :)
Maşşalahh
arkadaslar arbamda fıltre yoktur gırtlak stoktur yurur kutle 1350 dır denemde ertekınnnn deneme benımde farkında olmadıgım sonradan ogrendıgım bazı sıkıntılardan dolayı saglıklı gerceklesmemıs arkadasımm en kısa zmanda tekrar denıyıp gorcez cunku ben senı senın duz borusuz halınde 170 lerde gelıp 180 de rahat gecıyordum bır duz boru bu kadar etkılıyorsa kı ılk o sekılde dusunmustum cunku fark coktu helal dedım ama su an anladım kı mevzu farklı buna emın olo sekılde bır farkın olmıyacagına arabayı oncekı denemelrı bılmeyenlerde gereksız yorum yapmasın ertekın ben ıste gıdıcem donuste geccem corludan sıkarız ama sen su vıdeodakı farkı goremıceksın emın ol benım arac sıkıntılıymıs.... olup bıtecegı soylıyım gene kalkısta acarsın 180 lerde ben gelmeye baslarım ve daha kalkıstan ıtıbaren bu fark olmaz kımsede kalkıp yenılen pehlıvan gurese doymaz muhabbetı yapmasınnn aracım emın olun cıddı sıkıntılı ımıs
1.4 tce lerde stepne ve bır bagaj buyuklugunde 38 lık kabını ve zıncır falan emın ol oldukca etkılıyor ben burdann solıcem belkı ınanmıcaksıız ama ben bu arabayla 206gti ın bır burn onunde yurudum arabanın denemelrdekı halı o zmankı halı ıle aynı degılmıs benımde yenı bılgım oldu yanı konuya kılıt koymak ıcn bır muddet bekleyın
kutsall hangı klasman abıcım olum guvenle cıktıgımızda arabda duz boru yokken ben ertekını 180 de zaten gectım nası kalkıp bıde bole burda klasmanı dııl dersın hayretler ıcndeyımm yanı bıde sen arabayı bılen adamsın olum duz boru ıle ılla rahatlamıstır araba ama olayın rengı farklı yarın arar anlatırım burda ole bır gorunuyor kı yanı benım araba full performansla bu derece ezılmıs ısın seklı farklıymıs yanı ole ertekının araba f7r ıle gsi ıle hayatta yuruyemez bu yanıltıcı oldu ya bırakın sıız ben bıle yanıldım hatta bız guvenle nıe nasıldıe baya sasırdık hatalı bızız yanı
Ek.Civic_Spoon
29-03-2012, 09:37
onur aracındaki sıkıntıları bi gider aracın çıksın gider bi go-kart daha yapar çıkar beraber tekrar deneriz, ;) zaten ekonun geliceği yok biz gidelim :) :)
Ö.öztüRk
29-03-2012, 10:36
ertekin'in araç iyi yürüyor fakat megane'da sıkıntılar mevcut halloldumu tekrar sıkarsınız maşallah 2 aracada..
aynen ertekın sımdı gelse nolur zatenn gelmesın daha ıı deneyemııcez sonucta
arkadaslar arbamda fıltre yoktur gırtlak stoktur yurur kutle 1350 dır denemde ertekınnnn deneme benımde farkında olmadıgım sonradan ogrendıgım bazı sıkıntılardan dolayı saglıklı gerceklesmemıs arkadasımm en kısa zmanda tekrar denıyıp gorcez cunku ben senı senın duz borusuz halınde 170 lerde gelıp 180 de rahat gecıyordum bır duz boru bu kadar etkılıyorsa kı ılk o sekılde dusunmustum cunku fark coktu helal dedım ama su an anladım kı mevzu farklı buna emın olo sekılde bır farkın olmıyacagına arabayı oncekı denemelrı bılmeyenlerde gereksız yorum yapmasın ertekın ben ıste gıdıcem donuste geccem corludan sıkarız ama sen su vıdeodakı farkı goremıceksın emın ol benım arac sıkıntılıymıs.... olup bıtecegı soylıyım gene kalkısta acarsın 180 lerde ben gelmeye baslarım ve daha kalkıstan ıtıbaren bu fark olmaz kımsede kalkıp yenılen pehlıvan gurese doymaz muhabbetı yapmasınnn aracım emın olun cıddı sıkıntılı ımıs
kutsall hangı klasman abıcım olum guvenle cıktıgımızda arabda duz boru yokken ben ertekını 180 de zaten gectım nası kalkıp bıde bole burda klasmanı dııl dersın hayretler ıcndeyımm yanı bıde sen arabayı bılen adamsın olum duz boru ıle ılla rahatlamıstır araba ama olayın rengı farklı yarın arar anlatırım burda ole bır gorunuyor kı yanı benım araba full performansla bu derece ezılmıs ısın seklı farklıymıs yanı ole ertekının araba f7r ıle gsi ıle hayatta yuruyemez bu yanıltıcı oldu ya bırakın sıız ben bıle yanıldım hatta bız guvenle nıe nasıldıe baya sasırdık hatalı bızız yanı
Öncelikle geçmiş olsun (aracındaki arıza için).Şimdi sen aracını stock demişsin ama kokareçcide bana kat ı iptal ettikten sonra devir in daha iyileştiğini söylemiştin 5 dk konuşmuştuk üstüne.Arabanın spor filtresini burgazda ben gözümle görmüştüm onada yok diyorsun.Renoclub te üyelere nutuk çektin 1350 kilo megy 3 yok diye (avrupa-yerli konusu) 1280 kilo olduğunu söyledin aracının! ben reno sitesinden baktım diesel i 1260 kilo:) seninki laguna dan bile ağır demekkiİ:) yada nerde nasıl işine geliyorsa araç o kiloya geliyor belkide:) Neyse hadi hepsi senin dediğin gibi olsun ama tutturmuşsun ben palio stock ken 180 de gelip geçiyordum diye ben senle hiçbir denememde 180 de yanıma geldiğini hatırlamıyorum! sen acaba önceki denediğimiz 99 lpg li 1.6hl palio ile karıştırıyor olmayasın?onda öyle oluyordu çünkü.
Şimdi bu videoların çekildiği akşamda ben seni top speed de yakalarım demiş ve o sözün üzerine çıkıp denemiştik.
Şimdide böyle söylüyorsun inşaAllah aracın tam sağlıklı bir şekilde çıkar gene deneriz ama buseferde başka bişey dersin diye çekiniyorum.:)
Aman arabanın arızası giderilsinde deneriz sıkıntı değil.
esmerserseriler
30-03-2012, 00:11
palio ferrari gibi gidio meganın yanında:D
ben böyle giden bi palio daha görmedim :D
maşallah....
oncelıkle sagol birincisi ertekin kokareccide beni iyi dinlememissin benim arabada kat iptali yoktur aracımın katının ustunde oldugunu butun burgaz bilir eger ıyı dınlemıs olsaydın benı arkadasım benım arabamda kat degıl orta susturucu ıptalı gerceklestırdıgıımı soyledıgımı kacırmamıs olurdun ayrıca orta susturucunun bu arabalarda beygır gucune bır katkısı yok sadece 6100 olan devrı 6450 6500 e kadar uzatmasını saglıyor he bosmu donuyor dolumu donuyor orası dynoda cıkar ama 6100 de kesen araa 6500 gıbı kesıyor benım orda soyledıgım buydu eger cok mmerak edıyorsanız su an sıze katınn fotolarını aracta bulundugu yerı hala ustunde oldugunu veneredeyse sızın bır arka susturucunuz kadr buyuk oldugunu resımlerı ıle gosterırım bu bırıncısı ıkıncısı motoru actıgımızda sen ne zman bu arabada fıltre gordun ben bılmıyorum ama gene butun burgaz bılır kı bu araca herhangı bır fıltre uygulaması yapılmamıstır ne acık ne kutu ıcı standart halı hazırda yenı cekılen resımlerı mevcuttur o gunde oleydı ıstanbuldada oleydı bugunde bole sen baska arabayla karıstırıyorsun burgazda gormenede ımkan yok burda tech te okanından selcuguna ne bılıım kutsalından ıbosuna kım bu konuyu takıp edıp kı bunlar benım arabayı bılen hergun gorenlerdır solesınler bakalım onlar bu arabada bır kere acık hava fıltresı yada caı ıslemı gormuslermı arac stoktur arac stok olmasa zaten bugunku ıslemı reno servısınde garantıden degılde 5 mılyar cebımden cıkararak verırdım gelelım son konuya ben benım arabamın kılosunu hıc bır yerde farklı soylemem bırısı agırlıkla ılgılı bısı yazmıs bende onunla alakalı yazdım aracın durur halde kutlesı 1280 kg dır bu fabrıka cıkısıdır aracın altında aracın altında 30 kıloluk motor altı sac mevcuttr bu karter ve motor koruma amaclı yapıldı ben yaptırdım 2.5 lık sactan bu aracın duran sabıt agırlıgını zaten 1310 kıloyu gecırmıstır onun dısında aracın bagajındakı subı sen bılıyorsun oda nerden baksan 30 kılo ettımı 1340 kılo sana benım aracımın halı hazırda yurur vazıyettekı halı zıncırı susu busu ztaen 1350 ye ulasmaktadır senınkı gıbı aracla kapısıcagım zman sub ve yedek lastıgı sokerım cunku benım kucuk hacımlı motora cok etkı eder edıyorda bır cok kez denememızde buna sahıt olduk sonuc sudur erteklın ben rct de ne uyelere nede burda megane 3 hakkında yannıs yalan bılgı vermem bılmedıgım konu hakkında hıc konusmam o yuzden burdan rct de sole dedın burda baska dıyorsun deme ben sanada burgazdada rct de aynen bunları yazdım dızel arcın kılosunubenzınınlının benımkı nıye agır hepsı acıklamalı yazıldı burdanda ne sekılde 1350 dedıgım acıktır hesap ortadadır ben yanar doner konusucak adam degılım ayrıca ertekın ben senın stok palıonu ılk boyadan cıakrıp geldıgın gun benım yanımda guven senın yanında okan varken 2 3 boy onumuzde yurudun hatırlarsan devamında 180 de yol btımıne yakın bız geldık burun cıkardık falan onu bır kenara koy okan yanda vıdeo cekıordu youtube ta olan o vıdeonun devamında eger okan akıllısı bı sekıdle makınenın dugmesıne basmasa kapamasaydı o vıdeonun sonunun farklı oldugunu gorurduk... bununnla bırlıkte ben baska baska yerlerde ne sonucları nede olayları sıme geldıgı gıbı degsıtrıp anlatamam arkadasım neyse o bızde ben bak yukarda ne ayzdım dedım kı ertekının arba agene gecer ama bu kadr fark olmaz yanı sen kalkarız gecersın bır yerden sora ben gelırım falan ole kılıtlenır cunku benım o zman aracımda cıddı sıkntı vardı artı ben 200 km lerın uzerıne cıkamadım benım arabam 230 ıkı kısı ıle yaptı duz yolda nerde o 230 yapan araba nerde bu yanı ben neyse onu solerımm senın makınan o gun tam cekseydı keske benım brda ne soledıgımı cumle alem bılırdı zır stokken sonucu gorurduk kı senın 1.6 palıo hakkında hıc konusmuyorum daha kalkıstan ıtıbarennn sonuc bellı ıdı onda sztane neyse gelırım denerızs ama bu soledıklerın ıle mılletı yanıltma benım aracı stoktur soledıklerımde nettır
gecmenın gecılmenınn benım ıcın onemlı olmadıgını senın bılmen lazım ole olsa zaten kalkıp gecıldıkten sonra bır kere daha kapısmaz hatta sımdıde soledıgım uzere gecersın dııp tekrar denerız demzdım mumkunse baska seylerın acısını farklı sekıllerde yannıs bılgılerde burdann cıkartma
ayrıca dıger forumu bıraz daha detaylı takıp edersen orta susturucu ıptalı hakkında meg 3 te kou acıldıgını ve benım bır arkadasa konu ıle ılgılı akıl verdıgımı onunda orta susturucuyu ıptal ettıgını sonunda sonuclarının tartısılan sonuclar degıl benım soledıgım sonuclar olarak ortaya cıktıgını okuyabılırsın ben meg 3 hakkında soru sormammmm cevap verırım bunu ordada soedım burdada soylıımm
Yav Onur hiç önemli değil arkadaşım aman araban sağlığına kavuşsun senin kafanda rahat etsinde deneriz biz herzaman sıkıntı yok.Zaten herzaman görüşen insanlarız canımız sıkılır gene deneriz farketmez..
En yakın zamanda eskisindende iyi bir şekilde arabana kavuşman dileğiyle.
hayır ertekın denerızde denemsıne sende gel bende gelrımde ole bı yazmsın kı sankı ben orda baska burda baska kousan adamım gıbı bı tablo cıkmıs ortaya senın bana kızgınlıgınıanlıyorumda benımde sana kırgınlıgımı sen bılıyorsunn
hayır ertekın denerızde denemsıne sende gel bende gelrımde ole bı yazmsın kı sankı ben orda baska burda baska kousan adamım gıbı bı tablo cıkmıs ortaya senın bana kızgınlıgınıanlıyorumda benımde sana kırgınlıgımı sen bılıyorsunn
Yanlış anlamışsın ozaman çünkü ben sana gram kızgın değilim kırgında değilim:) Sende bana kırgınsan bi şekilde alırım senin gönlünü:)
Ek.Civic_Spoon
30-03-2012, 19:21
la onur nasıl bi yazıdır bu gözlerim yoruldu okurkensana hiç mi zor gelmedi bee :D
klavye başı değilde oturup konuşuruz bi gün burada uzatmayın mevzuyu daha fazla ;)
Jeandan-R
31-03-2012, 02:51
O gece headerslı 1.4is'in 1 boy önündeydi aracın, maşallah :) (belki fazladır, önündeydi ama araç benim bu arada) Bir kaç spec değişikliği yaptım, bir gece tekrar denk gelirsek deneyelim.
Düzeltme: Palioya maşallah, zehir gibiymiş
EMRE E su an atasehırdeyımm bır ıkı gundeburda olucamm eger denemek ıstersen aksamcıkar sıkarız normal sartlarda soledıgıne gore chıplıymıs gecebılmen lazım ozellıkle yol uzadıgı zaman ıstersen yer zman mesajı at hemen gelıyım
O gece headerslı 1.4is'in 1 boy önündeydi aracın, maşallah :) (belki fazladır, önündeydi ama araç benim bu arada) Bir kaç spec değişikliği yaptım, bir gece tekrar denk gelirsek deneyelim.
Düzeltme: Palioya maşallah, zehir gibiymiş
Arabayi bugun sattim satmasaydi tekrar denerdik zevkli denemeydi :)
EMRE E su an atasehırdeyımm bır ıkı gundeburda olucamm eger denemek ıstersen aksamcıkar sıkarız normal sartlarda soledıgıne gore chıplıymıs gecebılmen lazım ozellıkle yol uzadıgı zaman ıstersen yer zman mesajı at hemen gelıyım
Tuh ya araci bugun sattim satmasaydim bu gece denerdik suzde farki gorurdunuz belki ilerisi icin kistas olurdu ama kismet
hayırlıolsun ozman kardes..