Orijinalini görmek için tıklayınız : Jb 106 Gti ilk denemelerim
ARKADAŞLAR ÇEKİM KALİTE ÇOK HOŞ OLMUŞ :D
JB 106 -EKSANTRİK-PİSTON-13.59-CHİP-51 ARA BORU
YC 106 -İNCE CONTA -PORTPOLİSH-CHİP-EGSOZ
S2000 NE VAR BİLMİYORUM
NOT: S2000 ARKADAŞIMIZ ÇOK FAZLA YUKARI ÇEKTİGİ İÇİN BEN 3.VİTES BASMAK ZORUNDA KALIYORUM S2000 2.VİTES
İYİ SEYİRLER
YC-JB
jb 106 - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/jb-106_2379512.htm)
jb 106 - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/jb-106_2379510.htm)
jb 106 - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/jb-106_2379509.htm)
S2000-JB 106
jb 106 - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/jb-106_2379508.htm)
Bu arada arkadaşlar tek civata bile sökük degil 106gti da
Selcuk_RoL
15-03-2012, 12:13
kanka maşşallah güzel olmuş denemeler bu yc egzantrikli 106 geçiyordu ne oldu?
Bilmem o nasıl oluyormuş
seni geçer belki baskıyı kırdıktan sonra hahahaha :)
Bayrampaşalı
15-03-2012, 12:16
masallah jb cok ıyı kazasız belasız
yc'de kısa yok diye biliyorum.
maşallah jb'ye.
yc'de kısa yok diye biliyorum
14.60 var biliyorum şimdikii sahibi sökmediyse
aLperTunga
15-03-2012, 12:19
kanka makına cok ıyı daha da ıyı olacak..allahın izniyle şu kesmeyide çözersek.o zaman tehlıke ;)
PPR engineering
15-03-2012, 12:22
14.60 var biliyorum şimdikii sahibi sökmediyse
vallahi hiç bir zaman kısa olmadı yc de ince contada takmamıştım ben:) jb 106 cok güzel gitmiş maşALLAH..bu sene cok zevkli olucak görünen o..
Cliosportve
15-03-2012, 12:26
Her taraf hızlı 106 oldu valla
Havalar ısınınca asıl tehlike başlar
Maşallah :)
yunus_kg
15-03-2012, 12:28
hey maşallah Allah utandırmasın
vallahi hiç bir zaman kısa olmadı yc de ince contada takmamıştım ben:) jb 106 cok güzel gitmiş maşALLAH..bu sene cok zevkli olucak görünen o..
ben arabaları karıştırıyorum o zaman ama sahibi conta oldugunu kendi söyledi onu biliyorum
İBRAHİM_MEY_GTİ
15-03-2012, 12:36
maşallah maşallah gercektn jb çok güzel yürüyo ama sunu söylim eski yc gbi yürümüyo araba harundaki haliyle daglar kadar fark var suan ?
neden böle bişey oldu anlamadım aca aca gidiyossun valla..
PPR engineering
15-03-2012, 12:37
ben arabaları karıştırıyorum o zaman ama sahibi conta oldugunu kendi söyledi onu biliyorum
koymuşlarsa bende bilemem kardeşim..
cakaragol
15-03-2012, 12:47
Ben Harun orcun kanka masallah Araban gidiyo AMA benim eski arabam yc bikere kiss chip Falan yok olsa farkli olurdu AMA herkes Rahat olsun yc bugun bana geciyor gerekenler Yapilip en kiss zaman da adeletttt herkese yapilcak Tesekkurler
Ben Harun orcun kanka masallah Araban gidiyo AMA benim eski arabam yc bikere kiss chip Falan yok olsa farkli olurdu AMA herkes Rahat olsun yc bugun bana geciyor gerekenler Yapilip en kiss zaman da adeletttt herkese yapilcak Tesekkurler
baya büyük laf oldu sıkıntı yok el sıkmasını biliriz sende yap bu sene çok eglenceli olucak typerlar s-2000 otobanda kaçacak valla :D
Ben videolari goremiyorum? Jb 106 dediginiz 06 jb 570 mi ?
cakaragol
15-03-2012, 12:50
Kisa chip Falan kesinlikle yok herkes bilsin yc de AMA bu guden sonra gereken olcak bugun araci aliyorum Kaan pampisimle ppr hakkiniiiiiiiiii vercektir
cakaragol
15-03-2012, 12:51
Orcun buarada bizi kirmadan geldiniz icin tesekkur ederiz tekrarrrr Arabana masallah aynen hondacilara sikinti olcak biraz
cakaragol
15-03-2012, 12:55
kanka maşşallah güzel olmuş denemeler bu yc egzantrikli 106 geçiyordu ne oldu?
Ben oyle bisey demedim sadece egzantirikli 106 larin yurudugu arabalarlaaa kafa Burun gittik videolar da var Ben Arabamla gurur duyuyorim cunku biz bu speclerde 106 goremedik istanbulda
maşallah canım jb yi hiç bu kadar ağır denememiştik biz burda içi takılı iki kişi falan iyi yine maşallah 3 de basıyosun s2000le bariz
Selcuk_RoL
15-03-2012, 13:01
Ben oyle bisey demedim sadece egzantirikli 106 larin yurudugu arabalarlaaa kafa Burun gittik videolar da var Ben Arabamla gurur duyuyorim cunku biz bu speclerde 106 goremedik istanbulda
ama ben o speclerdeykende geçmiştim onu merak etme bende gördüğmü söylüyorum ue le denedin geçti jb ie denedin geçti hangi egzantrikli ile denedin?
el yumrugunu yemeden kendı yumrugunu gülle sanan insan çok piyasada...
aLperTunga
15-03-2012, 13:02
Adalet derken :beuj: :icon_wack
dolu 106 tılar tehlikeli arabalar gerçekten maşallah allah tekerini düz bastırsın
İBRAHİM_MEY_GTİ
15-03-2012, 13:06
gine sölüyom harun bu yc sendeki gbi gitmiyo aracata v ar bişeyler
videoları paylasırmısın bızımle.
cakaragol
15-03-2012, 13:08
Karsida bordo 106 ac nin parcalari varmis hatta alms hatta oyle demislerde ve Clio rs le neoldu yanyanaa hatta selcuk geciyodu izledigimiz kadariyla dimi Ben ve Clio rsle kafa burun gittik onu bunlarin uzerine adeletttt darken de Ayni speclerde adeletli herkesle denencek sikinti yok arkadaslara paraylaaaa olan seyler onemlii olan saglik
cakaragol
15-03-2012, 13:11
Buarada İbo pampisim sana geldedim senin gecendi AMA neyse kanka Arabada dun sikintilar oldu egsoz manifoldu flaann filtrede sikinti yasadikk Neyse bem bugun alcam isallah araci pampsis sen Rahat ol
şimdi sıkıntı sayarsak çok fazla 6.5 ve 7.0 kesici yapar gibi kalıyorum bunuda cogu kişi biliyor zaten o problemi aştıgımız noktada gerçek üzerim bc -cc -ss hiç fark etmez burdan söylüyorum çünkü jb nasıl bi araç oldugunu herkez çok iyi biliyor bilmeyende ögrenmiş olucak .....
Buarada İbo pampisim sana geldedim senin gecendi AMA neyse kanka Arabada dun sikintilar oldu egsoz manifoldu flaann filtrede sikinti yasadikk Neyse bem bugun alcam isallah araci pampsis sen Rahat ol
alda su yc yı bı ucur ya.
şimdi sıkıntı sayarsak çok fazla 6.5 ve 7.0 kesici yapar gibi kalıyorum bunuda cogu kişi biliyor zaten o problemi aştıgımız noktada gerçek üzerim bc -cc -ss hiç fark etmez burdan söylüyorum çünkü jb nasıl bi araç oldugunu herkez çok iyi biliyor bilmeyende ögrenmiş olucak .....
olum gotur bugunde su sıklıntıları bı gıder ya herkes gergın ak .öt kara .öt ortaya cıksın ben cok heycanlanıyorum 106 gazlama konularında :)
olum gotur bugunde su sıklıntıları bı gıder ya herkes gergın ak .öt kara .öt ortaya cıksın ben cok heycanlanıyorum 106 gazlama konularında :)
hafta sonu çözülecek allahın izniyle
Karsida bordo 106 ac nin parcalari varmis hatta alms hatta oyle demislerde ve Clio rs le neoldu yanyanaa hatta selcuk geciyodu izledigimiz kadariyla dimi Ben ve Clio rsle kafa burun gittik onu bunlarin uzerine adeletttt darken de Ayni speclerde adeletli herkesle denencek sikinti yok arkadaslara paraylaaaa olan seyler onemlii olan saglik
VE RS le 250 lere kadar gıttı yanlız o araba VE ile 250 gördünüzmü?
jb - reg -ue - kartopu bidahaki hafta içi deneme yapılsın atasehırdekı o kalablıgın ıcıne girmeyın makınalar bırbırıne yakın yok erken bastı yok gaz kestı meselesı olmasın. o sokuktu ben takılıydımda olmasın. sonra tartısmalar kavgalar bıtmıyor eksıgı olan arac denemeye gelmesın.
serqan23
15-03-2012, 13:20
maşallah araçlara... bu sezon 106 piyasası bayaa karısacak gibi :)
yc kısasız chıpsız son hatırladığım vıdeolarda s2000le yuruyodu öyle bır dunya yoktu hala aynı speclerde sımdı s2000de gecıyor ycyı egzantırıklı 106da normalıde buydu zaten jb ye maşallah
jb - reg -ue - kartopu bidahaki hafta içi deneme yapılsın atasehırdekı o kalablıgın ıcıne girmeyın makınalar bırbırıne yakın yok erken bastı yok gaz kestı meselesı olmasın. o sokuktu ben takılıydımda olmasın. sonra tartısmalar kavgalar bıtmıyor eksıgı olan arac denemeye gelmesın.
baya heyecanlı olucak :D ama ben kazanmalıyım hahahaha şike yokmu acaba :D
H22Power
15-03-2012, 13:24
Seviyoruz 106 ları dolu dizgin ama 106 lar bunun farkında değil :)
Yormayın şu 1600cc memur arabalarını :D
baya heyecanlı olucak :D ama ben kazanmalıyım hahahaha şike yokmu acaba :D
walla mılletı kandırarak arac gececegıme hiç gecmeyeyım dıyen ınsanlar lazım bize yalana dolana gerek yok kımse kımsenın kaputunu acıp bakmıyor zaten. pistonsa piston contaysa conta vardır aracta.
erken basma gec basmada sıze kalmıs bısey :)
cakaragol
15-03-2012, 13:26
Eyvallahhhhh alcaz Allah izniyle 106 candir ucar yeterki ppr Kaan uflesin sikinti yok biz yuruyen Araclara saygimiz Var ac 106 gibi AMA artik cok Araba olcak herkes emegine saygisi olsun 220 top sped 250 olsa gderdikk AMA roll arsivinden izleyebilirsiniz alide var videolar
İBRAHİM_MEY_GTİ
15-03-2012, 13:26
anlıyorum seni kanka ben gelemedim gelseydim denicek araba baya varmış inşallah baska sefere yc eski haline getir bence kanka
bu arada 106 lara atarım var:D:D:D
cakaragol
15-03-2012, 13:29
walla mılletı kandırarak arac gececegıme hiç gecmeyeyım dıyen ınsanlar lazım bize yalana dolana gerek yok kımse kımsenın kaputunu acıp bakmıyor zaten. pistonsa piston contaysa conta vardır aracta.
erken basma gec basmada sıze kalmıs bısey :)
Buarada cvk hayirli olsun masallah Clio Rs aklima gelen cvk dir
bu yc abi ufukla eser arkadaşındaydı o yc degilmi yaaa hangi yc bu
maşallah araçlara 106 fena gitmiş yanlız...
Buarada cvk hayirli olsun masallah Clio Rs aklima gelen cvk dir
saol allah razı olsun.
cakaragol
15-03-2012, 13:34
anlıyorum seni kanka ben gelemedim gelseydim denicek araba baya varmış inşallah baska sefere yc eski haline getir bence kanka
Eee kanka eyvallahhhhh Rahat ol ayir bacaklari yapcaz isalalh Rc zimkin gibi olmus masallah
malzemelerın gelmeden gelbı deneyelımde oncesını sonrasını görelim ibo. :)
bu yc abi ufukla eser arkadaşındaydı o yc degilmi yaaa hangi yc bu
yok kanka bızım kı YJ idi şimdi eskişehir de
ers10weys91
15-03-2012, 13:36
maşallah jb ye
orcun ilk videoda kaça kadar basıyosun
cakaragol
15-03-2012, 13:37
Ben ppr kaandannn aldim sanmiyorum oda yasli bi amcadan alms diye biliyorum orcun
İBRAHİM_MEY_GTİ
15-03-2012, 13:38
malzemelerın gelmeden gelbı deneyelımde oncesını sonrasını görelim ibo. :)
:Dmalzeme derken abi ne cabuk yayıldı yaa :)iinş abi musait bgn deniyelim inşallah..
maşallah jb ye
orcun ilk videoda kaça kadar basıyosun
220km de bırakıyorum
Ben ppr kaandannn aldim sanmiyorum oda yasli bi amcadan alms diye biliyorum orcun
aynen eserde yazdı şimdi araçları karıştırmışım pardon
:Dmalzeme derken abi ne cabuk yayıldı yaa :)iinş abi musait bgn deniyelim inşallah..
:) ınternet cıktı mertlık bozuldu hemen duyuluyo dımı :)
beklemedeyım buyur gel ne zman ıstersen bu tarafa :)
bende Yaşar abilerin eski arabası diye bılıyorum :S
bende Yaşar abilerin eski arabası diye bılıyorum :S
onlarınki yg deilmiydi lan :)
onlarınki yg deilmiydi lan :)
o kadar çok Y li *** sarısı varki karıştırmış olabilirim :D
Masallah orcun :icon_tup:
Bu yaz iyi geçicek gibi gözüküyo :D
Masallah orcun :icon_tup:
Bu yaz iyi geçicek gibi gözüküyo :D
teşekkürler adem;)
Ek.Civic_Spoon
15-03-2012, 14:02
kocamaaan bi maşAllah jb ye , ve deneyen tüm araçlara ..
Orçunn maşallah güzel denemeler iyi yürümüşsün :)
Orçunn maşallah güzel denemeler iyi yürümüşsün :)
saol serkan senle deneyelim mi?:D
Gebzedeki tayyarlarla denedin mi hic orcun ?
uRuç_106
15-03-2012, 14:50
maşallah orçun jb güzel yürümüş :icon_tup:
Maşallah araçlara JB güzel yürmüş :)
maşallah orçun jb güzel yürümüş :icon_tup:
saol kardeşim
Maşallah araçlara JB güzel yürmüş :)
eyvallah ........
maşallah araçlara
dolu gti ler harbi kafasız sinek gibi gazlıyolar otobanda,çok tehlikeliler :D
Jb her zamanki gibi maşallah Kazasız belasız Hayırlı olsun :)
civic@ef
15-03-2012, 15:16
aradaki fark ta cocuklar piknik yapıp iki kale maç yapmış :D maşallah araçlara orçooo yeni videolarıda bekliyoruz sıkıntıyı hallet ver yansın dursun ama arabayı söküp deneyin okdar ağırlıkla ne o öle :D
ya igne bile sökmedim hatta orjinek eksantirkler falan ıvır zıvırda bagajda
20 KG SU VARR bu hafta sonu ak kara belli olcak hayırlısı
civic@ef
15-03-2012, 15:25
piknik modunda gezme şu arabayla alışkın değil :D
kıyamıyorum sökmeye ama b hafta cigerini sökücem :) yapacak bişey yok
vay orçun naptın yaa,yine alevlendirdin piyasayı..aranan kan bulundu.:) eskilerden kalan maçımızın rövanşı ne zaman. :)
saol serkan senle deneyelim mi?:D
Deneyek tabi :p
Deneyek tabi :p
video yaparım ama haberin olsun :heyoo:
vay orçun naptın yaa,yine alevlendirdin piyasayı..aranan kan bulundu.:) eskilerden kalan maçımızın rövanşı ne zaman. :)
istedigin zaman kardeşş.. sıkıntı yok bizde
okan_berke
15-03-2012, 16:22
konuyu datıp ta orcun na saygısılık yapmak istemem ama çoğu arkadaş 106 sökük madem araban gidiyo niye söküyosun jb maşallah yakında bende gelicem ac eskisinden de daha iyi yürücek (ama sökük olarak deyil)
konuyu datıp ta orcun na saygısılık yapmak istemem ama çoğu arkadaş 106 sökük madem araban gidiyo niye söküyosun jb maşallah yakında bende gelicem ac eskisinden de daha iyi yürücek (ama sökük olarak deyil)
bence sen fantazi kuruyorsun kardeşim bizimle aynı speclerde oldugu sürece daha iyi gidemez he sen aem beyin yapar emme falan işlerini girersen emme falan yapmadıgın sürece benden hılı olamassın ac 106 benim arabaya bi kuruk acısı vardır zaten ;)
artı belirtiyorum ac 106 fiber bagaj-kaput içi komple sökükken deniyordu bunuda unutma her zamankötüsünü düşün iyisi olursa sevin
okan_berke
15-03-2012, 16:31
ben o zamanı bilmem şidiye bakarız
okan_berke
15-03-2012, 16:33
aynı speclerde olmayız bizde kardeş
Selcuk_RoL
15-03-2012, 16:35
Geride kaldigin zaman bahanelere baslarsin okan simdi hersey pembe hee bnm hirsim fln yok dersin sen simdi onuda suan demek kolay videodan geride oldugunu izlediginde hersey degisir sende sokersin atla deve degil yani sifir araba degil altindaki sunuda belirteyim ins hizli olursun sokmeden gecersin taktir edilirsin sonuc olarak ac eski arabamiz ve ayni garajdan cikiyoruz sikinti yok
maşallah son zamanların en iyi yürüyen en iyi emek verilen 106ların yürürünü görmek mutlu ediyor bizleri
Bu videolarda geçen dönemlerden kalma sanırım Jbye kocaman maşallah
Akhisar Drag Yarışları Sınıf 2 -- Part 2 | Facebook (http://www.facebook.com/video/video.php?v=206631962737036)
-
Akhisar Drag Yarışları Sınıf 2 -- Part 1 | Facebook (http://www.facebook.com/video/video.php?v=206624966071069)
mami_makinen
15-03-2012, 16:38
bence sen fantazi kuruyorsun kardeşim bizimle aynı speclerde oldugu sürece daha iyi gidemez he sen aem beyin yapar emme falan işlerini girersen emme falan yapmadıgın sürece benden hılı olamassın ac 106 benim arabaya bi kuruk acısı vardır zaten ;)
ne kuyruk acısı olacak laaa ac yı gectınde benımmı haberım yok ..
okan_berke
15-03-2012, 16:39
zaman göstericek
okan_berke
15-03-2012, 16:40
mami seni ne zaman geçmişler hiç haberimiz olmadı
mami_makinen
15-03-2012, 16:43
:icon_tup:bak arkadas oraya drag yarıslarının vıdeosunu koymus ızleyen anlar ..ac 106 egzostan yag dumanı atıyo bunu gormemek ıcın kör olmak lazım sonuc olarak ac 106 o yarısa gırdıgınde motoru yapılalı 40000 km olmustur ama yarısan dıger araclar 3000 5000 km idi ..yorulmus motorla yorulmamıs motor farkı:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Selcuk_RoL
15-03-2012, 16:44
mami seni ne zaman geçmişler hiç haberimiz olmadı
BUyuk ihtimalle arabayi sattiktan sonra akhisardan bahs ediyordur orcun ama bu ne okani ne mami abiyi nede orcunu baglar bunu niye dile getirdi simdi anlamadim su kareden kimsede degildi o zmn bu araclar orcun farkindamisin arabanin kendi duygulari vardami kuyruk acisi olsun komik olma
mami_makinen
15-03-2012, 16:46
arac bendeyken hakkı verildi ...itina ile hatta gebze tayfası o haktan baya aldı :D
okan_berke
15-03-2012, 16:55
inşallah ben de vericem hakkını:)
tüm araçlara maşallah...orçun vitesleri yavaşmı atmışsın ne ..?? yada fark çok olunca show mu yaptın..:)
aLperTunga
15-03-2012, 17:48
tamamen merakımdan soruyorum yanlış anlaşılmasın..
Bu yc de zamanında conta yoktuda madem,nasıl oluyorsa s2000 leri kovalıyordu egzantrıklı 106ları gecıyordu?
sadece eksoz filtre birde polish lemi bu kadar yürüyordu bu araba?
polish yapınca s2000 lerin yanında gideceksem geleyım benım arabayada yapalım ya?
bende yıllardır 106ya bınıyorum eksoz filtreli bi 106 s2000 den en az yemese 15 20 boy yer..geriye bu farkı kapatan ne yapıldı peki bu arabaya?Sadece polishmi?
cevaplarsan kardeşim sevinirim..eyw
herzaman el elden üstündür orcun okadar idaalı konusma bence sonra iş sidik yarışına dönre 2 tarafında canı sıkılır
ac 106 efsaneydi herkes onu one atıyor.ama inanıyorumki ac106 yı yurutenler sımdı konuşanlara gerkli başarıyı gösterecektir
ac 106 benimde en büyük fovirimdi ama ac 106 benim aracımdan suan halinde hızlı degildi orda arkadaş sökemden bile geçerim derse ben bunu konuşurum neden?
ac eski stup ile geri döner ve sökülü olmazsa bende sökülü olursam beni geçme sansı yok bunu muammer abi sende biliyorsun suan aracımda bagajda 20 kilo agırlık artı igne bile sökük degil ve s2000 le 190 200 lere kadar kafa burun gittim sadace bu s2000 için konuşmuyor başkası ile denedim komple boşaltsam 2 boy daha öne giderim + kesiklik yapıyor suan araç selçuk kardeşim bizzat biliyor başkada bişey söylememe gerek yok sanırım
okan_berke
15-03-2012, 19:03
Sen beni anlamamış sin ben sökmeden denicem dedim sen le deniriz diye bişeyde yazmadım ama deneriz fark etmez ben takıntı yapmam geçilsem de
valla ben kaparım kusura bakma okan kardeş bende sökme taraftarı degilim ama eger ortam neyse ayak uydurcan yapıcak bişey yok sonra derdini kimse dinlemiyor
okan_berke
15-03-2012, 19:15
Haklısın Kardes
cakaragol
15-03-2012, 19:45
S 2000 le yuruduk AMA 170 180 ondan sonra cikiyoduu haliyle AMA bizim denedigimiz sk2 yalan Dolan dil harbiden egsoz filtresi olan oyle baska seyler olupta yok diyen dil Ayrica tekrarrrr belirtiyimm egsoz filtre kapak emme gaz kelebegii polis timing e bide degisensiz 106 bukadar bide sofor ve denemelerrr de teke tek ti egzantiriksiz 106 da 2:icon_tup: kisi oluncada cok etliliyooooo bunuda goz arda etmeyelim
Maşallah jb speclerinin hakkını vermiş.
tdipower
15-03-2012, 20:04
garajdan çıkıp giderken itinayla git gazla demiştik :D aynen de öyle olmuş maşallah jb formunda yine
garajdan çıkıp giderken itinayla git gazla demiştik :D aynen de öyle olmuş maşallah jb formunda yine
eyvallah kardeşim bu arada nasılsın biraz daha canlancak;)
tdipower
15-03-2012, 20:09
eyvallah kardeşim bu arada nasılsın biraz daha canlancak;)
iyiyim valla sende iyisin gördüğüm kadarıyla :D yolculuk maceralı geçmiş haberleri aldım neyseki problem yok maşallah çok canlar yakar jb :)
su106GTI
15-03-2012, 20:12
maşşallah jb ye 10 numara yurumuş böyle görünce eskı 106 mı yapasım geliyor.
mami_makinen
15-03-2012, 20:21
Orcun bi 106 aldin piyasayi karistirdin :))) ayrica maasallah cok iyi gitmis araban sesi solugu cok iyi ..
aLperTunga
15-03-2012, 20:44
iyiyim valla sende iyisin gördüğüm kadarıyla :D yolculuk maceralı geçmiş haberleri aldım neyseki problem yok maşallah çok canlar yakar jb :)
kardeşim naber?
bu arada ne macera ne macera..bir an soğuktan ölecez dedim otobanda 3 saat yardım bekledik çok kötüydü yaşadıklarımız artı o stres de cabası.allaha şükür ki çektiğimiz çileye değdi.. ;)
Maşallah orcun,ama asıl videoları bekliyorum onlar ne zaman kısmetse ? :)
Maşallah orcun,ama asıl videoları bekliyorum onlar ne zaman kısmetse ? :)
asıl videodan kastın ne onu anlamadım 106 larla denemeyi soruyorsan cumartesi allah nasip ederse;)
Orcun bi 106 aldin piyasayi karistirdin :))) ayrica maasallah cok iyi gitmis araban sesi solugu cok iyi ..
dur bunlar iyi günleri piyasanın sen su kaputla bagajı verde iyice karışsın piyasa:D
mami_makinen
15-03-2012, 21:22
dur bunlar iyi günleri piyasanın sen su kaputla bagajı verde iyice karışsın piyasa:D
Hahahhaaha
mstfcn28
15-03-2012, 21:24
Maşallah JB ye haftasonunu sabırsızlıkla bekliyorum:)
Hahahhaaha
harbiden be n ciddiyim su beyin kaput bagaj :) su çok bilenleri bi pırasa edeyim
cffsymbol
15-03-2012, 21:59
maşallah JB'ye orçun allah kaza bela vermesin :)
SEÇKİN172
15-03-2012, 22:17
maşşallah aracına orcun kardeşim fakat konuya söyle bi açıklık getireyim AC 106 muhammer abideyden Kprolu typer ile yürüyordu . eger kıyaslama yapacaksan AC ile ordan yap..
bende yürüyorum 190 200 lere kadar suan ve bir civata bile sökük degil aracımda öyle düşün sende ;)
Madallah jb ye guzel yuruyo onla bunla sunla kiyaslmak icin konu acilmamiski deneme yapilmis video konulmus ac bc dc zs kk db nm kalmadiki keske bozmasaydim ama bozdum ac yi artik en iyi yuruyen 52 li buluncaksa reg ue jb kartopu denet bulunur he en hizli 106 buluncaksa o zaman mami abi cikar en hizlisi ng ile dener :):) sakin tartisma gibi anlasilmasin hersey zevk icin
chiefkadir
15-03-2012, 22:41
Jb ye maşallah, Akhisar draglarında kendini kanıtlamıştı ,...Serkanla Ankarada bol bol gazladı gördüğüm en iyi giden 106 lardan biri ..
mami_makinen
15-03-2012, 22:41
bende yürüyorum 190 200 lere kadar suan ve bir civata bile sökük degil aracımda öyle düşün sende ;)
Ba typer la denede bak ::))) her typer ayni degil ac yi hep ba ve job typerla denedigim icin soyluyorum yanlis anlama .. Ama gecmise mazi simdiki hizli 106 lara bakalim hayata baglanalim :))(
mami abi biraz klasman dışı kalıyor ama onunuda çok merak etmiyo diyilim bi 106 atmo ne kadar daha gider kesinlikle deneyecegim mami abi ile aramızda en güzel şeyi sen söyledin suna pt 52 li gider merak ediliyorsa zaten bu cumartesi çıkar ortaya
muammer abi bunu sen yapam jb ac den yavaş degil bunu iyi biliyorsun hızlımıdır tartışılır ac 10 num laf yok ama jb yede laf olmaz ba typerla ne oldugunu anlatmıştın bana bana o zaman bu hafta ba typar dı getirin abi ac il ne olduklarını biliyorum bakalım ben ne yapacagım
mami_makinen
15-03-2012, 22:47
mami abi biraz klasman dışı kalıyor ama onunuda çok merak etmiyo diyilim bi 106 atmo ne kadar daha gider kesinlikle deneyecegim mami abi ile aramızda en güzel şeyi sen söyledin suna pt 52 li gider merak ediliyorsa zaten bu cumartesi çıkar ortaya
Adamsin be kanka hic geri vites yok tam gaz ileri helal sana .. Kardesim her zaman deneriz is beyine kaldi haftaya biter insallah ..
mami_makinen
15-03-2012, 22:49
muammer abi bunu sen yapam jb ac den yavaş degil bunu iyi biliyorsun hızlımıdır tartışılır ac 10 num laf yok ama jb yede laf olmaz ba typerla ne oldugunu anlatmıştın bana bana o zaman bu hafta ba typar dı getirin abi ac il ne olduklarını biliyorum bakalım ben ne yapacagım
Ahahha lan manyak ikiside ayni spec araba illaki ayni yurucek Zaten ben senin arabana yavasmi dedim sadece her typer ayni yurumuyo ..senin arabanda bizim orçun bunu unutma
Adamsin be kanka hic geri vites yok tam gaz ileri helal sana .. Kardesim her zaman deneriz is beyine kaldi haftaya biter insallah ..
bende geri olmaz ben denerim yok aman beni geçer söyle olur falan hiç kasman abi bi 106 ne kadar daha gider çok merak ediyorum
o degilde abi ben seni ne zaman geçicem :D:D:D:D:D:D
Ahahha lan manyak ikiside ayni spec araba illaki ayni yurucek Zaten ben senin arabana yavasmi dedim sadece her typer ayni yurumuyo ..senin arabanda bizim orçun bunu unutma
o zaman boş muhabetlere yer bırakma yani bak karışsın istemiyom form :D:D:D
ac öyle böyle tamam ac kötü mü dedik jb de ac nin ayarında bi araba bu yani bizim aramızda sıkıntı olmaz zaten
mami_makinen
15-03-2012, 22:51
bende geri olmaz ben denerim yok aman beni geçer söyle olur falan hiç kasman abi bi 106 ne kadar daha gider çok merak ediyorum
o degilde abi ben seni ne zaman geçicem :D:D:D:D:D:D
Farkedermi kimin gececegi kalpler bir olsun gecen rodajdayken beni gectinya unuttunmu ::)))
mami_makinen
15-03-2012, 22:53
o zaman boş muhabetlere yer bırakma yani bak karışsın istemiyom form :D:D:D
ac öyle böyle tamam ac kötü mü dedik jb de ac nin ayarında bi araba bu yani bizim aramızda sıkıntı olmaz zaten
Ya sokucam ac sine simdi gecmis gecmiste kaldi .. Ama ac yi suan yine yukluyolar hayirlisiyla bitsin herkesle dener zaten ..
Farkedermi kimin gececegi kalpler bir olsun gecen rodajdayken beni gectinya unuttunmu ::)))
o degilde şelçuk gözlerin bozuk oldugunu anlayınca fena oldu bende e-5 de 220 225 devam a.g hahaha
Ya sokucam ac sine simdi gecmis gecmiste kaldi .. Ama ac yi suan yine yukluyolar hayirlisiyla bitsin herkesle dener zaten ..
nerde yapılıyor .......
mami_makinen
15-03-2012, 22:54
o degilde şelçuk gözlerin bozuk oldugunu anlayınca fena oldu bende e-5 de 220 225 devam a.g hahaha
Hahhahahhah kurta kuzu tealim ettik ::)))(
mami_makinen
15-03-2012, 22:55
nerde yapılıyor .......
Bizim garaj CRM PERFORMANCE ..
hafta sonuna az kaldı heyecan büyük fovori kim acaba bi konu acayım bari :)
maşallah araçlara sakin vites atışlar falan:)
mami_makinen
15-03-2012, 23:08
hafta sonuna az kaldı heyecan büyük fovori kim acaba bi konu acayım bari :)
Ac ac bos durma ::)))
alpergti
15-03-2012, 23:14
fb-gs derbisini geçti bu muhabbet :D
PPR engineering
16-03-2012, 00:16
tamamen merakımdan soruyorum yanlış anlaşılmasın..
Bu yc de zamanında conta yoktuda madem,nasıl oluyorsa s2000 leri kovalıyordu egzantrıklı 106ları gecıyordu?
sadece eksoz filtre birde polish lemi bu kadar yürüyordu bu araba?
polish yapınca s2000 lerin yanında gideceksem geleyım benım arabayada yapalım ya?
bende yıllardır 106ya bınıyorum eksoz filtreli bi 106 s2000 den en az yemese 15 20 boy yer..geriye bu farkı kapatan ne yapıldı peki bu arabaya?Sadece polishmi?
cevaplarsan kardeşim sevinirim..eyw
benim ağzımdan öle bir şey çıkmadı :) ben sattıktan sonra aracı sahiplerinin istediği üzere yaptım yapıldıktan sonra güzel gitti fena değil ama benim öle bir lafım iddam olmadı sen böle bir yazımı okudun?ben böle bir yazı yazmadım geçmişe göz atmanı isterim..siz bana uzaksınız malesef gelip gitmeniz problem olur.
Mami abi bursadan aldiginiz beyaz NG kimde suan? Facebookta bir resim gordum beyaz jantli morette farli.ne gibi yuklemeler yapiliyor?
okan_berke
16-03-2012, 07:02
az kaldı mami biliyosun parça maduruyuz:)
aLperTunga
16-03-2012, 07:12
benim ağzımdan öle bir şey çıkmadı :) ben sattıktan sonra aracı sahiplerinin istediği üzere yaptım yapıldıktan sonra güzel gitti fena değil ama benim öle bir lafım iddam olmadı sen böle bir yazımı okudun?ben böle bir yazı yazmadım geçmişe göz atmanı isterim..siz bana uzaksınız malesef gelip gitmeniz problem olur.
yazımı okudum derken şimdi şurda yazıyordu diyemem ama herkesin ağzında bi zamanlar YC 2000 arkasından gidiyor falan filan...Bunu her ataşehire geldiğim akşamda duyuyordum..Özellikle Vtecburac bana çok övdü aracı bende cok merak ettim dolayısıyla speclerini felan..
Lan burak sen demedinmi S2000 lerin yanında yürüyor diye :D :beuj:
Sadece burak değil herkes söylüyordu bunu..
Arac sizin tayfadayken(maltepedeyken) specleri.. Eksoz filtre timing ve polish miydi?
Benim için yol sorun değil 40 km ben zaten aracımın bakımlarını istanbulda yaptırıyorum..O yüzden ben aracım saglam olsunda burdan fizana giderim no problem yani benim için..
aLperTunga
16-03-2012, 07:19
Orcun diğer kadran konusuna ne oldu silinmiş? ne yaptın yine? :)
dragon07
16-03-2012, 08:00
fb-gs derbisini geçti bu muhabbet :D
alper bi araba yaptın izmirde koşturdun ankarada koşturdu şimdi bide istanbulda koşturcak ne cigeri bitmek tükenmek bilmezmş :DD
PPR engineering
16-03-2012, 08:31
yazımı okudum derken şimdi şurda yazıyordu diyemem ama herkesin ağzında bi zamanlar YC 2000 arkasından gidiyor falan filan...Bunu her ataşehire geldiğim akşamda duyuyordum..Özellikle Vtecburac bana çok övdü aracı bende cok merak ettim dolayısıyla speclerini felan..
Lan burak sen demedinmi S2000 lerin yanında yürüyor diye :D :beuj:
Sadece burak değil herkes söylüyordu bunu..
Arac sizin tayfadayken(maltepedeyken) specleri.. Eksoz filtre timing ve polish miydi?
Benim için yol sorun değil 40 km ben zaten aracımın bakımlarını istanbulda yaptırıyorum..O yüzden ben aracım saglam olsunda burdan fizana giderim no problem yani benim için..
şimdi söle söleyeyim kardeşim arabayı yaptım ama s2000 le bana sorduklarında yürümez dedim bir kaç s2000 le yürüdü bende şahit oldum burak gidişini bildiği için övmüştür zaten..benim hiç bir zaman sunu gecer bunu gecer diye bir sölememim olmamıştır kesinlikle ve asla buyuk konuşmam.speclere gelicek olursak kardeşim kapakta polish yok ben parlatmıyorum kapakları portların dizaynını tamamen değiştiriyoruz bildiğimiz alışık olduğumuz gibi değil açıkcası yaptığım iş zaten sırf kapak garaj değilim yani:) şuanki gidişini sorucak olursan bana baya eksilmiş neden böle oldu onuda anlamadım ama filtre egsozlu rc den bile yavaş şuan ama her ne olursa olsun o araba yani yc jb yi bu speclerde gecemez jb bilinçli yapılmış bir araba ben beğendim..
not bu arada tayfa derken ben tayfadan değilim ama coğu arkadaşım olur severim iyi insanlardır:)
aLperTunga
16-03-2012, 08:38
şimdi söle söleyeyim kardeşim arabayı yaptım ama s2000 le bana sorduklarında yürümez dedim bir kaç s2000 le yürüdü bende şahit oldum burak gidişini bildiği için övmüştür zaten..benim hiç bir zaman sunu gecer bunu gecer diye bir sölememim olmamıştır kesinlikle ve asla buyuk konuşmam.speclere gelicek olursak kardeşim kapakta polish yok ben parlatmıyorum kapakları portların dizaynını tamamen değiştiriyoruz bildiğimiz alışık olduğumuz gibi değil açıkcası yaptığım iş zaten sırf kapak garaj değilim yani:) şuanki gidişini sorucak olursan bana baya eksilmiş neden böle oldu onuda anlamadım ama filtre egsozlu rc den bile yavaş şuan ama her ne olursa olsun o araba yani yc jb yi bu speclerde gecemez jb bilinçli yapılmış bir araba ben beğendim..
not bu arada tayfa derken ben tayfadan değilim ama coğu arkadaşım olur severim iyi insanlardır:)
Eyw kardeşim teşekkür ederim cevabıın için..
Sanada işinde başarılar.İnşallah çok iyi yerlere gelirsin bu alanda..
alper bi araba yaptın izmirde koşturdun ankarada koşturdu şimdi bide istanbulda koşturcak ne cigeri bitmek tükenmek bilmezmş :DD
ankarda araç yapıldı bidaha
PPR engineering
16-03-2012, 08:42
Eyw kardeşim teşekkür ederim cevabıın için..
Sanada işinde başarılar.İnşallah çok iyi yerlere gelirsin bu alanda..
ben teşekkür ederim.sağol.
onursoytam
16-03-2012, 08:46
maşallah orçun
ankara da ne gibi işlem ler yapıldı araca ?
bu arada S2000 ile denerkenki vites atışların beni benden aldı :) bilinçli yavaş atıyorsun galiba.. zamanı gelince kullanıcaksın sanırım :)
onursoytam
16-03-2012, 09:05
orçun bnm görüşüm şu arabaya costum yazılım yaptırsan çok daha iyi olucaktır.
erkut abi ile direk beyin işine giricez kafamıza göre ayarlayacagız :) vites dersen evet kasıtlı yavaş atıyorum yoksa nasıl vites atarım bilirsin ;)
onursoytam
16-03-2012, 09:09
erkut abi ile direk beyin işine giricez kafamıza göre ayarlayacagız :) vites dersen evet kasıtlı yavaş atıyorum yoksa nasıl vites atarım bilirsin ;)
um saxo dan biliyorum zaten dedim orçun yaşlanmış :)
maşallah JB güzel yürüyor zaten izmirden beri iyi yürüdüğü bilinen bir gti VTC typer (f/e/h) ile bi denetelim JB yide çünkü UE gti ile denedik ben size aranızdaki sonucu söylerim :D
vtc speclerindeki bi typera kaç bou attıgımı bende sana söylerim sökük olmadan ;)
en en iyi yürüyen 106 ile bende denemek isterimm
her typer aynı değil bende sana onu sölim :)
UE 106 uruça sorarsın ;) (ki zaten UE ile aranızda dağ kadar fark olacağını sanmam belkide senden bile iyidir )
cumartasi akşamı görürsün ne demek istedigimi sen rahat ben iyi olucak hiç bir parça mevcut degil he yapam ustam ankarda tek sıkıntım o işte hani bi ayar problemi yaşamayız insallah yoksa ue jb tutumaz sen rahat ol ;)
en en iyi yürüyen 106 ile bende denemek isterimm:)
deneriz sıkıntı yok allahtan 5 den sonra denemiyoruz 6 fenaaa maşallah:D
Selcuk_RoL
16-03-2012, 09:29
cumartasi akşamı görürsün ne demek istedigimi sen rahat ben iyi olucak hiç bir parça mevcut degil he yapam ustam ankarda tek sıkıntım o işte hani bi ayar problemi yaşamayız insallah yoksa ue jb tutumaz sen rahat ol ;)
orçun ben sana o kadar diyorum ama anlatamıyorum kanka:)
sen ilk defa typer görüyoruz kapının önünde 6 typer 2 tane s2000 var
Selcuk_RoL
16-03-2012, 09:30
en en iyi yürüyen 106 ile bende denemek isterimm:)
ahahahaha :D sende 4 te bas alttan o zmn kanka:D
deneriz sıkıntı yok allahtan 5 den sonra denemiyoruz 6 fenaaa maşallah:D
sağolasın:) ama ben denemelerimde 6 ya hiç atamadım daha:) son denemelerim dahil... bu dişliyle 6 sonu tahmini 280 leri görürüm :)
bs- gns-
ahahahaha :D sende 4 te bas alttan o zmn kanka:D
ehahaehuh bu aralar zaten altta basa basa bi hal oldum:)
iğmelenmeyı bekleyene kadar canım sıkılıyo :)
Selcuk_RoL
16-03-2012, 09:34
kanka mami abinin araba bitsin inş onunla denersiniz zevkli olabilir ama bu setupta type r geçebilmek hayal olur 106 ile orçunada söyledim ama anlamadı heleki sende kapak flnda işli bence 1 vites tutunma şansı olur
mami_makinen
16-03-2012, 09:35
Kismetse 1 aya deneriz ama acelen varsa 2 de 2000 devirde polo ile deneriz ::))))
Kismetse 1 aya deneriz ama acelen varsa 2 de 2000 devirde polo ile deneriz ::))))
alt devirde aradığınız numaraya ulaşılamıyor,
denemek isteyen 5 bin devri tuşlasın:)
kimse kim çok öenmşi degil yani sonuç bensa diyorumburda 6 tane typer en hızlısı ile denedim içlerindeki kprolu falan oda 190 kadar geçemiyor hiç sökük degil tamam her typer bir degil eyvallah neyse uzatmayalım yarın akşam ak kara çıkar kardeş sen rahat ol
mami_makinen
16-03-2012, 09:40
alt devirde aradığınız numaraya ulaşılamıyor,
denemek isteyen 5 bin devri tuşlasın:)
Hahahhahaa e ne yapalim araban kuvvetli anca alt devir isimize geliyo ::)))
katback-egsoz-heders-beyin-filtre-egsoz
Selcuk_RoL
16-03-2012, 09:48
katback-egsoz-heders-beyin-filtre-egsoz
kaç egsoz u var olm bunun :D:D bide katback bide egsoz :D ulan orçun hahaha
mami_makinen
16-03-2012, 09:51
Orcun gulmekten karnim agridi. Bu s2000 de kac tane egzos var ahahahahaha
Hahahhahaa e ne yapalim araban kuvvetli anca alt devir isimize geliyo ::)))
acelem yok be abi :) biz hep burdayız bi telefnla deneşiriz:)
abi 2 tane vardı valla ben anlamam abi s2000 de daha koltuguna oturmadım adam ne dediyse bende onu dedim valla katback egsoz sistemi oldugnu biliyorumda sondaki susturucu dahilmi onu bilmiyordum :)
ya o degilde benim ilk açtıgım konuya ne oldu silinmişmi ????
Mami abi bursadan aldiginiz beyaz NG kimde suan? Facebookta bir resim gordum beyaz jantli morette farli.ne gibi yuklemeler yapiliyor?
Abi bu gönderimi görmedin sanırım :)
mami_makinen
16-03-2012, 09:57
Abi bu gönderimi görmedin sanırım :)
Simdi gordum .. Araba bende 1.8 stroker throotle body catback egzos pt 54 egzantrik yay sapka mekanik itecek haltech beyin lsd kilit takilacak kismetse rodaj bitti 1 aya hazir arac ..
Hey maasallah Allah utantirmasin abi
Simdi gordum .. Araba bende 1.8 stroker throotle body catback egzos pt 54 egzantrik yay sapka mekanik itecek haltech beyin lsd kilit takilacak kismetse rodaj bitti 1 aya hazir arac ..
çok degilmi 1 ay valla çok merak ediyorum neler yapıcak off diyorum
VTec_king
16-03-2012, 10:06
videodaki s2000 benim beyler
sadece kat iptalim var diğer herşeyim orjinal
ayrıca bittiğin yerde bırakıyorsun zaten 4 sonundan sonra 106ların hepsi bitiyor
aracınızda herşey varmış maşallah
yanlız kızdım size selime söyledim boşuna video koymayın diye reklama gerek yok!
mami_makinen
16-03-2012, 10:06
çok degilmi 1 ay valla çok merak ediyorum neler yapıcak off diyorum
Kanka rodaj yeni bitti kismetse beyin geldigi zaman kaba bi ayar yapilip araci iskender ustaya birakicam komple egzos sistemi yapilacak ondan sonra egzantrikler takilip ayara cikilacak ama 3 tane egzantrik aldim hangisi daha iyi olursa onunla gazlicam ..
Pt. 52. Pt 53. Pt . 54 hangisi olursa kismet bakalim
mami_makinen
16-03-2012, 10:08
Hey maasallah Allah utantirmasin abi
Eyvallah kardesim ...
BthnKrkt
16-03-2012, 10:11
s'2k da sadece kat iptali varsa ue yi vtc typeri rahat geçeceğine eminmisiniz?
VTec_king
16-03-2012, 10:13
aynı gece sus s2000 ve ba type r la denedim adamlar 5 den sonra rahat rahat açıp gidiyorlar
106 nın onları geçmesi için çok şeyler yapmalı
heleki yasinin type r ı geçmeleri için okunmalı üflenmeli filan ne diyim artık :)
ayrıca bittiğin yerde bırakıyorsun zaten 4 sonundan sonra 106ların hepsi bitiyor
yanlız kızdım size selime söyledim boşuna video koymayın diye reklama gerek yok!
ben mahsettgim araç senin aracın degil zaten kardeşim artı senle denedgim çok rahat vites atıyorum artı 3. vites basıyorum farkındaysan gerek yok muhabbete
s'2k da sadece kat iptali varsa ue yi vtc typeri rahat geçeceğine eminmisiniz?
egemenin araba zil zurna stock,
vtc typer neredeyse ba ile yürüyordu,(üst hızlarda gecilmesi gayet normal)
bence ba s2 le (f-e-h lı) ile deniyiniz derim
bu hafta ba da orda olur zaten
aynı gece sus s2000 ve ba type r la denedim adamlar 5 den sonra rahat rahat açıp gidiyorlar
106 nın onları geçmesi için çok şeyler yapmalı
heleki yasinin type r ı geçmeleri için okunmalı üflenmeli filan ne diyim artık :)
he istersen 2 vites 70 75 gibi basalım sana neler yapıyorum izle istersen artık 5 - 6 ya atarsın biliyorum 220 kadar ben seni geçerim o speclerle
az yavaş git az yavaş ucacan orçun:)
VTec_king
16-03-2012, 10:22
he istersen 2 vites 70 75 gibi basalım sana neler yapıyorum izle istersen artık 5 - 6 ya atarsın biliyorum 220 kadar ben seni geçerim o speclerle
bir düz boru arkayada sanayi tipi egzoz taksam yeter
gerek yok böyle konuşmalara
sen rakiplerinle dene benim rakibim selim
selam söyle ona :)
az yavaş git az yavaş ucacan orçun:)
neyse sonuç gözükücek biraz ortalık kızışsın yaa valla heyacan yapıyor insan bende merak ediyorum açıkcası + bişey yapıldımı ue 106 ya
Herkes atar giderlerde zorla sivastan ap 616 yı getirteceksiniz :D :D
Herkes atar giderlerde zorla sivastan ap 616 yı getirteceksiniz :D :D
bekleriz sıkıntı yok kendini güvenenleri bekliyorum yanlzı artı araçlar sagdan soldan salça olursa denemeyi bitiririm harkezin haberi olsun
neyse sonuç gözükücek biraz ortalık kızışsın yaa valla heyacan yapıyor insan bende merak ediyorum açıkcası + bişey yapıldımı ue 106 ya
sen ue nin gidişini nerden biliyosunda tutunamayacagını anladın merak ettim?..
mami_makinen
16-03-2012, 10:25
Ver coskuyu kolonlor inlesin .. Hahhaha
onursoytam
16-03-2012, 10:26
herkez in araçlarında hafifletme olucakmı
bir düz boru arkayada sanayi tipi egzoz taksam yeter
gerek yok böyle konuşmalara
sen rakiplerinle dene benim rakibim selim
selam söyle ona :)
selim senden hızlı suanda rahat geçiyor ama yanlış yaptınız benim yanımdaki arkadaşı sen alıcaktın onlar ilkerle kalıcaktı o zaman güzel bi deneme seyrederdik ;)
ue nin arka koltuklar ön koltuk sökük sadece ama isterlerse fiber kaput fiber bagaj da yaaparım akşama
sen ue nin gidişini nerden biliyosunda tutunamayacagını anladın merak ettim?..
hislerim öyle söylüyor hahahaha hemende alınıyon :D bende kaput falan olmayacak sadace arka koltuk ve sag ön sökülü olucak
İBRAHİM_MEY_GTİ
16-03-2012, 10:32
bu akşammı deneme yoksa yarınmı*?
hislerim öyle söylüyor hahahaha hemende alınıyon :D bende kaput falan olmayacak sadace arka koltuk ve sag ön sökülü olucak
sen şaka yaparsın burda ben şaka anlarım ama burda bi tek senle ben okumuyoruz formu benim hislerimde seni 2 boy geçecek diyo ne olcak şimdi hislerimizimi denettirelim yoksa :D
Selcuk_RoL
16-03-2012, 10:34
sen şaka yaparsın burda ben şaka anlarım ama burda bi tek senle ben okumuyoruz formu benim hislerimde seni 2 boy geçecek diyo ne olcak şimdi hislerimizimi denettirelim yoksa :D
:):):) bnm hissim 2 de 100 de basarsa gecer ulan ahmet ahahahah;):)
onursoytam
16-03-2012, 10:36
yarıştan önce konuşunda araçlar ne kadar sökülecek sonra senin aracında fiber kaput bagaj vardı tartışmaları ile birbirinizi yıpratmayın bence
canın sag olsun ne diyelim bakalım yaa sonuçta herkez bence kardeş kardeş gider gibi geliyor bana ben söför öne sıkacak ue dahar rahat vites atıcak bizden o sansı olabilir
Selcuk_RoL
16-03-2012, 10:39
beyler geç saatte çıkalım ataşehir kervanına katılmayalım ya ne biliym gece 2 yada 3 yalandan benzin yakmaylım yol boş olsun sonunu görelim
canın sag olsun ne diyelim bakalım yaa sonuçta herkez bence kardeş kardeş gider gibi geliyor bana ben söför öne sıkacak ue dahar rahat vites atıcak bizden o sansı olabilir
yarın akşamı bekleyelim hep beraber sonuçları görürüz kimse rüya görmesin uyanın sabah oldu ...
beyler geç saatte çıkalım ataşehir kervanına katılmayalım ya ne biliym gece 2 yada 3 yalandan benzin yakmaylım yol boş olsun sonunu görelim
abi ben güzel bi yerde buluşalım güzel bi mangal falan yapalım muhabbet sohbet
en kötü mangal olmasada gecede harbiden geç çıkalım sonra tedirgin tedirgin gaz basmayalaım saglıklı bi şekilde 2 şer kez denensin ve sonuç görülsün
H22Power
16-03-2012, 10:41
Orçun Egemene saygısızlık yapma kardeşim biz 106 ile s2000 i denetebilmek için göbeğimiz çatladı normalde muhattap olmuyorlar denediği için teşekkür etmelisin sana bu yakışır ;)
Yc ye gelince s2000 i geçiyor diyen hiç kimse olmadı ama 140-160 a kadar tutunuyor bu bir gerçek zaten 106 o kilometrelerden sonra egzantrik yada piston yoksa 2.0lt ye göre duvara çakılmış gibi gidiyor.Egzantrikli 106 yı da geçer diyen olmadı fakat egzantrikli 106 ile deneyen clio rs e yakın gittiği için egzantrikli 106 kadar gider heralde diye bir hesaplama oldu ama yanlışmış denedik gördük ama tabii rs ile denedikten sonra arabaya birşey yapılmadıysa ;)
Jb ye gelince orçun şuan heyecanlı arabası kesikliğe rağmen çok iyi gidiyor o yüzden umursamayıp herkesle deniyor kesikliği çözerse çok can yakar bu da bir gerçek.
Ac ye gelince bu güne kadar gördüğüm atmosferik en hızlı 106 gti ondan daha dolusuna da bindim throttle body bile vardı ama ac daha hızlı ve sağlıklıydı ;)
ne 106ymış be, vtec konularını geçer oldu :)
aLperTunga
16-03-2012, 11:17
Ver coskuyu kolonlor inlesin .. Hahhaha
Sabahlara dayanamam osman aga..kaymazmısın tarçınıma o o o o oo
kanka bu karakol sahnesi öldürüyor benı :hahaha::hahaha:
uRuç_106
16-03-2012, 11:19
UE 106 şuanda kudurmuş durumda AHM GARAJ da yatıyor, son ayarları yapılıyor :D rakipleriyle karşılaşmayı bekliyor :icon_tup:
uRuç_106
16-03-2012, 11:23
ayrıca herkeze hayırlı cumalar arkadaşlar...
H22Power
16-03-2012, 11:24
ORÇO (orcunnn) : :D
http://g1203.hizliresim.com/v/j/3ksq3.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
ORÇO (orcunnn) : :D
http://g1203.hizliresim.com/v/j/3ksq3.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
alemsin mustafa valla ya kesme işi bizm zaten yalanolcak geçilirsekte ondan olucak bu şekilde bile aşagıya kalmam gibi geliyor hadi hayırlısı
ne 106ymış be, vtec konularını geçer oldu :)
bu sene 106 in :icon_tup: butun 106 lar hızlı :)
bu sene 106 in :icon_tup: butun 106 lar hızlı :)
eser sen hiç konuşma gözümden düştün sana egsozda yok artık demek reg favorin
inşallah hayırlısıyla bizde bi yola çıkalımda hızlı 306da görürüz inşallah :)))
Yılın GTI konusu olmuş :D Şimdiden kazasız belasız denemeler olması dileğiyle...
Eskişehir'den gelip izleyesim geldi o derece heyecanlı gece olacak :)
Tüm araçlara şimdiden maşallah :)
Aynen baya iyi konu oldu uzun zamansan sonta havalrında maşşalahı insallah allahın izniyle kazasız belasız sag salim eve döneriz en önemlisi bu ...
ben sana videodaki s2000 i soruyorum bana beyin headers filtre egzoslu s2000 diyosun sonra sahibi geliyor kat iptalinden başka hiç birşey yok diyor ? Anlamadım napmaya çalıştığını ? Konunu başından beri öyle bir anlattınki harbi bişi sanmıştım birde f/e/h lı typer a fark atıyorum diyorsun hangi typer mış o bizde bilelim zır stock olmasın ? :) ue yi geçersen öpte başına koy derim şu videolara bakarak ;)
sen ne konulşuyon boş boş varsa araban al gel kardeşim ben 3 vites 5 devirde basıyorum adam 2 vites yine bile 4 den sonra arkama almaya başlıyorum ben hiç bi s2000 yada typer fark atıyorum demedim artı ue yi geçerim geçmem bundan sanane her konuda böyle atlayan olmassa şaşacam valla ue sanki kötü araba benle olan ne varsa ondada var eş deger araçlar artı benim aracım sıkıntılı gidiyor bunuda çogu kişi biliyor
bence ona rahmen çok çok iyi gidiyor;)
aLperTunga
16-03-2012, 13:35
laa kanka şu cümleleri düzenli eksizsiz yaz valla ne yazdıgını anlayamıyorum. :D
vıdeodakı s2000 ın speclerını bılen bı arkadas duzgunce yazabılırmı??
onursoytam
16-03-2012, 13:40
sen ne konulşuyon boş boş varsa araban al gel kardeşim ben 3 vites 5 devirde basıyorum adam 2 vites yine bile 4 den sonra arkama almaya başlıyorum ben hiç bi s2000 yada typer fark atıyorum demedim artı ue yi geçerim geçmem bundan sanane her konuda böyle atlayan olmassa şaşacam valla ue sanki kötü araba benle olan ne varsa ondada var eş deger araçlar artı benim aracım sıkıntılı gidiyor bunuda çogu kişi biliyor
bence ona rahmen çok çok iyi gidiyor;)
bu gün git costum yazılım yaptır şu rabaya kafan rahat deneme yaparsın
piyasaya yaptıgın kelımelerden sonra sonuc senden yana olmassa tech senı affetmez orcun :)
ya arkadaş konunun başın abakarsanız s2000 speclerini bilmiyorum diyorum
sadace başka bi s2000 ile denedim ve specleri aynen anlattıgım gibi
onla 180 190 larada kadar kafa kafaya kalıyorum...
videoki s2000 ile denerken ben 3 vites basıyorum o 2. vtes o yüzden saglıklı olmuyor ve sonradan arkama alıyorum
anlaşılmayan bişey varmı
aLperTunga
16-03-2012, 13:48
orcunun 180 e kadar kafa kafaya olduğu s2000 bu videodaki değil başka bir s2000 onunda specleri catback+filtre+headers+beyin!
Bu videodaki S2000 orjınalmiş sadece kat iptali varmış sahibinin dediğine göre.
aLperTunga
16-03-2012, 13:50
videodaki s2000 in specleri!
Bu videoda s2000 vtec üstü basıyor orcunun 2 vites cok yuksek kaldıgı için 3 te 5000 de basıyor..
maşallah güzel gidiyor :)
beyler bide bu işin pazar sabahı techturkeye girmesi war herkes ona göre yorum yazzın kimse MERMİ deil el elden üstündür bunu unutmayın bu lafım butun araclar ıcın gecerlı özellıkle orcun sen biraz sakın ol moruk :)
yaw az önce yazan başkasımıydı her söylediğini yutuyomusun sen ?
Az önce bana VTC speclerinde typer a attığım farkı söyleyim demedinmi ?
UE şuanda benim aracıma tutunamaz demedinmi ?
2 saattir alayına gider yapıyosun sana adam gibi VTC ile denesek UE ile ne olur söyleriz maşallah dedik aracına ne typer bıraktın ne UE ne s2000 alayına giderdesin şimdide R yapmaya başladın oda güzel :)
sen beni tanımıyon galiba ben kimse ye r yapmam dedim ki sana stok olan typerı bende geçerim rahat bi şekilde ok. s2000 içinde geçerli
artı ben geri geri gitmeyi beceremem :D sen rahat ol
beyler bide bu işin pazar sabahı techturkeye girmesi war herkes ona göre yorum yazzın kimse MERMİ deil el elden üstündür bunu unutmayın bu lafım butun araclar ıcın gecerlı özellıkle orcun sen biraz sakın ol moruk :)
kanka ya ben ya ne dedigimi bilmiyorum yada yapım böyle valla anlamadım sanki ben dedim ki ue ye saplarım geçerim bana ue vtc ye söyle yapıyor dedi ben yaparım dedim cengiz a.g valla ayra olurum kese kese çıkıcam çözemessem de sıkıntıyı geçerlersede yapacak bişey yok beyin olayını çözdügün an buyrun gelin derim o zaman .......
şimdi sen vtc typer ı geçeceğini iddia ediomusun onu bi çözeyim ?
Az önce fark atarım falan ayaklarındaydında :)
vtc bırak ue beni geçerse o zaman konuşuruz kardeşim okey
şimdi sen VTC typer ı geçeceğini iddia ediomusun onu bi çözeyim ?
Az önce fark atarım falan ayaklarındaydında :)
bence çok boş muhabbet yapıyon canımı sıkma noktalrındasın ....
Ömer ile denemen güzel olurdu orcunn eğer araba satılmadıysa bence bir teklif et .
aLperTunga
16-03-2012, 14:43
Ömer ile denemen güzel olurdu orcunn eğer araba satılmadıysa bence bir teklif et .
ömer kim yaşar?hangi araba?
Alper acil beni ARA sorun çözüldü galiba
Selcuk_RoL
16-03-2012, 15:01
:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
oldumu selçuk şimdi :d:d:d