PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : C++ bilen varmı aramızda?

ceratoniaorg
15-03-2012, 22:49
hash(kırpma) fonksiyonu kullanılarak boundry ve shifting yapmak istiyorum php yada javada hazır fonksiyonlarla yapmama rağmen c de bir türlü beceremedim.

yapmak istediğim mesela

123456789 bu sayıyı herhangi bir txt dosyasından okuyacak ve daha sonra
321+456+987 yi bulacak bu boundry oluyor
123+456+789 u bulacak bu da shifting

ozKn
16-03-2012, 01:31
ben geçen dönem gördüm daha bakalım denerim programı yazmayı :)

ceratoniaorg
16-03-2012, 16:25
ya alttan almadığım bi dersti bu dönem aldım file ı böyle bir olay geldi karşıma bide bunu with carry ve without carry olarak yapmam gerekiyor ama ben c de daha bunu yapamadım nedense phpde fln hazır fonksiyonlar var satır satır okutuyorum biliyorsundur ama olmuyor c de array e yazdıramadım bi türlü

Deagles48
16-03-2012, 16:49
Konu ile alakasız fakat ben C++ öğrenmek istiyorum daha önce hiç programlama dili görmedim nasıl bir şey bu beyler

aegean76
16-03-2012, 16:52
Konu ile alakasız fakat ben C++ öğrenmek istiyorum daha önce hiç programlama dili görmedim nasıl bir şey bu beyler

daha önce hiç araba kullanmadım ama F1 aracı kullanmak istiyorum der gibi olmuş :) zordur...

Sercan K.
16-03-2012, 16:57

:D Hiç bulaşma o zaman bencede kafan karışmasın bilgisayardan soğuma :D:D

ProdriveSTI
16-03-2012, 17:00
:D Hiç bulaşma o zaman bencede kafan karışmasın bilgisayardan soğuma :D:D

:icon_tup: c++,c# gibi programlama dilini öğrenene kadar üniversite sınavına oturup çalışsak tr'de derece yaparız o derece zor yani :D

Sercan K.
16-03-2012, 17:03
:D Aynen öyle okulda nasıl geçtim bende kendime şaşıyorum valla :D
Tek hatırladığın İnclude Stdio.h :D:D

ceratoniaorg
16-03-2012, 17:23

alanın değilse hiç bulaşma direk php den gir devam et daha sonra javaya sıçrarsın. ama sanmıyorum php de kalırsın gibi:D

çünkü c türevlerinde plusplus sharp fln dert tasa çok fazla looplar statementlar functionlar classlar objectler vsvs ama php de fln hazır herşey yaz geç takır takır o yapsın bide en azından görselliği var anasını satim c de yaz allah yaz en sonunda siyah ekranda bi kaç rakam harf gör bitti:D

:D Aynen öyle okulda nasıl geçtim bende kendime şaşıyorum valla :D
Tek hatırladığın İnclude Stdio.h :D:D

ahaha buda iyiymiş:D

efe_
16-03-2012, 18:10
Öyle fakat C,C++ dillerini iyi seviye bilen birisi diğerlerini tabiri caizse "KONUŞTURUR" :))

onursumer
16-03-2012, 18:44
bende programlama mezunuyum

pascal,c,c++,c# birçok ders gordum visual basic vs aşağı yukarı hiçbirine yabancı değilim ama eğer ciddi başına oturmayacaksanız ve sevmiyorsanız hiç bulaşmayın :D

efe_
16-03-2012, 20:00

pascal,c,c++,c# birçok ders gordum visual basic vs aşağı yukarı hiçbirine yabancı değilim ama eğer ciddi başına oturmayacaksanız ve sevmiyorsanız hiç bulaşmayın :D

Gözünü korkutmayalım arkadaşların ihihih :) Belki aramızdan sağlam yazılımcılar çıkar.
İlk zamanlar aklıma geliyor C'deki.Hello World için 15 dkka uğraşmıştım :)))

sipahi
16-03-2012, 20:02
Allah belasını versin o C++'ın .Ne çektim be.

ykavcioglu
16-03-2012, 20:03

arkadaş,herkes aynı fikirdemi olur ya...

program için yardımcı olmaya çalışıcam

coder
16-03-2012, 20:10
Programlama candır :D Perl,Python,Php,C power :D

mertrs
16-03-2012, 21:39
geçen dönem gördüm ama pek bişey anlamamıstım :) pzt. arkadaşlara bir sorarım bilen varsa pm atarım :)

SifirinciMurat
16-03-2012, 23:15
:icon_tup: c++,c# gibi programlama dilini öğrenene kadar üniversite sınavına oturup çalışsak tr'de derece yaparız o derece zor yani :D

O kadar da zor degil ama sevmeyen birine ogretmesi imkansiza yakin, onu biliyorum :-)

GC8 GT
16-03-2012, 23:30
kendi basına ogrenen cok adam gordum ben.

bahadırtelli
16-03-2012, 23:46
C ve C++ yazılım mühendisliğinin temel progrlama dilleridir. Biri fonksiyonel kodlamayı diğeri object oriented kodlamaya temel oluşturur. Eğer unix vs gibi görsel oömayan işletim sistemlerinde ve makina programlama gibi işler yapmayacaksanız Çokta öğrenmeye gerk yok onun yerine Tool kullanmak daha kolay ve zevkli olacaktır.