Orijinalini görmek için tıklayınız : Favori kim acaba ue-reg-jb-kartopu
Cumartesi gecesi pt 52 li en hızlı 106 belli olucak :)
sizce sonuç ne olucak tabiki bütün denemelerin videosuda olucak
erhanarici18
15-03-2012, 23:48
video olursa süper olur valla
gene baskıyı falan kırmazsa REG :) anket ekleseydiniz keşkede oylama olsaydı :)
Bu hafta sonu iyi geçicek gibi gözüküyo :D
Bence jb alır :D
Selcuk_RoL
16-03-2012, 00:09
Tabiyki ben kanka:):)
BthnKrkt
16-03-2012, 00:10
pt52 sini bilmem ama jet çok hızlı olcak gümbür gümbür geliyor:)
Cumartesi gecesi de Kartopu çıkacak mı ?
Selcuk_RoL
16-03-2012, 01:17
Favori crm performance hepsi geliyor dukkan icinden bi kare gelsin suat abim allah kolaylik versin:)
http://i1133.photobucket.com/albums/m590/jobyan/44a2918f.jpg
serkanokan
16-03-2012, 06:22
Favorim eski arabam jb..beni hic bi zaman mahcup etmedi..
Cumartesi cekirdegimi alip video ve yorumlari bekleyecgim :)
aLperTunga
16-03-2012, 07:04
diğer aracların yürümelerini görmedim..
Ama şunu cok iyi biliyorum JB normal yürümüyor ;)
araçlardakı malzemeler bırbırıne yakın. ustalık ve pilotaj konusacaktır bu saatten sonra. suat abi yıne reg e gerekenı yapacaktır (abi masallah dükkan içi foto cok güzell allah hayırlı işler bol kazanclar versin) :) ahmet usta ue yı hazırladı deneyecek arac bulamadı ue zaten hazır. :) ben reg ve ue arasında cekısme olacaktır dıye dusunuyorum. jb içinde izmir alperdeyken arac cok ıddalıydı sonra bı kac el degıstırdı insallah alanlarda onun gıbı bakımını eksıgını gıdermıstır.
iyi olan kazansın....
bende kendimi fovori gösteriyorum tabi jb :)
(j)et 106 gti da ekleseydin keşke :) oda gelir inşallah
(j)et 106 gti da ekleseydin keşke :) oda gelir inşallah
jet e ne koydunuzki emre bu araclarla yürüyecek?
ykavcioglu
16-03-2012, 08:23
orçun nerde kaçta deniyeceksiniz, senin 106 yla bide vti deneyelim dönüşte:)
orçun nerde kaçta deniyeceksiniz, senin 106 yla bide vti deneyelim dönüşte:)
kanka aracımı çok üzemem kusura bakmayın zaten peş peşe deneme yapmıyacan bilginize ue reg ile 2 şer kere basarım sonuç belli olur .sonra gece muhabbetten sonra aracım dinlenmiş olur şekerpınar gelen herkezle bir kere basarım sıkıntı degil
ykavcioglu
16-03-2012, 08:31
kanka aracımı çok üzemem kusura bakmayın zaten peş peşe deneme yapmıyacan bilginize ue reg ile 2 şer kere basarım sonuç belli olur .sonra gece muhabbetten sonra aracım dinlenmiş olur şekerpınar gelen herkezle bir kere basarım sıkıntı degil
başka zaman e6'da deneriz ozmn
videolar araç içi olursa çok iyi olur:)
Allah kaza bela vermesin hiçbirine.
jet e ne koydunuzki emre bu araclarla yürüyecek?
Jet106
Kapak
Custom egzantrik
Cnc work valve
Filtre
Egzost
Kelebek
Kaan kankan dillmi bilmiomusun :)
B.cihangir
16-03-2012, 08:59
bize söylenenlere göre kartopu fena yürüyomuş ama mami abinin baskı kıranıda çok fena diyorlar inşallah sıkıntısız dertsiz bir deneme olur
Selcuk_RoL
16-03-2012, 09:23
Jet106
Kapak
Custom egzantrik
Cnc work valve
Filtre
Egzost
Kelebek
jet 106 bu herhalde
ek-648_2293567.htm
görmedim ama biraz duygusal düşünüyorum favorim REG
Selcuk_RoL
16-03-2012, 09:31
görmedim ama biraz duygusal düşünüyorum favorim REG
:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Gonlumuz reg den yana tabiki! İnslah sorunsuz denemeler olur butun 106 lar icin.
mami_makinen
16-03-2012, 09:49
Eger reg 106 baski kirmassa favorim selcuk ....
PPR engineering
16-03-2012, 09:50
jet 106 bu herhalde
ek-648_2293567.htm
evet jet bu cok güzel geçmişin bravo 3 sene oldumu :D
Selcuk_RoL
16-03-2012, 09:51
evet jet bu cok güzel geçmişin bravo 3 sene oldumu :D
yeni filmini çekeriz merak etme
serkan ünlüü
16-03-2012, 09:53
REG Tek tabiki :icon_tup:
PPR engineering
16-03-2012, 09:57
yeni filmini çekeriz merak etme
anlıyorum seni:)beyinsiz typer sana zamanında sıkıntı etmişti :D onun acılarını cıkıyo görüyorum araba gidiyodu selçuk ben ne yapıyım?? ama senle burda tartısmıycam ben kardeşim deyipte sırttan vurmak bana göre değil..he sunuda belirtyim senin deneğin arabalarla deniyeceğim senle değil sende benim denediklerimi gecersen burdan zaten helal olsun diye yazarım biliyosun emeği görmemezlikten gelmeyiz..
anlıyorum seni:)beyinsiz typer sana zamanında sıkıntı etmişti :D onun acılarını cıkıyo görüyorum araba gidiyodu selçuk ben ne yapıyım?? ama senle burda tartısmıycam ben kardeşim deyipte sırttan vurmak bana göre değil..he sunuda belirtyim senin deneğin arabalarla deniyeceğim senle değil sende benim denediklerimi gecersen burdan zaten helal olsun diye yazarım biliyosun emeği görmemezlikten gelmeyiz..
Kaan merakımdan soruyorum REG ile neden denemiyorsun da dierleri ile deniyorsun :S
PPR engineering
16-03-2012, 10:01
Kaan merakımdan soruyorum REG ile neden denemiyorsun da dierleri ile deniyorsun :S
esercim selçukla biz anlaşamıyoruz dün kardeşim diyen bir zaman dilimi sonra sitede girip değişik değişik yazdığı için kendisiyle denemem ama denediği her araba ile denerim acık oldu sanırım :)
Cliosportve
16-03-2012, 10:03
Açıkcası UE nin gidişi gayet tatminkar
AHM ustayı tanıdığımdan değil giderini hep canlı canlı gördüğümden
Diğer 106gti lara göre farklı gidişi var
Açıkcası birde sürekli böyle konular açılıyor sonradan araç dışı yavaş camcar çekemiyor edemiyor birşey anlaşılmıyor
Düzgün anlaşılır araç içi 2 şerli çıkıp basılırsa bugüne ait gerçek manada gerçek yorumlar ile hayal ürünü olmayan saçma sapan yorumlar gelmez buna engel olmş olursunuz
esercim selçukla biz anlaşamıyoruz dün kardeşim diyen bir zaman dilimi sonra sitede girip değişik değişik yazdığı için kendisiyle denemem ama denediği her araba ile denerim acık oldu sanırım :)
gayet açık oldu,ama ne kadar dost olunsada otobana cıkınca dostluk arkadaşlık 3.kornaya kadar suruyor yarış bitene kadar fazla duygusal yapılmamalı
PPR engineering
16-03-2012, 10:05
gayet açık oldu,ama ne kadar dost olunsada otobana cıkınca dostluk arkadaşlık 3.kornaya kadar suruyor yarış bitene kadar fazla duygusal yapılmamalı
öle tabikide.
Selcuk_RoL
16-03-2012, 10:06
hahaha güldürme beni hayatında benim önüme geçebilen bi araban oldumu kaan? madem bu şekilde konuştun ben söyliyim;
seni ilk tanıdığımda astra gsi vardı 50 tane kaşarlıkla 2 yok 3 te basalım fln filan dedin EK hakkını verdi baktın olmiycak 106 aldın hatırlarsan yolda kalmıştık ?? ordan bize gitmiştik hatta sonra onla farkı kapatamıycağını anladın yc yi aldınn çok çok hızlı dedin çağardık EK yi adaleti yaptım yolladım type r aldım sende aldın denedik kaç kere sen tek kişi koltuk sökük ben tesisat ve 2 kişi tam geçerken frene bastın arıza yandı diyorsun yandan görüyorum yanan bişey yok neyse en son denediğimizde yine seni geçerken videolarımız var istersen yollarım sana izlersin ekmeğindesin diye bişey demek istemiyorum ama öyle yok sıkıntı yaptı fln dersen işin rengi değişir benim sanada neden kızıp konuşmadığımıda çok iyi biliyorsun altına başka bişey aramana gerek yok yaptığını işte iyi olduğunuda herzaman söyledim söylüyorum
jet 106 yı deneycekmi bizimle
Selcuk_RoL
16-03-2012, 10:08
ben en açığını yazdım dostken kardeşkende benimle nasıl denediğini biliyorum kaan konduramıyordum bilmeden yapıyor diyodum ama öyle değilmiş anladım eyv
PPR engineering
16-03-2012, 10:16
hahaha güldürme beni hayatında benim önüme geçebilen bi araban oldumu kaan? madem bu şekilde konuştun ben söyliyim;
seni ilk tanıdığımda astra gsi vardı 50 tane kaşarlıkla 2 yok 3 te basalım fln filan dedin EK hakkını verdi baktın olmiycak 106 aldın hatırlarsan yolda kalmıştık ?? ordan bize gitmiştik hatta sonra onla farkı kapatamıycağını anladın yc yi aldınn çok çok hızlı dedin çağardık EK yi adaleti yaptım yolladım type r aldım sende aldın denedik kaç kere sen tek kişi koltuk sökük ben tesisat ve 2 kişi tam geçerken frene bastın arıza yandı diyorsun yandan görüyorum yanan bişey yok neyse en son denediğimizde yine seni geçerken videolarımız var istersen yollarım sana izlersin ekmeğindesin diye bişey demek istemiyorum ama öyle yok sıkıntı yaptı fln dersen işin rengi değişir benim sanada neden kızıp konuşmadığımıda çok iyi biliyorsun altına başka bişey aramana gerek yok yaptığını işte iyi olduğunuda herzaman söyledim söylüyorum
senin ağzın hızlı:D:D senin için aldım sattım sanki :D sen aris harikalar diyarında yaşıyosun ama senin typerının önünde oldum teke tek arka sırtlık sökük evet oda 1 kilo gercekleri azcık gör :D Reşit abide şahit 2 3 geçtim 4 te yarım boy önüme cıktın 5 te yarım boy 6 tıya attım giderken gaz kestin reşit abi şahit olmasa inandıramam kimselere hehe reşit abiyede cuprayla yaptıklarını biliyorum senin azın hızlı kendin değil mami abi yardımcı olmasa crm yardımcı olmasa yapta araba bakalım bence tartışmıyalım daha fazla boşver beraber gezdik arkadaş olduk burda bana böle saldırma geç milleti göster bana bunu geçtim de bende gider denerim ALLAH ın izniyle...
typer harici diğer araçların başarılıydı evet..ek güzel gidiyodu..Bana göre he senin typerından hızlı olduğumu videolar ile kanıtlarım sana kendine ii bak telden arar konuşuruz sıkıntıyı hallederiz aramızdaki her zaman kapım açık araba muhabbeti dışında severim davranışlarını..burdan bana yazma bende sana yazmıyım..tartışmaya 3. 4 cü kişiler girerse geriliriz birde internet ortamı yüz yüze daha iyi anlaşırız..
PPR engineering
16-03-2012, 10:18
jet 106 yı deneycekmi bizimle
denerim tabiki kardeşim ne demek..sökmiyeceğim bu arada istepne filan üzerinde..
Selcuk_RoL
16-03-2012, 10:26
senin ağzın hızlı:D:D senin için aldım sattım sanki :D sen aris harikalar diyarında yaşıyosun ama senin typerının önünde oldum teke tek arka sırtlık sökük evet oda 1 kilo gercekleri azcık gör :D Reşit abide şahit 2 3 geçtim 4 te yarım boy önüme cıktın 5 te yarım boy 6 tıya attım giderken gaz kestin reşit abi şahit olmasa inandıramam kimselere hehe reşit abiyede cuprayla yaptıklarını biliyorum senin azın hızlı kendin değil mami abi yardımcı olmasa crm yardımcı olmasa yapta araba bakalım bence tartışmıyalım daha fazla boşver beraber gezdik arkadaş olduk burda bana böle saldırma geç milleti göster bana bunu geçtim de bende gider denerim ALLAH ın izniyle...
typer harici diğer araçların başarılıydı evet..ek güzel gidiyodu..Bana göre he senin typerından hızlı olduğumu videolar ile kanıtlarım sana kendine ii bak telden arar konuşuruz sıkıntıyı hallederiz aramızdaki her zaman kapım açık araba muhabbeti dışında severim davranışlarını..burdan bana yazma bende sana yazmıyım..tartışmaya 3. 4 cü kişiler girerse geriliriz birde internet ortamı yüz yüze daha iyi anlaşırız..
O gece resit abinin yanindan ramazan abinin cektigi videolar var nedense hep ben ondeyim izletirim sana ben aris harikalar diyarindayim sen nerdesin? Ben tamirci veya usta degilim sende az cok beni tanidiysan bi gecmisimiz olmasa boyle konusmazdik
yoshimura
16-03-2012, 10:33
Ciğerin en büyüğünü merakla bekliyoruz :soru:
Kaan videolar evdeki pc de !!acaba yanlismi hatirliyorum diye kafama takildi , su an sirf video lari izlemeye eve geldim:) o geceden on tane video var ben resit in araban cektim yanliz bendemi video larda hep selcuk onde ! Hata birinde ben uc dort boy var diyorum resit de yok o kadar en fazla iki boy var diyor!
Kaan videolar evdeki pc de !!acaba yanlismi hatirliyorum diye kafama takildi , su an sirf video lari izlemeye eve geldim:) o geceden on tane video var ben resit in araban cektim yanliz bendemi video larda hep selcuk onde ! Hata birinde ben uc dort boy var diyorum resit de yok o kadar en fazla iki boy var diyor!
Valla abi ben o aksamdan kalan video yok koymak istersen koy bendede kistas alinacak onun denedigi arabalarla bir ton video var. Resit abide sahittir gidis yolunda bir kere vites kacirdigimdir o onu hatirlarsan solemistim. Kaan
Selcuk_RoL
16-03-2012, 11:14
Valla abi ben o aksamdan kalan video yok koymak istersen koy bendede kistas alinacak onun denedigi arabalarla bir ton video var. Resit abide sahittir gidis yolunda bir kere vites kacirdigimdir o onu hatirlarsan solemistim. Kaan
Tamam kaan en hizli sensin o videolarida koymak yerine izleticem ben sana merak etme gerci senin yine bahanen olucak ama neyse konu 106 konusu daha uzatma. İstersen varsa yaptigin 106 getir c.tesi deneriz yada ne zmn hazir olursa fark etmez Oky daha varsa soylenicek bsy telefonum acik ben aradigimda senin tarafindan acilmiyoya ben acarim sikinti yok
valla kaan cım videolar selçukda da var.koymak isterse koysun.ama bırakın bu işleri okadar arkadaşlıgınız yemiş içmişliginiz var bence daha fazla uzatmayın derim..
PPR engineering
16-03-2012, 11:19
valla kaan cım videolar selçukda da var.koymak isterse koysun.ama bırakın bu işleri okadar arkadaşlıgınız yemiş içmişliginiz var bence daha fazla uzatmayın derim..
valla bencede abi kesinlikle gerek yok hele sitede hic iyi olmuyo...
PPR engineering
16-03-2012, 11:21
Tamam kaan en hizli sensin o videolarida koymak yerine izleticem ben sana merak etme gerci senin yine bahanen olucak ama neyse konu 106 konusu daha uzatma. İstersen varsa yaptigin 106 getir c.tesi deneriz yada ne zmn hazir olursa fark etmez Oky daha varsa soylenicek bsy telefonum acik ben aradigimda senin tarafindan acilmiyoya ben acarim sikinti yok
Lan kim kime acmiyo aydami yasiyosun alzaymirmi oldun :) ardim on kere
Hangisi kım bılmıyorum ama Oyum Selçuğa o yurutur :)
Arabalar konussun ya birakin telefonu 106 kralligi burasi :D hepsi birbirinden hizli ve guzel arabalar cok cok keyifli olucaga benziyor :)
Selcuk_RoL
16-03-2012, 12:07
Hangisi kım bılmıyorum ama Oyum Selçuğa o yurutur :)
Eyv kanka:)
gökh@n_gr
16-03-2012, 12:30
Jb ve kartopu aynı yerde yapıldı ama kartopu bi tık daha hizli derdi aydan abi:)
Kartopu ne bu arada oda 106 dimi?
B.cihangir
16-03-2012, 13:14
Kartopu ne bu arada oda 106 dimi?
evet oda 106 aydan filiz'den sakaryay geldi kartopu oldu arabanın ismi :)
Jb ve kartopu aynı yerde yapıldı ama kartopu bi tık daha hizli derdi aydan abi:)
enterasanmış :)
birde bu benim için crm performance- ahm performance garajlarının çekişmesi olucak. zaten abi kardeş gibiler tatlı rekabet iyi olucak bence.
Hızlı 106 ların gecesi ahh ah istanbulda olmak vardı :( kazasız belasız cezasız denemeler arkadaşlar. Çekimler net ve güzel olsun pls
Jet106
Kapak
Custom egzantrik
Cnc work valve
Filtre
Egzost
Kelebek
aracın vıdeo konusunda eksantrık sonradan eklenecek yazmıssınız şimdi gördum oyuzden sordum, acaba kaan bı cılgınlık yapıp egsatrıksız aracı 52lı lerlemı denıycek dıye sordum...
eksantırık warsa kesınlıkle kaanında gelmesı lazım o gece ozman hareket olsun :)
aLperTunga
16-03-2012, 13:37
aslında bende getireyim diyorum benım garibanı jet le felan gazlarız..bana göre bişey cıkarmı ki acaba,yada JB ilemi cıksam :beuj:
106 piyasasına bak baya renklenmiş :D
Oyum kartopuna, adını beğendim ondan oy verdim yoksa 106 larda plaka isim vs. bilmem
PPR Kaan da yürütür ama kg den kaybediyor, deneme öncesi botlarını başka arabaya koyması lazım adamın botları bile 5 kg çıkar ahahah :hehe:
erdinc06
16-03-2012, 13:57
keske oylama olsa :)
SOMEONESPECIAL
16-03-2012, 13:58
Başlığı kim düzelttiyse Allah razı olsun...
Turboğuz54
16-03-2012, 13:59
Hemşeri abimizin aracı diyorum :D ama jb nin videolara bakınca tehlike yaratacak gibi
aLperTunga
16-03-2012, 14:00
Başlığı kim düzelttiyse Allah razı olsun...
:bravo::Bravoo:
B.Aktepe
16-03-2012, 14:01
ankette olsun tam olsun :D
atmasyon bi oy oldu elim çarptı UE 106 ya gitti :D
neyse destekçiyiz :D
iyi olan kazansın bu sefer harbiden orda olmak vardı :D
Selcuk_RoL
16-03-2012, 15:05
Oo ankette ondeyiz:)
aLperTunga
16-03-2012, 15:21
anketi kes..
kimse specleri bilmiyor arabaları dahi görmemiştir belkide,anket yapılmış :D
Arkadaşı fazla olan gecer :D
orcun sitede yeni arkadaşlar edinmen gerek kanka..
herkese pm at tanış oylarını senden yana kullanırlar :D :D
Bayrampaşalı
16-03-2012, 15:24
selçuk LLC de gelicekmi acaba yarın akşam bilgin varmı hiç ?
Selcuk_RoL
16-03-2012, 15:27
selçuk LLC de gelicekmi acaba yarın akşam bilgin varmı hiç ?
hiç bi bilgim yok kardeşim :(
anketi kes..
kimse specleri bilmiyor arabaları dahi görmemiştir belkide,anket yapılmış :D
Arkadaşı fazla olan gecer :D
orcun sitede yeni arkadaşlar edinmen gerek kanka..
herkese pm at tanış oylarını senden yana kullanırlar :D :D
adı üstünde anket işte .. :) oyluyosun geçiyo .. sonra arabalar yanyana gelip basıyo sonuç çok farklı olabiliyo .. tabi gönlüm şuan anketteki gibi olmasından yana .. selçuk geçemezse REG'i ben kullancam :D:D:D:D
adi degisik diye kartopuna verdim oyumu! kartopu gti sen cok yasa
bence herkez teke tek denesin sabıt camera varsa cok ıyı olur çünkü 2 ye 2 denenirse bıde onun kavgası yaşanır burda zayıf adamlar bırden 100 kg oluverır en guzelı teke tek denenmesı ve net kameraya cekılmesı olur bıde bence arabasında eksık olan gelmesın cunku genelde gecıldıkten sonra o bozuktu bo yan duruyodu rot ayarım yoktu yatak koptu çarşaf yırtıldı dıye bahanelerın sonu gelmez bunu hepımız bılıyoruz
kartopu izmirdeki gibiyse oyum ona.
araç sökme boşaltma serbest olucakmı??fiber kaput bagaj vs.?koltuklar vs.???
araç sökme boşaltma serbest olucakmı??fiber kaput bagaj vs.?koltuklar vs.???
bu saat den sonra kural yok isteyen tavanını keser isteyen kaput olmadan gelir:)mevzu bayagı atarlı:)
adı üstünde anket işte .. :) oyluyosun geçiyo .. sonra arabalar yanyana gelip basıyo sonuç çok farklı olabiliyo .. tabi gönlüm şuan anketteki gibi olmasından yana .. selçuk geçemezse REG'i ben kullancam :D:D:D:D
hadi canım sen drift den bekleniyorsun:hahaha::D
hadi canım sen drift den bekleniyorsun:hahaha::D
hangi arabayla acaba :D bu aralar mecburende olsa REG(L) olduk bekliyoruz :D
hangi arabayla acaba :D bu aralar mecburende olsa REG(L) olduk bekliyoruz :D
:hahaha::hahaha::icon_tup:
mad_max1978
16-03-2012, 23:17
kartopuna bir oyda benden:)
ers10weys91
16-03-2012, 23:24
benim oyun alper e
K 106 ya
ocean0636
17-03-2012, 00:03
REG kupayi alir bence :)
Hayirlisi olsun, kazasiz, belasiz, cezasiz vede polemiksiz kaliteli video cekimli temiz bi roll olmasini diliyorum..
react1ve
17-03-2012, 00:46
jb maalsf ue onunde yuruyemedi...olmadı basaramadı araclara masallah..
mad_max1978
17-03-2012, 00:48
sonuç ne oldu peki?
opeldostlar
17-03-2012, 01:28
bu reg adamı REGe sokar :) bayaa yavaş :):) mat ya rüzgar tutuyo yürüyemiyo :):)
Selcuk_RoL
17-03-2012, 01:35
ue ile jb denediler bizim mami abimle gördüğümüz kafa burun kimse kimseyi arka tamponuna düşüremedi ben buna geçme geçilme demem kimsede demesin yalandan yere bi çamurluk önde olmak bnm için bişey ifade etmez
iyi olan kazansın allah kaza bela ceza vb şeyler vermesin mümkünse cam car lar hızlı olsunda bizde güzel bi roll videosu izleyelim :D :D :D
ykavcioglu
17-03-2012, 01:39
orçun'Un plaka neydi ya?
son görüntüler bende, çıplak 106'nın :D
PPR engineering
17-03-2012, 01:40
MasALLAH araclara bizimde gordugumuz denk araclar...
Selcuk_RoL
17-03-2012, 01:41
orçun'Un plaka neydi ya?
son görüntüler bende, çıplak 106'nın :D
orçunun plaka JB cam car CVK rs cecoyu ali video çekmiştir yarın paylaşır izleriz arkadaşlar
inş bizde debriyaj işini bitirirsek akşama kadar ki birde maç var gidicez:D gece çıkıcaz kartopuda inş bi aksilik olmassa bize katılır 4 lü bir tekrar yaparız
opeldostlar
17-03-2012, 02:12
yarın büyük gün desene
hem derbi otobandada dier derbi :)
percussionali
17-03-2012, 04:01
ue ile jb denediler bizim mami abimle gördüğümüz kafa burun kimse kimseyi arka tamponuna düşüremedi ben buna geçme geçilme demem kimsede demesin yalandan yere bi çamurluk önde olmak bnm için bişey ifade etmez
valla selcuk yarım çamurluk geçtim diyim geçtim deme diyosun ama orcunun atarı büyük kardeşim tünelimden tutuna bilirsen UE bana demek erken konuşmak la olmuyo bu işler UE yarım boy önde gitmiştir. buda geçmiş demektir. büyük lokma yiyecen büyük laf konuşmuyacan herzaman ;) UE JB den yarım çamurluk hızlıdır buda böyle biline
react1ve
17-03-2012, 04:09
aynı setup aracların bırbırınden kopup gıtmesı zaten beklenemez..gecmıs olmak ıcın arada boylarca farka gerek yok.. ısterse fotofınıshde bır karıs onde olsun :icon_tup:
2012 favorite 106 Gti. . :)
Efsane bu olsa gerek.arabanin ne modasi geciyor ne de insanlarin hevesi
oyu karambole UE ye vermiştim.sonuç ne oldu :)
muhammer abiye bi sıkıntı çakarmassa aracı güzel yürür kanatindeyimmm..
Selcuk_RoL
17-03-2012, 09:23
aynı setup aracların bırbırınden kopup gıtmesı zaten beklenemez..gecmıs olmak ıcın arada boylarca farka gerek yok.. ısterse fotofınıshde bır karıs onde olsun :icon_tup:
Bilmislik yapmaya gerek varmi tarafsiz net konustum orcun yada ahmet babamin oglu degil videolarda hep yanyanalar hatta bazilarinda jbde kafa cikmis gorunuyo orcunun deneme oncesi yanlis konusmalari yuzunden bu sekilde bi video yapmis zaten ali ama tekrar soyluyorum biz canlida gorduk bi jb onde bi ue onde
react1ve
17-03-2012, 12:02
Bilmislik yapmaya gerek varmi tarafsiz net konustum orcun yada ahmet babamin oglu degil videolarda hep yanyanalar hatta bazilarinda jbde kafa cikmis gorunuyo orcunun deneme oncesi yanlis konusmalari yuzunden bu sekilde bi video yapmis zaten ali ama tekrar soyluyorum biz canlida gorduk bi jb onde bi ue onde
kımsenın bılmıslık yaptıgı yok..benım de kımse babamın oglu degıl..bende durduk yere bu sekılde bırsey demedım selcuk..su gecmıs veya bu gecmıs gıbısınden bır yorumda yapmadım..altı cızılı kısıma dıkkat edelım,bu yasta bu kadar bılenme olursa sonucunda kı tepkı de boyle olur..araclara masallah..
benim oyun alper e
K 106 ya
teşekkür ederim:D:D
19gokhan90
17-03-2012, 12:56
izmirdeki gibiyse kartopu:icon_tup:
Talih.b16
17-03-2012, 13:24
ben bizim süt buzası kartopunu seçiyorum seni seçtiim kartopuuuuuu:)videolara baktım diyer araçların kartopu biraz farklı gibi geldi..örnek
DSC_0432.MOV - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=x732sc7CNhs&feature=autoshare)
araçta 2 kişi 220 kg bide 14 60 var bide emin daha yeni almıştı aracı,alışkın diildi yani 4 ü cok farklı diyer araçlardan
Selcuk_RoL
17-03-2012, 15:29
Aksam kartopu ozel sebeplerden dolayi gelemiycekmis konustum eminle baska zamana kaldi artik
İns UE ve JB ile 3 u birarada yapariz:)
oyumuz rege inşallah bi aksilik olmaz time reg:icon_tup:
beyler kaçta nerde eskişehirden geliyoruz bizz :D :D
Selcuk_RoL
17-03-2012, 22:01
reg gergin bekliyoruz:)
hadı gözün aydın kanka :) allah dert tasa vermesın güle güle bin bıtmesıne sevındım walla.
Selcuk_RoL
17-03-2012, 22:15
hadı gözün aydın kanka :) allah dert tasa vermesın güle güle bin bıtmesıne sevındım walla.
Eyv. Kanka sagolasin ismail abinin (UC STİ) ordayiz iletleyen saatlerde haberlesiriz
Eyv. Kanka sagolasin ismail abinin (UC STİ) ordayiz iletleyen saatlerde haberlesiriz
tamam kanka.
eyup usta
18-03-2012, 00:28
allah kaza bela vermesın kardesım ınsallah reg bızı uzmez :icon_tup:
Ben selçuk'un pilotajına güveniyorum arabasını bilmiyorum hiç görmedim ama kardeşim yavaş araba sevmez :)ahmet ile pek aram yok o beni fazla sevmez bende onu,geçilmesini isterim:) , orcun'u hırs yaptıgı zaman sevmiyorum ne kadar hızlı olursan ol biri gelir geçer gider,,kartopu pilotaj olarak geliştirmesi lazım kendini denediğinde ne demek istedigimi anlayacagını umut ediyorum...
Kazasız belasız denemek nasip olsun . . .
Açık konuştum bazen insan söyleyemediği şeyler zamanla sıkıntı oluyor bende sıkıntı kalmadı :D
En hızlıyı seçin mami'nin işide kolay olsun :D
BthnKrkt
23-03-2012, 19:49
benım önerim halen geçerli bence ankete jet i ekleyin:)
opeldostlar
25-03-2012, 15:28
durum nedir şu an itibarı ile
hakkat durum ne bende kartopu adını begendim ona verdim :D
Selcuk_RoL
25-03-2012, 16:19
benım önerim halen geçerli bence ankete jet i ekleyin:)
Ya senin onerin iyi guzelde adam arabami sattim daha denemiycem diyo sanziman kirik dioi sen eklensin diyorsun?
BthnKrkt
25-03-2012, 16:22
Ya senin onerin iyi guzelde adam arabami sattim daha denemiycem diyo sanziman kirik dioi sen eklensin diyorsun?
ben yazdıgımda şanz. kırık oldugu hiçbir yerde yazmıyodu haberım yoktu:) sattığınıda dün yazdı:D masumum ben ya:rolleyes: