Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara Evo kaza
yarım saat once oldu kaza
arıza yapmış evo 1 saattir park halinde bekliyordu yol kenarında.
adam arkadan geldi vurdu.
evoda 1 kişi vardı.şoktaydı hatırlamıyordu hıc bısey onun dısında durumu ıyıdı Allahtan.
http://f1203.hizliresim.com/v/j/3kx73.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://f1203.hizliresim.com/v/j/3kx8b.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://f1203.hizliresim.com/v/j/3kx8w.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://f1203.hizliresim.com/v/j/3kx9n.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://f1203.hizliresim.com/v/j/3kxbf.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
çok yazık olmuş yaa :( siteden mi arkadas ?
SekoLive
16-03-2012, 15:08
ya araba emniyette gibi gözüküyor bu nasl bi çarpma :beuj: cok yazık olmus
hddsheriff
yazık olmuş :(
Low-Rider
yazık ya
ne işi var transporterin emniyette
abi bugün Ankarada'ki kaçıncı kaza ya. 2 motor kazası birde evimin önünde kaza oldu.
çok yazık olmuş. umarım arkadaş iyidir.
searock///
16-03-2012, 15:10
sakamı bu ya :( adamın aracı arıza yapmıs emnıyet serıdıne cekmıs !! transporter cu kımbılır neyle ugrasıyordu arabanın ıcınde
evo emnıyet serıdındeydı. trnasporter gormedı galıba yada uyudu hıc frene bıle basmadan bodozlama daldı.
SekoLive
16-03-2012, 15:12
evo emnıyet serıdındeydı. trnasporter gormedı galıba yada uyudu hıc frene bıle basmadan bodozlama daldı.
allah kazanında hayırlısını versn sen kolla et arabanı gelsin emniyet seridinde vursunlar. vallahi iş değil ya....
eminyet seridide olsa araba arızlanmıssa arabanın içinde oturmak cok akıl kârı değil herkesinde aklında olsn arkada birileri olsa en kötü yaralanıcaklarmıs
searock///
16-03-2012, 15:12
telefonla ugrasıyoırdur yadsa baska bırsey . uyumamıstır yanı
SerkanKurt
16-03-2012, 15:13
Aynı tarz kaza bizimde başımıza gelmişti. Gece 1 gibi bomboş otobanda emniyette dururken arkadan clio symbol girmişti bizde şoka girmiştik arkada oturan arkadaş hiç bişey hatırlamıyodu hatta. Geçmiş olsun arkadaşa bu arada.
Yazık vallahi ya, emeğe yazık. Büyük geçmiş olsun arabadaki arkadaşın durumu iyidir umarım.
onursumer
16-03-2012, 15:14
off çok kotu olmuş ya
araç içindekine birşey olmaması iyi gerçekten kazayı anlaması guc bomboş yol gibi duruyor
uyudu herhalde veya başka birşeyle uğraşıyordu
fatihtemizer
yazık olmuş..emniyet seridinde arıza için durdunmu kelle koltuk ta demek bu zamanda...
emresener
Yazık vallaha. Geçmiş olsun.. Transporterda hızlı sanırım biraz baya baya kapıya kadar gelmiş
ProdriveSTI
16-03-2012, 15:15
geçmiş olsun,b*k yoluna gitmek bu olsa gerek....
josefsalvatini
16-03-2012, 15:15
yazık olmus :(
SOMEONESPECIAL
16-03-2012, 15:16
Evoyu görmediği ve frensiz patladığı belli... Ne olmuş Evo öyle ya...
Can kaybı olmaması sevindirici. Geçmiş olsun :(
Adam kaç km hızla vurmuş ne hale gelmiş TM
Allah muhafaza iyiki içindeymiş adam ya lastik degiştiriyo olsaydı aman aman
Gelmiş geçmiş olsun
timucintt
16-03-2012, 15:17
VW yi kullananın TAQ...
leader_T
telefonla ugrasıyoırdur yadsa baska bırsey . uyumamıstır yanı
Bu kadar emin nasıl konuşabiliyorsunuz?
Bu arada cana kaybı olmaması bi nebze sevindirici.
Çok kötü olmuş, içim gitti resmen. Sahibi kimse geçmiş olsun.
Nightfish
Geçmiş olsun. Evo 6 olunca ayrı bi üzüldüm resmen. O değil de, Transporter neredeyse hiç hasar almamış Evo'nun durumuna kıyasla.
flexamin
evoya nolmuş öle adam emniyet şeridine çekiyor gelior biri takıyor arabaya ben deliririm. çok geçmiş olsun.
birde şunu anlamıyorum ankarada transporter, kango , partner vs gibi araçlarla ölümüne nie basıyorlar.
geçen gün keçiörenden eve dönüyordum yolda ( trafikde acaip yoğundu) 2 tane doblo kapışıorlardı olur olmadık yerlerde makasa girdiler en sonunda makas atarlarken birbirlerine girdiler. kango bagajdan girip öbür kangonun kaputundan çıktı nerdeyse.. yazık günah hadi kendinizi düşünmüyorsunuzda suçsuz günahsız diğer insanları nie düşünmezsiniz :S
searock///
16-03-2012, 15:18
VW yi kullananın TAQ...
+1000:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:
searock///
16-03-2012, 15:19
evoya nolmuş öle adam emniyet şeridine çekiyor gelior biri takıyor arabaya ben deliririm. çok geçmiş olsun.
birde şunu anlamıyorum ankarada transporter, kango , partner vs gibi araçlarla ölümüne nie basıyorsun.
geçen gün keçiörenden eve dönüyordum yolda ( trafikde acaip yoğundu) 2 tane doblo kapışıorlardı olur olmadık yerlerde makasa girdiler en sonunda makas atarlarken birbirlerine girdiler. kango bagajdan girip öbür kangonun kaputundan çıktı nerdeyse.. yazık günah hadi kendinizi düşünmüyorsunuzda suçsuz günahsız diğer insanları nie düşünmezsiniz :S
o dedıgın araclar sırket aracları . ıclerınde 5 kurus paraları yok . ALLAH ne verdıyse basıyorlar . bu saydıgın aracları goprunce kenara cekılecen . adamalar bıldıgın ŞER!!
civic@ef
16-03-2012, 15:19
yazık gunah ya olacak iş değil
yazık olmuş ya güzelim evo ya :o
Osman Bahadır
16-03-2012, 15:20
Geçmiş olsun. İnşallah sadece mala geldiğiyle kalmıştır.
EVO'cu uyarı reflektörü koymadıysa tutanak sonuçlanınca gör sen olayları... Gerekli önlemi almadı diye %50-%50 kusur dağıtırlarsa hiç şaşırmam.
Nightfish
16-03-2012, 15:20
Doblolar kazadan sonra Kangooya döndüğüne göre harbiden iyi patlamışlar demek ki.
SOMEONESPECIAL
16-03-2012, 15:21
EVO'cu uyarı reflektörü koymadıysa tutanak sonuçlanınca gör sen olayları... Gerekli önlemi almadı diye %50-%50 kusur dağıtırlarsa hiç şaşırmam.
Kaskosu olsun da... evo ya da ceza geleceği kesin uyarı üçgen filan yoksa...
flexamin
16-03-2012, 15:22
Doblolar kazadan sonra Kangooya döndüğüne göre harbiden iyi patlamışlar demek ki.
ahua hatlar karışıtı yazarken kafa birmilyon kango işte anla
polisler reflektor arıyordu etrafta.
geçmiş olsun. transporterde pek hasar yok gibi ama, taş mı bu araba :S
flexamin
16-03-2012, 15:24
o dedıgın araclar sırket aracları . ıclerınde 5 kurus paraları yok . ALLAH ne verdıyse basıyorlar . bu saydıgın aracları goprunce kenara cekılecen . adamalar bıldıgın ŞER!!
aynadan bakıom arkamda bu tarz araç varsa sinyalimi veriom şeridimi değiştiriyorum. Allah korusun düşmanımın başına vermesin böyle bir kaza
AHMET1907
16-03-2012, 15:26
Allah Korumuş, Evodakine bişey olmaması sevindirici ama Evonun arkasi koltuğa gelmiş transportırda bişey yok:confused::confused:
çok kötü yaa. ALLAH kimsenin başına vermesin :(
Transporter ın plakası korkuttu beni TM
bir tme daha eksildi .
evo nun sahibi olsam o transporter ci için ambulans çağrırlardı
initial-D
16-03-2012, 15:29
transporterin kaskosuda yoksa yandı.trafik 22,500tl öder.kalanını cebinden verecek
mert_leon
16-03-2012, 15:30
yazık valla geçmiş olsun. transporter nasıl görmemiş emnıyette duran aracı .
erdinc06
16-03-2012, 15:30
aynen gecmis olsun
yazık gunah ya gecmıs olsun
sportinger
16-03-2012, 15:31
evo nun için de tamirci torbası var inş. tamirci falan degildir araç sahibidir emniyet şeridine ceken. çok yazık olmuş cankaybı olmaması sevindirici...
searock///
16-03-2012, 15:32
evo yu suclu cıkarırlarsa hıc sasırmam :(((( baksana reflektor felan aramaya baslamıs polisler !!!
Evo perte çıkar bence ama transporteda tam sopalık he
ondertopcu
16-03-2012, 15:34
Bir efsane daha gitmiş geçmiş olsun çok kötü bir durum :(
Low-Rider
16-03-2012, 15:35
evo nun için de tamirci torbası var inş. tamirci falan degildir araç sahibidir emniyet şeridine ceken. çok yazık olmuş cankaybı olmaması sevindirici...
O benimde dikkatimi çekti ama yolcu koltuğunda , tamirci kullanıyor olsa şoför koltuğunda olurdu muhtemelen
erdinc06
16-03-2012, 15:35
iyki tamir asamasında degilmis oda bir sans ankaradan tamirci bir abimizde önünde ugrasıyor olabilirdi allah korusun o carpmayla önde oldugunu düsündügümüzde manzara cok farklı olurdu. :(
tme ye çok yazık olmuş:(
tm hangisi acaba abi?
off çok zarar görmüş yaa nasıl çarpmışsa
SOMEONESPECIAL
16-03-2012, 15:46
O transporcerciyi ibreti alem icin ,,,,,,,,,,,,,,,,,,.
Yavaş giydirseydin.... Böyle aleni ayıp oldu
erdinc06
16-03-2012, 15:48
oppppsssss :)
JapanVsGermany
16-03-2012, 15:50
cana gelmemiş allahtan...
CeM öZeR
16-03-2012, 15:52
Çok geçmiş olsun valla. Transportercı utanmasa evonun içine girecekmiş.
ChtArdARSL
16-03-2012, 15:52
O transporcerciyi ibreti alem icin ........
Yazını edıtle ceza yıycen yoksa..
Allah beterınden korusun gecmıs olsun
samet_61
16-03-2012, 15:53
transporter a ıteleu 100 de 100
Evo siteden olabilir bahceli bi yerde resim vardı siyah evo tm ve başka bi araç beyez type r falan olabilir inşallah o araç değildir,
Sanki çok tme varmş gibi türkiyede..
arabasızadam
16-03-2012, 16:01
Yazık olmuş evoya
drummer582
16-03-2012, 16:01
Cok gecmis olsun tm plaka galiba arac,goruyodum bu araci hep cukurambar tarafinda falan siteye uyedir belkide.yazik olmus
Nightfish
16-03-2012, 16:03
Ya şaka bi yana, EVO'yu tanıyan var mı acaba ? Daha önceden arkadan kazası varmış sanki ? Duman olmuş resmen, bu kadar dağılması normal değil Transporter bu kadar sağlamken.
Oha inanılmaz bir kaza güzelim evo nasıl perte dönmüş.Kusurlu sürücü transporterin sahibidir hemde aracın masrafını ödeyecek mecbur
Oha bence minibusu kullanan eleman kesin uyudu!
Evo sahibinede gecmis olsun.
Emniyet şeridini amacı dışında kullananlardan nefret ediyor , aklıma gelen belaltı üstü farketmez hertürlü küfürü ediyorum.
Büyük geçmiş olsun
Ya şaka bi yana, EVO'yu tanıyan var mı acaba ? Daha önceden arkadan kazası varmış sanki ? Duman olmuş resmen, bu kadar dağılması normal değil Transporter bu kadar sağlamken.
sende de mikroskop gibi göz varmış resimden bile kazalı oldugunu gördün aracın
hsynylmz
16-03-2012, 16:09
evonun sağ on tarafıda mı hasarlıı ben mı yalnıs goruyorum ..
Ö.öztüRk
16-03-2012, 16:09
büyük geçmiş olsun üzücüü durum
mechanic
16-03-2012, 16:10
geşmiş olsun ..
gitti bi evo daha :(
Nightfish
16-03-2012, 16:11
sende de mikroskop gibi göz varmış resimden bile kazalı oldugunu gördün aracın
Fotoğraflara bakarak bu kadar dağıldığı için kazalı gibi görünüyor, tanıyan var mı dedim. Yorumu çok güzel okumuşsunuz, tebrikler.
kaza eskişehir yolunda oldu.temelli de.
aracın plakası TM değil.
ne onemı varkı daha once kazası olmasının?
ayrıca bagajdan ne beklıyosunkı teneke kutu.
Nightfish
16-03-2012, 16:12
Ne yalan söyleyim biraz daha büyüktü beklentim, bu kadar dağılması normal gelmedi.
serhatayasli
16-03-2012, 16:12
sahibine çok çok geçmiş olsun, aynı duyguları bende yaşamıştım allah bidaha yaşatmasın...
evo perte çıkmış onun içinde ayrı bir geçmiş olsun.
banada 50-60km hızla mikser kamyonu çarpmıştı ve perte çıkmıştı ki hasarım bundan daha az görünüyordu. parçaları çok pahalı olacağı için masraf araç bedelinin üstüne bile çıkabiliyor, aycsi ve spoiler bile dünya paraydı zamanında...
Low-Rider
16-03-2012, 16:13
evonun sağ on tarafıda mı hasarlıı ben mı yalnıs goruyorum ..
Evet sağ önde hasarlı
lnd_samet
16-03-2012, 16:13
kimdi bu yaa?
tanıyorum ben bu plakayı:S
Fotoğraflara bakarak bu kadar dağıldığı için kazalı gibi görünüyor, tanıyan var mı dedim. Yorumu çok güzel okumuşsunuz, tebrikler.
burda araca hasar sorgulama yapmıyoruz
hsynylmz
16-03-2012, 16:14
Evet sağ önde hasarlı
o hasar nasıl olmus olabılır ki acabaa cok garipp ..
arkadan vurup bariyerlere sıkıştırmış evoyu
Low-Rider
16-03-2012, 16:15
darbeyi sol arkadan aldığı içni o şiddetle bariyere girmiştir muhtemelen
hsynylmz
16-03-2012, 16:16
barıyerde yamukluk yok o yuzden sordum ..fotolardan gordugum kadarıyla...
BthnKrkt
16-03-2012, 16:16
araba sıkıştıgından o kadar hasar almıs duz sekılde ılerı dogru carpsa hasar bu sekılde olmazkı
Nightfish
16-03-2012, 16:17
burda araca hasar sorgulama yapmıyoruz
http://alltheragefaces.com/img/faces/png/misc-you-dont-say.png
araba sıkıştıgından o kadar hasar almıs duz sekılde ılerı dogru carpsa hasar bu sekılde olmazkı
katılıyorum
lucky Jackal
16-03-2012, 16:20
adam arabanın içinden geçmeye çalışmış,allah korumuş arkadaşıda.Araç belliki bariyere sıkışmış
barıyerde yamukluk yok o yuzden sordum ..fotolardan gordugum kadarıyla...
bariyere dikkat etmemiştim.. sürtmüş yürümüş olabilir
erdinc06
16-03-2012, 16:23
bariyerdede var dikkatli bakınca
SULTANOGLU
16-03-2012, 16:27
kaza geçirenlere çok geçmiş olsun. Ama hakikaten o transporter şöförünü ben döve döve öldürürdüm. Aracım bozulunca emliyet şeridine girmeye korkar oldum ya
Almanci Tane-R
16-03-2012, 16:27
çok geçmiş olsun
Parayla gazete satar gibi ehliyet satarsan buda olur. Gecmis olsun. EGİTİM SART ! Kimse uzerine alinmasin benim dusuncelerim.
erdinc06
16-03-2012, 16:31
transporterin kaskosu ödemiycek hepsini kesin mahkemelik olurlar.evonun ekstralarıda coktur eminim onlarda kaskoya dahil olmuycagı icin baya sıkıntılı bir durum.deger kaybı davasıda acmalı
arabada bişey yoktu kazadan önce çiçek gibi duruyordu ya.
bayada bekledi aynı yerde bizde bi bassa diye bakıyoduk.
en az 10 metre surukledı evoyu.
transportere bısey olmaması normal en saglam yerden vurdu.
searock///
16-03-2012, 16:36
arabada bişey yoktu kazadan önce çiçek gibi duruyordu ya.
bayada bekledi aynı yerde bizde bi bassa diye bakıyoduk.
en az 10 metre surukledı evoyu.
transportere bısey olmaması normal en saglam yerden vurdu.
Almanlar biraz Saglam oluyor , benim kardesimede arkadan yeni golf vurdu ustunede kaçtı :( Hyundai pert olay yerine gittim gözlerime inanamadım! Vuran araç Nerde cektilermi dedim yok kaçtı dediler ınme indi bana ! Adam vurdu üstüne kaçtı Allah'tan plakayı düşürmüş buldular aracı
Painkiller
16-03-2012, 16:37
Evo'nun en sevdiğim kasası, yazık olmuş. Çok geçmiş olsun.
yazık olmuş evo ya ama can kaybı olmaması sevindirici.araba alanın kendini şoför sandığı bi memlekette böyle şeylere şaşırmamak lazım
İçim gitti yeminle.. Umarım araç içindeki kişiye bişiy olmamıstır. Yazık olmus :(
evonun 1. resminde sürücü koltuğunda tamirci poşeti varken 2,3 ve 4. resimlerde yok. İnşallah tamirci değildir aracı emniyete çeken. Evo'ya gerçekten çok yazık olmuş.
SULTANOGLU
16-03-2012, 16:41
bu arada transporter şöförü fotoda gözükenlerden hangisi
onurgoyunc
16-03-2012, 16:42
ne kasaplar var memlekette
Low-Rider
16-03-2012, 16:43
evonun 1. resminde sürücü koltuğunda tamirci poşeti varken 2,3 ve 4. resimlerde yok. İnşallah tamirci değildir aracı emniyete çeken. Evo'ya gerçekten çok yazık olmuş.
Poşet ilk fotoğrafta da diğerlerinde de yolcu koltuğunda.
Son fotoyu büyütüp bakarsan şoför koltuğunun baya bir yatık olduğu gözüküyor , koltuk üzerinde T.Makinen yazısı okunabiliyor.
Ne küfür edip yardırdım içimden transporterı kullanana !!!!
Benim hatırladığım araç bursadan bi arkadaşımız sanırım
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/230222_10150606035045137_798245136_18692556_486733 1_n.jpg
Kaskosu olsun da... evo ya da ceza geleceği kesin uyarı üçgen filan yoksa...
rahat ol hıc bısı olmaz aynısını benım yıgenım yaptı 403 yolun ortasında bırakmıs gıtmıs 2 serıtlı yolun sag tarafını kaplamıs arkadan wurdu 8de 8 werdıler sıtemızdede cogu kısı bılır kazayı allah korudu
Geçmiş olsun. Transporter ne sağlammış yahu
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/230222_10150606035045137_798245136_18692556_486733 1_n.jpg
bahçede resimleri olan evo tme bu araç.
Bursada ve çiçek gibi maşallah.
kaza yapan araçla yakından uzaktan alakası yok .
multispace
16-03-2012, 17:14
gerçekten çok yazık olmuş.
bahçede resimleri olan evo tme bu araç.
Bursada ve çiçek gibi maşallah.
kaza yapan araçla yakından uzaktan alakası yok .
Türkiyede bir tane siyah evo tme yok :heyoo:
şuan kimde tm ?
Skyhawk34
16-03-2012, 17:14
10 metre sürüklediğine göre iyi hızla geliomus transporter :S
geçmiş olsun aracın sahibine ve içindekine
bursadaki aracta cam filmi ve rüzgarlıkta rallyart yapıştırmaları var arkadaşlar o araç diil yani.
Çok üzücü bir durum , emniyette dururken gelip baskasının vurup bu hale getirmesi..
Yazık olmuş..
GokhanRS
16-03-2012, 17:29
evo gören masum transporter cı.
bence bu adam evoyu uzaktan görünce hayallere daldı. sonra hayallerinde artık ne kadar derine daldıysa o ara evoya girdi.
şaka bir yana allah düşmanıma vermesin çok geçmiş olsun sahibinede. inş kasko v.s vardırda cok uraşmaz.
yazık olmuş makineye :( içindekine bişi olmadıysa buna şükür..
serqan23
16-03-2012, 17:33
yazık olmuş ya :( burası türkiye emniyet seridiyle 100+ kmh ile gitmek serbest.... !!!
evo gören masum transporter cı.
bence bu adam evoyu uzaktan görünce hayallere daldı. sonra hayallerinde artık ne kadar derine daldıysa o ara evoya girdi.
şaka bir yana allah düşmanıma vermesin çok geçmiş olsun sahibinede. inş kasko v.s vardırda cok uraşmaz.
muhtemelen evo 2001 kasa ve 10 yaş üstü araclara kasgo yapılmıyor diye biliyorum umarım yanlıs biliyorumdurda kasgosu vardır..
erkin006
16-03-2012, 17:44
şansa kısmete bak ya...yazık...
peki böyle bir durumda kaskomuz yok ve yüzde yüz masumuz karşıdaki aracın sigortası ne kadar ödüyor ? karşıdaki aracın sigortası yoksa ne oluyor ?
peki böyle bir durumda kaskomuz yok ve yüzde yüz masumuz karşıdaki aracın sigortası ne kadar ödüyor ? karşıdaki aracın sigortası yoksa ne oluyor ?
Trafik sigortası 22.500'e kadar ödüyor eğer aracınız daha yüksek değerdeyse mahkemeyle uğrasıyorsunuz,paranızı almanızda çok zor başımza geldiği için biliyorum :)
Trafik sigortası 22.500'e kadar ödüyor eğer aracınız daha yüksek değerdeyse mahkemeyle uğrasıyorsunuz,paranızı almanızda çok zor başımza geldiği için biliyorum :)
geçmiş olsun.22.500'den sonrası kaza yapanın cebinden çıkıyor herhalde.peki benim aracım en fazla 9000 eder mesela 9000 lira veriyormu yoksa kendimi değer biçiyor arabaya.
Evodaki insan(lar)a bişey olmaması sevindirici bitek, Evo'nun tam tampon üstü sac kısımdan yani zayıf noktasından vurduğu için (Transporter yüksek *****) böyle katlamış.. Birçoğumuzun sedan aracı bu kıvama gelir böyle bir olayda..
Bir TME daha pert oldu, ona üzüldüm en çok şuan
muhtemelen evo 2001 kasa ve 10 yaş üstü araclara kasgo yapılmıyor diye biliyorum umarım yanlıs biliyorumdurda kasgosu vardır..
muhtemelen vardır devam ettirilen kaskosu
geçmiş olsun.22.500'den sonrası kaza yapanın cebinden çıkıyor herhalde.peki benim aracım en fazla 9000 eder mesela 9000 lira veriyormu yoksa kendimi değer biçiyor arabaya.
son kasko bedelinden hesaplıyor olabilir yada güncel piyasa bedeline bakılıyordur ;)
Sigorta şirketi tarafından güncel fiyatları araştırılıyor piyasada diye biliyorum.
içim acıdı hakikaten . bir tme daha eksildi
baya kötü olmuş. yazık iki tarafa da.
o vuranın varyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
son kasko bedelinden hesaplıyor olabilir yada güncel piyasa bedeline bakılıyordur ;)
Sigorta şirketi tarafından güncel fiyatları araştırılıyor piyasada diye biliyorum.
teşekkürler.yani kısaca böyle bir olay başımıza gelirse mahkemelerde dolaşacağız..Allah korusun hepimizi böyle olaylardan
Allah herkezi kazadan beladan korusun kotu olmus TM
ALPhan japan
16-03-2012, 18:19
vw yi kullananın taq...
+987654321
Cana bişey gelmemesi sevindirici yanı,bereket arka koltukta oturan yokmuş..
Güncel piyasa değerini araştırıp ona göre ödeme yapılıyor.30 a kaskoladınız 35 se piyasa değeri en fazla 30 alırsınız,25 se bunu öderler ama yasal olarak 30 ödetme hakkınız var. Piyasa değerinin aşırı üstünde kaskolarsanız da soruşturma vs durumları ortaya çıkabilir. Bildiklerim bu şekilde
HIZLI-REKTİFİYE
16-03-2012, 18:28
çok çok geçmiş olsun okadar emek harca başına böyle bir olay gelsin nazar değmiş vallaha
umarım araç sahibi iyidir burası Türkiye olmaz denen her şey olabilir aracınız emniyet şeridinde dahi olsa bile...
türkiyede emniyet şeridi kadar tehlikeli bir yer varmı acaba, adı emniyet
yolun ortasında dur daha güvenli, ben çok korkarım emniyette durmaktan
çünkü kafalarda hep emniyet şeridi boştur diye salak bir düşünce hakim .
çok geçmiş olsun, çok daha kötü olabilirdi
Buyuk geçmiş olsun.. ne denebılırkı bu saatten sonra
freelife
16-03-2012, 18:38
bir efsane daha yok oldu :(, trafikte emniyetsiz tek yer emniyet şeridi.
böyle nadide bir aracın pert olması çok üzücü ...
BerkayKamaci
16-03-2012, 18:53
Araç ankaraya yeni satılmıştı geçmiş olsun üzüldüm
çok geçmiş olsun en cok sevdigim kasadır tm.
konuyu okumadım hiç ama transporterin plaka gerçkten ilginç..
schizophrenic
16-03-2012, 19:11
evoya gerçekten kötü olmuş , herkes transporter sahibinin üstüne gitmiş ama insanlık hali belki direksiyon başında kalp krizi fln geçirdi öyle vurdu olayı tam bilmeden yorum yapmak zor
çok geçmiş olsun ya üzücü :(
snan1910
16-03-2012, 19:17
ümitköyde bi kaç kez görmüştüm o evo ise eğer çok derli toplu duruyordu yazık olmuş.
Buyuk gecmis olsun Bu transporter kullanicilari kendilerini ferrari şoförü saniyorlar kac sefer takistim bunlarla adamlar yuklu arac gormesin hemen yapisiyorlar pesine zavallilar
hasss.. olaya bak adam aracı arıza yapıo dıye kenara ceksın arabasına bısey olmasın dıe 1 saat kenarda beklesın hıyarın tekı gelıp tepesıne cıkıp hem bızı bı evodan mahrum etsın hemde sahıbının kıymetlısını harap etsın.acıkcası cok kotu bı durum sahıbıne gecmıs olsun .
bugramutlu
16-03-2012, 19:28
yazık olmuş TME ye. bu farklı ve özel araçların aramızdan ayrılması üzücü.
Hakan Girginer
16-03-2012, 19:38
Allah Korumuş, Evodakine bişey olmaması sevindirici ama Evonun arkasi koltuğa gelmiş transportırda bişey yok:confused::confused:
Bu da, Evo'nun daha iyi tasarlanmış bir araç olduğunun göstergesi aslında.
Aracın kafes kısmı dışında kalan bileşenlerinin ezilip deforme olarak enerji bertaraf etmesi en iyi senaryodur.
O sayede aracın içindekilerin can güvenliği emniyete alınabilir.
Kaza anında deforme olmayan takoz gibi bir aracın içindekiler aracın iç cidarları ya da camlar ile "ikincil çarpışmalar" yaşayabilirler.
Yurdum dahilinde nedense hasar gören araca "çürük" gözü ile bakılıyor.
Metal ve plastiği tamir etmek insan tamir etmekten daha kolay...
katil transporter yaptığına bak. çok yazık olmuş efsane arabaya.
allah beterinden korusun
Cok uzucu boyle bir kaza, sabir diliyorum sahibine, eski aracim varkende bana boyle arkadan vurmuslardi..
valla çok yazık olmuş be,neyseki arza halinde dışarda kise olmaması buyuk şans olmuş.çok şükürki cana gelmemiş
Konuya bugün 3cü girişim her seferinde o transporter sürücüsüne içimden yardırıyorum...
Onurkk06
16-03-2012, 21:10
yazık olmuş evoya geçmiş olsun araç sahibine :(
meLaNchoLic
16-03-2012, 21:12
içim acıdı içim ciğerim yandı o evoyu o halde böyle bi kaza sonucu görünce.. Allah korumuş kimseye bişey olmamış ama benim evom olcak böyle bi olay olcak şoku atlatınca o transporterın sürücüsünün kafasını direksiyona vura vura beyin kanaması geçirtirdim kazada olmus derdim
o kadarda caniyim
bLackModeL
16-03-2012, 21:14
mala gelsın cana gelmesın allah sabırlar versın evocuya nelıklerle almıstırr gecmıs olsun demekten baska bı cagremız yoktur :(
onursoytam
16-03-2012, 21:18
transprter cıya hayırlı uğurlu olsun o evo içinde pat...n şerefsizin
çok geçmiş olsun...
Transporterde fazla bişey gözükmüyor ama evonun arka tarafını öldürmüş. evo bi de önden bariyer darbesi almış. yazık olmuş. gecmis olsun sahibine.
yanlız transporterde kaput az egik far tampon evo pert ...
El freni çekili iken hasar hemen hemen 2 kat dahada artıyor yaşadık :( Allah sabır versin Evo sahibine.
ogunozcan
16-03-2012, 21:29
gecmıs olsun,
evonun on koltugunda servıs posetı var sanırım servıste kontrol ıcın falan cıkarttılar yada baska bısı.
yuh yaa durduk yere yazık olmus güzelim araca üzüldüm valla standart bi arac olsa bu kadar üzülmezdim geçmiş olsun.
transporter de ne saglammıs evoyu parçalamıs 3 parca değişenle sıfır gibi olur
CasabLanca
16-03-2012, 21:31
transporter kamikaze gibi dalmış resmen
evonun belini bükmüş nasıl şiddetli vurduysa
O evo benim olsaydi, transporterci su anda komada olurdu. Icim gitti be... Neyse Allahtan evo surucusune bisey olmamis. Evocunun herseyin disinda bir de transporterin surucusu icin oldurmeye tesebbusten dava acmasi lazim...
bora1311
16-03-2012, 21:46
cok buyuk gecmis olsun :(
vay anasını ya geçmiş olsun arkadaşa
pisi pisi kaza valla gecmıs olsun arkadasa...
Transporter sürücüsü ne b*k yediğinin farkında mı acaba
geçmiş olsun öncelikle arabayada çok yazık ya şimdi toplayım 25 -30 bin tlye anca satılır :(
yazık olmuş valla evo ya anlamadığım nokta transporterin sürücüsü napıyorduda o kocaaaaa arabayı görmedi orda anlıyamıyorum bir türlü allah bilir şimdi evonun sürücüsünü suçlu çıkarırlar burası türkiye valla herşey olabilir. allahdan cana birşey gelmemiş mal yerine gelir can yerine gelmez ama. üzücü bir durum
turbo&quattro
16-03-2012, 23:34
Transportere bilmeden saydirmak gereksiz. Belki kalp krizi gecirdi vs ( amcam ayni sekilde direksiton basinda vefat etti ) . Gecmis olsun her iki tarafada. Can kaybi olmadan atlatilmis gerisi fasa fiso.
yazık olmuş evoya geçmiş olsun arkadaşımıza :(
İşte biz buna göz diyoruz.
Elalemin malında gözü olanın gözü çıksın.
Geçmiş olsun.
Evonun sahibi transporter sürücüsünü öldürse hakkıdır.Güzelim araba ne hale gelmiş..yazık
Subaru_STI
17-03-2012, 00:47
transporter sağlam girmiş de nasıl birşey olmamış ona anlamadım. evo'yu perte çıkarabilecek kadar şiddete sahipse ona da birşeyler olması lazımdı.
Evo sahibinin yerinde olupta transport sahibini perte çıkarma düşüncesindeki arkadaşlar da kusura bakmasın ama biraz yanlış düşünüyor. Herşey olmuş olabilir o esnada. Araç giderken stop etmiş olabilir, direksiyon kitlenmiş olabilir, fren sistemi iptal olmuş olabilir, sürücü medikal bir rahatsızlık geçirmiş olabilir ya da cep teliyle mesajlaşıyor bile olabilir. Bilerek gelip çarpmamıştır ya.
O zaman Ferrari'sini perte çıkarttı diye sahibi, çarpan araç sahibini ve ailesini kurşuna dizsin o zaman var mı böyle bir mantık.
Evo sahibinin şu an yapacağı en mantıklı şey. aracının nadir ve özel bir parça olmasından ve perte çıkmasından dolayı transporter sahibine dava açmak olacaktır. Aracının değeri kadar bir meblağ kazanması gerekiyor. yoksa yazık olur yani.
MR.TurboALİ
17-03-2012, 00:56
harbiden olucak iş değil ya.
Kimseye bişey olmaması sevindirici. TME ' a yazık olmuş.
Kazayı görünce 2-3 hafta önce Kuzenime çarpan minibüsçü aklıma geldi. Kırmızı ışıkta durmayıp öndeki minibüs ile tost yapmaya çalışması sonucu çıkan görüntü.
http://i.imgur.com/2Zf6s.jpg
http://i.imgur.com/PX1Sz.jpg
SekoLive
17-03-2012, 01:22
Minibüscunun içine kaçmıştır bmw ... allah korumus ve arabanında iyi olması şansını artırmıs. zayıf bi araba olsa :( durum daha beter olurmus
geçmiş olsn sizede
SerhatA.
17-03-2012, 01:23
Büyük geçmiş olsun.
Offf Evonun sahibine Allah sabır versin şimdi..Transporter da baya bi sağlammış.
SEÇKİN172
17-03-2012, 02:21
yazık olmuş vallahi ya çok geçmiş olsun sahibine ..
Burak Mehmet
17-03-2012, 06:34
transporterin plakada TommiMakinen...gerçek tomi benim kavgası olabilir..
TME nin plakasını gören varmı ?
hiç bişey değilde sınırlı olan arabalar yok oluyor transportercıya sıkıntı yok kasko war benim abi öder diyordur :D adama anlat derdini anlatabilirsen zor... Tomyy miş Makinen miş :( zor
Çok geçmiş olsun ya gerçekten çok üzüldüm:(
crash test uzmanısınız hepiniz zaten
ozaman BMW de arkadan kazalı :)
adam resmen ayagı gazda girmiş işte.
trans. araçtan indikten sonra ne dedi acaba ? tepkisi nasıl oldu.
kesin ne arıyosun abi sen bu şeritte falan demiştir kodumun.
:( geçmiş olsun.can kaybı olmaması sevindirici
kelalper
17-03-2012, 08:09
Evoya yazık olmuş ama hasara baktığın zaman normal gibi görünüyor. Büyük ihtimalle evonun el freni çekiliydi transporter da da yük vardı. Evonun ön taraf bariyerlere dayandığı içinde gelen bütün yük arabanın arkasına bindi o nedenlede transporter ın alacağı darbeyide kendi emdi.
Yiğit G.
17-03-2012, 12:14
En güzel kasa evo lardan biri daha gitti.Üzücü.. Can kaybı olmaması sevindirici.
murat_ileri
17-03-2012, 12:23
büyük geçmiş olsun. yaralanma olmaması sevindirici.
konuyu en başından okudum. transporter sürücüsü yerinde kendiniz olsaydınız na yapardınız sorusu aklıma geldi. belki öküzün biri transportera makas atmaya kalkarken sıkıştırdıda oda refleksle sağa kırdı kaza yaptı vs. vs. hemen adam asıp kesmeye başlıyorsunuz. kimse durduk yere canını malını heba etmez. bende böyle bir kaza atlattım. araç sürücü okul servisi kullanıyordu, trafik polislerini aradım firma sahibi çağrıldı. şöföre sağlam bir ceza yazılıp birde işten atıldı. milleti döverek terbiye edemezsiniz gerekli yerlere şikayetinizi yapın takip edin ancak yollar bu şeklide temizlenir.
slhdmr34
17-03-2012, 12:26
kötü bir kaza, Murat_ileri arkadaşımız haklı , olayın nasıl gerçekleştiğini tam olarak bilmek imkansız...
İsterse biri sıkıştırmış olsun, ben yine de dayağımı atardım. Konuya girdikçe sinirleniyorum. Canımdan çok sevdiğim arabama birisi zarar verecek, bende sakin kalacağım öyle mi?
Koca otoyolda önünü görmüyor musun? En az 100 metre ilerisini görür bir insan. Hele kazanın olduğu yer dümdüz yerdir. Biri seni sıkıştırsa bile frene basarsın, bodoslama girmezsin. Resimlere bakın, fren izi bile yok.
O transporter sürücüsü, her türlü muameleyi haketmiştir bana göre.
Ha ben sinirlinin önde gideniyim, yolda biri aynama çarpsa iner ona da saldırırım, başkası bişey yapmıyor olabilir. Fakat şu konuya bakan 10 kişinin 9u, arabasına böyle haksızca çarpan böyle bir sürücüye saldırırdı...
murat_ileri
17-03-2012, 12:50
gürsel merak etme bu foruma giren herkes inan en az senin kadar aracına düşkündür. bende çok asabi birisiyim ama dayakla terbiye edilmiyor insanlar. benim anlatmak istediğim transporterı kullanan sen olsan tavrın ne olurdu?
İsterse biri sıkıştırmış olsun, ben yine de dayağımı atardım. Konuya girdikçe sinirleniyorum. Canımdan çok sevdiğim arabama birisi zarar verecek, bende sakin kalacağım öyle mi?
Koca otoyolda önünü görmüyor musun? En az 100 metre ilerisini görür bir insan. Hele kazanın olduğu yer dümdüz yerdir. Biri seni sıkıştırsa bile frene basarsın, bodoslama girmezsin. Resimlere bakın, fren izi bile yok.
Ha ben sinirlinin önde gideniyim, yolda biri aynama çarpsa iner ona da saldırırım, başkası bişey yapmıyor olabilir. Fakat şu konuya bakan 10 kişinin 9u, arabasına böyle haksızca çarpan böyle bir sürücüye saldırırdı...
Bilinçli yapılmadıgı sürece kimseyi dövme hakkın yok üstadım ;) yolda uyumuş olabilir kalp krizi geçirmiş olabilir eşinden ayrılmış çok dalgın olabilir babasını annesini kaybetmiş olabilir zevkden 4 köşede olabilir vs vs vs vs netice itibari ile kaza ve ne kadar önlemde alsan olmuşun önüne geçemiyorsun, görüldügü üzre kimse vw önüne geçememiş,sen kalktın adamı dövdün adamda eşini dostunu çagırdı kırıgın bir tanesi silahı kafana dayadı yada ayagına sıktı ne yapacaksın ? başına gelmeden böyle agrasif davranma adı üstünede KAZA sakin ol,yazdıklarımıda sert okuma lütfen herkezi başına herşey gelebilir sakin olmak lazım öfke ile kalkan zararla oturur sabır en iyi ilaçtır,bir yerden sonra ..... arabasına diyeceğin zamanda olacak inan gürsel ustam :)
Saygılar.
JapanVsGermany
17-03-2012, 13:00
ilk baktığım zaman resimlere ben de aynısını düşündüm.
Ancak insanlık halidir, transporter sürücüsü kalkıp bilerek emniyet şeridindeki arabaya dalmayacağına göre illa ki bir sebep wardır. Hepimiz insanız, bir anlık dalgınlık olur, bağ dönmesi olur, bakarsın görmezsin ws. bir sürü hal hepimizin başına gelebilir....
Benim accordumda kaza boya nokta hata yoktu, bir akşam kamyoncunun biri geri geri gelirken kaputumla yakın temasa girdi, nokta hatasız arabanın kaput değişti, kazayı dediler bir hışımla indim aşağı da sürücünün halini görünce ses etmedim çağırdık polisi, CANA gelmesin dedim napalım...
Transportercıya kızanlara döwmek isteyenlere haksızsınız demiyorum ama dediğim gibi insanlık halidir, herkesin başına gelebilir, yeter ki ALKOL ya da AŞIRI SÜRAT nedeni ile olmasın kaza. Transporter'a bakınca da öyle 160-170 km ile çarpmış gibi görünmüyor...
Büyük geçmiş olsun tekrar, Rabbim hepimizi bu gibi kazalardan korusun..
Bana sosyal mesaj vermeyin arkadaşlar. O adama dalacak kadar cesaretim, akrabalarına dalacak kadar da gerekliliğim mevcuttur.
Ben kalp krizine bişey demiyorum, yukarıda da demedim. İsterse biri sıkıştırmış olsun dedim.
Sağlık konusunda bir şey yapmam ama diğer her konuda her türlü yapacağımı yaparım.
Başlarına bela olmamı isteyen herkesin başına bela oldum bu güne kadar, hiçbirinde de altta kalmadım. Her dayağı hakedene zevkle dalarım.
Başka sosyal mesaj vermeyin, neyin ne olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz.
SULTANOGLU
17-03-2012, 13:08
bende öldürene kadar dövme taraftarıyım. olayın oluşuna göre tabiki şimdi çarpan araba ulan 3 şeritte dolu bunları emliyetten geçerim yada makas için emliyete girmişse vs vs o kazadan almadığı yaraları onda açarım. tabi eğer bende bu kaza sonrasında hayatta kaldıysam. ulan orda lastikte değiştiriyor olabilir adam, bagajdan birşeyde alıyor olabilr. her birbirini sıkıştıran emliyet şeridinemi atıcak kendini.
hakikaten konuyu açtıkça sinirleniyorum.
Evoya çok yazık olmuş. Konuyu açan fotoları çeken arkadaş niye bilgilendirmiyor transportercıya ne olduğunu ?
Fotoğraflar olay anının arkasında çekilmiş , en azından bir bilgisi vardır ama yazmıyor gördüğüm kadarıyla.Burda spekülasyonlara mahal vermemiş olur en azından.
ProdriveSTI
17-03-2012, 13:24
az önce face'de bi sayfada gördüm bu nezamana ait ?
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/430064_351711761538051_104648139577749_1123284_202 5202464_n.jpg
SekoLive
17-03-2012, 13:26
2009 a ait olması lazm
ozan's in aracıydı
mechanic
17-03-2012, 13:27
herkes cani gibi? nasıl bir tavır anlayamıyorum.
döven öldüren vs....
neler oluyor :eek:
timucintt
17-03-2012, 13:27
araçların o kadar haşat olmaları normal otomobillerin şaseleri herzaman minibüsten kamyonetden daha alçaktır... darbeyi aldığında genelde şasenin üst tarafından yediği için bütün darbeyi podya saçları ve çamurluk emiyor bütün gücü... şase tam olarak darbe yese zaten bu kadar dağılmazlar... onun için yere alçak araçlar direkt darmadağın oluyor... heleki kamyon minibüs transporter araçların hem ağırlıkları ve şaseleride daha yüksek ve geniş olmaları böyle arabaları böyle haşat olmalarına neden oluyor bmwde mesela direkt önden fotosunda şase darbe bile almamış fotoda sapasağlam... arkası içinde aynısı geçerli.... ama gel görki transporter hem cüssesi hemde tam şasenin kafasından vurmasından gücü alayını evoya yansıtmıŞ :)
bende öldürene kadar dövme taraftarıyım. olayın oluşuna göre tabiki şimdi çarpan araba ulan 3 şeritte dolu bunları emliyetten geçerim yada makas için emliyete girmişse vs vs o kazadan almadığı yaraları onda açarım. tabi eğer bende bu kaza sonrasında hayatta kaldıysam. ulan orda lastikte değiştiriyor olabilir adam, bagajdan birşeyde alıyor olabilr. her birbirini sıkıştıran emliyet şeridinemi atıcak kendini.
hakikaten konuyu açtıkça sinirleniyorum.
+1
Konunun ilk mesajını tekrar dikkatli okudum konuyu açan arkadaş evocunun şokta olduğunu falan aktarmış.transporter sürücüsünü hiç anlatmamış demekki hiçbir sorun yok adamda.birşey olsa görse yazardı kalp krizi gibi.kesinlikle öle bişe olmadığı belli.
transporter sürücüsünü savunanlar bi kez daha düşünmeli !
bu zamanda cana bişe geşmesin gerisi önemli değil kasko sigorta herşey var ama araba tommy olunca insan çok üzülüyor haliyle .. geçmiş olsuunn ne diyelim
orhan_guney
17-03-2012, 13:44
allah beterinden saklasın neyseki sürücüye bişey olmamış. işallah vuran araçda kasko vardır.
kimse transporterciyi korumasın o durumda siz olsanız ne yapardınız. o araba altınızdaki arabalardan biri değil TME.
dayaktan fazlasını hak ediyor.
Evoya çok yazık olmuş. Konuyu açan fotoları çeken arkadaş niye bilgilendirmiyor transportercıya ne olduğunu ?
Fotoğraflar olay anının arkasında çekilmiş , en azından bir bilgisi vardır ama yazmıyor gördüğüm kadarıyla.Burda spekülasyonlara mahal vermemiş olur en azından.
trnasporterın soforunde bısey yoktu. ya uyudu yada başka seyle uğraşıyodu buyuk ıhtımal.
vuran adama bu kadar yuklenmeye gerek yok bence.
evo tme ozel bır arac olabılır ama aracın pert olmasıda sahıbını maddı yonden pek etkıleyecegını sanmıyorum(yakınlarda fabrıkaları flan var)
vuran vw cının arabasıda kendıne gore kıymetlıdır.kımse yolda toplamıyo parayı sonucta. belkı kredıyle aldı,belkı borcu var belkı tek mal varlıgı arabasıydı adamın.kaza osnucta ısteyerek vuracak hali yok.
bence aynı derecede evo cudada hata var. en az 1-1.5 saat eynı yerde bekledı ne reflektor koyu nede 4 lu yaktı.
SekoLive
17-03-2012, 13:51
o durum inanın cok farklı olurdu. şurda kavga ederim etmem diyen herkesin tavrı 180 drece değişmiş olabilir olay anında.
adam 4 araba geçicek yerde geldi sürttü bana indim bi sinirle adam 10 yaş büyük bendne karşımda ağlıyo gelde kız yada döv ben yapamadım. para versem böyle kasti gelip sürtemezsin öyle sürttü :D anlatsa birisi iner ağzını burnunu kırarım diye konusurum ama olay anında ağlayan adam görnce arabadan inen s.ttr et tamam dedim verdi evrakları yaptırdık kaskodan sürtmeyi :)
Burak-Akın
17-03-2012, 13:59
Çok geçmiş olsun..
JapanVsGermany
17-03-2012, 14:05
Kazadan sonra Adama dalarım döwerim keserim asarım diyen arkadaşlara ufacık bir anı anlatayım ...
Rizeye giderken Samsunda önümüzdeki tempra ile kamyon ışıkta durdular, indiler aşağı, kamyondan 2 kişi indi tempradan sadece sürücü, tempracıya daldılar, babam tam ayırmaya çıkıyordu ki tempracı arabasına kaçıp silahını çekti 2sini de wurdu...
1 mermi 2tl değil arkadaşlar...
Memlekette KANUN var polis var, kaza mı oldu, çağır polisi tut tutanağını olacağına warır iş.
Haywanlar aleminde kanun yok polis yok, gücü yeten yeteni yer...
SOSYAL MESAJdır alınan alınsın, anlamayan mermiye kafa atar...
SULTANOGLU
17-03-2012, 14:11
mermiye kafada atarım kafasına mermide atarım. adam orda canıma kast etmiş. bu normal bir sıkıştırma olayı yada seyir esnasında yaşanan yol vermeme olayı değil.
yok birde çarptıktan sonra gelip kafamızada sıksaydı.
Millet kaza yapıyor,derdi bizim forumu geriyor arkadaş :)
Geçmiş olsun diyip geçilmeli bence ,yok transporter telefonla konuşuyordu kesin ,kesin ölümüne gazlıyordu falan yapmayalım bunları
gokcell13
17-03-2012, 14:43
Evoya cok zarar vermiş.Yazık olmus.Transporter da iki hasar karsılastırılınca birsey yok gibi.
AtmoSpheriC
17-03-2012, 14:45
geçmiş oLsun.. bir sevindirici nokta cana gelmemesi.. ama tommy e de baya bi üzüLdüm bir yıldız daha kaydı..
Öncelikle cana gelmediği için şükretmek lazım.Kimse durduk yere başına kaza bela gelsin istemez!Ama oldu mu oluyor işte;hani nutku tutulmuş veya gözüne perde inmiş diyorlar ya işte örnek!
Hakan Girginer
17-03-2012, 17:20
Evoya cok zarar vermiş.Yazık olmus.Transporter da iki hasar karsılastırılınca birsey yok gibi.
http://www.techturkey.com/forum/5683061-post149.html
sağlam girmiş yazık günah valla
araç daha yeniydi 1 hafta olmadı yazık oldu araç arıza yapmıstı bekliyodu yolda geldi direk frensiz çarptı allah esirgedi geçmiş olsun
Gecmis olsun iki aracin kullanicisina da...
Yok asarim keserim yok sole bole diyenlerde silkinsinler kendilerine gelsinler bence. Alti ustu araba bu.. Yok evoymusta.. Eee o zaman cikarma grajdan karsisina gec izle.. Boyle sacma sey mi var.. Adi ustunde kaza.. Istem disi bir olay. Ozellikle yapildiginda da kaza denmez ona zaten.
onur_guler88
18-03-2012, 00:55
Gecmis olsun iki aracin kullanicisina da...
Yok asarim keserim yok sole bole diyenlerde silkinsinler kendilerine gelsinler bence. Alti ustu araba bu.. Yok evoymusta.. Eee o zaman cikarma grajdan karsisina gec izle.. Boyle sacma sey mi var.. Adi ustunde kaza.. Istem disi bir olay. Ozellikle yapildiginda da kaza denmez ona zaten.
katılıyorum... can kaybı olsa tabi başka
bazı arkadaşların yorumlarına inanmak dahi istemiyorum. Ülke olarak gerçekten sonun başlangıcı olan yere gelmişiz ancak haberimiz yok.
Çok üzücü
yazık valla..ama transporter da sıkı makınaymış baya bişe yok gıbı gozukuyo..evo nun kahkulu kaymış..koca yolda nasıl denk getırdı vurdu bu da kader işte.Allah 2 kazazedenın de durumuna getirmesin kimseyi..
CinAli_06
18-03-2012, 12:50
çok geçmiş olsun araç sahibine, kendisine bişey olmaması sevindirici ama araça yazık olmuş.
arkayı kesip burdan toplamak lazım :)
http://img853.imageshack.us/img853/8051/24495386714947380541812.jpg
http://img855.imageshack.us/img855/6477/24495386714167380541812.jpg
http://img837.imageshack.us/img837/1190/24495386715657380541812.jpg
arkayı kesip burdan toplamak lazım :)
http://img853.imageshack.us/img853/8051/24495386714947380541812.jpg
http://img855.imageshack.us/img855/6477/24495386714167380541812.jpg
http://img837.imageshack.us/img837/1190/24495386715657380541812.jpg
burası türkiyemi?
burası türkiyemi?
hayır suriye
suriyede organ nakli baya ilerlemiş.
Almanci Tane-R
19-03-2012, 09:14
suriye gercekten tamamen karismis :)
CasabLanca
20-07-2012, 00:31
hort çekelim konuya
kaç ay oldu araba hala kaportacıda böylece yatıyor gördükçe içimiz acıyor inşAllah en kısa zamanda toplanır
Evo 4 önü bile var... Ah ulan karışmayaydı iyiydi şu Suriye :D
buyuk geçmiş olsun kaza yapan arkadaşa benım arabam değil zaten önemide yok can kaybı olmayısı sevındırıcı...
Çok büyük geçmiş olsun inş önemlı bısey yoktur
Çok büyük geçmiş olsun inş önemlı bısey yoktur
kaza olalı 1 seneyi geçti yanlız.
ProdriveSTI
17-03-2013, 13:47
buyuk geçmiş olsun kaza yapan arkadaşa benım arabam değil zaten önemide yok can kaybı olmayısı sevındırıcı...
Cidden bu konuyu nasıl buldunuz ?
o bulmamış bi üstteki üye bulmuş :D
ProdriveSTI
17-03-2013, 13:50
o bulmamış bi üstteki üye bulmuş :D
:hahaha: düzeltmiştim.
murat çelik
17-03-2013, 13:53
Arasan bulamassın bravo ANKARA ayaga kalktı ne bu diye helal be araba gezıyodur su an trafıkte
bakınırken dıkkatımı çekti :)
serkanokan
17-03-2013, 13:56
İbretlik tespit :D
İbretlik tespit :D
çok eşelemışim eskileri :)
Skyhawk34
17-03-2013, 14:01
haydaaaaaaaa sen çok yanlış gelmişsin :D
konu hort olmuşda genede
Konuyu Toplam 27 kişi okuyor. (24 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)
haydaaaaaaaa sen çok yanlış gelmişsin :D
farkettim ya :) bi önceki kavşaktan dönmem lazımmıs :):)
MrtYILDIZ
17-03-2013, 14:24
Simdi kasko parayi verse ne olur vermese Allah beterinden saklasin
Geçmiş olsun bilgilere göre yaralı ölü falan yok çok şükür bu durumda TOMMİ için yas tutmak icap ediyor :o