Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Polen Filtresi

emretektas
16-03-2012, 22:16
Konu hakkında birkaç sorum olacak
1. Polen filtresinin ömrü ne kadardır
2. Xsara 1 kasalarda polen filtresi nerededir.
3. Tıkalı olması kaloifer üfleme şiddeti ile doğrudan alakalımıdır.

fdl
17-03-2012, 00:45
tıkalı ise üflemesi baya farkediyor...tabi filtre yavaş yavaş tıkandığı için farkedemiyorsun fakat değiştirince eğer tıkalıysa ciddi anlamda fark hissediyorsun..
albeada torpido altı vectrada silecek kolları altında sizinkindede muhtemelen oralarda bir yerdedir...ömrüne gelince iklimden iklime ve kullandığınız arazi şartlarına göre değişir kırsal bir alanda iseniz çok sık değiştirmelisiniz fakat şehir içinde 10.000 de bir olursa sağlıklı olur yada en az yılda 1 kez değiştirilmesi söyleniyor..

emretektas
18-03-2012, 14:28
tıkalı ise üflemesi baya farkediyor...tabi filtre yavaş yavaş tıkandığı için farkedemiyorsun fakat değiştirince eğer tıkalıysa ciddi anlamda fark hissediyorsun..
albeada torpido altı vectrada silecek kolları altında sizinkindede muhtemelen oralarda bir yerdedir...ömrüne gelince iklimden iklime ve kullandığınız arazi şartlarına göre değişir kırsal bir alanda iseniz çok sık değiştirmelisiniz fakat şehir içinde 10.000 de bir olursa sağlıklı olur yada en az yılda 1 kez değiştirilmesi söyleniyor..

eyvallah sağını solunu kurcaliyim biraz

KSE71
18-03-2012, 15:56
Biz 0 aldığımız araç da 15 binde değiştirdik, baya farkı hissettik. 10 15 bin arası değiştirin demişlerdi, ama biz 10 binde bir değiştiriyoruz.

d16y4
18-03-2012, 16:43
Konu hakkında birkaç sorum olacak
1. Polen filtresinin ömrü ne kadardır
2. Xsara 1 kasalarda polen filtresi nerededir.
3. Tıkalı olması kaloifer üfleme şiddeti ile doğrudan alakalımıdır.

10.000 km değişme süreci

fatihvts
31-05-2012, 12:52
kardesım xsara vts hakkında tum soruları bana sorabılırsın demıstım hatılarsan sağ torpıdo alt kısmında bır kapak var bır tane cıvatası var onu soktukten sonra beyaz bır plastık goruceksın onu saga dogru ıt ve kapagı polen fıltresı ıcerıde :D

emretektas
31-05-2012, 13:36
kardesım xsara vts hakkında tum soruları bana sorabılırsın demıstım hatılarsan sağ torpıdo alt kısmında bır kapak var bır tane cıvatası var onu soktukten sonra beyaz bır plastık goruceksın onu saga dogru ıt ve kapagı polen fıltresı ıcerıde :D

eyvallah kardeşim

bskone
31-05-2012, 17:41
hazır konu varken 98 honda civic'de polen filtresi nerdedir tam olarak ben bakındım ama göremedim?:o

gökberk
31-05-2012, 17:47
Yolcu tarafındaki torpidonun orda.