Orijinalini görmek için tıklayınız : 16.03.12 Tsi Roll Night Videolar...
Revo Cupra- Revo GTİ- Hız GTİ
lEVOzGJJaIY
Revo2 Cupra Revo2 Gti 2şer kişi
su8ZWP3cwdw
Revo 2 cupra-HNG...2 cupra-Hız gti
D6stToFPsgU
HIZgti- Sarı cupra
CufeRp8Vvc4
Karısık
mXLL-05ffnk
Revo2cupra Ecufast gti Revo2cupra
Aqfxa_wQZ-Q
revo cupra vs Hız gti
-jw_Z2Y_1Iw
AYC Rocco APJ cupra HB cupra
m3gk56VfepI
Golf R Revo Cupra Golf4 GTİ ...
k0lVcKgwfb4
APJ cupra 2 kişi AYC rocco tek Kişi
WOCNIM-MP0E
ben hiç bişi anlamadım hangi araba hangisi?araçların özelliklerinide yazarsanız iyi olucak bu arada denemeler güzel olmuş
ondertopcu
17-03-2012, 14:34
Maşallah güzel denemeler olmuş
CeM öZeR
17-03-2012, 14:49
10 civarı video var hiç birşey anlamadım diyemem. 3 tane şey anladım.
1- Fazılın arabanın sorunu var,
2- HIZ gti gerçekten plakasına yakışır şekilde hızlı ve hep önde yürüyor,
3- Safa emeklerinin karşılığını almış. (Yaklaşık 7.250 tl civarı para harcadı) ( Ama bu kadar hırs iyi bişey değil. )
Benim esas merak ettiğim Safa'nın arabası aynı şekilde sorunsuz olarak Kayseri'ye geldiğinde yani 1054 metre rakımda da böyle açık ara farkı sürekli koruyarak yürüyebilecek mi? Güzel eğlenilmiş. Zevk alınmış. Bende olmak isterdim.
Antalyalogy
17-03-2012, 14:50
Arkadan çekilenlerde hiç bir şey anlaşılmamış.
Deneyenlerin araçlarına Allah kaza bela vermesin..
En hızlı fazılınki olarak biliyorduk sorunu var dedik.
Hız GTİ ile bnmkini kıyaslarsak neredeyse aynı kafa burun gidiyoruz net olarak..
Daha elimde cok video var ama bişi anlaşılmıyor anlaşılan videolar Mercedes Vianoda Onlarıda bekliyoruz...
Teşekkürler Herkese...
maşallah araclara safa ozellıkle sana kardesım hırs her zaman ıyıdır dozajını asmadıkca ;)
opeldostlar
17-03-2012, 15:03
Videolar güzel araçlarada maşallah kazasız belasız devamını bekliyoruz
Videolari izliyemiyorum,net hizli degil...
Ama yazilanlar neden bukadar farkli?
Yahu istanbulu terk ettim,keyfin dibine vurmussunuz...
En hızlı fazılınki olarak biliyorduk sorunu var dedik.
Hız GTİ ile bnmkini kıyaslarsak neredeyse aynı kafa burun gidiyoruz net olarak..
Daha elimde cok video var ama bişi anlaşılmıyor anlaşılan videolar Mercedes Vianoda Onlarıda bekliyoruz...
Teşekkürler Herkese...
sende sıkıntımı var neden dierlerini çekmediniz ögürün felan denediği KIRMIZI ile olanları neden söylemediniz
kim kimi geçiyor kardeş ?:) yarın akşam deniyormusun ? ? ?
kim kimi geçiyor kardeş ?:) yarın akşam deniyormusun ? ? ?
Salı gününe Fazılın arabanın sorunlarını halledin Methanol kitimi takıp geliyorum Salı akşam nokta koyulsun??
kelalper
17-03-2012, 17:10
Kardeş sen Özgürü geçtin mi geçildin mi ona cevap versene. Neyin peşindesin. Neyin hırsındasın anlayamadık.
Salı gününe Fazılın arabanın sorunlarını halledin Methanol kitimi takıp geliyorum Salı akşam nokta koyulsun??
sana kırmızı yeter faszıl gercekten sıkıntı olur bence sana :) neden taktın hahaha hergun her gece deneyebilirsin bizim arabalarımızda 10 kere ust uste alt alta hasaaaaa methh felan yokk hıcbişiy yok :) ama sıkıntı yokkk sen meth tak deneyelim bekliyoruz yarın aksam geliyordun ?
Herkes bana bileniyo bileniyo sonra ney ben hirsliymisim falanmis... ewt dun fazil fazla kacti bna. Bobin sikintiniz varsa gelmeyin kardesim ozmn bm arabada pompa benzini ile yuruyordu filtrem yoktu vs sebep cokkk
sana kırmızı yeter faszıl gercekten sıkıntı olur bence sana :) neden taktın hahaha hergun her gece deneyebilirsin bizim arabalarımızda 10 kere ust uste alt alta hasaaaaa methh felan yokk hıcbişiy yok :) ama sıkıntı yokkk sen meth tak deneyelim bekliyoruz yarın aksam geliyordun ?
Tamam ozmn kardesim fazili iptal edin kirmiziyi getirinde deneyelim bukadar bilenmenize gerek yok kim hizliysa eyw dicez saliya goruselim filtre kitimle yaris yakitimi koymadan.gelmem :)
sen bahaneleri bbırak k imde yakıt var? ??
gelmeseydi kaçtı olmazmıydı sen geçildiğin halde geçilmedim geçen yok diyorsun korktun gelmedi diyecektin baaneler tükenmeaz vianodaki videoları aldım koyucam ozaman neolcak acabaa
EXhaust u kapalı Cupra önceden basıyor sesi dinleyelim :)
polo Cupra - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=zGOZe5Oy6vU&feature=youtu.be)
zGOZe5Oy6vU
Buda HIZLA sarı :) çok hızlıydı ya ondan
polo Cupra - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=OFGGh43gcdQ&feature=youtu.be)
OFGGh43gcdQ
Serhat Y.
17-03-2012, 21:46
sağlıklı denemeyse herikisi içinde, son video belli ediyorki araçlar kafa burun sefa nın dediği gibi.
ewt hiz gti a gecildim onada bunada gecildim ok?
Bence araçlar aynı gibi bence daha az araçla iyibi cekimle sonuc daha güzel olucaktir.
Arac ıcı cekım olsa ıyı olurdu ancak ıkı aracda aynı yuruyor gı,yanı yarım boy farkı ayırmak zor...
Ozgurun set up ı sadece Downpıpe ve Yazılım degıl mı?
Araçlar camcarın kadrajından çok çabuk çıkmışlar o yüzden hiç bir şey net anlaşılmıyor. Keşke daha güçlü bir camcar ve daha iyi bir kamera olsaydı ancak yinede deneyen ve çeken arkadaşların eline sağlık.
Duhan maşallah senin arabada fena gidiyor. O kiloyla bu kadar geçilmişsen sonuç gayet tatminkar.
Vag ın yüzüne bakılmazdı şimdi vaglar birbiri ile yarışır olmuş :) Videolar çok net sonuçlar vermemiş,keşke kamera sabitlenip çekilseymiş
63owen63
18-03-2012, 00:04
mk4 gti'ın başka videosu yok mu yahu :P
Bende soracaktım.Sağlam yürürü var sanki : )
Birde rocconun sonradan gelmesi fenaa :)
EJmGBbOp-jE
egsoztuu kapalı ewtt :)
TYPERHAKAN
18-03-2012, 01:16
arkadaşalr bence araçları hazırlayanların ellerine sağlık çok hızlılar,yalnız polo lar stock olarak stock cupra dan 3 boy hızlı değillermi,yoksa efsane mi eğer doğru ise polo ya polo,cupra ya cupra daha güzel olmaz mı,bu benim nacizane fikrim.
Bende soracaktım.Sağlam yürürü var sanki : )
Birde rocconun sonradan gelmesi fenaa :)
Tek kişi olduğum için video çekemedim. Varsa elinde video olan arkadaş yüklerse sevinirim :)
ClioRs182
18-03-2012, 08:51
hangisi geçtiğini göremedim açıkcası ben sarı cuprayla gti kafa burun gitmişler bnce :)
Bayrampaşalı
18-03-2012, 09:02
golf 4 ün specleri nelerdir bayıldım kendısıne :)
başka videolarını isterük :)
arkadaşalr bence araçları hazırlayanların ellerine sağlık çok hızlılar,yalnız polo lar stock olarak stock cupra dan 3 boy hızlı değillermi,yoksa efsane mi eğer doğru ise polo ya polo,cupra ya cupra daha güzel olmaz mı,bu benim nacizane fikrim.
efsaneyi bende merak ettim?
yani Boca, Cupra, Polo, vRS yürüyüş farkları nelerdir?
Efsane falan fegil abi biz zaten orjinalden 2 boy hizli olan arabayi gecmeye calisiyoruz eger hazirladiklari cupra varsa asil onu isterimki isi cok kolay olur bna
Boca, Cupra, Polo, vRS orjinalden en hızlısı Polo mu? Peki ya sebebi?
vw farki digerleri uvey vw
Efsane falan fegil abi biz zaten orjinalden 2 boy hizli olan arabayi gecmeye calisiyoruz eger hazirladiklari cupra varsa asil onu isterimki isi cok kolay olur bna
laolm sende varmı ? sıkıntılımısın anlamıyormusun ?
adamda sadece kat iptali var :) komikmsin sen? :D banane polo alsaydın
stockları deneyelim görelim :) ama ondada çekmesssiniz geçti dersiniz :=)
Boca, Cupra, Polo, vRS orjinalden en hızlısı Polo mu? Peki ya sebebi?
kanki şu dizeli canlandıralım artık :icon_tup:
onursumer
18-03-2012, 10:37
maşallah tum araçlara
stock olarak denildiği gibi
gerçekten gti daha hızlı ise sebebi nedir ? çok garip durum :D
aynı makine aynı şanzıman değilmi ağırlık farkı vs varmı araçlar arasında ağırlık farkı varmı ?
ayrıca golf4gti nın başka videosu varmı :D
laolm sende varmı ? sıkıntılımısın anlamıyormusun ?
adamda sadece kat iptali var :) komikmsin sen? :D banane polo alsaydın
Allahhallahh :D:D adamda ne var ne yok bilmem bn avantajini soluyorum aga sen.neden bukadar takiliosun biri sormus soledik :)
stockları deneyelim görelim :) ama ondada çekmesssiniz geçti dersiniz :=)
Ewet biz gecilince hile var diyoruz cozmussunuz bizi:D
BMK TypeR
18-03-2012, 11:08
Maşallah bütün araçlara:) güzel denemeler olmuş
takılan yok yedirememişsssin ya egsotun felna kapalıdır belki huahuaaahu
Maşallah tsi'lara güzel denemeler olmuş
maşallah tum araçlara
stock olarak denildiği gibi
gerçekten gti daha hızlı ise sebebi nedir ? çok garip durum :D
aynı makine aynı şanzıman değilmi ağırlık farkı vs varmı araçlar arasında ağırlık farkı varmı ?
ayrıca golf4gti nın başka videosu varmı :D
agırlık farkı bildigim kadarıyla cupralar 100 kg ye yakın daha hafif :D
polo : 1269 kg
cupra : 1184 kg
tabi bunlar aracların sitesinde yazan agırlıklar :D
Bende de kırmızı GTI ile kırmızı cupranın videosu var ordaki fark çok daha fazla ve bariz ortada akşam eklemeye çalışacağım.
Bende de kırmızı GTI ile kırmızı cupranın videosu var ordaki fark çok daha fazla ve bariz ortada akşam eklemeye çalışacağım.
zaten kırmızının(gti) video su pek yok onu da izlemek lazım :)
takılan yok yedirememişsssin ya egsotun felna kapalıdır belki huahuaaahu
Abi Sali sen kirmizi gri beyaz hangi poloyu getiriyosan.getirde noktalasalim... Ondan sonra yediremeyen yediremesin
Kirmizi polo zaten bi.gozuktu kayboldu 1 2 denemeden sonra sali ozellikle onu bekliyorum
Kırmızı GTI şu anki hali ile hemen hemen HNG (Fazıl) ile kafa kafaya gidiyor. Salı günü de arabayla şehir dışına çıkıyor arkadaş o yüzden malesef katılamaz ama çekinecek bi durum yok çıkarız başka istediğiniz bir zaman
Kırmızı GTI şu anki hali ile hemen hemen HNG (Fazıl) ile kafa kafaya gidiyor. Salı günü de arabayla şehir dışına çıkıyor arkadaş o yüzden malesef katılamaz ama çekinecek bi durum yok çıkarız başka istediğiniz bir zaman
Tam neler var hocam kirmizida meth var ozmn. İyide fazilinki sorunluymus o gece bn iyi gttgni gormedm o yuzden bsi diemicem
Alicanrs
18-03-2012, 12:21
safa istanbula bi geldin karıştırdın ortalığı :D :D
Tüm araçlara ayrı ayrı maşallah :)
kanki şu dizeli canlandıralım artık :icon_tup:
Kardo, araba kaportada tampon bekliyor :)
senin işi de hala göremedim kusura bakma havalar kötüydü ve kaportacıdaydım.
Hala almayı düşünüyorsanız hafta içi bakim :icon_tup:
Tam neler var hocam kirmizida meth var ozmn. İyide fazilinki sorunluymus o gece bn iyi gttgni gormedm o yuzden bsi diemicem
kırmızıda meth. yok ... dp , yazılım bide filtre(filtreden tam emin deilim) var ...
Aynen kirmizida meth yok.. Dp yazilim bide hks son var.. Kiyaslandiginda ibizalarin daha yuklu oldugu ortaya cikiyo zaten videolarda da ecufast grubunun onde oldugu ortada daha fazla konusmaya gerek yok aksam video geliyo zaten
CeM öZeR
18-03-2012, 13:21
polo gti ve ibiza cupranın arasında ağırlık farkı polo gti'ın 2-4 kapı ve her iki aracında cam tavanlı,cam tavansız olmasına göre değişiyor. Stock halinde her iki araçta dinamometre çıkartıldığında ibiza cupra 180 çıkarken,polo gti 185.5 hp çıkıyor yani Audi A1 1.4 tsi 185 hp ile birebir aynı. Gaz tepkimesi farklı,motor yağlama sistemi farklı, polo gti'ın bujileri platinium,şanzuman oranları farklı. ibizayla polo gti'ın 1-2-3. dişli oranları aynı fakat polo gti'ın 4-5-6-7. dişli ve son dişli oranları daha uzun. Yani torku daha iyi kullanabiliyor araç. Gördüğünüz üzere spec zayıf olsa bile polo gti yine başarılı yürüyor. Skoda fabia vrs te polo gti motoru ile aynı. Ama fabianın şanzumanı polo gti'ın 1-2-3-4. dişlisiyle aynı. Polo gti'ın 5 ve 6. dişlisi uzun. Fabianın 7. dişlisi uzun.Yine fabianın son dişlisi uzun. Fabia da polo gti'dan ağır. Yani emsalleri içinde en ağırı fabia vrs. İçlerinde en hızlısı stock halinde polo gti.
Not = He şunuda söyleyim. Yazılım yapılmış arabada zaten gaz tepkimesi hız farkı kalmıyor zaten o da hızlandırılıyor. Ee zaten Revo yazılımı nasıl bir işse birde buji geliştirmesine de gerek duyuyor o açıkta ordan kapanıyor. Yani ibizayla polonun birbirine göre birer tane + artı yönü var. İbiza en az 50-60 kg kadar hafif, polonun şanzumanı uzun.
Umut fg 3295
18-03-2012, 14:02
Ya bu revo lu araçlar hem ecufast in gtı larına göre üzerinde çok daha fazla parça var hem geçiliyorlar videolar ortada ama hala revo ilah gibi konuşuyorsunuz???
Iste kirmizi GTI'in kirmizi cupraya 3 boy attigi ve sonra cupranin tunel yaptigi video VID-20120317-00001 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=ktS9M3iAdhY&feature=youtube_gdata_player)
Kırmızıda egsozt var downpipe var kötü bir filitre sistemi var
beyazda kutu içi var filitre downpipe var fazılda meth var oda cooler yok die bazı seyleri söylemiyoruz zorundada değiliz
benle derdin varsa hemen deneyebiliriz neredesingeleyim ama klasman araclar değil dediğim gibi ben kimseyle sidik yarıştırmıyorum
kime ne meydanı okuyorsun onu anlamadım benm ?
Semih HSO
18-03-2012, 17:54
Aynen oyle bizim aracimiz modifiyemiz ortada.. Bugun git yarin gel diyosunuz yine eyvallah ama kabullenin artik bazi seyleri.. Bende Kirmizi GTİ'in sahibiyim bu arada
Ya bu revo lu araçlar hem ecufast in gtı larına göre üzerinde çok daha fazla parça var hem geçiliyorlar videolar ortada ama hala revo ilah gibi konuşuyorsunuz???
Ya kardesim herseyi mert abinin arabaya gore baz almissiniz bnm arabanin gecildigi videoyu istiyorum sizden ne revosu ne ilahi agiz tadiyla rekabet yaptirtmiyo senin gbi saksakcilar oldugu surece agiz tadi ile cekisme olmaz varsa bizim guclerde araban gel yoksa masallah de yorumunu belirt gec git nedir bu ya!
Kırmızıda egsozt var downpipe var kötü bir filitre sistemi var
beyazda kutu içi var filitre downpipe var fazılda meth var oda cooler yok die bazı seyleri söylemiyoruz zorundada değiliz
benle derdin varsa hemen deneyebiliriz neredesingeleyim ama klasman araclar değil dediğim gibi ben kimseyle sidik yarıştırmıyorum
kime ne meydanı okuyorsun onu anlamadım benm ?
Walla seninle derdim yok hocam biz burda kim nasil gidiyo zevkine guzelligine.deniyoruz sen burda isi kizistirip iddiaya bindiriyosun neden hersei kendi uzerine aliniosun senin firmana yada sana b.k atan yokki ben en iyiyimde demiyorum yaristgm arabalarda senin sahsinin araban degil.
Gelmeden gorusmeden bile bna okadar bilenmissinizki her telde gorusmenizde ozellikle bnm araba soruluyo o sari cupra geliyomu diye.. İddialassam meydan okusam sokerim arabayi yaris yakitini basar gelirim istanbula gelme amacim sizle iddialasmak deil bn buraya dyno ve egsoz icin geldim gelmiskende rakiplerle dnmek istedik asil iddia evotechle szn aranizdayni neden mevzu bilenme oluyor?
1 post oldu bisi demedim 2 oldu 3 oldu nedir bnle alip veremedigin anlamadm yok typerci olman lazimmis yok sen hayal dunyasinda yasiosun hayir yanlis bsimi yaptik sana solede bilelm sorun nedir bnle alip veremedgn?
zafa boş konuyorsun :) geçilmemişssin Denememişsssinki kimseyle geçilesin hersey var hala korkuyorsun okey sen koy methanolun ben koyucam110 oktanımı EEEE sidik sidik nerey kadar ? nekadar açabilirsin ? napabilirsin yarın gider turboswunu değiştiririm herseyini karşılarım yazılmıınıda CUSTOM Yaparım sabahadda bitirrim eeeeeee :) kardeşim bak senle mantıklı konuştum anlamadın fazla heycanlısın
fazıl hariç dierlerinin standart olduğunu söyledim kırmızıda catback var downpipe var beyazda CAt iptali var
sen herseyi tak üstüne meth tak sıkıntı yokkk naparsan yap bizim işim olmaz ama saçma sekle getiriyorsun gerçekten tatsız olucak
Burasi sizin forumunuz diye sizinle ayni goruste ayni dusuncede olnak zorunda degiliz yazdikca tadi kaciyor yazmayarak takip edenleri simdi anliyorum sizin forumunuz diye sizin dedikleriniz dogru olmaz ben gectim gecildim davasinda degilim. O tampon videosunda beyaz polo erken basip 1 boy one cikti aradaki farki kapattimda oraya tutundum 3 defa yurudum diger 2 videoyuda alalim ozaman madem gecilmisiz. Aracin sahibi kendide yazar buraya zaten. Madem gecildik diger 2 videoyuda istiyorum.
zafa boş konuşma deniyormuytuz NErdesin Nerde kalıyorsun Geliyorum geç bakalım benide ?
Acibademdeyim arabam musait deil arkasinda koli egsozt vs dolu motor arizam yaniyor ne kalkmasi abi.
Acibademdeyim arabam musait deil arkasinda koli egsozt vs dolu motor arizam yaniyor ne kalkmasi abi.
arizan neden yanıyor ? ya bomboş olsanda geçemesssin sıkıntı yok ama bak yukarıda yazdım yanlış konuşuyorsun :)
arizan neden yanıyor ? ya bomboş olsanda geçemesssin sıkıntı yok ama bak yukarıda yazdım yanlış konuşuyorsun :)
Walla araba ne bilmiyorumda konu gecme gecilme degil abi bazi kisilerin bnle alip veremedgi vardi olay o sadece dertleri ne onu anlamak istiorum saygisizlik yok ortada bnce.
salı günü bende geliyorum yer zaman bildirin.
BMK TypeR
18-03-2012, 19:53
salı günü bende geliyorum yer zaman bildirin.
kanka benıde al barı:D
ADMISE R1
18-03-2012, 19:53
herkez orda bende geliyim belki yeni arabamı denmiş olurum:D
BMK TypeR
18-03-2012, 19:54
1.4tsi alasım geldı:)
Low-Rider
18-03-2012, 19:56
biri şu alper abiyle teke teke çıksın artık ta oda rahatlasın bizde :D adam aylardır herkeze gider yapıyo biride çıkmadı :D abi devammmm giderlere devammmm
adam dolmuş bir kum torbası alalım,forum aksine reel'de de şeker gibin:D
kanka benıde al barı:D
kanka senin emrin olur baş tacısın nedemek sen iste yeterki alırım.
ADMISE R1
18-03-2012, 19:58
kanka senin emrin olur baş tacısın nedemek sen iste yeterki alırım.
o zaman benide al:D
Ufak bir tartisma yuzunden gelinen nokta cok komik..Atar mi yaptim alin.gelin arabanizi tekrar deneyelim atarmi oluyor?
Ben kimseye atar matar yapmadim.siz kirmizi cuprayi katarak bnide kiyasladiniz gecildi vb dediniz bnde videolari istedim gecilmedim dedim olayin asli bu. Kim gectiyse bni.videolari istedim olay bni yalanci cikardiniz burda bni gecicek arabada vardir gecebilirde ama gecilmedgmi soyluorum bunu yapmicakmiyim? ama sen lutfen bi postlarina bak bna typerci olman lazimmis nedie cupra kullanip ne bokuma deniosun vs diosun..
BMK TypeR
18-03-2012, 20:00
bu 1.4 lere manuel boost evc fılan takılmıyo mu:) nasıl bı motor tarıf edın,
Serhat benledenrrmisin :))))))
Özelden adres ve telefon aliim hemen geliyorum. Şu benimle olan problemini yüzyüze çözelim.
Serhat abiyle falan problemin yok senin abi birakin soyle davranmayi bende geliyorum nereye gidiosaniz orda konusulur halledilir.
Serhat Y.
18-03-2012, 20:13
ah özgün ahh:)
Serhat Y.
18-03-2012, 20:14
cevahir avm.nin oraları, nezaman geliyorsun
hacı benle denermisin nasılsa kilo eşitleme problemimiz yok :D
şimdi soru sorucam ortalık öle bi gerilmişki 1561561436 tane tsi dökülmüş yollara bide dip dibe video çekilmiş :D nerde araç içi yokmu hiç kimsede ?? 1.4 partisi verinde sebeplenelim 4 tekerlek için kimsenin kimseyi kırdığına değmez zafa özür dile sende olsun bitsin uzamasın arabaların konuyu tartışıcaksanız eyvallah ama uzamasın böyle gerek yok konuda kilitlenicek sonra sorunuda yokmuş senle işte söle sende olsun bitsin derim ben araban altında diğerleride tekrar denersiniz ki hng ile denemeni merak ediyorum sorunlar çözüldükten sonra aracınada maşallah :)
Mesele ozurle kapancaksa dileyim yasina saygim war ozurumu buyukluk bnde kalir baska insnlar olaya dahil oluyor su yuzden...
Ama ozur diliyincevaltta kalan bn olmucam...
Mesele ozurle kapancaksa dileyim yasina saygim war ozurumu buyukluk bnde kalir baska insnlar olaya dahil oluyor su yuzden...
dediğin doğru özürünü dile sen :)
diğer adres konusu ne alaka anlayamadım bi tartışma var aralarında sanırım ama konuşarak çözücekseniz bir araya gelin kaç yaşında insanlarsınız yoksa klavyeden devam edincede çözülmicek burdan kapatın :)
dr um sen roccoyumu çipledin :D
kelalper
18-03-2012, 20:24
Tamam ozmn kardesim fazili iptal edin kirmiziyi getirinde deneyelim bukadar bilenmenize gerek yok kim hizliysa eyw dicez saliya goruselim filtre kitimle yaris yakitimi koymadan.gelmem
Bunu yazan sen değil misin. Yarış yakıtımı koymadan gelmem demek ne demek. Siz yarış yakıtı kullanırsınız bende kullanıcam demek.
kelalper
18-03-2012, 20:25
cevahir avm.nin oraları, nezaman geliyorsun
Serhat Cevahirin oradan nerede sen bana şunu tam olarak yazsana. Tam olarak yaz hemen çıkıcam kozyatağından.
Kavga etmeyin :))) skildim ama dimi
kelalper
18-03-2012, 20:28
Safa çok büyüksün gerçekten. Yanlış laf ediyorsun sonra özür dileyince büyük sen oluyorsun gerçekten. Allah razı olsun şu kulundan bir özür dileyemedin ya ne diim. Tükürdüğünü yalayamıyorsun ama yalatırlar merak etme.
Serhat Y.
18-03-2012, 20:28
sen cevahirin oraya gel teli özelden yazıcam ararsın
kelalper
18-03-2012, 20:30
sen cevahirin oraya gel teli özelden yazıcam ararsın
Tamam çıkıyorum çözelim bakalım problemini.
TYPERHAKAN
18-03-2012, 20:34
Serhat Cevahirin oradan nerede sen bana şunu tam olarak yazsana. Tam olarak yaz hemen çıkıcam kozyatağından.
alper şaşırdınızmı yapmayın allah aşkına olur böyle şeyler hepimiz arkadaşız,bu işe gönül vermişiz birbirimizi üzmeyelim.
TYPERHAKAN
18-03-2012, 20:35
özgün olaya el koyarmısın kardeşim.lütfen
Site forum degil fight club mubarek :D
Maslakatyim ama
Araba skintili :)))
Safa çok büyüksün gerçekten. Yanlış laf ediyorsun sonra özür dileyince büyük sen oluyorsun gerçekten. Allah razı olsun şu kulundan bir özür dileyemedin ya ne diim. Tükürdüğünü yalayamıyorsun ama yalatırlar merak etme.
Kusura bakma abi yanlis yaptik sana ama senin ettigin laflarda bnm icimde merak etme yalicak bisi tukurmem ben rollunuzde sizin olsun arabanizda enbhizli sizsiniz bn sizinle roll isinde yokum bu saatten sonra.
Site forum degil fight club mubarek :D
hep kuzey güneyin suçu :p
Umut fg 3295
18-03-2012, 23:14
Ya kardesim herseyi mert abinin arabaya gore baz almissiniz bnm arabanin gecildigi videoyu istiyorum sizden ne revosu ne ilahi agiz tadiyla rekabet yaptirtmiyo senin gbi saksakcilar oldugu surece agiz tadi ile cekisme olmaz varsa bizim guclerde araban gel yoksa masallah de yorumunu belirt gec git nedir bu ya!
Yazarken iki kere düşün saygısızlık etme şakşak bilmemne diye!
Biraz bekle sana senin güçlerinde bi araba getiririm ben.
Maşallah de yorumunu belirt diyosun yorum yapıncada abuk subuk düşünmeden yazıp şakşakçı bilmemne yazıyosun ben 2010 temmuzunda revolu tsi kullanıyodum belli bi sürede kullandım sen ne zamandır kullanıyosun bilmiyorum ama yakında dediğimi anlarsın bazı şeylerin yararları ve zararları tecrübe edilerek öğreniliyor inşallah sen sadece yararlı kısımlarını tecrübe edersin
Kusura bakma alperabi yasina hurmeten yanlis konustuk sana saygilar...
Kusura bakma alperabi yasina hurmeten yanlis konustuk sana saygilar...
zafacım sana teşekkür ediyorum kardeşim.
zafacım sana teşekkür ediyorum kardeşim.
Estf. abicim siz kusura kalmayin...
kelalper
19-03-2012, 06:12
arkadaslar serhatla alparslanla oturduk konustuk. Anlasilan kisisel bir problem yokmus. Ben Serhattan ve butun forumdan yanlis anlasilmadan dolayi ozur dilerim. Saolsunlar o saate beni iyi misafir ettiler. ama soyliim bi dahakine cayla kahveyle kurtulamazsiniz.:D
BMK TypeR
19-03-2012, 11:48
arkadaslar serhatla alparslanla oturduk konustuk. Anlasilan kisisel bir problem yokmus. Ben Serhattan ve butun forumdan yanlis anlasilmadan dolayi ozur dilerim. Saolsunlar o saate beni iyi misafir ettiler. ama soyliim bi dahakine cayla kahveyle kurtulamazsiniz.:D
Apo başkan yedırır ıcırır fena söylemesı benden:) bu arada gerginligin, anlayışa dönüştügüne sevindim:icon_tup:
Ayıp ediyosun her zaman bekleriz yemek olayına gelince ne zaman istersen reso sende gel kanka.
Serhat Y.
19-03-2012, 14:28
bende özür dilerim Alper gereksiz yere giderleşmeler oldu, dipnot olarak tekrar söylüyorum ben Zafa nın şakşakçı yakıştırmasını savunmuyorum oda zaten özür dilemiş konu kapanmıştır.
ayrıca konuyu bayagı bi temizlemişler dün bahsettiğim senin konuya ilk yazın vardı ya agresif olan bulamadım onu,:icon_tup:
kelalper
19-03-2012, 14:40
bende özür dilerim Alper gereksiz yere giderleşmeler oldu, dipnot olarak tekrar söylüyorum ben Zafa nın şakşakçı yakıştırmasını savunmuyorum oda zaten özür dilemiş konu kapanmıştır.
ayrıca konuyu bayagı bi temizlemişler dün bahsettiğim senin konuya ilk yazın vardı ya agresif olan bulamadım onu,:icon_tup:
Serhat seni onu bunu bırak geride kaldı. bi akşam da benim misafirim olun bu taraflarda.
Serhat Y.
19-03-2012, 14:49
Serhat seni onu bunu bırak geride kaldı. bi akşam da benim misafirim olun bu taraflarda.
olur tabi, seveseve. haberleşiriz ozaman,,
CeM öZeR
19-03-2012, 17:20
Tsi'la şaka olmaz :D
Volkswagen TSI - Weightlifter - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=f3Ee0BqGYOQ&feature=related)
4. videoda arkadan gelen A5 neydi öyle ya :)
okan_berke
19-03-2012, 18:04
maşallah güzel denemeler
Volkswagen TSI - Weightlifter - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=f3Ee0BqGYOQ&feature=related)
YJC8DsMzl7A&feature=share
japonla olmasın o :D
Ertug_T.
19-03-2012, 23:59
tsi çok güzel ama 1.4 t-jetleride hafife almamak lazım şakaya gelmez :D akrep bu sağı solu belli olmaz :D
CeM öZeR
20-03-2012, 08:10
YJC8DsMzl7A&feature=share
japonla olmasın o :D
İyi de Özgün abi bizimkinin eti ne budu ne :D