Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe-Galatasaray Derbisi Sizce sonuç ne olur?

Sayfa : 1 [2]

mmustu
17-03-2012, 22:18
ulen hala tartışıyosunuz şu olayı geçmişe dönüyosunuz falan harbiden manyakmısınız la siz :D

geçen geçti işte bitti gitti akü para verseler bu kadar savunmazsınız he :D

SekoLive
17-03-2012, 22:18
koyduk işte macin baslarında =)

ya o değilde bende panik atak var napicam biraz yardımcı ol bana

senin ecu na ayar yapmaları lazm yoksa o ataklar bi saatten sonra gole dönebilir

RSBurak
17-03-2012, 22:19
Madem buyuk takimsiniz yenin artik bizi kadikoyde ;) su durumda bile yenemediyse gs dahada yenemez.ben gs super kupayi aldiginda cikip gs bayragiyla gece yarisi dolastim.gs taraftari ayni duyarliligi gostercekmi inan dusunmuyorum...

fenerbahçeyi kadıköyde yenmekle büyük olunuyorsa yandık demek :) keşek fb avrupada birşeyler yapsada bizde fb bayraklarıyla dolaşsak :)

bilalMW
17-03-2012, 22:20
Fenerlilerin maç çıkışı izlediğimiz yerde yaptıgı muhabbet gizlice arkalarından yürürken..
son topa girmediğinde hiç bu kadar rahatlamamıştım. :)

İbrahim33
17-03-2012, 22:21
Madem buyuk takimsiniz yenin artik bizi kadikoyde ;) su durumda bile yenemediyse gs dahada yenemez.ben fb taraftari olarak,gs super kupayi aldiginda cikip gs bayragiyla gece yarisi dolastim.gs taraftari ayni duyarliligi gostercekmi inan sanmiyorum...

bu takım ve camia olarak fenerbahçe antipatikliğine sahip olan taraf galatasaray olarak biz olsaydık ,siz gs bayrağıyla şampiyonluk kutlamazdınız...inanki o kadar antipatik bir camia ve takımsınızki , nefret ediyorum hepinizden...

Met
17-03-2012, 22:21
fener 2 galatasaray 0
aykut 0 fatih 2
2-2 :D

Yanlış bence :)

Fener 2 - Galatasaray 2
Aykut 0 - Fatih 2

2-4 olması gerek. Bu maçın hakkı budur bence.

ygtkrmdnz
17-03-2012, 22:22
Acin 6-0 lik maci izleyin yine teselli bulun

Ezile ezile perisan oldunuz pozisyonunuz yok 2. Yari

Haa is skora bakar tabi aradaki 9 puanlik fark yakalayin bakalim :))

RsErdi
17-03-2012, 22:23
ucuz yırttınızzz fenevvvvv

Shekil
muştuuuuuu yattın sanırım isyanlardasın =))))

S.Mert
Madem buyuk takimsiniz yenin artik bizi kadikoyde ;)

kadıköyde sizi yenince kupa mı veriyorlar? siz neden 2 senedir bizi yenemiyorsunuz peki? :)

mert_leon
17-03-2012, 22:24
Madem buyuk takimsiniz yenin artik bizi kadikoyde ;) su durumda bile yenemediyse gs dahada yenemez.ben fb taraftari olarak,gs super kupayi aldiginda cikip gs bayragiyla gece yarisi dolastim.gs taraftari ayni duyarliligi gostercekmi inan sanmiyorum...

nevarmış sizin durumunuzda çok iyiydiniz harikaydınız ezicektiniz gs yi maç öncesi yardırıodu fenerli arkadaşlar. ayrıca ligde 2 siniz yani kötü bi durum yok fenerde. :)

drummer582
17-03-2012, 22:24
fenerbahçeyi kadıköyde yenmekle büyük olunuyorsa yandık demek :) keşek fb avrupada birşeyler yapsada bizde fb bayraklarıyla dolaşsak :)

Ben chelsea gol attiginda havalara ucan cok gs taraftari arkadasimi biliyorum,ins nasip olurda herhangi bir Türk takimi avrupada basari kazanir bizde seviniriz ;) buyukluk fb yi kadikoyde yenmekle olsa fb baya buyuk olurdu ama yenemiyo gs iste olayda bu zaten :)

ruudvan
17-03-2012, 22:25

yeri geldi real madridi ,barcelonayı,liverpoolu,mancester ı yendık cok buyuk zaferlerı ımza attık bı ruhumuz var sızıde bı cok kez yendık ama stadınızın buyusu bı gun bıter elbet bugun olmadı yrn mutlaka bıtıcek.bu arada sız gıdın avrupada bızı temsıl edın gogsumuzu kabartın fener bayragını cogu kısı sallar onda sıkıntı yok .ama önce bi temsil edin gururumuzu kabartın.

RADEON
17-03-2012, 22:26
Ben chelsea gol attiginda havalara ucan cok gs taraftari arkadasimi biliyorum,ins nasip olurda herhangi bir Türk takimi avrupada basari kazanir bizde seviniriz ;) buyukluk fb yi kadikoyde yenmekle olsa fb baya buyuk olurdu ama yenemiyo gs iste olayda bu zaten :)

30 yıldır fener tr kupasında gs de dahil olmak üzere çoğu türk takımına elendi 30 yıl! dile kolay

drummer582
17-03-2012, 22:26
nevarmış sizin durumunuzda çok iyiydiniz harikaydınız ezicektiniz gs yi maç öncesi yardırıodu fenerli arkadaşlar. ayrıca ligde 2 siniz yani kötü bi durum yok fenerde. :)

9 puan fark var daha nekadar iyi olabilirsinizki? Acikcasi ben fb yeneceginden hic umutlu degildim gs alir diyodum yine yapamadi gs :) onunuzdeki maclara bakarsiniz artik ;)

SekoLive
17-03-2012, 22:28

tek başarınız bizi yenmek, bizim tek başarısızlıgımız size yenilmek eğer buysa mevzunuz haklısınız.

ama biz ligde olsn türkiye kupasnda olsn avrupada olsn heryerde bişeyler elde etmişiz. umarım sizde edersiniz

mert_leon
17-03-2012, 22:29
9 puan fark var daha nekadar iyi olabilirsinizki? Acikcasi ben fb yeneceginden hic umutlu degildim gs alir diyodum yine yapamadi gs :) onunuzdeki maclara bakarsiniz artik ;)
bence siz bakın maçlarınıza dediğin gibi 9 puan var kaparsınız belkii ;) :)

BRETE
17-03-2012, 22:30
http://img2.ressim.net/out.php/i5559540_431532-10151345053775164-15802420163-23221708-1370619127-n-jpg

drummer582
17-03-2012, 22:30
bu takım ve camia olarak fenerbahçe antipatikliğine sahip olan taraf galatasaray olarak biz olsaydık ,siz gs bayrağıyla şampiyonluk kutlamazdınız...inanki o kadar antipatik bir camia ve takımsınızki , nefret ediyorum hepinizden...

Bak olayi kisisellestirme,ben size bayilmiyorum.bak kendinde dolayli yoldan itiraf ediyosun fb basari kazansa tebrik etmezsin.

drummer582
17-03-2012, 22:32
tek başarınız bizi yenmek, bizim tek başarısızlıgımız size yenilmek eğer buysa mevzunuz haklısınız.

ama biz ligde olsn türkiye kupasnda olsn avrupada olsn heryerde bişeyler elde etmişiz. umarım sizde edersiniz

Basarilariniz icin tebrik ederim,gs iyi bir takim...ama 12 senedir kadikoyde yenememeside cok ilginc

RSBurak
17-03-2012, 22:32
tartışma gereksiz bence. bende sevmiyorum fenerbahçeyi ama fenerbahçeli samimi arkadaşlarım var sorun takım bozuk yada renkler antipatik anlamadım gitti :)

SekoLive
17-03-2012, 22:34
Basarilariniz icin tebrik ederim,gs iyi bir takim...ama 12 senedir kadikoyde yenememeside cok ilginc

hani cocuk vardır bi matematikden başarısız diğer dersleri 5 ne kadar çalıssada olmaz bizimkide o misal :D illa bişi oluyor. hele son dakikada o direkden topun dönmesi bunun tam olarak kanıtıydı herkesi geçti direkden geri geldi... hala gözümün önünde oynuyo o direkden dönme sahnesi gift gibi.

redbaron
17-03-2012, 22:34
cekirge 3 kere sıcrar diye bilirdik bu fb nin kacıncı sıcrayısı artık sayamadım.Su tv deki ballardan sürüyorlar herhalde.Artık sampiyonluk marsları soylenmeye baslasın.tebrikler gs...

mert_leon
17-03-2012, 22:36
hani cocuk vardır bi matematikden başarısız diğer dersleri 5 ne kadar çalıssada olmaz bizimkide o misal :D illa bişi oluyor. hele son dakikada o direkden topun dönmesi bunun tam olarak kanıtıydı herkesi geçti direkden geri geldi... hala gözümün önünde oynuyo o direkden dönme sahnesi gift gibi.

üzme kendini boşwer kısmet değilmiş bak keyfine ya çizgidem çıkanı mı dersim necatinin basiretsizliğimi dersin yapıcak bişi yok. :)

BAŞAR
17-03-2012, 22:36
son dakikada o topun direkten dönmesi neyse de tam o sırada bir kaç fenevli arkadaşın sübhanekeyi tersten okuduklarını duydum :D

drummer582
17-03-2012, 22:37

son pozisyonda nekadar adrenalin yasadigimi anlatamam :D yalan oluyodu 12 senelik büyü :D

SekoLive
17-03-2012, 22:38
üzme kendini boşwer kısmet değilmiş bak keyfine ya çizgidem çıkanı mı dersim necatinin basiretsizliğimi dersin yapıcak bişi yok. :)

ya futbolculara küfretmeyi sevmem engine etmediğim kalmadı o nasıl bi yavaşlıkdır o nasıl bi el ayak dolaşnmasıdır.

bide selcugun şutunda volkan can havli topa aparkat atmıs normalde elinin yanına çarptıgından içeri düşmesi gereken top kornere cıktı :D

sow un attıgı gol poizisyonu gibi saha içinde 3-4 pozisyon olduı hakem hepsine faul verdi bir tek gol olan pozisyona bişi vermedi...

harbi canım sıkıldı dışarı cıkıp koşasım var :Deli:

12 yıllık büyü 2-0 dan gelip 2-3 yapmayla harbi sağlam yalan olurdu :D

bide 20.dakikada bi pozisyonunz vardı atsanız belki maç 7-8 olacakdı :D

mert_leon
17-03-2012, 22:39
ya futbolculara küfretmeyi sevmem engine etmediğim kalmadı o nasıl bi yavaşlıkdır o nasıl bi el ayak dolaşnmasıdır.

bide selcugun şutunda volkan can havli topa aparkat atmıs normalde elinin yanına çarptıgından içeri düşmesi gereken top kornere cıktı :D

sow un attıgı gol poizisyonu gibi saha içinde 3-4 pozisyon olduı hakem hepsine faul verdi bir tek gol olan pozisyona bişi vermedi...

harbi canım sıkıldı dışarı cıkıp koşasım var :Deli:

aynen bende ona çok takıldım elmander boyu uzun aga napsın topa dokunmasınmı ayağının dibindeki topa ayagını sokuo fenerlilerde çözdü olayı bıcırklar sokuolar kafalarını hopp faul :)

ygtkrmdnz
17-03-2012, 22:41
2-0 dan 2-2 olunca fenerbahceli oyunculardaki olusan korkuyu izlemekbile ayri bir keyifti :)

34btr1907
17-03-2012, 22:41
geçen sene son anda küme düşmekten kurtulan bir takım oldugunuzu unutmayın önce

60 dakıka top oynamadan bekledik nezaman golü yicez diye ki bağıra bağıra geliyorum dedi goller, o tamam bizden daha fazla süre daha ii top oynadı gs kabul

!!tebrikler !!

benim anlamadığım şu an fenerbahçeliler bende dahil sanki 5-0 evimizde kaybetmiş gibi hissediyorum, hissediyoruz ...

sevinenler neye seviniyor acaba?

f&f filminde bi söz vardı hani az daha seni geçiyordum diye aynı o muhabbette su an gsliler

mmustu
17-03-2012, 22:42
ya GALATASARAY lı arkadaşlar buradan atıp tutacağınıza açın şu televizyonu tv8 i yada diğer spor haberlerini FLORYADA davulla zurnayla beraberliği kutlayan YÜZLERCE arkadaşınızın yanına gidin ;) ;)

oğuz
17-03-2012, 22:42
2-0 dan 2-2 olunca fenerbahceli oyunculardaki olusan korkuyu izlemekbile ayri bir keyifti :)

2-0 ken ağlıcaktınız, dediğin lafa bak. 2 golden sonra sen ne hissettin hele bi de, ben de ne hissettiklerimi söylicem

HaKo
17-03-2012, 22:43

işte ben böyle yorumlara görüşlere deli oluyorum ya Galatasaray sizi yenince mi büyük olucak neyin kafasıdır bu , 10 sene fb yener 10 sene gs yener bu rekabet hiç bitmez işin tadıda burda zaten boşuna böbürlenip ego yapmanın anlamı yok..

SekoLive

60 dakıka top oynamadan bekledik nezaman gölü yicez diye ki bağıra bağıra geliyorum dedi goller, o tamam bizden daha fazla süre daha ii top oynadı gs kabul

!!tebrikler !!

benim anlamadığım şu an fenerbahçeliler bende dahil sanki 5-0 evimizde kaybetmiş gibi hissediyorum, hissediyoruz ...

Ya ilk satır inan cok gereksiz bi yazı olmuş. şurda kavga gürültü olmadan tartısıyoruz sanki bi tek siz biliyorsunuz geçen sene çok kötü oldugumuzu .

mustu abi ortalıgı germe :D

ibooo
Ya amma boş konuşuyosunuz a.k 8 aydır kulübe yapılmayan kalmadı,ama yinede yenemediniz neyin peşindedisiz gidin floryada beraberliği kutlayın

mert_leon

60 dakıka top oynamadan bekledik nezaman gölü yicez diye ki bağıra bağıra geliyorum dedi goller, o tamam bizden daha fazla süre daha ii top oynadı gs kabul

!!tebrikler !!

:D:D geçen seneden bu duruma gelmemize seviniyo olabilirler mesela. bende çok üzgünüm kaç top girmedi bi türlü.

ruudvan
17-03-2012, 22:44

60 dakıka top oynamadan bekledik nezaman golü yicez diye ki bağıra bağıra geliyorum dedi goller, o tamam bizden daha fazla süre daha ii top oynadı gs kabul

!!tebrikler !!

f&f filminde bi söz vardı hani az daha seni geçiyordum diye aynı o muhabbette su an gsliler

ok.kib.bye.

Eray Yümsel
17-03-2012, 22:44
2-2 yi kutlayan 6alatasaraylıları gördükçe FENERBAHÇE li olmaktan daha çok gurur duydum :D

ibooo
17-03-2012, 22:47
Ulan tarihi fark olucaktı,bizim sağlamcı aykut hoca sağolsun maçı vericekti yatın kalkın aykut hocaya dua edin

ruudvan
17-03-2012, 22:48
2-2 yi kutlayan 6alatasaraylıları gördükçe FENERBAHÇE li olmaktan daha çok gurur duydum :D

bız sampıyonlugu kutluyoruz da sen fenerın nesınden gurur duyuyosun eray baskan

İbrahim33
ne gerek vardı bu büyük puntolarla yazmaya ? ayrıca 2-2 yi kimse kutlamıyor gs de , bilakis kaçan 3 puana yanıyor herkez , kutladığımız yada en ufak sevindiğimiz bir şey varsa oda fenere yaşattığımız korku ve son dk daki pozisyondan sonra bütün stadın altına etmesidir , ezdik resmen fb yi

34btr1907
ok.kib.bye.

çok yaratıcı ve komıktı geberdik gülmekten

drummer582
işte ben böyle yorumlara görüşlere deli oluyorum ya Galatasaray sizi yenince mi büyük olucak neyin kafasıdır bu , 10 sene fb yener 10 sene gs yener bu rekabet hiç bitmez işin tadıda burda zaten boşuna böbürlenip ego yapmanın anlamı yok..

bişey yiyip içmekle alakası yok..asıl siz ne yiyip ne içiyosunuzda 12 senedir galip gelemiyosunuz...gslı oyuncular açıklama yapıyodu maçtan önce..bizim için kadıköy bişey ifade etmiyo heyecanlanmıyorum diye ;)
gs büyük takım tebrik herzaman ettim başarılarından dolayı..ama neden kadıköyde şansı tutmuyor? 12 sene şansmı olur? fb gs yenmekle övünmüyor,gs ın fb yi kadıköyde hala yenemediğine gülüyorum açıkcası

mert_leon
Ulan tarihi fark olucaktı,bizim sağlamcı aykut hoca sağolsun maçı vericekti yatın kalkın aykut hocaya dua edin

siz bu hocayı niye değiştirmiosunuz nasıl bi ilişki bu :D bi maç yere göğe sıgdıramıosunuz bi maçta yerin dibine sokuosunuz :) yazık adama yav :)

997TT
17-03-2012, 22:49
Sevınc beraberlıgemı yoksa aradakı "9" puanın hala KAPI gıbı duruyor olmasına?
Bırazda buyuk resme bakın.
fb gıbı sadece Gs yı yenmeye bel baglıyan takım degıldır Galatasaray.
Bıze beraberlık yetıyordu,aldık ve evımıze donuyoruz!
Bu sene 3-1 ve 2-2,sonuc ortada. Gercı fb balı bu,yenmemız yıne zor olurdu...
Sımdı fb nın elınde malzemede kalmadı,gundem ne olucak sımdı?
Ne patlatıcaklar merak edıyorum...

RSBurak

evinizde gs ile berabere kaldığınız için ve ilk maçta 3-1 yenildiğiniz için olabilirmi acaba

ruudvan

aykut hoca sampıyonlugu garantıledı saglama aldı macı ıyı oldu keske yeneydıkte aramızdakı fark kapanırdı bızımde sampıyonluk umutlarımız artardı.

mmustu
Ya beyler fener yenilebilirdide benim derdim o değil :D

olay beraberliği bile davullarla zurnalarla kutlamanız :D

Eray Yümsel
bız sampıyonlugu kutluyoruz da sen fenerın nesınden gurur duyuyosun eray baskan

morukcum 2-2 yi şampiyonluk olarak görüyosan sanada dicek söz kalmamış demek tebrik ederim :D:heyoo:

ruudvan
17-03-2012, 22:50
çok yaratıcı ve komıktı geberdik gülmekten

ne zmn ıstersen sana bu cvbı verebılırım elımde daha gereksız msjlarda var ıstersen .:icon_tup:

Eray Yümsel
hayır herkez yazıyoda ne oldu şeytanın bacakları kırılıyodu tarih yazılıyodu farklar atılıyodu ne oldu ? madem sizde bunu söleyin

RSBurak
morukcum 2-2 yi şampiyonluk olarak görüyosan sanada dicek söz kalmamış demek tebrik ederim :D:heyoo:

2-2 değilde 9 puan farkı kutluyoruz.

drummer582
17-03-2012, 22:51
ne gerek vardı bu büyük puntolarla yazmaya ? ayrıca 2-2 yi kimse kutlamıyor gs de , bilakis kaçan 3 puana yanıyor herkez , kutladığımız yada en ufak sevindiğimiz bir şey varsa oda fenere yaşattığımız korku ve son dk daki pozisyondan sonra bütün stadın altına etmesidir , ezdik resmen fb yi

ben gs ın ezdiğini düşünmüyorum,fbnin 2. golünden sonra koltuğuma rahatça oturup gelecek fb gollerini bekledim ama yanlış değişiklikler sonucu berabere bitti.gs akıl dolu,organize goller atmadı...eze eze yenme durumu yok yani ortada

VWci
6s hikayedir.... FENERBAHCE gerçektir... Beraberliğe üzülen bir takımdır. Diğer ise sevinen.. Aradaki fark budur... Onun için "TEK BÜYÜK FENERBAHCE'dir."....

Eray Yümsel
kanaltürkü açın 2-2 yi kutlayan cinconlular var :D

İbrahim33
hayır herkez yazıyoda ne oldu şeytanın bacakları kırılıyodu tarih yazılıyodu farklar atılıyodu ne oldu ? madem sizde bunu söleyin

beraberliği kurtardığınıza sevinin , dahada boş konuşmayın , çünkü konuştukça batıyorsunuz :D

ibooo
aykut hoca sampıyonlugu garantıledı saglama aldı macı ıyı oldu keske yeneydıkte aramızdakı fark kapanırdı bızımde sampıyonluk umutlarımız artardı.

boş konuşma rıdvan hadi

mmustu
ulen geçen sene küme düşüyodunuz bee :D

şu 8 aydır bize yapılanın 10da 1i sizin başınıza gelse darmadağın olurdunuz bee :D

hala şampiyonluk diyosunuz ve fenerle berabere kalmayı davullarla kutluyosunuz :D

SekoLive
17-03-2012, 22:52

şeytanın bacak parça parça olduda :D o direk hala sağlamdı ona takıldı buseferde :D

mert_leon
Ya beyler fener yenilebilirdide benim derdim o değil :D

olay beraberliği bile davullarla zurnalarla kutlamanız :D

abiler biz garantiledik playoffta çok avantjlıyız artık. çok büyük bi terslik olmazssa şampiyonuz sevinmesinmi adamlar. yani kimse 2-2 ye sevinmiyor ben en azından sevinmiyorum.

hasan genç

Bende son dakka üst direğe carpıp cıkan ,sonra da donup kalan 55 bin fb liyi görünce cok mutlu oldum o da yetti :D

RSBurak
iyi bari 2-2 anonsu duyunca timsah yürüyüşü yapmadılar

bilalMW
17-03-2012, 22:53
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/418380_10150739167490269_218864095268_12150748_141 9792396_n.jpg beraberliğe sevin me derken ?

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/418300_10150739289255269_218864095268_12151274_160 4765444_n.jpg

34btr1907
evinizde gs ile berabere kaldığınız için ve ilk maçta 3-1 yenildiğiniz için olabilirmi acaba

değil alışık olmadıgımız için olabilir...

İbrahim33
ben gs ın ezdiğini düşünmüyorum,fbnin 2. golünden sonra koltuğuma rahatça oturup gelecek fb gollerini bekledim ama yanlış değişiklikler sonucu berabere bitti.gs akıl dolu,organize goller atmadı...eze eze yenme durumu yok yani ortada

yanlış değişiklikler konusunda katılıyorum sana.Aykut hoca bu maçta çok saçma taktiksel ve oyuncu değiklikleri yaptı , o kadar kapanırsan golü yersin tabii neticede

ruudvan
boş konuşma rıdvan hadi

bı tek sen dolu konusuosun .:icon_tup:

Eray Yümsel
17-03-2012, 22:54
beraberliği kurtardığınıza sevinin , dahada boş konuşmayın , çünkü konuştukça batıyorsunuz :D

kime batıroyurz ??????? :hehe:

34btr1907
17-03-2012, 22:54
ne zmn ıstersen sana bu cvbı verebılırım elımde daha gereksız msjlarda var ıstersen .:icon_tup:

fark ettim msj sayından

ceskin
17-03-2012, 22:55
madem feneri kadıkoyde yenmek o kadar onemlı degıl neden pek cok 6s lının agzında gene yenemedık gene olmadı yakarısları var?madem onemsız bısey dıye fenerlıler susturuluyo o zaman neden 6s lıler bukadar onemsız bıseyı onemlı hale getırıp uykularını kacıracak kadar dert edıyolar?kımse kımseyı kandırmasın ben gormuyorum ıcınden yada dısından fb yı artık yenelım yada gene yenemedık demeyen 6s lı yı.renklerını de degıstırdı 6s olmadı stadı degıstırdı olmadı bugun kı macda kadıkoyde oynayan 2 6s lı vardı gerısı ılk ı yasadılar.ılklerını beraberlıkle yasadılar onun ıcın bereaberlıgı sevınen fultbolcu ve taraftarlar var.neyse onlar ılkı yasadılar bı 5-10 sene de onlar goremez ve gosteremezler gs taraftarlarına

ibooo
bı tek sen dolu konusuosun .:icon_tup:

bak güzel kardeşim benim mesajlarıma alıntı yapma

drummer582

beraberliğe sevinen kim acaba? :D bukadar yaklaşabilirmi gs acaba kadıköyde galibiyete? boş konuşmak nedemek? germeyelim ortamı sakince tartışıyoruz şurda

bilalMW
17-03-2012, 22:56
oysa ki konu bu akşam kimin 3,5 attığı ve 90 dk olmadan sahayı terk etmesiydi. Ama kabullenemem duygusu nerelere neleri getiriyore.

SekoLive
bence konuyu boşaltalım playofflarda böyle bi konu olsun diye :D

İbrahim33
kime batıroyurz ??????? :hehe:

battığınız yeri bütün dünya basını biliyor , şikeye batmışsınız :D

Eray Yümsel
17-03-2012, 22:57
vay be koskoca 10 yıl dile kolay cincona zor :D

SekoLive
12 olması lazm ya 2 senemiz iyemeyin :D :D

ProdriveSTI
futbol tartışmasından zevk alıyomusunuz ?

ya da gerek var mı boşa gerginlik yapmayın yahu kocaman adamsınız...

akarags1905
ha berabere kalmışız ha yenilmişiz benim için inanın bir farkı, beraberliği iğlediğim de yok.. hatta son pozisyon gol olsaydı ile başlayan saçma cümlelerde kurmucam..

ama,

ilk devre fener rahat alıcak diye ortalığı yıktınız tabelada farklı bir sayı oluştu 3-1..

bu maç fener handikap yapıcaktı, 10 atıcaktı,bizi uzaya yollucaktı diye ortalığı yıktınız maç 2-2..

geçen sene hagi'nin ilk maçıydı, fener banko alıcaktı maçı ki gs'nin en ama en kötü sezonlarından biriydi maç 0-0bitti..

evet arada geldiniz ve arena'da yendiniz eyvallah ama 4tane sizin deyiminizle fenerin banko alıcağı maçta ancak 4ün 1ini almışsınız.. kalemiz dediğiniz yerde oyuncularınız golden sonra titreyip 70dk gs'yi izledi.. kocaman aykut bey korkudan bütün hücum hattını oyundan aldı vs. vs. bu türkiyenin en büyük polemiğidir ve uzar gider YALNIZ bir duruma hakim olmaya alışın bence:

durumlar değişti.. kabul etmeseniz de durumlar değişti..

ruudvan
fark ettim msj sayından
aynen en guzelını sana yazdım bıraz once.

bak güzel kardeşim benim mesajlarıma alıntı yapma

mmustu
17-03-2012, 22:58
vay be koskoca 10 yıl dile kolay cincona zor :D

hacı tarih verme şimdi Türkiye kupasını atarlar ortaya :hehe:

bilalMW

o bilmem neyine koyduğumun teşekkür butonu nerede?

ygtkrmdnz
Ayrica yurt disindan ozel gelen kareograficinize de tebrikler super 3D gosterisi oldu :D

BRETE
madem feneri kadıkoyde yenmek o kadar onemlı degıl neden pek cok 6s lının agzında gene yenemedık gene olmadı yakarısları var?madem onemsız bısey dıye fenerlıler susturuluyo o zaman neden 6s lıler bukadar onemsız bıseyı onemlı hale getırıp uykularını kacıracak kadar dert edıyolar?kımse kımseyı kandırmasın ben gormuyorum ıcınden yada dısından fb yı artık yenelım yada gene yenemedık demeyen 6s lı yı.renklerını de degıstırdı 6s olmadı stadı degıstırdı olmadı bugun kı macda kadıkoyde oynayan 2 6s lı vardı gerısı ılk ı yasadılar.ılklerını beraberlıkle yasadılar onun ıcın bereaberlıgı sevınen fultbolcu ve taraftarlar var.neyse onlar ılkı yasadılar bı 5-10 sene de onlar goremez ve gosteremezler gs taraftarlarına

sonuç:soru:
vahiymi geldi, 10 senelik sözleşmemi yapıldı yoksa 2 takım arasında

mert_leon
17-03-2012, 22:59
hacı tarih verme şimdi Türkiye kupasını atarlar ortaya :hehe:

atarım aga Türkiyesinden başlarim uefası filan gider :D sabaha kafar yeriz birbirmizi burda :D

!KO
3d kareografı kaldırıldı bı sekılde ama nıye bılmıyorum 3d filan yokdu bugun bilip bilmeden atlamayalım :)

Eray Yümsel

demek sende kabul ediyosun şike şike şampiyon oldugumuzu :D

hasan genç
17-03-2012, 23:01
Belki coğu arkadaş bilmiyo olabilir akşam show tv haberlerde de geçti ezeli rekabette GS nin FB yi 7-0 yendiği mac da var . olsun biz sizi 6-0 yendik derken bida düşünün ! bizde sizi 7- 0 yendik ona bakarsan .

34btr1907
aynen en guzelını sana yazdım bıraz once.

aferin sana

!KO
7-0 da geldı ben gıdıom ahuaha :D top kare miydi o tarihde bilen varmı ? :D

oğuz
17-03-2012, 23:03
7-0 da geldı ben gıdıom ahuaha :D top kare miydi o tarihde bilen varmı ? :D

:D bende nerde kaldı dıyordum.

ceskin
sonuç:soru:
vahiymi geldi, 10 senelik sözleşmemi yapıldı yoksa 2 takım arasında

biz bu kadar konuşmuyoruz siz ağzınızdan düşürmüyosunu bu olayı ve fenerbahçeyi antipatiden çok sempati var heralde fenerbahçeye karşı:Dgerçi bizim farkımızda burda biz her hafta fenerbahçeyi tutarız siz se her hafta fenerbahçe her hafta kimle oynuyorsa onu tutarsınız o yuzden fenerbahçe tekdir..

Eray Yümsel
Belki coğu arkadaş bilmiyo olabilir akşam show tv haberlerde de geçti ezeli rekabette GS nin FB yi 7-0 yendiği mac da var . olsun biz sizi 6-0 yendik derken bida düşünün ! bizde sizi 7- 0 yendik ona bakarsan .

konu kitlenebilir beyler adam haklı

http://www.swfcabin.com/swf-files/1277738426.swf

RSBurak
6-0 muhabbeti açılsın geçen sene sözde küme düşüyormusuz muhabbeti açılsın 7-0 a gelince başladılar yine tarih konuşmaya deyin

drummer582

sen inanmışsın dostum seni yürekten kutluyorum ;) neyin ne olduğu ortada kandır kendini sen

redbaron
17-03-2012, 23:04
biz sampiyonluga seviniyoruz sizde bankasyaya gideceginize üzülseniz iyi olur.az kaldı .topa bile sike yaptınız son dakika girmedi :D

OnurÖzden
17-03-2012, 23:04
ahahaahahs burası baya karışmış :D

mert_leon
17-03-2012, 23:05
iyide fener 6-0 yende 12 senedir yenemiosunuz şükrüde demek serbest :D gs liler uefa yı aldık super kupayı aldık Türkiye kupası finalde 5 attık kupayı aldık bu sene 9 puan fark attık diyince öö kaka çirkin oluo :D

chiefkadir
17-03-2012, 23:05
Biz beraberliğe değil, aradaki puan farkını koruduğumuza ve rakip zannettiğimiz fenerin kalan 3 maçtan en az ikisini kaybedecek kadar dirençsiz olduğunu gördüğümüze seviniyoruz.........

Herkese kendi yolunda başarılar ...

cem
17-03-2012, 23:06
şampiyon beşiktaş , en büyük beşiktaş

iyi akşamlar. kilit.