PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Senkromeç Sıkıntısı

onur_S
17-03-2012, 18:48
1 den 2 ye atarken başta bi girmedi biraz uzun cırtladı.sonra ısıklarda durdum,birinci vitese girmedi.arkadas zorla geçir dedi sonra devirlendikten sonra 2 ye al ,dur bi daha dene dedi,su an geçiyor fakat bi sıkıntı olmusmudur?ileride sıkıntı yaratırmı

seWki26
17-03-2012, 18:53
onur senkromeçlerde sıkıntı olabilir kardeşim dişlilerde yani zorlama iice mahvetme bence gidip bi servise göstersen ii olur benim sida aynı sorun vardı 3 ve 4 te geçerken cırtlama yapıyodu senkromeç sıkıntısı cıktı değişti ;)

KSE71
17-03-2012, 18:54
Bizim de 2 ye atarken cırtlıyodu vites. Senkromençten dedik ama, ole çok bi sıkıntı çıkmadı. Ama biz yine de değiştirdik. Bi süre öyle kullandık. Ama bizim araba da öyleydi. Başka araba da ne olur bilemem. Bilenler daha detaylı yazarlar tabiki.

onur_S
17-03-2012, 19:04
onur senkromeçlerde sıkıntı olabilir kardeşim dişlilerde yani zorlama iice mahvetme bence gidip bi servise göstersen ii olur benim sida aynı sorun vardı 3 ve 4 te geçerken cırtlama yapıyodu senkromeç sıkıntısı cıktı değişti ;)

valla abi normalde cırtlama yokta işte gazlarken oldu gecmedi cırtladı zorlayıp gecirince yerine oturdu gibi bişey oldu bi daha da sıkıntı yapmadı.su an sorunsuz geçiyor gecmesine,yinede değiştirmekmi gerekir

silent furious
17-03-2012, 20:15
bence bi süre takip et yine yapacak mı belki o an debriyaja tam basmadın

onur_S
17-03-2012, 20:39
aynen heralde tam basmadım hızlı atcam diye.sonra gecmedı ama zorlayınca heralde yerine oturdu.bir de bu aracı sıfır aldım eskiden beri 1-2 arası yüksek devir hızlı atınca cırtlıyor zaten.
zorluk cıkarırsa degıstırırım senkromecı olmazsa

silent furious
17-03-2012, 20:53
zorlamamak lazım işte hepimiz yapıyoruz aslında

seWki26
18-03-2012, 16:54
beklemekte fayda var arkdaş demiş zaten gene aynı şeyi yaparsa bi baktır sonuçta kontrol ettirmiş olursun senkromeç yüzünden daha büyük masraf cıkmasın ;)

Time-R
18-03-2012, 17:07
Sorun senkromenc degilde merkezde olabilir, hidrolik skntisi olabilir, debriyaj hidroligini kontrol ettirdiniz mi? Yag eksiltmis olabilir, kaciriyor olabilir, hava yapmis olabilir, senkromenc deyip gecmemek lazim.. Bu sekilde kullanirsan once senkromencleri sonra dislileri asindirirsin. Niye kapali kutudan basliyorsunuz, aciktan baslayin :) Sanzuman yagi en son ne zaman degisti?

onur_S
20-03-2012, 16:01
şanz yağı değişmedi diye biliyorum aracı sıfır aldım 51 binde en son 44 binde 45 bin bakımına girdi işte hep serviste bakıma girdi zaten.su an sorun yok,ama gecenki gibi yapmazdı