Orijinalini görmek için tıklayınız : video küçüktme kesme programı. yardımmm
arkadaşlar video kesme veya mb küçültme programı indirmek istiyorum ama aha budur dediğim hiç bir siteden indiremedim, ya bağlantı kırık sahte silinmiş içerik vs.
direk link verebilirmisiniz... :)
adaş banada lazım aslında böyle bişey kullanımı kolay tefarruat istemeyen bi program varsa süper olur
total video converter" istediğiniz herhangi bir formata dönüştürebilir yada yeniden boyutlandırabilirsiniz.
total video converter" istediğiniz herhangi bir formata dönüştürebilir yada yeniden boyutlandırabilirsiniz.
istediğimiz yerden kesip biçme varmı ?
ultra video converter kesme biçme yeniden boyutlandırma her türlü işinizi görür
bora1311
18-03-2012, 14:06
+ 1 9 0 5 ....
+1453 tek ve kesin çözüm...
131mirafiori
18-03-2012, 14:15
Banada avseq01 i güncel bir formata çevirecek bir şeyler gerekli dedikleriniz işimi görürmü?
mechanic
18-03-2012, 14:20
10 yıldır bunlar var.
windows movie maker kullan :D xp'de var..
Banada avseq01 i güncel bir formata çevirecek bir şeyler gerekli dedikleriniz işimi görürmü?
Bi sürü mp3, video çevirdim başka formatlara ama , sizinkini de büyük bir ihtimalle çevirir total video converter. Olmassa format factoriyi deneyin. İkisinden biri mutlaka işe yarar.
alfonso4474
18-03-2012, 18:26
format factory rht kulanıslı.total vdeo converter 2sıde işınızi görür ben vıdeolardakı kesici seslerni kesıp bicip telfna mesaj sesi yapyodum :-)