Orijinalini görmek için tıklayınız : Tanışalım
Merhabalar ..Nickimden de anlaşıldığı üzere adım Gökhan. Hem öğrencilik yapıp hem çalışanlardanım :D Ankara'da oturmaktayım. 2003 model Mini Cooper S sahibiyim forumu çok uzun zamandır bilmeme rağmen geçen gün bir arkadaşımla muhabbetimizde geçmesinden dolayı gaza gelip üye oldum.. Umarım sizlerden de güzel bilgiler edinebilirim. Forumu şöyle incelerken tanıdık nickler gördüm beni tanıyan arkadaşlar Gilgamesh olarak hatırlayabilirler :soru: şimdiden selam ederim herkeze :heyoo:
Aramıza hoşgeldin,
İyi forumlar.
hosgeldın keyıflı forumlar
Rockford
22-01-2008, 19:26
:) fabia yı deiştin demek. hayırlı olsun cooper s tam tarzına gore karting tadında :)
hoşgeldin gokhan iyi forumlar.
Onur
Tüm arkadaşlara teşekkür ederim.. Fabia gideli 3 sene oldu onurcum biz görüşmeyeli baya olmuş :D Onunb üstüne Swift Gti alıp onunla go cart tadını fazlasıyla yaşadıktan sonra tekrar düzgün arabaya binmeye karar verip bunu aldım :D
hoşgeldin keyifli forumlar
Rockford
23-01-2008, 19:10
Tüm arkadaşlara teşekkür ederim.. Fabia gideli 3 sene oldu onurcum biz görüşmeyeli baya olmuş :D Onunb üstüne Swift Gti alıp onunla go cart tadını fazlasıyla yaşadıktan sonra tekrar düzgün arabaya binmeye karar verip bunu aldım :D
:) o kadar olmusmu yau. mcs güzel seçim olmuş gerçekten. tekrardan kazasız belasız inşallah :)
:) o kadar olmusmu yau. mcs güzel seçim olmuş gerçekten. tekrardan kazasız belasız inşallah :)
Teşekkür ederim:icon_tup: