Orijinalini görmek için tıklayınız : egzos sesi ve performans
benim tegde 51lik duz boru sondada my racing hks tarzinda bir egzosum var ve artik beynim ugultudan bitti. 90model accordun egzosunu taksam sona artisi eksisi ne olur.?? elimde mevcut suan typer ve s2000 egzoslarinin fiyatlari ***** belli! baska tavsiyelerinizde olabilir.
fatihtemizer
19-03-2012, 11:27
valla hocam bence tiz bir ses alırsın..4.2.1 hdrs 51 düz boru ve sonsusturucu orjınal bende .arac 1.4 is..motor gücün daha fazla daha çok tiz ses alırsın gibi geliyor..bende cift boğumlu otto denicem..ve performansı nasıl etkiler onu bilmiyorum..bilen varsa banada yazabilir mi..hocam kusura bakma paylaşmış gibi oldum:)
skıntı estafurullah. kararsız kaldım accord sonçta 2000 motor ve çift çıkış çok sıkarmı merak ediyorum
SOMEONESPECIAL
20-03-2012, 15:51
Silencerlı büyük kazan bi susturucu taksana... Otto spec tarzı
şuan öyle ztn ama hala içerde uğultu var
murat_ileri
20-03-2012, 16:03
üstadım aracın orjinali ve şuanda yapılmış işlemleri , aralarındaki farkı bilmek gerekir. ses için çözüm olur alt canlanır üst gider vs.vs. senin kullanma stiline bağlı olarak çok fark edecek unsurlar söz konusu
SOMEONESPECIAL
20-03-2012, 16:07
şuan öyle ztn ama hala içerde uğultu var
orta susturucun yok mu ?
orta yok. aslında altlarda cok canlı değil açıkçası eger performans kaybolucaksa takmam ztn
SOMEONESPECIAL
20-03-2012, 16:11
orta yok. Aslında altlarda cok canlı değil açıkçası eger performans kaybolucaksa takmam ztn
orta susturucu takmalısın uğultu cızırtı için.
ozmn ilk onu yapayım bakalım. dısardaki ses önemli değilde içersi çok fena. orta susturucuların uzunu kısası oluyomuş uzun taksam sıkarmı acaba
murat_ileri
20-03-2012, 16:16
orta yoksa varex kapalı iken altlar bariz canlanır açtığın zaman şuandaki haline gelir. cızırtılı ses kimine göre hoş kimine göre gıcık bir sestir. ama kişisel olarak ya oem yada oemin 2 katı free flow orta taktırman sesi daha hoş hale getirecektir.
golfcu0101
20-03-2012, 18:51
:Degzozcu murat tan nameler:icon_tup:
murat_ileri
20-03-2012, 22:59
haydar abi (benden 2 buçuk ay daha moruksun) egzos olayına kafayı takmamdan dolayı her haltını deniyoruz. adanada ***** ceza kesmeye bahane arıyorlar alt devirde sessiz üstte çıldırması gereken sistemlere uğraşıyorum şu sıralar:D
aliburma
20-03-2012, 23:14
ozmn ilk onu yapayım bakalım. dısardaki ses önemli değilde içersi çok fena. orta susturucuların uzunu kısası oluyomuş uzun taksam sıkarmı acaba
bence de orta susturucu tak iş bitsin. istersen bende iki adet orjinal var. ağır mı ağır kütük gibiler, birini sana göndereyim. zaten takmak istesem de bir tanesinden fazlasını takmam herhalde. istersen de bu tüp susturcu dediklerinden taktır (galiba senin uzun olarak bahsettiğin oluyor). bir de yalıtım konusu vardı yanılmıyorsam. onu da bi hallet, hatta yalıtıma girmişken tabana da inceden bir ayar ver, mis gibi binersin. geçen dediğim gibi: kapı içlerini güçlendirdim, sesi net duymak istedriğim zaman camı hafif aralıyorum, dışardan "sesi çok çıkıyor" diye kızana parmak çıkartıyorum... :)
eyvallah usta cok saol bendede oem var ama o tuplerden takicam. kapi ve taban dosemesinide bir hafta sonu sokucez artik bu kadar ugrastik hersey tam olsun.
hbatuhanc
12-04-2012, 10:06
Orta susturucu takarsan iş çözülür.
muhtar ibo
07-05-2012, 12:08
yokmu bir akıl verecek
hks son susturucu cözer işi alt devirlerde orjinalden farksız üst devirler bırak cıldırsın