PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : şiddete kayıtsız kalmayın, hele ki çocuklara yapılanlara

mechanic
18-03-2012, 19:28
bu haberi çoğunuz biliyorsunuzdur..
2 gündür sinirden deli oldum, düşündükçe moralim bozuldu. tek istediğim bu itin yakalanmasıydı, babası çıktı.
babaya bakın beyler eğer ki çevrenizde böyle insanlar varsa ses çıkarın birşeyler yapın.. trabzonda olsam yemin ederim ne yapardım bilmiyorum..
şiddete,
heleki çocuklara yapılan şiddete karşı kayıtsız kalmayın.
farzedinki kendi çocuğunuz...
videoyuda inanın izlerken gözyaşlarınızı tutamayacaksınız...

Dayak yedi ama yine de babasını korudu | Mynet Haber (http://haber.mynet.com/dayak-yedi-ama-yine-de-babasini-korudu-621085-yasam/)

Trabzon kızını döven baba-HABERTÜRK (http://www.haberturk.com/yasam/haber/725796-o-vicdansiz-babasi-cikti)

O acımasız babası çıktı CNNTurk.com (http://www.cnnturk.com/2012/turkiye/03/18/o.acimasiz.babasi.cikti/653644.0/index.html)

insanlığımdan utandım ya..

TaGo
18-03-2012, 19:31
ya cocuk dovulmez fiske vurulmaz die bisi yok ama bu o.cocugu sanki kanlisini dovuo gibi vuruo. oldurmek icin dovuo 7.8 yasindaki cocugu

arteus
18-03-2012, 19:33
Forumdan atılmayacağımı bilsem neler söylerdim :ofk::ofk:

DEJ
18-03-2012, 19:36
Birgün bir bedevi Peygamberimizin (sav) yanına gelir, o sırada Peygamberimizin, (sav) torunu Hz. Hüseyin’i (ra) öptüğünü görür ve sorar;
-Siz çocukları öpüyormusunuz? Vallahi benim on tane çocuğum var, bu zamana kadar hiçbirini öpmedim. Der.
-Peygamberimiz (sav) : “ Allah senin kalbinden merhameti söküp aldıysa ben ne yapayım. Merhamet etmeyene merhamet edilmez.” Buyurur.

Ne diyeceksin şimdi bu adama?

oğuz
18-03-2012, 19:40
haberi bugun ızledım,başlığa girip paylaşıcaktım bende.kanı bozuk şerefsiz.bizim köyde görcekler onun sülalesini kaldırırlar

Dodoo
18-03-2012, 19:40
Valla bayanlara karşı şiddete denk geldiğim zaman polisi arıyorum :)

Yanlış anlaşılma olmasın ama, insanların akıl sağlığı yerinde olmayanı var, delisi var, manyağı var. Aralarında nasıl bir sorun olduğunu da bilemeyiz, belki bayanın bir hatası var. O yüzden polisi arayıp aradan çekiliyorum ben :) Eğer dayak varsa tabi..

Bu şerefsize de ne yapsan az.. Çiftlik evine falan götürüceksin böyle en ıssız olan bi yere, sonra bağlayacaksın bunu sandalyeye, sonra kemerle mi döversin, sopayla mı döversin, muştayla mı istersin Allah ne verdiyse, eşşek sudan gelene kadar döveceksin, ama o eşşek aslında hiç gelmicek. :)

Yazık ya.

RSBurak
18-03-2012, 19:50
kadına ve çocuğa şiddet uygulayan adam değildir dövdüğü kadından ve çocuktan güçsüz haldedir.gelsin erkeklere gider yapsın.madem adam ya

TolgaEsentepe
18-03-2012, 19:58
ufacık yavruya bir baba nasıl tekme atıp yerden yere vurabilir.. kızına bunu yapan baba, dışarıda neler yapabilir.. muhakkak psikolojik sorunu var..

1lker
18-03-2012, 20:08
Bizde zamanında anamızdan babamızdan tokat yedik ama zorlasam sayısını hatırlarım düşündüğümde iyiki de vurmuşlar diyorum ama sadece 1 tokat ! ders amaçlı... Bu adama öyle şeyler yazasım geldiki şuan o an orda olmayı çok isterdim o çocuğu tekmelerken orda olmak isterdim..

Time-R
18-03-2012, 20:14
Bu o.cocugunu alacaksin tavada omlet gibi cevireceksin, adam bildigin dusmanini dover gibi dovuyor, amerikan guresinden mi kacmis ne yapmis adi soysuz. Karsisindaki cocuk yav firlatilip atilir mi tekme atilir mi.

Ertekin
18-03-2012, 20:16
Bende bir Trabzonlu olarak bu trabzonlu baba müsvettesine yazıklar olsun diyorum..Çocuklara ve yaşlı insanlara aşırı merhametim var.

DEJ
18-03-2012, 20:18
...................

freelife
18-03-2012, 20:19
alacaksın onu aynı şekilde döveceksin,benimde çocuğum var ve fiske vurmadım ve vurmamda eğer vuracak birşey yapıyorsa o benim ayıbımdır demekki yetiştirirken biryerlerde yalnış yapmışım...kendi yalnışım içinde çocuğumu dövmem ( tamamen kendi düşüncelerim ve bu şekilde çocuk yetiştirdim , oğlumu aranızda az kişide olsa tanıyan var )

SONE-R
18-03-2012, 20:20
dövülen yavrucak tv'ye konuşurken izledim. o kadar tatlıydı ki konuşması.. böyle bir çocuğu döven adamı yağlı kazığa oturtmak lazım..

fa'R'uk
18-03-2012, 20:27
bizim forum neleri buldu bu adamı da bulur

FB10ur
18-03-2012, 20:29
böyle vahşet olur mu ya insanlıktan çıkmış ama hala insan taklidi yapıyor yazıklar olsun nereye gidiyoruz gerçekten allah sonumuzu hayır etsin...

ProdriveSTI
18-03-2012, 20:32
serbest yapında konuyu iyice bi sövüyüm nolursunuz :ofk:

mechanic
18-03-2012, 20:36
serbest yapında konuyu iyice bi sövüyüm nolursunuz :ofk::icon_tup:

0M42
18-03-2012, 20:39
Yahu çocuktur bu ya nasıl bir acımasızlıktır vicdansızlıktır bu ? Hemde kızıymış yazık vallahi yazık.Bence bu adamın o çocuktan uzaklaştırılması ve adamın tedavi edilmesi gerekiyor.

iso35
18-03-2012, 20:44
Biraz önce gördüm yeni doğmuş olan bebeği çöp tekenekisine atmışlar üzeri çöplerle dolmuş.Nasıl bir vicdan nasıl bir insanlık. 1 dakikalık şehvetleri için nasıl kıyılır bu sahabelere.Ufacık çocuğu nasıl döversin böyle acımadan? Gerçekten son günlerde şiddet,cinsel istismar vb. olaylar çoğunluk gösteriyor.Ahir zaman geliyor galiba arkdaşlar.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..

meLaNchoLic
18-03-2012, 20:45
böyle bi şerefsizin evladı daha denk geldi bi ara sadece kendi cocugunu degil yanındaki arkadasınada iki tokat attı.. arkadaşla bi güzel benzettik herifi.. vallahi ayar oluyom böyle görünce.. alıcan o herifi baglıcan JDM çeki demirini memlekette tur attırıcan görcek eşşeğin ***** yerini..!

typermelih
18-03-2012, 20:50
kızımın birsefer kıçına vurdum oda ayaklarına kapanıp kaçsefer beni affet demişimdir ayaklarına kapanıp... :)bu adamlar bir erkeğe girişirgibi nebilim ya bu insanlık değil evladına nasıl yapılır

MaXo
18-03-2012, 20:52
Biraz önce gördüm yeni doğmuş olan bebeği çöp tekenekisine atmışlar üzeri çöplerle dolmuş.Nasıl bir vicdan nasıl bir insanlık. 1 dakikalık şehvetleri için nasıl kıyılır bu sahabelere.Ufacık çocuğu nasıl döversin böyle acımadan? Gerçekten son günlerde şiddet,cinsel istismar vb. olaylar çoğunluk gösteriyor.Ahir zaman geliyor galiba arkdaşlar.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..

Vallaha artık ne diyebilirimki .Artık bu toplum iyice çalkalanmaya başladı yavaş yavaş bu olaylar baş göstermeye başlıyor

Fatih_
18-03-2012, 21:09
içim acıdı ya..

birde devam ediyor vurmaya arkadan 2 çocuk kaçtı gitti .

coolvtec
18-03-2012, 21:11
Hayvanlara, kadınlara, çocuklara, yaşlılara vb. kısaca savunmasızlara şiddet uygulayanların çok büyük günah işlediklerini düşünüyorum.
Şiddet içerikli bir seminer için hazırladığım videoyu paylaşayım konu ile ilgili, bir gecede hazırladım, biraz aceleye geldi;

Şiddete Hayır MEB Seminer Videosu - YouTube (http://youtu.be/Id8bNvSLu7Y)

S!NS!
19-03-2012, 00:04
Kesinlikle bu tür insanları tedavi altına almaları lazım.. Şiddetten öte birşey bu..