Orijinalini görmek için tıklayınız : DENON's teg
yenı aldıgım integram , çok keyifli bir araç bence ,
http://g1203.hizliresim.com/v/m/3nr5f.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://g1203.hizliresim.com/v/m/3nr5q.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
MR.TurboALİ
19-03-2012, 12:05
hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin.
salih_560
19-03-2012, 12:06
maşallah kazasız belasız cok güzel duruyor arac ...
oha çok güzel :D:D:D 10 lira veriyim :hahaha:
masaallah
yay kaclık taktın ımam ??
oha çok güzel :D:D:D 10 lira veriyim :hahaha:satmıom :D
maşallah çok güzel duruyor
masaallah
yay kaclık taktın ımam ??
3 bakla kesik crx yayı apo :D
maşallah kazasız belasız cok güzel duruyor arac .
3 bakla kesik crx yayı apo :D
Bi seye de para ver dislerimi kıriim :D :D :D :D
arabanın içinin resimlerini de at
ne bunlar böyle tadımlık olmuş yetmez :D
maşallah jantlar harika durmuş
maşallah yusuf Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin kardeşim :)
SOMEONESPECIAL
19-03-2012, 12:17
Maşallah kazasız belasız... Jantları da beyaz yap
dandik .... :Dkedi erişemediği ciğer spec pisssssttt pis kedi :D
maşallah yusuf Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin kardeşim :)eyvallah selcuk abım eksik olma
hayırlısı olsun teg iyidir :)
Maşallah; çok güzel duruyor. Hayırlı olsun. :)
hayırlı olsun vtec2 ne oldi abi :)
hayırlı olsun vtec2 ne oldi abi :)tarih oldu :D
Abi miniks hilmi abinin dediğine göre steagal cem abinin teg 10 lira filanmıs sen kaça satıyorsun bunu :D :D :D
Maşallah maşallah çok temiz hem beyaz hem sunrooflu olması çok yakışıklı göstermiş :)
Ö.öztüRk
19-03-2012, 12:25
hayırlı uğurlu olsun maşallah çok güzel duruyor
Abi miniks hilmi abinin dediğine göre steagal cem abinin teg 10 lira filanmıs bu sen kaça satıyorsun bunu :D :D :D
Maşallah maşallah çok temiz hem beyaz hem sunrooflu olması çok yakışıklı göstermiş :)hilminin dediğine göre cem abının araba 10 lıraysa , ben bunu satarken üste para vermem lazım :D
By_HaNNibaLL
19-03-2012, 12:26
İmam abi maşallah o kadar arayimaya uğraşmaya değmiş kazasiz belasiz proje konularinida görmek nasip etsin inşallah :D
İmam abi maşallah o kadar arayimaya uğraşmaya değmiş kazasiz belasiz proje konularinida görmek nasip etsin inşallah :D
yok laa ne procesi efendı efendı bıncem işte
131mirafiori
19-03-2012, 12:30
amca hayırlı uğurlu olsun tekrardan iyiki bakmamışız bordoya bu çok güzel ;)
By_HaNNibaLL
19-03-2012, 12:30
yok laa ne procesi efendı efendı bıncem işte
Ahaha farkli bi isim buluruz abi illa proje proce olmasi şart değil :D
cemsultan
19-03-2012, 12:41
Kuyruğu yamuk sanki :D
kafası güzel olsun kuyrugunu napam ben :D
Maşallah kardeşim Allah kaza bela vermsin enkeiden şaşmıyosun :)
Buda bonus olsun.
http://i763.photobucket.com/albums/xx273/focusn70/2c50956c.jpg
enkei candır , hele 16 ise hem candır hemde canan ahmetim :D
orkuteren
19-03-2012, 13:00
abi hayırlı olsun sana bahsettiğim araç buydu güle güle kullan ...
Gemi gibi maşallah kazasiz belasiz
Kutluhan
19-03-2012, 13:08
jantların hayranıyım :) maşallah kazasız belasız şürüşler.
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın..
hayırlı olsun güle güle kulan
maşallah çok güzel jantlar aracın havasını değiştirmiş resmen :)
Maşaallah hayırlı olsun. Çok güzel duruyor:)
saolun teşekkür ederim iyi dileklerinize
maşallah çok güzel görünüyor, kazasız belasız..
Maşallah jantlarıyla falan çok dügün ve çok güzel duruyor :)
kifanhom
19-03-2012, 15:05
yusufum hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
yusufum hayırlı olsun allah kaza bela vermesinsaolasın ersın abım. bursa tayfası eskıye dönüş yapıyor :D
Selcuk_RoL
19-03-2012, 15:18
hayırlı olsun
Hayırlı olsun abi çok güzel maşallah kazasız belasız
evelinkamenov
19-03-2012, 15:39
Hayırlı olsun Yusuf. Allah kaza bela vermesin.
aliosmanizm
19-03-2012, 16:12
maşallahı var abi valla hadi bakalım senden güzel şeyler beklıyoruz :)
ali elbasan
19-03-2012, 16:15
maşallah maşallah satalım gsı yakında bende katılıyorum aranıza ya teg le yada preludeyle :)
golfcu0101
19-03-2012, 16:15
hayırlı olsun abi maşallah on numara duruyor
arabanın maşallahı var cok diri duruyor ama sarı uzunlar biraz bozmuş sade güzelliği:)
Gökhan Bilgin
19-03-2012, 17:40
sunroof'dan kazanıyo yavaş integracı :)
hayırlı olsun diğer hondalarınıza göre nasıl yorumlarsınız bu aracı?
Maşallah kazasız belasız... çok güzel duruyor
hayırlı olsun diğer hondalarınıza göre nasıl yorumlarsınız bu aracı?10-11 bın tl arası alınabılecek gayet konforlu, performanslı ve donanımlı bir araç , diğer hondalarıma göre daha performanslı ve bıraz daha geniş hoş bir araba
integra almak herkesin harcı değil , biraz deli işi :D bu aracı alırken perca sıkıntısı çekeceğini biliyosun sagından solundan ses geleceğini biliyosun ama gerçekten bır ıntegra ıstıyosan tek kalemde alıyosun :D
arabanın maşallahı var cok diri duruyor ama sarı uzunlar biraz bozmuş sade güzelliği:)
uzun değil onlar sis farı yaww, aldıgımda öyleydı bende cyrıstal eye alana kadar sökmeyeceğim :icon_tup:
maşallah arabamı satabilsem ben almayı düşünüyordum bir ara, güzel araçtı daha güzel olmuş pek detaylı görememiştim, hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız
gördüğüm en güzel integra maşallah jantlar çok güzel olmuş ama biraz ufak kalmış sanki :)
63owen63
19-03-2012, 20:23
abi hayırlı olsun, güzel günlerde ağız tadıyla binersin inşallah
valla 41,5 kere masallah nazar degmesın cok guzel arac,kazasız belasız ınsallah abı..
Yusuf abı yıkım olmus maşallah Teg harıka olmus
:)
tuner faruk
19-03-2012, 23:42
Maşallah gayet tadında :)
Yusuf abı yıkım olmus maşallah Teg harıka olmus
:)sayende mertcanım allah razı olsun jant konusunda benı fazla üzmediğin için :icon_tup: :D
Cglrgncl
19-03-2012, 23:46
Hayırlısı olsun abi çok iyi maşallah,kazasız belasız:)
maşallah kankacım güle güle kullan :)
güle güle kullan abi Allah kaza bela göstermesin maşallah
driftboy
20-03-2012, 00:10
duyduğuma göre taksi çıkmasıymış ? :D
maşallah abim cok temiz araban, bi ıslatalım haftaya gelince :D
tamam al r.kı ları gel :D
driftboy
20-03-2012, 00:22
bu işin raconu arabayı alan yanında bi kasada bira alır mangalı yakar sarhoş olunca kalan biralarla lastiklere silikon çeker hani :D
arabayı alanda mantık olarak para kalmaz laa , benı mı kandırcan bebe :D
driftboy
20-03-2012, 00:34
arabayı alanda mantık olarak para kalmaz laa , benı mı kandırcan bebe :D
Valla bi mangal bide bi kasa bira borcun var abi ben anlamaz :D Bunların hepsini ufak bi gazlamaylada yırtabilirsin :D
fatihtemizer
20-03-2012, 09:44
maşallah ya bende beğeniyorum aklımda var valla böyle bişeyler..kazasız belasız güle güle kullan..
turşu beaaa altı köy yolu gibi arabanın
bu araba taklalı :Dööledirde sunroof camını orjınal nerden buldular acaba , ve diğer camları takla sırasında kırılmamışmı yoksa orjınalınımı bulup takmışlar ilgiinç :soru:
turşu beaaa altı köy yolu gibi arabanın
aynen beaaa, cumartesi yayları sökerken baktım arabanın altında sac kalmamış delik deşik olmuş, hatta yusuf görmedi allahtan sen krikoyu vurduğunda sağ taraf çökmüştü içeri :D
ööledirde sunroof camını orjınal nerden buldular acaba , ve diğer camları takla sırasında kırılmamışmı yoksa orjınalınımı bulup takmışlar ilgiinç :soru:
camları ben temin etmiştim önceden çok iyi arabaydı....
böle enkei takıolar yere basıolar kimbilir hangi fukaranın canını yakacaklar satarken :D:D
ööledirde sunroof camını orjınal nerden buldular acaba , ve diğer camları takla sırasında kırılmamışmı yoksa orjınalınımı bulup takmışlar ilgiinç :soru:
valla bilmiyom demekki takla atan arabaı yere değdirmeden atmış taklayı :hahaha:
böle enkei takıolar yere basıolar kimbilir hangi fukaranın canını yakacaklar satarken :D:D3 kiyatcı cok beaa :D
böle enkei takıolar yere basıolar kimbilir hangi fukaranın canını yakacaklar satarken :D:D
aga cumrtesi günü bu denon adisi km teline neden matkap taktı la orasını anlamadım ben :D
3 kiyatcı cok beaa :D
abi şaka bir yana çok iyi paraya aldın cidden 5.750 bu araba için taklalıda olsa bedava
aga cumrtesi günü bu denon adisi km teline neden matkap taktı la orasını anlamadım ben :D
aga dedim ayır sola doğru çevir direk oluyo diye yok matkapla cevircekmiş 3 saat uğraştı a.q anca bu km ye indi
abi şaka bir yana çok iyi paraya aldın cidden 5.750 bu araba için taklalıda olsa bedava
5250 ye aldı olum yemiş seni :D
5250 ye aldı olum yemiş seni :D
aga 500 de çekici parası verdi la gözümün önünde
cem geldi kaçın :D
gitti aga korkma :D:D
aga 500 de çekici parası verdi la gözümün önünde
off çok pis kazıklamışlar ozaman aga :D
ikinizide yedim aslında 4000 e aldım da satarken düşük gitmesin diye 5250 dedım size , ben aldıgımda daha 8. taklasını atmıştı , arabanın ılk sahibi travestiymiş mekan araken ılk o takla atmış, sonra kaportacının bırıne satmış arabayı o toplamış motorda kol cıkarmış , motoru yaptırmaktansa dizel motor swaplayıp kaçak dolmuş işi yapalım demişler , motor sıgmayınca kulelerı kesmişler sonra yenıden kaynatmışlar , ıstanbul gebze arası bı takla daha atmış araba sonra yıne toplanmış, bu sefer apaçinin birine satılmış adam eskı şayinci oldugundan yanlayayım derken bı takla daha atmış, oda ankaraya şaşmaz sanayısıne satmış arabayı şaşmazda dizel motoru cıkarmak için kulelerı kesmişler bakmışlar toplanmayacak araba bursadan bı kafa bulup ön kapının arka kısmında dıregın ordan kaynatmışlar , arabayı izmire satmışlar tam izmire giderken uşakta bı takla daha atmış araba , kurtarıcıyla bornova 6. sanayıde bı daha toplanmış, sonra bursaya satılmış dag yolunda yıne devrılmiş , istanbula satılmış bu sefer ordan da ben aldım
bulmuşlar bir safı kakalamışlar aracı :D:D
ben bu yazıyı biyerden hatırlıyom :hahaha:
kardeşim kazasız belasız binmek nasip olsun..
aracın çok güzel senin elinde dahada bi güzel olacagı aşikar
mşllh.
bulmuşlar bir safı kakalamışlar aracı :D:D
aynen aga, bakmışlar bu imam anlamaz etmez gazlamışlar buna :D
bulmuşlar bir safı kakalamışlar aracı :D:Dhe vallaa erolum yavv :D
kardeşim kazasız belasız binmek nasip olsun..
aracın çok güzel senin elinde dahada bi güzel olacagı aşikar
mşllh.eyvalla erolum eksık olma , 8 takladan sonra toplamak bıraz zor olacak ama naapalım başa gelen çekilir :D
ahahaha:D
alemsin yusuf
sen ne taklalı araçları topladın bunumu topluyamıyacaksın..:D
yapmışsın yıne yapacagını hayırlı olsun abi allah kaza bela vermesin.şimdi bi tanede samsunda yapılıyor bakalım ne zaman bitecek.
forumda geyik yapmayın arkadaşım
ahahaha:D
alemsin yusuf
sen ne taklalı araçları topladın bunumu topluyamıyacaksın..:D
helal hacı sen bile çözmüşün bu denon adisini :D
orkuteren
20-03-2012, 10:18
abi hayırlı olsun arabanın genel durumu nasıl aklımız kaldı araçta da , ama gözümüz yok Allah kaza bela vermesin ...
abi hayırlı olsun arabanın genel durumu nasıl aklımız kaldı araçta da , ama gözümüz yok Allah kaza bela vermesin ...
arabanın içi dışı gerçekten iyi , döşemeleri olsun iç trim olsun kırık dökük yok , çalışmayan hiç bir aksamı yok sunroof , klıma vs..... sorunsuz çalışıyor , kaportada ise ön kaputta muhtelif göçükler var aşırı sırıtmıyor , genel anlamda iyi bir arac , yürüyenınde ise aracın üzerinde gelen jantlarda sorun oldugunu düşünüyordum ama öyle değilmiş , jantlar takılırken arka diskin baglantı civatası gevsek kalmış ve jant takıldıgında o vıdaya basıyormuş müthiş bir balans vardı , ön sag tekerlekte ise tornada disk göbegine gececek bılezık yapılmış sonra jantlar takılırken plastık yüzük takılmış ama önceden yapılan metal bileziğe basıyomuş balans bundan kaynaklıymış, şu anda yenı plastık bılezıkler ve yenı enkeıler taktım balans sorunum kalmadı çok şükür
orkuteren
20-03-2012, 10:40
tşk ederim güzel araba kaçırmışız demekki ben 10500 teklif etmiştim sahibi vermemişti bnde 500 lira için inat edip almamıştım hayırlısı olsun sizin için tekrardan Allah kaza bela vermesin
tşk ederim güzel araba kaçırmışız demekki ben 10500 teklif etmiştim sahibi vermemişti bnde 500 lira için inat edip almamıştım hayırlısı olsun sizin için tekrardan Allah kaza bela vermesinteklıfı iyi yapamamışsın demekki :D
teşekkür ederim iyi dileklerine
orkuteren
20-03-2012, 10:48
olsun en azından bizden birilerine gitmiş araç
Hayırlı olsun, Maşallah...
hayırlısı olsun çok guzel maşallah Allah kaza bela vermesin
ufuk_acar
20-03-2012, 15:13
bu arabada bi ışık var :D
hayırlı olsun abi.. allah herseyı gonlune gore versın.
saolun arkadaşlar teşekkür ederim
driftboy
20-03-2012, 17:41
ben bu yazıyı biyerden hatırlıyom :hahaha:
Ah senin vtec 2 ah :D
bizde arkadaşa aldık integra daha 3 ay felan oldu. yaşlarına göre çok güzel araçlar hakiketten ve o yaşına ragmen o iç temizligi çok şaşırtmıştı beni çalısmayan aksamı yok konforlu araçlar. allah kaza bela vermesin maşallah diyelim. güle güle kullanın. siz boş durmassınız yapacaklarını merakla bekliyorum..takipteyim :)
Ah senin vtec 2 ah :Dne varmış laa benım vtec2 de :D
sedat2626
22-03-2012, 10:44
Hayırlı oLsun kazasız belasiz
eyvallah , yan çıtalarda yamukluklar var hafiften , şimdi malzeme sipariş ettim asetetilenden cnc de sıfır yapacam :D
maşallah abi ok gibi aracın var,bursa da olması güzel ilerde müşterisi olursak yol sıkıntısı çekmeyiz :D
driftboy
22-03-2012, 19:26
ne varmış laa benım vtec2 de :D
Senin arabada dönmedi mi o muhabbet onu diyom :D
Sen bunu yüklersin abi...
çok çok güzel maaşşallahhh :)
çok karizmatik duruyor maşallahı var.
ademsezer
23-03-2012, 14:29
Maşallah:)
Mikrop_Ali
23-03-2012, 15:58
maaşallah teg güzelmiş hayırlı olsun :)
tolgaaydın
23-03-2012, 16:08
Hayırlı olsun Yusuf abi, kazasız belasız inşallah :)
reddewill
23-03-2012, 17:58
maşallah..
jetboy444
23-03-2012, 22:04
yusuf abi güle güle kullan...
Hayırlı olsun, çok güzelmiş. Kazasız belasız...
melihyilmaz
24-03-2012, 02:14
masallah abi canlısını gördüm çok daha güzel duruyor yanlız onurun ordaykende sormustum sana şu enkei lerden banada bulalım abi:icon_tup:
masallah cok güzel duruyor :) kazasiz belasiz sürüsler
abdullah songür
24-03-2012, 19:15
maşallah kazasız belasız
saolun arkadaşlar iyi dileklerinize teşekkürler
BurakUckun
26-03-2012, 00:23
Maşallah allah kaza bela vermesın
Maşallahh imam dayıı kelebek gıbı mubarek :D
rcpalbyrk
11-05-2012, 13:55
maşallah kazasız belasızz binmek nasipoLsun ....
overblack
11-05-2012, 15:47
son fiyat alabilirmiyim
D16inside
11-05-2012, 22:54
maaşallah cok güzel görünüyor.
Sercanius
12-05-2012, 02:58
beyaz pisicik çok tatlı maaşallah...
Maşallah maşallah kazasız belasızz
Hayırlı olsun :)
Jantlar cok guzel olmus masallah