Orijinalini görmek için tıklayınız : Vti varex
slm arkadaşla aracıma varex veya lionfire (sanırım izmir yapımı) eksoz almayı düşünüyorum VTİ'da kullanan veya bilen gören var mı ses ve performans olarak nasıldır Denizlide polislerle uğraşmak istemiyorum
murat_ileri
20-03-2012, 16:07
eğer maddi olarak inkanın varsa kesinlikle varex derim ses olarak lion fire varex kadar kaliteli gelmedi bana. performans konusunda korkmana hiç gerek yok kapalı iken orjinal egzosunla hemen hemen aynı (varexin kendi aracına uygun olanı için konuşuyorum) açtığında da aracın bariz rahatlıyor.
eğer maddi olarak inkanın varsa kesinlikle varex derim ses olarak lion fire varex kadar kaliteli gelmedi bana. performans konusunda korkmana hiç gerek yok kapalı iken orjinal egzosunla hemen hemen aynı (varexin kendi aracına uygun olanı için konuşuyorum) açtığında da aracın bariz rahatlıyor.
peki kapalı olduğunda yakıtı arttırıyormu acaba bide açık iken sesi hks airmass gibi eksozlara göre nasıl
ben c.tesi günü varex taktırtım.aracı aldığımdan beri en mantıklı işi yaptım diyebilirim.çok büyük bir rahatlık.oem tarz bağlattım görünüş olarak orjinal gibi görünüyor.kapalıyken orj ses açtığındada hks ye yakın sayılır.kesinlikle tavsiye ederim
resim ve sesi var mı görsem bi
foto ve video çekmedim henüz :(
neyse artık yani sonuç olarak memnunum diyosun demi açıktayken vtec üstü falan iyi geliyomu baya sesi bide kapalıyken yakıtı arttırıyomudur acaba çok kasıyomu arabayı
ben memnun kaldım.kafam rahat en azından :)kapalıyken kasma yok basmadığın için yakıtta normal.açıkkende ses gayet tatminkar
anladım kardeşim eywallah sagolasın başka vti'a varex takan yok heralde
murat_ileri
20-03-2012, 22:41
peki kapalı olduğunda yakıtı arttırıyormu acaba bide açık iken sesi hks airmass gibi eksozlara göre nasıl
kapalı konumda iken yakıtın artmaz aksine atmosferikte geri basınca ihtiyacı olduğundan dolayı yakıtın oem seviyelerinde kalır. ses olarak bir egzos farklı araçlarda farklı sesler verir uygulamalar motorun mekanik yapısına bağlı olarak.
ykavcioglu
20-03-2012, 22:53
ortaya sanayi tipi susturucu takarsan, hem aracı kesmez hem ses daha tatlı gelir hemde yakıtı etkiler..