Orijinalini görmek için tıklayınız : lpg'li araç alimi
arkdaslar aranan bolumune si ariorm die acmiştm 1-2 araç war fakat lpg takilmiş solenene gore 2side 6 ay ciwarinda lpg gibi kullanio ben istemiorm alirsam soker atarim lpgyi.sokutugumz taktirde motor acisindan lpgnin actigi zrrlar ne olabilir.yoksa normal uzun sureli benzinle kullanimda lpg izleri silinirmi motordan :D
olm ne tırsıyon lpg den yaa :D
ne güzel gazlaya gazlaya takılcan:hahaha:
eğer uygun yağ kullanılırsa sıralı sistem lpg'lerin bir zararı yok..tabi en önemli unsur takılan yer.. eğer iyi işçilikle montajı yapılmışsa bir sorun olmaz..
işçilk güzel ise bi zararı olmaz diyorum..
ben 94 yılında tanıştım lpg ile ve lpg yüzünden zarar gören araç motorum olmadı :)
suna 1,6ies kullanıyorum voltran sgı takılı ;) denemek istersen seslen :)
bencede sıralı sıstemın bı zararı yok yav benım arabada brc takılı gayet gusel performansı fılan bı sorun olmadı :)
bencede sıralı sıstemın bı zararı yok yav benım arabada brc takılı gayet gusel performansı fılan bı sorun olmadı :)
bende bide 2004 lacetti var 1,6 voltran marka sgı montajı yapılmış, tek kusuru tanktaki yakıt miktarı çeyrek depoya düşünce check engine arıza ışıgı yakıyor, tankı doldurunca sönüyor, sende de o sorun varmı?
dostum bende kenar arabam var hunday lpg Li 20 liraya 80 km gdiiyo hele fulle unutursun ve zararıda yok..
bende bide 2004 lacetti var 1,6 voltran marka sgı montajı yapılmış, tek kusuru tanktaki yakıt miktarı çeyrek depoya düşünce check engine arıza ışıgı yakıyor, tankı doldurunca sönüyor, sende de o sorun varmı?
yok abi yav bende hıc bı arıza ısıgı yanmadı kı genelde ben 1 led yanarken suruyorum nadır fullerım depoyu :)