Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu aracı almayı düşünüyorum. Tanıyanınız var mı?
Arkadaşlar merhaba. Uzun uğraşlar sonrası babamı ikna edip hem model yükseltmek hemde dizel bir araca geçmek için Corsa C'mi satılığa çıkarttım. İlanda görmüş olduğunuz Corsa D en çok aklıma yatan araç. 30 bin TL'yi geçmemek kaydıyla bu araçlardan arıyorum. En temizi ve güzeli bu geldi gözüme. Sahibine sordum. Ön ve arka tamponda boya var dedi. Plakayı sorgulattım. Bir sonuç çıkmadı. Arabam satıldığı gibi kesin almayı düşünüyorum. Bu aracı tanıyan, bilen, bilgi verebilecek olan arkadaşlar varsa memnun olurum.
İlanın Linki;
Opel Corsa 1.3 CDTI Sport 2007 Model 27.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 76788572 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-gorulmeye-deger-75-000-km-2007-model-opel-corsa-1-3-sport-cdi-76788572/detay)
Yorumlarınızı bekliyorum. :)
oguzhan999
20-03-2012, 10:24
fiyat uygun eğer dediğiniz gibi tamponlar boyalı ise sadece , baktırmak gerek ,
önerebileceğim araç derseniz kefilli olarak arkadaşımın corsası , belki sizin fiyat aralğınızda değil ama sıkıntısız bi araç
Opel Corsa 1.3 CDTI Sport 2008 Model 33.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 73250162 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-corsa-aldiran-corsa-c-mon-73250162/detay)
önerebileceğim araç derseniz kefilli olarak arkadaşımın corsası , belki sizin fiyat aralğınızda değil ama sıkıntısız bi araç
Opel Corsa 1.3 CDTI Sport 2008 Model 33.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 73250162 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-corsa-aldiran-corsa-c-mon-73250162/detay)
Yorumunuz için teşekkür ederim. Bu aracı bende çok beğeniyorum. Sorunsuz bir araç olduğu da belli. Ama maksimum alıcağım kilometre 75 bin. Yoksa kesinlikle çok şık bir araç.
BilalAkbayır
20-03-2012, 10:32
Kırmızısına binmiştim bir aralar. Ben olsam kırmızı alırdım. Linkteki aracı tanımıyorum gerçi fiyatı biraz yüksek ama tercih edilebilir.Mesela; Opel / Corsa / 1.3 CDTI Sport / SIGARA ICILMEMİS SAHİBİNDEN sahibinden.com'da - 78846670 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sigara-icilmemis-sahibinden-78846670/detay)
Kırmızısına binmiştim bir aralar. Ben olsam kırmızı alırdım. Linkteki aracı tanımıyorum gerçi fiyatı biraz yüksek ama tercih edilebilir.Mesela; Opel / Corsa / 1.3 CDTI Sport / SIGARA ICILMEMİS SAHİBİNDEN sahibinden.com'da - 78846670 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sigara-icilmemis-sahibinden-78846670/detay)
37 binlere dayanan fiyatlara kıyasla normal bir fiyat gibi duruyor. Ama dediğiniz gibi aslında bu araç bile ederinin üstünde. Kırmızısı da fena değil. Düşünülebilir. Hiç aklıma yatmazdı kırmızı ama hoş duruyor bu araçlarda. Bide nasıl memnunmuydunuz aracınızdan? Performans, tüketim, kronik sorunlar?
EMRE KAAN
20-03-2012, 10:47
benimde takip ettiğim araçlardan çok güzel durduğu kesin sakın ama sakın yetkili servise sokmadan insanlara güvenerek araba almayın bu kişi kim olursa olsun km vs oynanmış dahi olabilir yaş tahtaya basmayın
benimde takip ettiğim araçlardan çok güzel durduğu kesin sakın ama sakın yetkili servise sokmadan insanlara güvenerek araba almayın bu kişi kim olursa olsun km vs oynanmış dahi olabilir yaş tahtaya basmayın
Aynen öyle Emre. Şu an ki aracımı da 2 sene önce gene Ataşehir'den almıştım. Orada tanıdık servis var. Oraya göstermiştik. Sağolsunlar söylemişlerdi ne var ne yoksa. Aracım satılırsa bu aracıda oraya götürüp gösteririm. Eğer satan arkadaşında dediği gibi temiz bir araç ise kesin alıcam. Hayırlısı olsun :)
Corsa Sport bence Kırmızı alınmalı, siyahda arabanın bütün hatları kayboluyor.
Corsa Sport bence Kırmızı alınmalı, siyahda arabanın bütün hatları kayboluyor.
Bu gidişle kırmızıya ikna olucam gibi. :)
Aracı bilen biri yok mu arkadaşlar?
fatihtemizer
20-03-2012, 12:55
yanlış olmasın arasıra ilanı çıkıyor bu aracın.satılıp satılmadığını bilmiyorum.eğer beğendiyseniz sahibiyle konuşun..ondan dinleyin.sonrada baktırırsınız bir servise.araç almak bu devirde zor kardeşim.binbir yalanla araç satılıyor.kolay gelsin..
BilalAkbayır
20-03-2012, 13:29
37 binlere dayanan fiyatlara kıyasla normal bir fiyat gibi duruyor. Ama dediğiniz gibi aslında bu araç bile ederinin üstünde. Kırmızısı da fena değil. Düşünülebilir. Hiç aklıma yatmazdı kırmızı ama hoş duruyor bu araçlarda. Bide nasıl memnunmuydunuz aracınızdan? Performans, tüketim, kronik sorunlar?
Fiyatlara aldanma astronomik rakamlar bunlar. ;) Yukarıda verdiğim linkteki aracın ederi tabii araç temiz ise 28bin TLdir. Tekrarla söylüyorum kırmızıdan başka düşünmeyin. Araçtan çok memnumdum bir sıkıntısı yoktu. Nires'ten almıştım aracı benim bir emeğim yoktu araçta :) 1.3 dizel motor sonuçta aşırı bir performans bekleme ama tüketim olarak süperdi. Bizim araçta ayrıca Dr.Ecu Chip yazılım vardı, baya fark ettiriyor. Tavsiye ederim.
fatihtemizer
20-03-2012, 13:32
Fiyatlara aldanma atmosferik rakamlar bunlar. ;) Yukarıda verdiğim linkteki aracın ederi tabii araç temiz ise 28bin TLdir. Tekrarla söylüyorum kırmızıdan başka düşünmeyin. Araçtan çok memnumdum bir sıkıntısı yoktu. Nires'ten almıştım aracı benim bir emeğim yoktu araçta :) 1.3 dizel motor sonuçta aşırı bir performans bekleme ama tüketim olarak süperdi. Bizim araçta ayrıca Dr.Ecu Chip yazılım vardı, baya fark ettiriyor. Tavsiye ederim.
Bahsettiğim aracım ; http://g1203.hizliresim.com/v/n/3pnkt.jpg
neden kardeşim sen kırmızı seversin başkası siyah sever..Bende de siyah vardı..:)
BilalAkbayır
20-03-2012, 13:35
Tabii ki zevk meselesi ama ben Corsa sportlara kırmızıdan başka rengin pek yakışmadığını düşünüyorum.
kesinlikle sunrooflu bak, aracı çok değiştiriyor, Alacağın zaten sport tek kapı, sunroof biraz şart yani. Çünkü bir süre sonra keyif almamaya başlarsın, sattığına deysin.
yanlış olmasın arasıra ilanı çıkıyor bu aracın.satılıp satılmadığını bilmiyorum.eğer beğendiyseniz sahibiyle konuşun..ondan dinleyin.sonrada baktırırsınız bir servise.araç almak bu devirde zor kardeşim.binbir yalanla araç satılıyor.kolay gelsin..
Kesinlikle zor iş. Orası kesin. :)
Fiyatlara aldanma atmosferik rakamlar bunlar. ;) Yukarıda verdiğim linkteki aracın ederi tabii araç temiz ise 28bin TLdir. Tekrarla söylüyorum kırmızıdan başka düşünmeyin. Araçtan çok memnumdum bir sıkıntısı yoktu. Nires'ten almıştım aracı benim bir emeğim yoktu araçta :) 1.3 dizel motor sonuçta aşırı bir performans bekleme ama tüketim olarak süperdi. Bizim araçta ayrıca Dr.Ecu Chip yazılım vardı, baya fark ettiriyor. Tavsiye ederim.
Bahsettiğim aracım ; http://g1203.hizliresim.com/v/n/3pnkt.jpg
Fiyatlar kesinlikle atmosferik. Çok arttı. Uçuk rakamlar istiyorlar. Bende sizin gibi düşünüyorum. Temiz ise en fazla 28 bin TL eder dediğiniz gibi. Araçtan pek bir performans beklemiyorum. Artan zamlardan sonra dizel şart oldu. Tüketim daha önemli. :)
Eskiden 35 BAU 98 plakali olan aracimi askere gitmeden istanbula satmistim bi ara satilik ilani vardi adamin numarasini yarin bulabilirsem yaziyim onunla gorusun...
Arac 1.3 cdti 90 hp sunrooflu kirmizi renkte irmscher panjurlu spoilerli vogtland yay ve beyaz lenso jantliydi sattigimda 40 kusur bindeydi askere gidiyorum diye satmistim...
Sonra istanbulda gorenler olmustu bolca forum istanbulda gozukuyor arac...
Eger bulursam veya siz bulabilirseniz lokal boya dahil yoktu ben sattigimda hic sigara icilmemisti... Kisacasi hala biraktigim gibiyse dusunmeden alinir...
Eskiden 35 BAU 98 plakali olan aracimi askere gitmeden istanbula satmistim bi ara satilik ilani vardi adamin numarasini yarin bulabilirsem yaziyim onunla gorusun...
Arac 1.3 cdti 90 hp sunrooflu kirmizi renkte irmscher panjurlu spoilerli vogtland yay ve beyaz lenso jantliydi sattigimda 40 kusur bindeydi askere gidiyorum diye satmistim...
Sonra istanbulda gorenler olmustu bolca forum istanbulda gozukuyor arac...
Eger bulursam veya siz bulabilirseniz lokal boya dahil yoktu ben sattigimda hic sigara icilmemisti... Kisacasi hala biraktigim gibiyse dusunmeden alinir...
Aracı bulabilirseniz ve satan kişinin istediği fiyat atmosferik olmaz ise tabikide düşünebilirim.
Ultraleggera
21-03-2012, 04:22
Fiyatlar kesinlikle atmosferik. Çok arttı. Uçuk rakamlar istiyorlar. Bende sizin gibi düşünüyorum. Temiz ise en fazla 28 bin TL eder dediğiniz gibi. Araçtan pek bir performans beklemiyorum. Artan zamlardan sonra dizel şart oldu. Tüketim daha önemli. :)
O Fiyatlara temiz az km li sunrooflu dizel Corsa Sport kimse çok sıkışmadıkca vermez o paralara =) Kesinlikle tavsiye ederim 1.3 olmasına ragmen sürmesi çok zevkli bi araç ;)
bizim kara corsa bu :)
şaka bi yana diri duruyor araç km senesine göre biraz fazla ama opellerin mtorlarında bu sıkıntı olmuyor pek...yürürü iyi ise uygun olur diye düşünüyorum değişeni yok demiş...
hayırlısı olsun sizin için...
bende bu kasaları begeniyorum bakyorum :) inşallah kafama göre bulurum bişeyler :)
O Fiyatlara temiz az km li sunrooflu dizel Corsa Sport kimse çok sıkışmadıkca vermez o paralara =) Kesinlikle tavsiye ederim 1.3 olmasına ragmen sürmesi çok zevkli bi araç ;)
Arkadaşlar sunrooflu al dediler. Benim için çokta önemli değil. :) Fiyatlar çok yükseldi bu aralar Corsaların. Sıfır benzinlisi 34 bin lira. 2008 dizelleri 37.500'a satıyorlar. Tavsiyeniz için teşekkür ederim. :)
bizim kara corsa bu :)
şaka bi yana diri duruyor araç km senesine göre biraz fazla ama opellerin mtorlarında bu sıkıntı olmuyor pek...yürürü iyi ise uygun olur diye düşünüyorum değişeni yok demiş...
hayırlısı olsun sizin için...
Amin sağolun. Hayırlısıysa olsun zaten. :)
bende bu kasaları begeniyorum bakyorum :) inşallah kafama göre bulurum bişeyler :)
Amin, cümlemize. :)
2 hafta önce 4 kapı dizel 95 hp enjoy 37.000 tl fiyat aldım
2 hafta önce 4 kapı dizel 95 hp enjoy 37.000 tl fiyat aldım
Artık siz kıyaslayın fiyatların uçukluğunu. :)
Elin hondasi altin gibi degerleniyor bizim arabamizin ne eksigi var degerlensin tabi ki :)
Ama kesnlikle tavsiye ederm 3 sendr tek sorun dahi yasamadan geziyorum
şuan bende 2007 metro mavisi renginde var gayet memnunum cam tavanlı almaya bakın kullanımı çok zevkli bir araç hem yakıt hemde performans olarak gayet yeterli bence
edit:bendekide bu renk buna baktınızmı aradığınız fiyat aralığında sanki
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-bu-corsa-kacmaz-77908206/detay
Onurkk06
21-03-2012, 23:49
hocam atmosferik fiyat derken :D astronomik değilmiydi o ya :D işin şakası
gerçekten fiyatlar cok yüksek
Opel Corsa 1.3 CDTI Sport 2009 Model 35.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 67311419 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-1-3-cdti-sport-2009-full-sik-donanim-67311419/detay#)
şu aracın kmsi güzel fiyatı da biraz daha aşşağı cekilirse mantıklı duruyor
B.Battal
22-03-2012, 00:09
Ben de kullandım zamanında cok keyifli sorunsuz ekonomik bir araba hala daha dizel bir arac alacak olsam kesinlikle bu sınıfta tercih edeceğim tek arabadir d sport. Ayrıca linkteki araca ben de kefilim km'sine aldanma cok iyi bakılmış hor kullanılmamış en ufak masrafı olmayan bakımları eksik edilmemiş ve her şeyiyle yapılı masraf edilmeden alınıp binilecek bir aractir.
Ultraleggera
22-03-2012, 00:12
Arkadaşlar sunrooflu al dediler. Benim için çokta önemli değil. :) Fiyatlar çok yükseldi bu aralar Corsaların. Sıfır benzinlisi 34 bin lira. 2008 dizelleri 37.500'a satıyorlar. Tavsiyeniz için teşekkür ederim. :)
Evet 0 37.000 isteyen benim ama aracım 32.000 km de ama aracımda piyasadakilerden fazla donanım var ''kararan iç dikiz aynası cruise control 17 jantlar'' vs vs fiestalara pololara bakılırsa hem spor hem dizel olarak fiyatları bence gayet iyi bide sıfırnın dizel sport unun getirilmemeside fiyatları baya bi yerinden oynattı ;)
alper_pug
22-03-2012, 00:18
Ben bedavaya satmışım diyorum ilanları görünce :)
Aynen bi de cok iyi sattim diye dusunuyordum :)
32bine sifir sunrooflu almistim 29.750 ye sattim ustune tum taktiklarimla :)
Elin hondasi altin gibi degerleniyor bizim arabamizin ne eksigi var degerlensin tabi ki :)
Ama kesnlikle tavsiye ederm 3 sendr tek sorun dahi yasamadan geziyorum
Değerlensin tabi. :) Teşekkür ederim tavsiyeniz için. Sizin aracınız benzinli mi? Bursa'da vardı bir tane Color Edition. Beyaz renk, siyah jantlar. O paketten sanırım sizinkide.
şuan bende 2007 metro mavisi renginde var gayet memnunum cam tavanlı almaya bakın kullanımı çok zevkli bir araç hem yakıt hemde performans olarak gayet yeterli bence
edit:bendekide bu renk buna baktınızmı aradığınız fiyat aralığında sanki
Opel Corsa 1.3 CDTI Sport 2007 Model 26.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 77908206 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-bu-corsa-kacmaz-77908206/detay)
Teşekkür ederim yorumun için. Senin aracını gördüm Sahibinden'de. Rengini de çok beğendim. Tek sorun kilometresi. :) Bursa-İstanbul gidip geliyorum sık sık. O yüzden daha düşük kilometreli bir araç arıyorum. Tekrar teşekkürler ama. :)
hocam atmosferik fiyat derken :D astronomik değilmiydi o ya :D işin şakası
gerçekten fiyatlar cok yüksek
Opel Corsa 1.3 CDTI Sport 2009 Model 35.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 67311419 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-1-3-cdti-sport-2009-full-sik-donanim-67311419/detay#)
şu aracın kmsi güzel fiyatı da biraz daha aşşağı cekilirse mantıklı duruyor
Yukarıda atmosferik diye başladık öyle gitti. :) Arabacı adamlar olunca herkes o da atmosferik olmuş. :) Yorumunuz için teşekkürler fakat daha sade bir araç düşünüyorum. Oynanmamış, sadece Opc body kit olan bir araç olsa daha iyi olur.
Ben de kullandım zamanında cok keyifli sorunsuz ekonomik bir araba hala daha dizel bir arac alacak olsam kesinlikle bu sınıfta tercih edeceğim tek arabadir d sport. Ayrıca linkteki araca ben de kefilim km'sine aldanma cok iyi bakılmış hor kullanılmamış en ufak masrafı olmayan bakımları eksik edilmemiş ve her şeyiyle yapılı masraf edilmeden alınıp binilecek bir aractir.
Benimde aklıma en yatan araç Corsa D. Bu sınıfta ki tüm araçları inceledim. Bende şu an Corsa C kullanıyorum. Opel'den gayet memnunum. Link'teki aracı bende çok beğeniyorum fakat alıcağım fiyatların biraz üstünde kalıyor. Bide önce kendi aracımı satmam lazım. Bu arada düşünen olursa buyrun. :)
http://www.techturkey.com/forum/otomobiller/114815-90000-kmde-kacirilmayacak-temizlikte-corsa-c-14-comfort.html
Evet 0 37.000 isteyen benim ama aracım 32.000 km de ama aracımda piyasadakilerden fazla donanım var ''kararan iç dikiz aynası cruise control 17 jantlar'' vs vs fiestalara pololara bakılırsa hem spor hem dizel olarak fiyatları bence gayet iyi bide sıfırnın dizel sport unun getirilmemeside fiyatları baya bi yerinden oynattı ;)
Sizin aracınız gayet güzel ama bana sorarsınız ederi 34 - 35 bin. Takdir sizin tabiki. Donanım olarak en üst sizin aracınız. Bide 33 - 35 istedikleri araçlardan sizin aracınızın çok artısı var. Ama şöyle bir durumda var. 33 - 35 yazanların araçları da 30 - 32 olması lazım. Bu benim kendi düşüncem tabiki de. :) Yorumunuz için teşekkürler.
Sağlık olsun artık. :)
Aynen bi de cok iyi sattim diye dusunuyordum :)
32bine sifir sunrooflu almistim 29.750 ye sattim ustune tum taktiklarimla :)
Zamanında denk gelseymişiz keşke. :)
Değerlensin tabi. :) Teşekkür ederim tavsiyeniz için. Sizin aracınız benzinli mi? Bursa'da vardı bir tane Color Edition. Beyaz renk, siyah jantlar. O paketten sanırım sizinkide.
Benzinli benim aracim da fakat aracim color edition ile bnzemesne ragmen limited edition diye gecyor modeli turkiyee 12 tane gelmis birdaha gelmedi uzerindeki ek parcalari fiber dgil hepsi plastik ve butun araclar otomatik ama bursadaki arac sonradan yapilmis olabilir cnku duz vitesti bnde gordugmde sasrdm :)
Benzinli benim aracim da fakat aracim color edition ile bnzemesne ragmen limited edition diye gecyor modeli turkiyee 12 tane gelmis birdaha gelmedi uzerindeki ek parcalari fiber dgil hepsi plastik ve butun araclar otomatik ama bursadaki arac sonradan yapilmis olabilir cnku duz vitesti bnde gordugmde sasrdm :)
Hatta geçenlerde satılıyordu Bursa'da ki araç. Düz vitesti dediğiniz gibi. :) Aracınızın tüketimi nasıl?
Hatta geçenlerde satılıyordu Bursa'da ki araç. Düz vitesti dediğiniz gibi. :) Aracınızın tüketimi nasıl?
Benim bildigim 12 tane gelmis turkiyeye ve hepsi ayni donanimda.diger corsalarda varmi bilmiyorumda benim aracta kompresor makinasi var bagajda orjinalinden belki ordan ayirt edilebilir :). Yakit konusu 50 tl ye cok yavas gidersen 140 kilometre falan gidiyor iste bu ara. Baya dustu sehir ici sehir disi ortalama 30 kurus iste :)
BerkayKamaci
22-03-2012, 10:30
Bende arabamdan memnunum 2011 yılı şubat ayından bu zamana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım. Allah yaşatmasın Maaşallah diyelim :)
Eğer corsa d sport alıcaksan km dert etme diyim ben sana sonucta multıjet motor 400-500 binlere kadar binersin :) (turbo,zıncır v.s degısıklıgı ıle)
bu paraya bu kadar yakışıklı başka araba yok benden soylemesı :)
Benim bildigim 12 tane gelmis turkiyeye ve hepsi ayni donanimda.diger corsalarda varmi bilmiyorumda benim aracta kompresor makinasi var bagajda orjinalinden belki ordan ayirt edilebilir :). Yakit konusu 50 tl ye cok yavas gidersen 140 kilometre falan gidiyor iste bu ara. Baya dustu sehir ici sehir disi ortalama 30 kurus iste :)
Benim Corsa C'de senin dediğin rakamlar kadar yakıyor. Çok arttı çok. :)
Bende arabamdan memnunum 2011 yılı şubat ayından bu zamana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım. Allah yaşatmasın Maaşallah diyelim :)
Eğer corsa d sport alıcaksan km dert etme diyim ben sana sonucta multıjet motor 400-500 binlere kadar binersin :) (turbo,zıncır v.s degısıklıgı ıle)
bu paraya bu kadar yakışıklı başka araba yok benden soylemesı :)
Teşekkürler yorumun için. :) Senin aracın ayrı güzel. Maşallah'ı var. Jantların olsun, ufak değişiklikler olsun. Bide senin arabadaki alacantra döşemeleri çok beğendim. Ne kadara yaptırdın acaba? Bide nerede yaptırdın?
BerkayKamaci
22-03-2012, 11:58
Teşekkürler yorumun için. :) Senin aracın ayrı güzel. Maşallah'ı var. Jantların olsun, ufak değişiklikler olsun. Bide senin arabadaki alacantra döşemeleri çok beğendim. Ne kadara yaptırdın acaba? Bide nerede yaptırdın?
eski sahibi Tholl-ga yaptırmıştı. ArtCar olması lazım sanırım
eski sahibi Tholl-ga yaptırmıştı. ArtCar olması lazım sanırım
Teşekkür ettim Berkay. :) Kazasız, belasız sürüşler dilerim.
BerkayKamaci
22-03-2012, 15:00
Teşekkür ettim Berkay. :) Kazasız, belasız sürüşler dilerim.
teşekkür ederim. İç mekanda görsel olarak değişiklikler yapıyorum yaptığımda tekrar resimlerini paylaşırım.
CorsaMer
22-03-2012, 18:00
arac guzel duruyormus :)
Teşekkür ederim yorumun için. Senin aracını gördüm Sahibinden'de. Rengini de çok beğendim. Tek sorun kilometresi. :) Bursa-İstanbul gidip geliyorum sık sık. O yüzden daha düşük kilometreli bir araç arıyorum. Tekrar teşekkürler ama. :)
yalnız bu araç benim değil sadece renk aynı demiştim :) bendeki 35 plaka ve 92.000 de :)
B.Battal
23-03-2012, 13:47
Benimde aklıma en yatan araç Corsa D. Bu sınıfta ki tüm araçları inceledim. Bende şu an Corsa C kullanıyorum. Opel'den gayet memnunum. Link'teki aracı bende çok beğeniyorum fakat alıcağım fiyatların biraz üstünde kalıyor. Bide önce kendi aracımı satmam lazım. Bu arada düşünen olursa buyrun. :)
http://www.techturkey.com/forum/otomobiller/114815-90000-kmde-kacirilmayacak-temizlikte-corsa-c-14-comfort.html
Araban güzel ve temiz görünüyor bir iki hafta önce yakın bir arkadaşıma aynısından aldık ben daha önce senin aracını görmüş olsam onu aldırmaya çalışırdım kesinlikle.
Ancak şöyle bir durum var milletin arabası hakkında araba güzel ama benim gözümde şu kadar eder bence ederi bu bundan fazla vermem gibi yorumlar yapmak yanlış.
Zira sen şuan arabana son fiyat 17.000 yazmışsın ama 2 hafta önce arkadaşıma aynı model 90 küsür km'de boyasız çok temiz bir Corsa C'yi 12.000TL'ye aldık.
Senin arabanın ekstraları var zevkine göre bir şeyler yapmışsın güzel de olmuş ama benim senin arabana bu kadar etmez bence şu kadar eder demem hem seni üzer hem de emeğine saygısızlık olur.
Bu yüzden bu kadar etmez falan demek yerine benim bütcem bu bu kadara kadar araba arıyorum demek daha doğru olacaktır.
M U R A T
23-04-2012, 12:28
fiyatlar astronomik denilmeye çalışılmış ama 4 kapılılarla karıştırmamak gerek çünkü sıfır alırken 4 kapılılardan ciddi pahalıyken 2. elde de aynı fiyatın olmasını beklememek lazım