Orijinalini görmek için tıklayınız : Bursa'da iPhone Servis
Arkadaşlar merhabalar. 1 buçuk sene önce aldığım iPhone'umda titreşim tuşu başta olmak üzere ufak tefek bir kaç sorun daha var. Garantisi devam ediyor. Acaba Bursa'da telefonumu garantiden baktırabileceğim servis varmıdır? Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Yorumlarınızı bekliyorum. :)
acıbadem yanında yetkili servis kemal yardımcı olur
acıbadem yanında yetkili servis kemal yardımcı olur
Teşekkür ederim yardımınız için. Garantiden yaptırabilmem hakkında bir bilginiz var mı?
ab telekom fomara. geçen ay aynı sorunlarla ben ekran dahil değiştirmiş tamir ettirmiştim. yardımcı olurlar mutlaka. .
ab telekom fomara. geçen ay aynı sorunlarla ben ekran dahil değiştirmiş tamir ettirmiştim. yardımcı olurlar mutlaka. .
Yardımız için teşekkür ederim. Telefonunuzu ne kadar zamanda aldınız? Bide garantiden mi yaptırdınız cihazınızı?
driftboy
20-03-2012, 17:45
Altıparmak nokia'ya git, kadir çabuk'u bul zaten ordadır hergün, Ozan Durmuş'un selamı var tech'e uyeyim beni o yönlendirdi de kendisi halledemezse bile sağlam biyere gönderir seni..
Altıparmak nokia'ya git, kadir çabuk'u bul zaten ordadır hergün, Ozan Durmuş'un selamı var tech'e uyeyim beni o yönlendirdi de kendisi halledemezse bile sağlam biyere gönderir seni..
Teşekkür ederim yardımınız için. :)