Orijinalini görmek için tıklayınız : ''sevgiliye doğum günü sürprizi'' değerli fikirlerinize ihtiyacım var
Smt_Krblt
20-03-2012, 22:16
cumartesi günü doğum günü var, biliyorum bu forumda da başarılı fikirleri olan abilerimiz var, hediyemiz hazır geriye evde güzel bi atmosfer yaratmak kalıyor, neler yapılabilir ? mum, gül vs dışında daha orjinal bişeyler bulabilirsek bomba olur şimdiden teşekkürler :)
Kardesim hediyeni almissin evde guzel bir sofra kur
Baska ne yapabilirsinki
Istersen palyaco da cagir ...
Baska ne yapabilirsinki
:icon_tup: :)
bLackModeL
21-03-2012, 00:46
havaii fişeng patlat :D bence guzel bı sofra kur dısardan bı arakdasını ayarla 32 lı olanlardan al pencereden baktır omuzuna yatmasını sagla rengarek cumbusu o sekılde ızleyın mehtaba karsı ahh ahh
s.alican
21-03-2012, 00:48
vallahi ben en son safranboluda sevgililer gününde kız arkadaşımı eve davet ettim geçen sene :D...
odaya inanılmaz derecede nerden baksan bi 200 tane mum aldım duvarda resimlerin yanlarına yerlere sağa sola koydum ve odaya sırf fantastik bi ortam olsun diye kırmızı pike takımı ve kırmızı polar aldım.yere gül yaprakları felan.hatun geldi :D o lavabodayken bende aldım elime çakmağı mumu yaktım hepsini...sonra odaya girdik felan çok beğendi ama işin kötü tarafı ev kaloriferliydi karlı havada donla gezziyordum anlıcan :D:D mumların odaya sıcaklık katacağını hiç hesaplamadım hepsi birden yanınca hamam gibi oldu oda onlican 1 saat kadar bi ter döktüm :D aynı zamanda yerler parkeydi mumun biri eriyip parkeyi yaktı :D...en son gece bi ara uyandım parke oyulmuş..asslında görsel olarak çok güzel oluyor bi düşün derim :D
Düşünmen yeter hocam. Değer verdiğini belli eden kendi el emeğin olan bi tane kürdan bile hediye etsen tamamdır o süpriz işi.
turbo&quattro
21-03-2012, 00:55
Ask diye birsey olmadigi icin bosuna masrafa girme :)
meLaNchoLic
21-03-2012, 01:00
ask diye birsey olmadigi icin bosuna masrafa girme :)
+8654132136413216853168541532168954106531683510352 10 :d
samet_61
21-03-2012, 01:01
cumartesi günü doğum günü var, biliyorum bu forumda da başarılı fikirleri olan abilerimiz var, hediyemiz hazır geriye evde güzel bi atmosfer yaratmak kalıyor, neler yapılabilir ? mum, gül vs dışında daha orjinal bişeyler bulabilirsek bomba olur şimdiden teşekkürler :)
yas kac hocam?
X bir arkadasını ayarla onun tanımadıgı.Sana guzel bır ıylıkte bulunsun ve garsonun olsun o gece ki.. ;) etrafa mum vs gerek yok hos guzel duzenlı kurulu bır sofraya 2-3-5-7 samdan da mum yak..Guzel yemekler sıparıs et dısarıdan(tabi oyle bır ayarla ki sogumasın yemekler ve evın ıcınde bulunsun o geldıgınde;)) geriye arkadasının size hizmet etmesi ve senin ufak bir hareketinle hoş bir müzik başlaması..
fantastik adamım ben diyosan birde tepsiye gul koyup agzınla tut(saka saka:D) tepsıye gul parcala dok kafasından iyiki dogdun de hedıyenı ver dans et..Sonrası sana kalmış :)
yok ben bunları yapamam dersende garsonu es geç.elinden ne geliyosa onu yap..hıc bukulme ezılme oyle yapmak ıstedım bole oldu vs havalarına gırme yetınmeyı ogrensın.Dogumgunu kutluolsun başarılar :)
Galiba ilk defa yazdığın bir mesajı beğenmedim. :)
turbo&quattro
21-03-2012, 01:13
Galiba ilk defa yazdığın bir mesajı beğenmedim. :)
Tecrube konusuyor kardesim :)
En son kiz arkadasima LOs ANgeles ve San Dİego tatili hediye ettim icinde cesitli surprizler ve ben ile ama bugun konusmuyoruz :)
Smt_Krblt
21-03-2012, 01:14
Baska ne yapabilirsinki
başka bişeyler yapabilirmiyiz diye soruyorum zaten hilmi abi, yinede teşekkürler
Smt_Krblt
21-03-2012, 01:16
havaii fişeng patlat :D bence guzel bı sofra kur dısardan bı arakdasını ayarla 32 lı olanlardan al pencereden baktır omuzuna yatmasını sagla rengarek cumbusu o sekılde ızleyın mehtaba karsı ahh ahh
ev 1. katta malesef abi ya :D güzel olabilirdi ama :soru:
Smt_Krblt
21-03-2012, 01:20
yas kac hocam?
18 e giricek cumartesi günü
Smt_Krblt
21-03-2012, 01:22
neye aşk? kime aşk ? teşekkürler öneriniz için :)
Smt_Krblt
21-03-2012, 01:24
X bir arkadasını ayarla onun tanımadıgı.Sana guzel bır ıylıkte bulunsun ve garsonun olsun o gece ki.. ;) etrafa mum vs gerek yok hos guzel duzenlı kurulu bır sofraya 2-3-5-7 samdan da mum yak..Guzel yemekler sıparıs et dısarıdan(tabi oyle bır ayarla ki sogumasın yemekler ve evın ıcınde bulunsun o geldıgınde;)) geriye arkadasının size hizmet etmesi ve senin ufak bir hareketinle hoş bir müzik başlaması..
fantastik adamım ben diyosan birde tepsiye gul koyup agzınla tut(saka saka:D) tepsıye gul parcala dok kafasından iyiki dogdun de hedıyenı ver dans et..Sonrası sana kalmış :)
yok ben bunları yapamam dersende garsonu es geç.elinden ne geliyosa onu yap..hıc bukulme ezılme oyle yapmak ıstedım bole oldu vs havalarına gırme yetınmeyı ogrensın.Dogumgunu kutluolsun başarılar :)
değerlendiricem, teşekkürler
Smt_Krblt
21-03-2012, 01:27
vallahi ben en son safranboluda sevgililer gününde kız arkadaşımı eve davet ettim geçen sene :D...
odaya inanılmaz derecede nerden baksan bi 200 tane mum aldım duvarda resimlerin yanlarına yerlere sağa sola koydum ve odaya sırf fantastik bi ortam olsun diye kırmızı pike takımı ve kırmızı polar aldım.yere gül yaprakları felan.hatun geldi :D o lavabodayken bende aldım elime çakmağı mumu yaktım hepsini...sonra odaya girdik felan çok beğendi ama işin kötü tarafı ev kaloriferliydi karlı havada donla gezziyordum anlıcan :D:D mumların odaya sıcaklık katacağını hiç hesaplamadım hepsi birden yanınca hamam gibi oldu oda onlican 1 saat kadar bi ter döktüm :D aynı zamanda yerler parkeydi mumun biri eriyip parkeyi yaktı :D...en son gece bi ara uyandım parke oyulmuş..asslında görsel olarak çok güzel oluyor bi düşün derim :D
yılbaşı gecesi böyle bi organizasyon yapmıştım, mumların altında notlar vardı falan, teşekkürler ilginize
Kardesim yakinda korkuyorum
Hangi pozisyonu tavsiye edersiniz falan konusulcak diye
Hic mahrem falan olmucakmi bu forumda
Sen simdi oyle bir konu aciyorsunki iki sevgili evde yanliz dogum gunu falan yemek
Yani final belli sevisme ve uyuma
Azcik mantikli konular acilsin surda
Simdi ben dogrulari yazdim diye de kizarsiniz bana :)
O yollardan bizde gectik testesteronun hat safhada oldugu hatun kisininde ostrojeninin tavan yaPtigi zamanlar alev almamaya dikkat edin :)
Hadi iyi geceler
herkesın aklına gelen ama yazmaya cekındıgı seylerı yazmıssın tebrıkler bu konuda soru soran erkek ve bayanın yanyana oldugunda ılk akla gelıcek seyı tahmın ederek soru sorması gerektıgını unutmasın aksı takdırde onlarca kısının kız arkadasınız ve sızın hakkınızdakı yorumlarını gozardı etmenız gerekıcek.
kendini kırmızı kurdela ile fiyonk yap en iyi hediye;):):)
ALPER-VNS
21-03-2012, 02:33
Tecrube konusuyor kardesim :)
En son kiz arkadasima LOs ANgeles ve San Dİego tatili hediye ettim icinde cesitli surprizler ve ben ile ama bugun konusmuyoruz :)
o villanın sahibi olan kız arkadaş mı 2 tatile ben de kanmazdım o olsam :) şaka şaka buarada söylediğine tamamen katılıyorum uzun süreli sayılabilecek bi ilişkim de var hali hazırda ama aşk büyük yalan.. bunun farkında olunca daha kolay oluyo herşey ama daha keyifsiz
erdinc06
21-03-2012, 07:26
:) bir kilim al git.
Kardesim yakinda korkuyorum
Hangi pozisyonu tavsiye edersiniz falan konusulcak diye
Hic mahrem falan olmucakmi bu forumda
Sen simdi oyle bir konu aciyorsunki iki sevgili evde yanliz dogum gunu falan yemek
Yani final belli sevisme ve uyuma
Azcik mantikli konular acilsin surda
Simdi ben dogrulari yazdim diye de kizarsiniz bana :)
O yollardan bizde gectik testesteronun hat safhada oldugu hatun kisininde ostrojeninin tavan yaPtigi zamanlar alev almamaya dikkat edin :)
Hadi iyi geceler
ahuauhhauhu +billet v8:D
romantik teklifler gelmiş ama işin aslı pek öyle değil sanırım:D tam ne istediğini söyle yardımcı olalım kardeş:D
Ertesi gün gazetede kızım seni annen kadir gecesi doğurmuşu okumayalım,en güzeli bi restorana götür:D
Çıtayı çok fazla yükseltip de hemcinslere kötü örnek olmamak lazım :D
şah şah şah dam dam dam ar ar ar şahdamar şahdamar şahdamar ajdar ajdar ajdaaaaaar
cebinde bir toplu iğne olsun dayanamayacak gibi olursan bacağına batırırsın...aman dikkat et kan kaybından gitme....
cebinde bir toplu iğne olsun dayanamayacak gibi olursan bacağına batırırsın...aman dikkat et kan kaybından gitme....
riskli hareketler bunlar iğneyi bacağa batıramazsa sıkıntı
riskli hareketler bunlar iğneyi bacağa batıramazsa sıkıntı
bişey olmaz ya o yaşta bir günde sıfırdan tahuşak çıkartır o bünye:D
bence hıc kasma ne yapsan yaranamazsın ertesi gün gene surat yapar trıp atar boswer
bişey olmaz ya o yaşta bir günde sıfırdan tahuşak çıkartır o bünye:D
rejenerasyon hesaaabı:D
rejenerasyon hesaaabı:D
kertenkele hesabı:D:D
kertenkele hesabı:D:D
bunu denemek lazım bir ergen üstünde:D
böyle bir dans şov yapabilirsin bence...
6GOvpUXvi50
kaçın kaçınnnn XorT geldi.....:D
orhan_guney
21-03-2012, 08:43
sakın ama sakın bu mum olayına girme bence.cok sıradan ucuz bişey. led ışık yaptır duvara yansısın biraz malıyetı yuksek ama halledersın sen :)
sakın ama sakın bu mum olayına girme bence.cok sıradan ucuz bişey. led ışık yaptır duvara yansısın biraz malıyetı yuksek ama halledersın sen :)
mum iyi olur aslında....huuu beybi....
uluckaban
21-03-2012, 09:26
Düşünmen yeter hocam. Değer verdiğini belli eden kendi el emeğin olan bi tane kürdan bile hediye etsen tamamdır o süpriz işi.
Kendi el emegin olan bi kurdani versene cidden ne olucak merak ediyorum :D
bence disarda bi yemek yiyin gidishata gore eve gecersiniz sonrasinda, kendini yorduguna degmez, emin ol ona da degmez
poseidon
21-03-2012, 09:42
Bu sene ne yaparsan yap önümüzdeki sene daha fazlasını isteyecektir.
İstemese bile bekleyecektir. Kızların hayata bakışı böyle.
Eşin olmasını beklediğin kızların dışındaki kızlara detailing yapman gerekmez.
yapışkanlı post-it lere güzel sözler yazıp duvarlara yapıştırabılırsın.. incir reçeli style :D
Sen dua et komple evi yakmamışsın :D kim bilir kaç senelik ahşap evdi :D
Almanci Tane-R
21-03-2012, 10:00
güzel bir otel ayarla gitsin
yapışkanlı post-it lere güzel sözler yazıp duvarlara yapıştırabılırsın.. incir reçeli style :D
yapışkan işi kolay post-ite para vermesin boşuna...düz kağıtla halleder...
lahmacuncuya götür kızı
alinazik yiyin bol sarımsaklı
ayrılırsınız sonra zaten :D
hangi devirde yaşıyoruz mumu boşver led döşe duvarlara :D :D
5 yıldır restauranttan gına gelmişti banada geçen sene yat kiralamıştım bu sene naparım bellisiz :)
Suleyman
21-03-2012, 11:11
lahmacuncuya götür kızı
alinazik yiyin bol sarımsaklı
ayrılırsınız sonra zaten :D
:hahaha: :hahaha: . Bence de abartmamak kaydıyla bir şeyler yapılabilir :rolleyes: