Orijinalini görmek için tıklayınız : civic eg sorgu
arkadaslar aracı bilen varmı. almayı dusunuyorum fiyatı brz daha indirebilirsem. arac bi ara sarı kaplamaydı onu biliyorum sadece. daha detaylı bilgisi olan arkadaslar yardımcı olursa sevinirim. Honda Civic 1.5 EX 1992 Model 12.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk - 78867255 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-jdm-eg-stylee-degisensiz-civic-78867255/detay)
orkuteren
22-03-2012, 09:01
anlaşacağın fiyata bağlı tabi ama bu fiyatın üzerine 2 lira daha koy hb civic al daha iyi bence arabayıda yavaş yavaş toplarsın bu aracı tanıyanlar var izmirden görünce yazacaklardır sadece arada güncelle yeter ....
RottingChrist
22-03-2012, 09:23
bu paraya EX almak yerine SI daha bakmak daha mantıklı değil mi? 10 - 12 tl arasında ne sedan si lar satıldı.
bu paraya EX almak yerine SI daha bakmak daha mantıklı değil mi? 10 - 12 tl arasında ne sedan si lar satıldı.
bi kere sedan olcak o kesinde. si lar asırı ucuyo yani max 12bck vereblrm o parayada pek si yok su anda
RottingChrist
22-03-2012, 10:07
bence biraz daha araştır. uçanlar zoru görünce konacak dal arıyor. stock bir si için 12 tl az para değil. hatta fark yapmaz dersen otomatik daha uygun fiyatlı olur. hem daha az hırpalanmış hemde ex e göre daha giderli. :)
bi kere sedan olcak o kesinde. si lar asırı ucuyo yani max 12bck vereblrm o parayada pek si yok su anda
hahahaha bakalım konarlar insallah :) izmirde bikac araca baktım fotolardan o kdr farklıki simdi kalkıp baska sehire gitmeyede korkuyorum. bu arada tercihim duz vites olması
orkuteren
22-03-2012, 10:40
acele etme bnce arkadaşım illa bi yerlerden denk gelicektir
arkadaslar aracı yarın alıcam yokmu hic bilen?
ex e o paralar verilmez. sabret biraz
bluestain
22-03-2012, 22:50
arkadaşım araç güzel görünüyor ama ex e okadar para verilmez bukadar para verirsen hata yaparsın