Orijinalini görmek için tıklayınız : megasquirt 2 -- Aem Fic Beyin mi ?
lonelylowee
22-03-2012, 09:51
Turbo 106 gti megasquirt 2 beyin var ama çok patırdama yapıyor aem fic beyin takmayi düsünüyorum ? hangisi daha iyi olur ?
BlackEmperor
22-03-2012, 11:24
beyin görevinin yapmıyor mu demek istedin?
Ateşleme ne var araçta. AEM Fic beyin değilki. Piggyback. MS'in yaptığı herşeyi yapamaz FIC. Bence ateşlemenizi gözden geçirin. Olmadı MS'in işlemcisini MS3 ile değiştirin ama bence sorun orada değil.
lonelylowee
22-03-2012, 13:02
araç cok patırmadama yapıyor devir sacmalıyor araba yurumuyo kalıyor oldugu yerde atesleme orj bobın var bujıler felan orj peugeot 106 gti bujısı
MS'de müdahale edebildiğiniz şeylere AEM Fic'de edemezsiniz. Bence ayarınızı gözden geçirin. Güvenilir bir Mapper'a gidip yardım isteyin.
araç cok patırmadama yapıyor devir sacmalıyor araba yurumuyo kalıyor oldugu yerde atesleme orj bobın var bujıler felan orj peugeot 106 gti bujısı
Aracın ayarını montajını felan kim yapıyor. Usta ne diyor bu duruma. Ne turbo var araçta. Basınç nedir bu turbo ile. Sıkıştırma ne alemde. Çok sarı çizmeli mehmet ağa oldu bu iş. Zaten Peugeot bobinleri sağlıklı değiller çabuk bozulur. Seninkiler ne alemde.
aem fic de avans kısabiliyosun sadece ve enjentorlere mudahale edebiliyosun , ms ise ems bi sistem istediğin gibi avans ve benzın haritası yapabiliyosunn bide arabanız turbo turbo araba avansla yürür aem fic sizi tatminkar etmez
lonelylowee
22-03-2012, 13:45
Aracın ayarını montajını felan kim yapıyor. Usta ne diyor bu duruma. Ne turbo var araçta. Basınç nedir bu turbo ile. Sıkıştırma ne alemde. Çok sarı çizmeli mehmet ağa oldu bu iş. Zaten Peugeot bobinleri sağlıklı değiller çabuk bozulur. Seninkiler ne alemde.
aracın motor da bı sıkıntı gozukmuyor suanlık beyınden dıye dusunuyoruz saglam bı ayar cekıldımmı sorun duzelıcektır dıye tda4 turbo var suan 1 bar bobın denedım sorun yıne aynı ama bujıler orj 106gti bujısı bundan kaynaklanabılırmı ?
bujilerinizi kontrol edin sentille boşluguna bakın buji kablolarınızı değiştirin mapperiniz kımse ayarlarına birdaha bakın , araba zengin ise su sıcaklık sensorunu değiştirin ama bence buraya yazmadan önce mapperinize danışsanız daha ii olur
lonelylowee
22-03-2012, 13:52
bence bujılerden de degıl de beyınden kaynaklanan bı sorun tam bı ayar cekılmesı gerekıyor cunku rolantı sacmalıyor arac patırdama yapıyor o an afr fakıre dusuyor bı zengın oluyor afr de sacmalıyor yanı
Motec bakın.
motec m400
4000$ cık takın sorunları gider dimi
yanında ilahi mapperda geliyomuş doğrumu
bence bujılerden de degıl de beyınden kaynaklanan bı sorun tam bı ayar cekılmesı gerekıyor cunku rolantı sacmalıyor arac patırdama yapıyor o an afr fakıre dusuyor bı zengın oluyor afr de sacmalıyor yanı
pc ye bağlamadan sorununuz ne anlaşılmaz sensorlerde bi bozukluk olabilir yani şu anda doğmamış çocuk kızmı erkekmi die konusuyoruz ultrasyona girmeden hiç bişi anlaşılmaz
lonelylowee
22-03-2012, 13:56
ms nın cozumu yokmu o sorunda ?
siz beni anlamak istemiyosunuz sanırım diyorumki sorununuz ne belli değil boşuna konusuyoruz burdan ayarcınıza gidin yada anlıyosanız pc ye bağlayın bi bakın sorun nerde neden böyle yapıyo 1000 türlü neden olabilir burdan yazmakla hiç bişi olmaz sorununuz tek bişiden olsa onun üstüne konusuruz fakat sizin sorun herşey olabilir ms de bişi warsa yapılır yapılmaz die bişi yok
yavuz364
23-03-2012, 11:05
Belli ki ayalarınızda sorun var... MS le sorunsuz yürüyen yüzlerce araba varken neden olmasın ki...
Montaj hatası flan da olabilir... Plug and play pejo MS i bile yapıyoruz ve hiç problem çıkmıyor...
lonelylowee
23-03-2012, 11:43
evet ayarlardan diye düsünüyorum bende
ateşleme sistemini hardware olarak kontrol ettir. ayarlarını da işi bilen birine kontrol ettir.
lonelylowee
24-03-2012, 11:50
arıyorum ısını gercekten ıyı yapan bırısını..