Orijinalini görmek için tıklayınız : Bz s3 & ygz type r beklenen video
CanberkD
23-03-2012, 23:44
abı adamlar yanlış anlıyor beni ne var yaaa
dene deneme saygılı ol yeter,
Beni taniyanlar ne kadar saygili oldugumu bilirler, samimiyetinize inanmiyorum sahsen
gurlekyasin
23-03-2012, 23:45
La muhabbet almış basını:hahaha:Gitmiş
Beni taniyanlar ne kadar saygili oldugumu bilirler, samimiyetinize inanmiyorum sahsen
bana inanmaya bilirsin,
ben senin ne kadar saygılı oldugunu ögrenmiş oldum ve karsındakı kim bilmeden yazmışın.
CanberkD
24-03-2012, 00:02
bana inanmaya bilirsin,
ben senin ne kadar saygılı oldugunu ögrenmiş oldum ve karsındakı kim bilmeden yazmışın.
Bana arkadasini soyle sana kim oldugunu soyleyeyim diye bir laf vardir , bir arkadasinizi gectim turlu turlu soylendiniz ilk denemedik dediniz sonra basmadim oldu simdide once typerhakan sonra sen 30r takmis denemek istiyorsunuz gecmek gecilmek derdim degil ama once samimi olcak karsimdaki insan.
CanberkD
24-03-2012, 00:07
drag yapın canberk :D
Typer s3 denemesi gibi adaletsiz olur :D
Sıfırdan dikelim varmı tek çeker :D
Bana arkadasini soyle sana kim oldugunu soyleyeyim diye bir laf vardir , bir arkadasinizi gectim turlu turlu soylendiniz ilk denemedik dediniz sonra basmadim oldu simdide once typerhakan sonra sen 30r takmis denemek istiyorsunuz gecmek gecilmek derdim degil ama once samimi olcak karsimdaki insan.
canberk beni yanliş anladın kardeşim hiç öyle bi niyetim yoktu,
benim bi derdim yok seninle özürdilerim.
CanberkD
24-03-2012, 00:18
Kusura bakma adini bilmiyorum yanlis anlayip saygisizlik ettiysem kusura bakma gercekten oyle diyorsan oyledir tanisip muhabbet edip hertrlu denemeye varim yeterki hirs olmasin isin icinde bu arabayi zevk icin yapiyoruz sonucta kavga edip birbirimizi kirmaya gerek yok :) ben ozurdilerim
_muhaRRem
24-03-2012, 00:20
bir aşkta başlamadan sona erdi.. hadi iyi geceler cümleten :D
mitsubişhiii kamyon markası :D
Kusura bakma adini bilmiyorum yanlis anlayip saygisizlik ettiysem kusura bakma gercekten oyle diyorsan oyledir tanisip muhabbet edip hertrlu denemeye varim yeterki hirs olmasin isin icinde bu arabayi zevk icin yapiyoruz sonucta kavga edip birbirimizi kirmaya gerek yok :) ben ozurdilerim
kardeşim görüşmek üzere hayırlı aksamlar.
biraz geç geldim y arın deneme varmı ?
müscasna biraz kendi çapında ewomuzla gelicez hani kaldırıyorsunuz ya stock turbolu arabalara
ya biri derki stage 8 li cupram var 9 lu cupram var buyrun hodri meydan ne zaman deniyoruz hali hazırda 3 tane ewomuz HAZIr HAAAAAAA ZR yide ben yaptım :) Denenmişi var denemenin manası yok ama Neyse konuşayım genede burda çenenin bi manası yok
ha gelip basıncı kıs aynı basıncta basalım dien adama harbi ağır küfür ederim kim ne basıosa basssın ewonun sabit basıncı belli 2.7 bar basıyor buyrun gelin deneyelim basınc kısıcaksak eğer sizde 4x4 yapıcaksınzı kanat manat takıcaksınız büyük fren diski 18 lerinizi tekıcaksınız hodri meydan diceksiniz ozaaman bırak basınc kısmayı taşağıonı öpeyim abi derim hepinize haaaaa yoksa sakın basınc masıc kısın mısın demeyin
iseyen hemen ewim ataköyde buyrun gelin hemen bağlım Dbox i 100-200 8.5 çıkarın KADRANLA Değil Dbox ta gelin öyle konuşalım boş saçma salak konuşmayaın yeter sıkıldım bu stagelerinizdende ondanda bundanda
varmı sorusu olan
CanberkD
24-03-2012, 00:22
bir aşkta başlamadan sona erdi.. hadi iyi geceler cümleten :D
mitsubişhiii kamyon markası :D
Ahahhaha cok fenasin abi sn :))
Kamyon ve klima markasi :D
müscasna biraz kendi çapında ewomuzla gelicez hani kaldırıyorsunuz ya stock turbolu arabalara
ya biri derki stage 8 li cupram var 9 lu cupram var buyrun hodri meydan ne zaman deniyoruz hali hazırda 3 tane ewomuz HAZIr HAAAAAAA ZR yide ben yaptım :) Denenmişi var denemenin manası yok ama Neyse konuşayım genede burda çenenin bi manası yok
ha gelip basıncı kıs aynı basıncta basalım dien adama harbi ağır küfür ederim kim ne basıosa basssın ewonun sabit basıncı belli 2.7 bar basıyor buyrun gelin deneyelim basınc kısıcaksak eğer sizde 4x4 yapıcaksınzı kanat manat takıcaksınız büyük fren diski 18 lerinizi tekıcaksınız hodri meydan diceksiniz ozaaman bırak basınc kısmayı taşağıonı öpeyim abi derim hepinize haaaaa yoksa sakın basınc masıc kısın mısın demeyin
iseyen hemen ewim ataköyde buyrun gelin hemen bağlım Dbox i 100-200 8.5 çıkarın KADRANLA Değil Dbox ta gelin öyle konuşalım boş saçma salak konuşmayaın yeter sıkıldım bu stagelerinizdende ondanda bundanda
varmı sorusu olan
Helal şakir skerler basıncı herkes osurana kadar açsın götleri görelim :)
varmı sorusu olan
kardeşim sana saygımız sonsuz ne dersen ol :)
map sansoru bittti la :) açıcazzz hafteye gelslin :D
map sansoru bittti la :) açıcazzz hafteye gelslin :D
Çomolokkooooooooo :D kimsenin kakası gelmesi biz ishaliz hahahahahahahah :D :D
kardeşim sana saygımız sonsuz ne dersen ol :)
abi sıkıntı o değil inana değil şimdi böyle dediğiniz zaman sinirleniyorum vbideoları nasıl unuttttu isnalr 270 lerde aralara tır giriyordu 35 R li 2.3 ewolarla onla bunla yok adamlar arabaları satttılarmı baskaları böyle ortaya çıkınca sinirleniyorum
stage 8 im var benle dene lan stock ewo işte 1500 kilo üstü 4x4 100-200 8.5
yapmış lan sende yap yapki koyalım türklerin sanı yürüsün osurukkktan yteyyyare yok 2 de basmam 3 te alttt aolmaz basıncını kıs kakam geldi çişim var nedr bu saçma seyler ben bunu anlamıyorum ya
(basınc olayında resit anlama hötünden) :) neysee benim derdim bu .
abi sıkıntı o değil inana değil şimdi böyle dediğiniz zaman sinirleniyorum vbideoları nasıl unuttttu isnalr 270 lerde aralara tır giriyordu 35 R li 2.3 ewolarla onla bunla yok adamlar arabaları satttılarmı baskaları böyle ortaya çıkınca sinirleniyorum
yapmış lan sende yap yapki koyalım türklerin sanı yürüsün osurukkktan yteyyyare yok 2 de basmam 3 te alttt aolmaz basıncını kıs kakam geldi çişim var nedr bu saçma seyler ben bunu anlamıyorum ya
kardeşim seni dertlendirmeyeyım ben ıyısımı kacım :)
BMK TypeR
24-03-2012, 00:39
ahahah kanka yanlıs anlamam,bende basıncı dusurmeye calışıyorum düşmuyo:)
estafurullal yok abi kaçma neden kaçıon :D
BMK TypeR
24-03-2012, 00:41
estafurullal yok abi kaçma neden kaçıon :D
2.7bar duyan uykusu gelıyo benımde uykum geldı sankı:D
auhauhahuauhauh uykun gelmiş sanki :D
:hehe:
http://www.capsverlan.com/bloggaleri/galeri/buyuk_resim/640x480_9477erdil_yasaroglu_karikaturleri_2055.gif
Kakası gelen herkes salsın rahatlasın sıkıntı yapmasın gerginliğe gerek yok hepimiz biriz :)
Kakası gelen herkes salsın rahatlasın sıkıntı yapmasın gerginliğe gerek yok hepimiz biriz :)
biz ucuyoruz haberin yok :p
Esra Ceyhan' da Rezalet - Uçan Adam - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=XRPW5bB3GCI)
koray alem adamsın muhabbet uçmuş gitmiş.
hondacıların hepsını emeklıye ayırcam:D
Yavaş ayır :)
BMK TypeR
24-03-2012, 13:36
Yavaş ayır :)
neden kanka, gecen sene sende emeklılıgını vermek ıstıyodun doğuşa:D
neden burda konunun ilk başındaki yazılanları ele alıyorsunuz_? ben sonlara doğru reşit abiylede konuştum b irkaç kişiden daha öğrendim eski halleri gibi,i değilmiş, ilk 5 boy demem size malzememi verdi, daha sonraki yazdıklarım neden görülmüyor, ELE ALINMIYOR
ygz turboyken nerdeydiniz uslübu tamamen espriye yönelik ve sen benden çok güçlüsün deneme ihtiyacı duymuyorum bir nevii anlamına da gelir. atmo arabayla deneyip video koyacak kadar cahil değilim demişssinde, videoyu koymuşssun ve 5 boy dememi ele almışssın, ben daha sonra hepinizi doğruladım 12 boy dedim,ne dediyseniz ok dedim, bir iddeam olmadığınıda vurgulaya vurgulaya söyledim,
seninle denemiyorum dememe ragmen beni mecbur ettin, bu yakışıkalır bir durum mu_? OSMANLA TELEFONLAŞTM ALİYLE MUSTAFAYLA AMA SENİNLE öelden telini yamana ragmen telefonlaşmadım.
mc e geldiğinde mustafanın sıradan bi arkadasıymışssın görüntüsü verdin hatta oraya bişiler yemeğe gelmiş tesadüfen mustafayı görmüş selam vermiş bi imajın vardı,
ben senin yüzünü daha önce görsem neden bilmiym tanımiym, yada konuşmiym dediğin gibi,
neyse ne artık orda yasanılanları kalpleri ALLAH biliyor.
he bunun dışında güzel olumlu yapıcı dinimizede uygun bir uslüp sergileyip koca bi post yamızşsın.
ben seni kırdıysam ben özür dilerim ABİ gel ben sana yemek ısmarlayayım;)
SENDE HAKKINI HELAL ET:)
koca bi postu kalp kırmamak için detaylıbi şekilde yazdım kardeşim cahilce hareket edip yazılanların her birine bi cevap verseydim uzaaar giderdi kapl kırmaktan başkada hiç bişey geçmezdi kimsenin eline büyük büyüklüğünü küçükte küçüklüğünü yapmalı ki bu şekilde oldu kardeşimsin BENDE ZATEN HERKESE HAKKIM HELAL OLSUN yazmıştım başta sen olmak üzere kardeşim. yanlız kardeşim beni doyuramazsın çok fena yerim :) akşam ataşehirdeyiz. bu arada bende
34HKN10 BEYAZ MK2 VE 34GNS50 KIRMIZ CUPRA MK1 VVARDI ben mc e girer girmez tanıdım seni ama sen unutmuşsun kardeşim sağlık olsun. bu teneke parçaları bize emanet bugün var yarın yok. insanlar ve arkadaşlık, dostluklar baki...
ayhan306gti
24-03-2012, 15:01
en doğrusuda bu olsa gerek hepimiz yüz yüze bakıyoruz çünki iki araçta birbirinden güzel dostluğun kazanması daha bi güzel iki aracada KOCAMAN MAŞALLAH.
TYPERHAKAN
24-03-2012, 16:44
varmı sorusu olan
özgün dellenmişin yine.gerçi isim vermemişin ama ben kendi adıma konuşiim,her kes sana konuşamaz çünki ama ben kimseden çekinmem bilirsin.şimdi şöyle başliim can bilmemne denen şahıs a hacıyla taşş.k geçtiği için gel benle dene dediğim için mi bunları yazdın ? adamda stock turbo yani gt28 e tekabül eden turbo bende debir büyüğü gt30 var ve sen buna adaletsiz diyorsun diğer yandan gt35 li 2.3 strokır evoları bizim üstümüze salıp bizi sindirmeyemi çalışıyosun peki bumu senin adaletin,,yiğiti öldür hakkını yeme.sonra ben hiç kimseden korkmam ALLAH ın izni ile ben değilmiyim zr evo iledeneyen ,ardas2000 le,hulk la,th type r la,ziya hoca ile,tafa evo ile benim geçilme derdim yok ben bunların hangisini geçebilirdimde denedim,geçemezdim ama denedim.sen böyle senede birkere bi saldırıyosun buda onlardan biri herhalde ne yapayım kardeşim ne istiyosun nedir bu atar gider ne sıkıntı var ,seni çok severim ama sen bazen şerit ihlali yapıyosun bizi üzüyosun.
ne boktan yere geldi konu :D
TYPERHAKAN
24-03-2012, 17:19
özgün demin sinirle fark etmemişim 8.5 çıkarın gelin demişin,can bilmemne şahısın evo su 8.5 değilmi 100-200 ü getir deneyelim 100-200 üm çıksın ortaya neden bu kadar taktın benim kadran video ma nedir o disk misk anlamadım.biz kime atar gider yaptık ,kiminle taşş.k geçtik sen yaptında yaptırmadık mı arabamızı yap kardeşim o zaman p.tesi geliyorum sen yapki birdaha bana saldırma kardeşim,yaptığın arabalara toz kondurmuyosun ya,ne pis bir ortam bazen nefretb ediyorum hiç dostluk,hatır,insaf yok ya yüzyüze abi kardeş biraz damarına dokundumu si. at gitsin.
alakasız bi deneme olmuş.
koca bi postu kalp kırmamak için detaylıbi şekilde yazdım kardeşim cahilce hareket edip yazılanların her birine bi cevap verseydim uzaaar giderdi kapl kırmaktan başkada hiç bişey geçmezdi kimsenin eline büyük büyüklüğünü küçükte küçüklüğünü yapmalı ki bu şekilde oldu kardeşimsin BENDE ZATEN HERKESE HAKKIM HELAL OLSUN yazmıştım başta sen olmak üzere kardeşim. yanlız kardeşim beni doyuramazsın çok fena yerim :) akşam ataşehirdeyiz. bu arada bende
34HKN10 BEYAZ MK2 VE 34GNS50 KIRMIZ CUPRA MK1 VVARDI ben mc e girer girmez tanıdım seni ama sen unutmuşsun kardeşim sağlık olsun. bu teneke parçaları bize emanet bugün var yarın yok. insanlar ve arkadaşlık, dostluklar baki...
olsun bende herkezi doyurucak bi ciğer kalp var:)
dediklerine katılıyorum..
Hicbirinin okumadim ben horozum kardes sikinti ?
Abi8600 donmus s3 eee soledimj bunu ayir gerek armi ona buna gel benle dene diyrsun bende diyorumki oyle atar yaa abi buna yap gel cayimi kahvemi hic 1 kere sana surat yaptimmmi ? Araba icin kelime yapma
Ben yaptimmi sana hic? Yapmam ama
Oylede canberk in ustune getirtmem abi
benmiyim bu s3 özgün 8600 felan anlamadım?:)
Yokkkk :) Sen canimsn
eyv. sende benim:)
biz horozlar olarak ordaydık :) kimseler yoktu
TYPERHAKAN
25-03-2012, 16:47
Hicbirinin okumadim ben horozum kardes sikinti ?
Abi8600 donmus s3 eee soledimj bunu ayir gerek armi ona buna gel benle dene diyrsun bende diyorumki oyle atar yaa abi buna yap gel cayimi kahvemi hic 1 kere sana surat yaptimmmi ? Araba icin kelime yapma
Ben yaptimmi sana hic? Yapmam ama
Oylede canberk in ustune getirtmem abi
özgün aynı senin gibi benim kide insan i ve dostluk duyguları ile çok sevdiğim arkadaşımın üstüne geldiği için canberk e gel o zaman benle dene dedim,kötü niyet ile değil tamaman koruma içgüdüleri ile ama sonra ne oldu senle karşı karşı ya kaldım,niye hiçi hiçine halbuki canberk in tiiye aldığı arkadaşım la sen onun canı sın o senin canın,ben neyim neciyim fedakarlıkyapmaya çalışan bir arkadaş halbuki bu zaman öyle arkadaş mı var
özgün kardeşim dün akşam mc de idik kimse gelmeyınce onbirbuçu gibi ayrıldık,
hkn abi hacıyı kardeşi gibi sever, hacıya yazılanları kendısıne yazılmış gibi gördü o yüzden parladı,
hkn abı bızım abımız sende sevdigimiz ve saydıgımız kardeşimizsin bu konuyu noktalayalım daha fazla kırgınlık olmadan.
B.Aktepe
26-03-2012, 00:06
Konu cok gereksiz uzuyor arkadaslar, bunlarin yeri burasi degil. Lutfen.
özgün bu horozluk kime???? bizde oradaydık ama kimse yoktu?? yukarda hakan abiye yazmışsın yaaa canberk ede laf söyletmem diye hakan abide reflex olarak aynı senin tavrın gibi oda bana söyletmemek için yazmış yazdıklarını ***** benim işler yoğun konuyu 10. sayfada zor yakaladım cevap verdim :) zaten ki konu uzamasın diye ben canberk e de yazdım deneriz inş. arabanın sıkıntılarını giderdiğinde yoksa seninle bi sıkıntısı yok biliyosun .
typermelih
26-03-2012, 16:29
bu horoz muabbeti de ney ben bunu anlamadım yani araçmı iyi sahibi horozlanıyor yada kişi çokmu yürekli herkese atarlanıyor?
tavuk mu yumurtadan çıkar yumurta mı tavuktan diye düşünmem ben horozum işimi görürüm diyo galiba abi :)
TYPERHAKAN
26-03-2012, 19:43
tavuk mu yumurtadan çıkar yumurta mı tavuktan diye düşünmem ben horozum işimi görürüm diyo galiba abi :)
o işi herkes görüyor sanmam o iş olsun,bu hayvan benzetmesi de hiç hoş değil gerçi ama herkesin kendi düşüncesi saygı duymak lazım.
TYPERHAKAN
26-03-2012, 19:48
ctesi ataşehirdeydik ALLAH ın izni ile aslan lar gibi hatta hilmi yi bekliyoduk bayadır görmedik geç kalacam dedi 23.30 gibi ayrıldık kimse yoktu.
o işi herkes görüyor sanmam o iş olsun,bu hayvan benzetmesi de hiç hoş değil gerçi ama herkesin kendi düşüncesi saygı duymak lazım.
valla bilmiyorum abi ben sadece özgün abinin söylediğinden anladığımı ilettim
konuya dahil olmayayım ben :)
kelalper
26-03-2012, 22:34
Ctesi akşam shelle insanlar 12 gibi geldi genelde.
ctesi ataşehirdeydik ALLAH ın izni ile aslan lar gibi hatta hilmi yi bekliyoduk bayadır görmedik geç kalacam dedi 23.30 gibi ayrıldık kimse yoktu.
Hatta ben 10 11 gibi Hacı abiye msj attım abi ataşehirdemisiniz diye, oda Ertan kimseler yok bahçeli evlere dogru gidiyoruz dedi, bende tamam o zaman gelmiyorum dedim, sonra arkadaşlar ısrar etti tdi ile ataşehir sheel,e geldik baktıkki mahşer yeri :) sonra Hacı abiyle konuştuk ama Hacı abiler karşıya geçmişlerdi :(
Hatta ben 10 11 gibi Hacı abiye msj attım abi ataşehirdemisiniz diye, oda Ertan kimseler yok bahçeli evlere dogru gidiyoruz dedi, bende tamam o zaman gelmiyorum dedim, sonra arkadaşlar ısrar etti tdi ile ataşehir sheel,e geldik baktıkki mahşer yeri :) sonra Hacı abiyle konuştuk ama Hacı abiler karşıya geçmişlerdi :(
aynen ertan ölü toprağı serpilmiş gibiydi ıssız sesssiz ama dediğin gibi 3saat takıldık ve ayrıldık sonra çarşı pazar cümbüş olmuş :) herşeyde bi hayır vardır öyle olması gerekiyomuş demekki nasip haftaya c.tesi görüşürüz ALLAH nasip ederse.
BMK TypeR
27-03-2012, 15:42
aynen ertan ölü toprağı serpilmiş gibiydi ıssız sesssiz ama dediğin gibi 3saat takıldık ve ayrıldık sonra çarşı pazar cümbüş olmuş :) herşeyde bi hayır vardır öyle olması gerekiyomuş demekki nasip haftaya c.tesi görüşürüz ALLAH nasip ederse.
Hacım biz geldık 12.15 gibi sana göre araba yoktu zaten:)
bu arada beni dün gece tanımadığım bi numara aradı YASİN kardeşimmiş. biz büyüklüğümüzü yaptık oda küçüklüğünü . bi yanlış anlaşılma olduğunu söyledi ve helalleştik .ona yakışanı yaptı kardeşim sağolsun. zaten kimsenin bi art niyeti yoktu olamazda zaten. dediğim gibi BU TENEKELER FANİ DOST VE ARKADAŞLIKLAR BAKİ ...
Hacım biz geldık 12.15 gibi sana göre araba yoktu zaten:)
eminim yoktur zaten :) o gece ayak arabası spectim : D
peugeot206+ dizel le gelmiştim zaten :):)
bizi niye aramıyosun abi yaaa o kadar bekledik aşşağıda marmaristeymişsiniz???
BMK TypeR
27-03-2012, 15:51
eminim yoktur zaten :) o gece ayak arabası spectim : D
peugeot206+ dizel le gelmiştim zaten :):)
bizi niye aramıyosun abi yaaa o kadar bekledik aşşağıda marmaristeymişsiniz???
Gelmıyıcektım ben kuzenlerle maltepedeydık sonra eve dönerken ugradık kım var kım yok dıye,
bu arada beni dün gece tanımadığım bi numara aradı yasin kardeşimmiş. Biz büyüklüğümüzü yaptık oda küçüklüğünü . Bi yanlış anlaşılma olduğunu söyledi ve helalleştik .ona yakışanı yaptı kardeşim sağolsun. Zaten kimsenin bi art niyeti yoktu olamazda zaten. Dediğim gibi bu tenekeler fani dost ve arkadaşlıklar baki ...
eyvallah abicim:)
m-power07
28-03-2012, 12:36
Maşallah her iki aracada.. Tatlı çekişmeler her zaman iyidir :icon_tup: