Designer
23-03-2012, 01:49
Az önce bu konu hakkındaki (MU) 3. kitabıda okuyup bitirdim.Okudugum ilk kitap kuzenimin yazdıgı kitaptı MU dan kalan kulturun gunumuzde neler ile aktarıldıgı istanbulda toplanan bilgilerle ilgili.Ancak okuduğum son iki kitap batılı omurgasız tarihçilerin sözde "aydın"ların işlerine geldiği gibi yalanlarla sahte kanıtlarla hazırladıkları tarih tezlerini ve bu batılı iki yüzlü sahtekar tarihçilerin bizim tarihçilerimizi nasıl etki altına aldıklarını ve okullarımızda öğretilen tarihin ne kadar yüzeysel olduğunu anlamama sebep oldu. İddia ettikleri gibi Türk'lerin göçebe barbar geri kalmış bir ırk deilde ve yine iddia ettikleri kendi soylarının ari ırka mensup oldugunu değilde Türk ırkının medeniyetin beşiği diyebiliceğmiz 10bin 20bin hatta çok daha eski bir tarihe sahip olduğunu ve ari ırk olarak sundukları avrupalıların (fransada yapılan bir deney) bu gün yapılan bilimsel kan testleriyle orta asyadaki ön-türklerle akraba olduklarını colomb amerikayı keşfetmeden önce binlerce yıldır o topraklarda yaşayan maya ve maerikan yerlilerinin kullandıkları alfabeler uygur sümer ve ön-türk harfleriyle birebir benzerlik gösterdiklerini mayaların dillerinde 300ü geçik türkçe kökenli kelime bulundugunu ve daha birsürü akıllara durgunluk vericek cinsten kanıtların bulundugu küçümsenp bastırılmaya çalışılan Türk ulusunun ne kadar kadim bi geçmişe sahip oldugunu öğrenmiş oldum.Ulu önderimizin bizzat kaleme aldıgı raporlarından derlenen omrunun son bikaç senesini (1930lardan olumune kadar olan kısımlar) türk tarih tezini ve güneş dil teorisini (türkçenin dünyadaki ilk dillerden biri oldugu teorisi) hazırlarken hasta yatagında durmayıp sürekli kitap okurken meksikada türk izleri araması için ve mayalarla türklerin ortak geçmişini araştırması için görevlendirdiği dönemin emksika büyükelçisi Tahsin Mayatepek ile aralarında geçen raporları Atatürk'ün James Churchward ın kayıp kıta MU ıle ılgılı 4 kitabını okuyup sayfa kenarına aldıgı notları görmüş oldum.Öyle kanıtlar varki insanın içi cız ediyor.Atatürk gibi binlerce kitap okumuş biri bile araştırmaları sonunda güneş dil teorisini ve türk tarih tezini kayıp kıta MU ya oturtabılıyorsa buna inanıyorsa bu ciddiye alınması gereken bi konudur.Zaten kendiniz ufak bi araştırma yaptıgınızda herşeyi apaçık görebiliyorsunuz.Batılı tarihçiler açıklasın bakalım amerikan yerlilerinin nasıl türkçe konuştuklarını açıklasınlar bakalım çin in xi-an bolgesindeki dünyanın en eski ve en buyuk türk piramitlerini.Göçebe dedikleri toplum at sırtında göc ederken 300mt yukseklıgında piramitler yapmışlar vay anasını.Açıklayamazlar işlerine gelmez çin hukumetinin yaptıgı gibi piramitlerin uzerine toprak yıgıp ağaçlandırıp kokune kadar turk topragı olan türkistana kendi tarihlerini güçlendirmek için sonradan getirip çin kulturune ait eski kalıntılar gomerler.Neden çünkü dünyadaki önde gelen bu sözde tarihçiler bu bulguları açıklarlarsa gerçeği açıklarlarsa tüm dünya tarihi yeniden yazılmak zorunda kalıcak.
Bunları yazmamın sebebi bu okuduklarımdan sonra ulusumuza kökenimize yaptıkları haksızlıgın beni çok rahatsız etmiş olması. Umarım okursunuz yazdıklarımı üşenmeden ve biraz olsun merak edip üzerine gidersiniz. Lütfen tarihimize sahip çıkalım. Atatürk ün baslattıgı ve bitiremeden hayata veda ettiği araştırmasını güneş dil teorisini ve türk tarih tezini bizler bitirelim. Biz sahip cıkmazsak şu tarihe bu şekilde sömürülüp gidicez.Benim gururum bu haksızlıga göz yummamamı sağladı ve elimden gelen şeyde buraya konu açıp en azından bikaç kişinin daha bunları öğrenmesini saglamak oldu.
Bunları yazmamın sebebi bu okuduklarımdan sonra ulusumuza kökenimize yaptıkları haksızlıgın beni çok rahatsız etmiş olması. Umarım okursunuz yazdıklarımı üşenmeden ve biraz olsun merak edip üzerine gidersiniz. Lütfen tarihimize sahip çıkalım. Atatürk ün baslattıgı ve bitiremeden hayata veda ettiği araştırmasını güneş dil teorisini ve türk tarih tezini bizler bitirelim. Biz sahip cıkmazsak şu tarihe bu şekilde sömürülüp gidicez.Benim gururum bu haksızlıga göz yummamamı sağladı ve elimden gelen şeyde buraya konu açıp en azından bikaç kişinin daha bunları öğrenmesini saglamak oldu.