Orijinalini görmek için tıklayınız : TL 6666 Cupra vs YGZ TYPER vs LAU 1.8 Cupra vs VL evo9
siyahinci34
23-03-2012, 08:46
ÖNCELİKLE BELİRTMEK İSTERİM.YGZ İLE DENEMEMİZ DOSTHANE BİR ŞEKİLDE OLMUŞTUR.YORUMLAR KIRICI OLMASIN LÜTFEN.GİŞE ÇIKIŞINDA İSE DENK GELEN EVO GERÇİ ARKADAŞLAR 2 KİŞİLERDİ.GELEN ARKADAŞLARA TŞKRLER.
NOT:CUPRA EGZOST YAZILIM FİLTRE
QsY5P7XErZ0
http://youtu.be/QsY5P7XErZ0
ocean0636
23-03-2012, 08:48
Su videolara neden link koyulmaz hic anlamam :)
orhan_guney
23-03-2012, 08:50
aynen link koymalısınız ben izliyemiyorum şu an
Su videolara neden link koyulmaz hic anlamam :)
34tb9544
23-03-2012, 08:52
Bende izleyemiyorum link please
Bayrampaşalı
23-03-2012, 08:52
TL 6666 Cupra vs YGZ TYPER vs LAU 1.8 Cupra vs VL evo9 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=QsY5P7XErZ0&feature=player_embedded)
buyrun beyler :)
maşallah tüm araçlara allah kaza bela vermesin...
34tb9544
23-03-2012, 08:57
Ewll maşallah araçlara cok güzel denemeler evo yol üstünde denk geldi sanirim
Ewll maşallah araçlara cok güzel denemeler evo yol üstünde denk geldi sanirim
yok gidip evden almışlar :hahaha:
thedevil
23-03-2012, 08:58
araçlara maşallah Allah kaza bela vermesin...herkese hayırlı cumalar...
maşallah araçlara zevklı olmus:) sımdı s3 le bu cupra arasında ne fark var nıe bu kadar farklı gıdıorlar ıkısıde stage2 se
maşallah araçlara zevklı olmus:) sımdı s3 le bu cupra arasında ne fark var nıe bu kadar farklı gıdıorlar ıkısıde stage2 se
arac stage 2 deıl sadece stage2 yazılım war.
34tb9544
23-03-2012, 09:11
yok gidip evden almışlar :hahaha:
Ceco konuyu cip etmeyelim istersen senide alalım evden :):) denemk icin
Ceco konuyu cip etmeyelim istersen senide alalım evden :):) denemk icin
gecen aradınız gel dedınızde gelmedım mı olum :)
mustafa abinin sıyah cuprasıda güzeldi beyazıda güzel gidiyormuş maşallah.
B.Battal
23-03-2012, 09:20
Egzozda kaçak mı var yine niye patırdama yapıyor? Cupra da çok güzel yürüyor YGZ de Maşallah
Kornalar temizz :D
Egzozda kaçak mı var yine niye patırdama yapıyor? Cupra da çok güzel yürüyor YGZ de Maşallah
Kornalar temizz :D
skunk2 kelebek patırdatır :)
kadran videosunuda izlemiş olduk harika hızlanıyor , 11 saniye çıkarır gibi 100-200 Maşallah...
onursoytam
23-03-2012, 09:26
maşallah araçlara keyifli denemeler olmuş
B.Battal
23-03-2012, 09:29
kadran videosunuda izlemiş olduk harika hızlanıyor , 11 saniye çıkarır gibi 100-200 Maşallah...
benim fites topuzu da sukankiki panpa o da patırdatır mı :D
34tb9544
23-03-2012, 09:29
gecen aradınız gel dedınızde gelmedım mı olum :)
mustafa abinin sıyah cuprasıda güzeldi beyazıda güzel gidiyormuş maşallah.
Ceco adamsın ne zaman arasak geldin hep yalana yok yok arabamın lipi takılmadı yok pasta cila yaptım gibi bahaneler yok sende adamsın
benim fites topuzu da sukankiki panpa o da patırdatır mı :D
bu konuda geçmişten gelen yoğun tecrübelerime göre skunk2 topuzlar patırdatmıyor ama 0.1 saniye hızlı vites atımına olanak sağlıyor aerodinamik yapısı sayesinde :cool:
Selcuk_RoL
23-03-2012, 09:37
Bu tl bizim fatihin eski arabasi isr massallah cok iyi gidiyordu egsozdan sonra
valla bu aralar istanbulda sadece YGZ koşturuyor.
diğer typerlar nerede :)
maşallah ygz ye...
TL en beğendiğim cupralar arasında ... temizlik olarak duruş olarak vs harika gerçekten ...
fatihteykende barbaros abideykende gözümün önünde olan bi araçtı zaten ...
Bu tl bizim fatihin eski arabasi isr massallah cok iyi gidiyordu egsozdan sonra
aynen o yavrum :D
maşallah ygz ye...
hep karadenize anadoluya sattılar güzelim istanbul typerlarını :(
maşallah ygz ye...
:icon_tup: çok iyi gözlemlemissin walla. evet yasinede ygz yede masallah adam koşturuyor aracı.
Hepsine maşallah, YGZ yine koşturmuş. Cupra da iyi yürümüş.
ahmetuzun
23-03-2012, 10:20
tum araclara maasallah severek takıp edıoruz ygz yi :)
LAAAAAAAA :D ewomu :) hehahauh dünkü denememi olm ewonun sahibi :) kıyamıoki arabasına vites atışlarımız çok güzel HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATTTTTTTTT 1-2 HATTTTTTTTTTTTTTTTTTTT auhauhuha
gurlekyasin
23-03-2012, 10:21
tum araçlara maşallah.. lau da bir tuhaflık var bence okadar fark yememeliydi.yada tayyar çoook çok dolu..
ygz ye maşallah kadranı güzel bitiriyor...bu arada ist da modası biten araçlar hemen karadenize kayıyor:)bakalım typer dan sonra ne gelir...
maşşallah araçlara,olması gereken olmuş:heyoo:
kelalper
23-03-2012, 10:27
hep karadenize anadoluya sattılar güzelim istanbul typerlarını :(
Olm boncuk gibi araban var daha ne istiosun. Sanki ariomussun da bulamiyornussun gibi.
Ö.öztüRk
23-03-2012, 10:28
maşallah 2 aracada
Massallah araclara .ne yalan soyliim ygz tayyar cok cok iyi masallah yasin kardesim.kadranin bitmesi anlik olmus.lau cupra bekledigimin altinda kalmis. Beyaz cupra olmasi gerektigi gibi. TekrardN masallah hepsine...
LAAAAAAAA :D ewomu :) hehahauh dünkü denememi olm ewonun sahibi :) kıyamıoki arabasına vites atışlarımız çok güzel HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATTTTTTTTT 1-2 HATTTTTTTTTTTTTTTTTTTT auhauhuha
bende gördüm yanaşacaktım da boşver dedim:):):)
şimdi gecerim mecerim ayıp olmasın ehuehueheu:):):):)
VTec_king
23-03-2012, 10:39
güzel deneme cupra tahmini ne kadar güç veriyor?
bende gördüm yanaşacaktım da boşver dedim:):):)
şimdi gecerim mecerim ayıp olmasın ehuehueheu:):):):)
pompada sıkinti var Aksam Denerizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :D hueuheuhe bana ewo aldırıcannızzz zaten gazım var :D
ENES inan buna dün akşam arabamı beğenmedim inan buna...
arıza ışığım sensörden mi inan bilmiyorum... daha iyi olarak gördüm arabamı...
pompada sıkinti var Aksam Denerizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :D hueuheuhe bana ewo aldırıcannızzz zaten gazım var :D
karar ver cupra mı evo mu:)
Massallah araclara .ne yalan soyliim ygz tayyar cok cok iyi masallah yasin kardesim.kadranin bitmesi anlik olmus.lau cupra bekledigimin altinda kalmis. Beyaz cupra olmasi gerektigi gibi. TekrardN masallah hepsine...
eyvallah tekrar dan sağolasın:) ama ben dün arabamı beğenmedim daha iyisini görüdm çünkü,
BMK TypeR
23-03-2012, 11:45
Maşallah araçlara, mustafa kardeşimde sahalara dönmüş:) egsoz yazılım yeterlı gelır typera fazlasıyla, bu arada yasin kacıncı vıtes denedınız cuprayla 2de mı bastınız,3de mı?
SerhatA.
23-03-2012, 11:48
Tüm araçlara maşallah güzel denemeler olmuş.
cuprada pompa cooler falan yok sanırım. yalnız diger videolarda s3ün ne kadar iyi gittigini bir kere daha anladım. ygznin kadran 240lara gelmiş bi görünce şok oldum öyle :) maşallah tüm araçlara. lau cupra bi yerlerden problem arasa iyi olur bu arada :)
kelalper
23-03-2012, 11:59
eyvallah tekrar dan sağolasın:) ama ben dün arabamı beğenmedim daha iyisini görüdm çünkü,
yasin arabanda sikinti olmasa gecebilecek miydin o cuprayi.
yasin arabanda sikinti olmasa gecebilecek miydin o cuprayi.
sanane... ....
Maşallah hepsine.mk2 Cupra tekme yiyor resmen.1.8 t cupranın gidişi pek mantıklı gelmedi açıkcası.Yada typer hattinden fazla iyi gidiyor
siyahinci34
23-03-2012, 12:28
denerizden kastin cupra ise.hiç sıkıntı değil deneriz.
siyahinci34
23-03-2012, 12:30
Maşallah araçlara, mustafa kardeşimde sahalara dönmüş:) egsoz yazılım yeterlı gelır typera fazlasıyla, bu arada yasin kacıncı vıtes denedınız cuprayla 2de mı bastınız,3de mı?
reşit saol kardeşim.bu aralar rüyalarıma girmeye başladı suc. 3 de basıldı.yanlız ben araba kullanmayı baya baya unutmuşum.her seferinde kesiciye kalıyorum:)
siyahinci34
23-03-2012, 12:31
Maşallah hepsine.mk2 Cupra tekme yiyor resmen.1.8 t cupranın gidişi pek mantıklı gelmedi açıkcası.Yada typer hattinden fazla iyi gidiyor
nasıl bir tekme yediğini söylermisin?
nasıl bir tekme yediğini söylermisin?
Bir anda fırlıyor mayetinde söyledim mustafa abi neden farklı anlıyosun :)
siyahinci34
23-03-2012, 12:34
Bir anda fırlıyor mayetinde söyledim mustafa abi neden farklı anlıyosun :)
ben baya uzak kalmışım forumlardan can kusura bakma.jeton köşelide değil ama:D
ben baya uzak kalmışım forumlardan can kusura bakma.jeton köşelide değil ama:D
Estağfurlah abi :)
fatihcakin
23-03-2012, 12:39
34. ve 35. saniye neydi öle zıpladı resmen :) maşallah araçlara.
Honda Type_R
23-03-2012, 12:55
bu arada arac evo 8 arkadaslar 9 degil bu arada bende kismet olursa denemek isterim
Maşallah araçlara cupra ve typer cok güzeller. Bişi sormak isterim lau cuprada sorunmu var yoksa gidişi normalmi ?
type-r ın vites atışları çok iyi, maşallah araçlara
denerizden kastin cupra ise.hiç sıkıntı değil deneriz.
bana dedi ya :);)
yanlış anlamayın birbirinzi
11 sn motor içi stock 100-200 tebrik.
eyvallah saolasın orcun.
daha iyi olucaktır...
kelalper
23-03-2012, 13:54
sanane... ....
dogru arabanda sikinti var yoksa alayini gecersin sen
Tüm araçlara maşallah çok güzel denemeler olmuş.
dogru arabanda sikinti var yoksa alayini gecersin sen
sana senin kar lastiklerin olmasa herkezin üzerinden atlarsın diyormuyum, niçin benimle polemik içine giriyosun.
evet sanane ben kimle kaç boy olursam olıym gene birilerine bişiy mi demişim yoksa:)
PPR engineering
23-03-2012, 14:16
bu konuda geçmişten gelen yoğun tecrübelerime göre skunk2 topuzlar patırdatmıyor ama 0.1 saniye hızlı vites atımına olanak sağlıyor aerodinamik yapısı sayesinde :cool:
cok hızlı vites atanlar için aero dinamisi skunk2 nin cok iyi saatte 220 km ile vites atıyorsan orjinal topuz rüzgar tutuyor bölede bir deneyim var yağ hazır bu arada dönmedin paniklerdeyim :D:D
yasin maşallah babali.araban hakkaten iyi giiyor.kısa yap artık.neyi bekliyorsunki hala.koltukların fn2 mi hala.ve vitesleri neden bukadar yavaş atıyosn olm ?
PPR engineering
23-03-2012, 14:19
yasin gayet iyi yürümüş araban yaza belki bir daha cıkartırım typerı miyop gözlüklerini hazırla hahhaha :) şaka bir yana bz s3 cok fazla gidiyo...
B.Aktepe
23-03-2012, 14:23
kadran videosuna göre mi?
YGZ ye iyiden iyiye aşık oldum maşallah subhanallah Yasiiinnn :icon_tup:
osman 1.8t
23-03-2012, 14:53
tum araçlara maşallah.. lau da bir tuhaflık var bence okadar fark yememeliydi.yada tayyar çoook çok dolu..
kardeşim benim stok s3 le denemem var yanından uzayıp gidiyorum arabamda bir sıkıntı yok ygz çok güzel gidiyor maşallah araca ben 3 kornadan sonra gaza bastığımda aracım anında almıyor ondan direk ygz 1 boy öne atlıyor viteslerimizde uymuyor onun vtec üstünde ben 3 cü viteste 3500 devire düşüyorum 2 de 6500 devirde oluyorum hiç uyuşamıyoruz ama ygz gördüğüm en hızlı typer çok güzel gidişi var sonuçta beni hertürlü geçiyor :) bende basınç tutma sorunu var bütün cupralarda biliyosun evc yoksa basınç yüksek devirlerde düşmeye başlıyor ona bir çözüm bakıyorum birşey deniyicem büyük ihtimal bu sefer ygz yi zorlarım :)
kardeşim benim stok s3 le denemem var yanından uzayıp gidiyorum arabamda bir sıkıntı yok ygz çok güzel gidiyor maşallah araca ben 3 kornadan sonra gaza bastığımda aracım anında almıyor ondan direk ygz 1 boy öne atlıyor viteslerimizde uymuyor onun vtec üstünde ben 3 cü viteste 3500 devire düşüyorum 2 de 6500 devirde oluyorum hiç uyuşamıyoruz ama ygz gördüğüm en hızlı typer çok güzel gidişi var sonuçta beni hertürlü geçiyor :) bende basınç tutma sorunu var bütün cupralarda biliyosun evc yoksa basınç yüksek devirlerde düşmeye başlıyor ona bir çözüm bakıyorum birşey deniyicem büyük ihtimal bu sefer ygz yi zorlarım :)
stock wg ile basıncı tutamazsın zaten.Basıncı tutan evc değil wg.Yayını değiştirerek daha fazla basınç tutmasını sağlayabilirsin.Ya da bulabilirsen oto2000 den SeatCup dan çıkma turboların üstündeki wg i al.Kesiciye 1.4 ile girebiliyor o wg den sonra.
BMK TypeR
23-03-2012, 15:14
reşit saol kardeşim.bu aralar rüyalarıma girmeye başladı suc. 3 de basıldı.yanlız ben araba kullanmayı baya baya unutmuşum.her seferinde kesiciye kalıyorum:)
iyi gördün inşallah:) maşallah kardeşim araban çok güzel,
osman 1.8t
23-03-2012, 15:15
benim k04 de yeni cupranın wg si uyuyormu, uyuyorsa onu hallederim dv nin yayından bahsediyorsan onda sıkıntı yok yay seti var elimde en kalınını takarım
kadran videosuna göre mi?
evet bilalcim kadrana göre o aralıkta cıkıyo enes yazmış benimde dikkatimi çekti bende saydım ama yasin sakın yanlış anlamasın aynı motordan bende aldım su anda motor 2500 civarında inan seninki kadar hızlı değil yani burda dbs nin sahibi shero var o bana demişti driftboxta ölçtük 12 sn filan çıkartıyo diye ki tr de su anda en hızlı atmosferik bilalde onunki 11 sn eger sen stock olarak bu snleri gördüysen helal olsun k20 de çıgır açarsın yasinim tekrar tebrik.
B.Aktepe
23-03-2012, 15:47
evet bilalcim kadrana göre o aralıkta cıkıyo enes yazmış benimde dikkatimi çekti bende saydım ama yasin sakın yanlış anlamasın aynı motordan bende aldım su anda motor 2500 civarında inan seninki kadar hızlı değil yani burda dbs nin sahibi shero var o bana demişti driftboxta ölçtük 12 sn filan çıkartıyo diye ki tr de su anda en hızlı atmosferik bilalde onunki 11 sn eger sen stock olarak bu snleri gördüysen helal olsun k20 de çıgır açarsın yasinim tekrar tebrik.
orçunum, kadranlarda malesef hata payı yüksek, kadrandan sn bakarsak benim aracım 9 sn de yapıyor :)
driftbox ile ölçüm daha sağlıklı olucaktır kesinlikle. 13-13.2 sn arası çıkarırsa zaten başarılıdır ygz. dbs bildiğim kadarı ile en iyi süresi 12.7, 0 eğimde. eğim önemli. ;)
benim k04 de yeni cupranın wg si uyuyormu, uyuyorsa onu hallederim dv nin yayından bahsediyorsan onda sıkıntı yok yay seti var elimde en kalınını takarım
Yenininki uymaz.2 k04 de birbirinden farklı.Yay dan kastım wg in içindeki yay,dv nin yayı değil.Dediğim gibi oto2000 e bir göz at,hala Seatcupdan çıkma turbolar olabilir ellerinde.
_muhaRRem
23-03-2012, 15:53
en hizli atmoferik k20 bu durumda ekk20 ile b.aktepeninki :))
ben soylemistim 300-310 hp cupra ile guzel olur diye iyide olmus. masallah ygz ve tl cupra
orçunum, kadranlarda malesef hata payı yüksek, kadrandan sn bakarsak benim aracım 9 sn de yapıyor :)
driftbox ile ölçüm daha sağlıklı olucaktır kesinlikle. 13-13.2 sn arası çıkarırsa zaten başarılıdır ygz. dbs bildiğim kadarı ile en iyi süresi 12.7, 0 eğimde. eğim önemli. ;)
ben kendi arabamı söyliyim tam 15 sn çıkartıyor headrs,filitre,rbc,70 lik eksoz benim görüşüm yasinin setupındaki bir typerın çıkaracağı deger 13.50,14.00 saniyelere yakındır diye tahmin ediyorum stock motor için cuprada pompa,intercooler varmı ben bir tane stage 2+ ile denedim eskiden cupra 2 kişi ben tek kişiydim ve arabanın koltukları söküktü sadece bir denememizde mücadele edebilmiştim
mami_makinen
23-03-2012, 16:01
karar ver cupra mı evo mu:)
Tabiki evo ZR evoyu bi dusun stage 3 mu 4 mu tam bilmiyorum ama cok geciyodu o specleri .. Yani EVO ...
kelalper
23-03-2012, 16:03
kadran ve video goruntusunden olculdugunde sonuc cok cok farkli cikiyor nedenide cogu kamera gercek hizda cekim yapamiyor. kadran hatasida eklenince sonuc cok farkli cikiyor.
masalllah deneyen araclara kazasız belasız
brs_odbs
23-03-2012, 16:24
maşallah tüm araçlara güzel video olmuş
masalllah deneyen araclara kazasız belasız
bebeğim seni bekliyoreee :D süprizzzz :heyoo:
Cupra ya massallah cok güzel yuruyo.diğer araclarada masaallah videodan izlediğim kadariyla güzel denemeler olmuş.Ben roll e hazırlıklı değildim ozgunle ayata icin çıktığımız icin bagajı bosaltmadim hic.bagajda ikitane rc model araç 4 tane takım canasi yangin söndürme tüpü.kabinli bass.sag dada özgün oturunca :) sonuç videodaki gibi.artı benzin pompasi yetmiyomus ve vites geçişlerine birazdaha çalışmam lazım.Orda cok kaybediyorum.Eksiklerimi giderdikten sonra Bidaha denemek isterim.cupralari severim eski cupracilardanim.
ben kendi arabamı söyliyim tam 15 sn çıkartıyor headrs,filitre,rbc,70 lik eksoz benim görüşüm yasinin setupındaki bir typerın çıkaracağı deger 13.50,14.00 saniyelere yakındır diye tahmin ediyorum stock motor için cuprada pompa,intercooler varmı ben bir tane stage 2+ ile denedim eskiden cupra 2 kişi ben tek kişiydim ve arabanın koltukları söküktü sadece bir denememizde mücadele edebilmiştim
CUPRALAR FENA YARATIKLAR ORCUN:)
Bİz TEKE TEK DENEDİK O KADAR ALİYİ YANINA AL DEDİK ALMADI:):) BENİM SADECE ARKA KALTUĞUM YOK(TAKTIRMAYA YADA TAKMAYA GÜNDÜz FIRSATIM OLMUYO)
osman 1.8t
24-03-2012, 11:40
arkadaşlar geçicezde geçilcezde bunlar herzaman olacak birisi bizi geçicekki azim olsun araçlarımızı daha iyi nasıl yapıcaz ona bakalım işin güzel yanı benim hoşuma giden kısmı aracımla oğraşmam oluyor bu işin tadı bu şimdi lau dahada hızlanıyor yeni videoları bekleyin :))))
arkadaşlar geçicezde geçilcezde bunlar herzaman olacak birisi bizi geçicekki azim olsun araçlarımızı daha iyi nasıl yapıcaz ona bakalım işin güzel yanı benim hoşuma giden kısmı aracımla oğraşmam oluyor bu işin tadı bu şimdi lau dahada hızlanıyor yeni videoları bekleyin :))))
hayırdır işi çabuk çözdün bakıyorum da:)
olum o değilde sana nasıl sapladım ehuehueheu:):):):):)
gurlekyasin
24-03-2012, 12:44
kardeşim bak bu typer da atmo olarak çok guzel bir arabaydı hatta yazılım sorunu varken beni geçmişti ve revo dan sonra durum bu işte
Project01 K20 EG Civic SI vs EP3 Civic Type-R vs Leon Cupra - 2 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=fWozyGmt2SA&feature=colike)[/YOUTUBE]
kardeşim bak bu typer da atmo olarak çok guzel bir arabaydı hatta yazılım sorunu varken beni geçmişti ve revo dan sonra durum bu işte
Project01 K20 EG Civic SI vs EP3 Civic Type-R vs Leon Cupra - 2 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=fWozyGmt2SA&feature=colike)[/YOUTUBE]
bu typer hangi typr speckleri neler,
gurlekyasin
24-03-2012, 12:59
bu typer hangi typr speckleri neler,
bu kamerin typer i idi inan plakasını hatırlamıyorum..senin typer a diyecek yok adaş gayet çok çok ıyı gıdıyor..
bu kamerin typer i idi inan plakasını hatırlamıyorum..senin typer a diyecek yok adaş gayet çok çok ıyı gıdıyor..
kamerın typerın dolu hali ise sıkıntı:(
ben o cupra sizden önce ıst dayken ayhan la denemelerimi biliyorum contasız emmesiz kelebeksiz o arabanın kafa boyu önünde gidiyodum kafa burun yani,,, vtc 26 ile.
gurlekyasin
24-03-2012, 14:47
kamerın typerın dolu hali ise sıkıntı:(
ben o cupra sizden önce ıst dayken ayhan la denemelerimi biliyorum contasız emmesiz kelebeksiz o arabanın kafa boyu önünde gidiyodum kafa burun yani,,, vtc 26 ile.
kamerin kırmızı typer i idi işte ama araçta neler var bilmiyorum..
jap typerdı o kırmızı :D typerlar karısmıs:D dc headers fıltre egzos vardı sadece:)
gurlekyasin
24-03-2012, 15:29
jap typerdı o kırmızı :D typerlar karısmıs:D dc headers fıltre egzos vardı sadece:)
ama çooook güzeldiii :) heyt beee..
ama çooook güzeldiii :) heyt beee..
evet en zevklı zamanlardı dımı :)
sımdı keyıf almıyorum arkadas çekip gıdıyosunuz :D
osman 1.8t
24-03-2012, 17:52
yasin ygz yi bir tutma ygz de sıfır motor var ve kprolu kapağa kadar dolu şuan istanbulda onu gecen atmosverik typer yok benimde diğer typer larla rolling lerim var ve senin açtığından daha fazla fark açıyorum istabulda birkaç parça değiştim ben ama sorun bende değil typer ın daha iyi olmasında ama onuda çözücem eğer benim aracımsa geride kalmaması lazım :) ufak iyileştirmeler yapıyorum ygz yalan olucak :) :)
bak buda megan rs ve s3 geçişim :)
http://www.techturkey.com/forum/videolar/100045-turbo-gsi-vs-turbo-ies-amp-karisik-megrss3cupra.html
osman 1.8t
24-03-2012, 17:54
hayırdır işi çabuk çözdün bakıyorum da:)
olum o değilde sana nasıl sapladım ehuehueheu:):):):):)
yasin geçtin lafım yok ama dönüşüm muhteşem olucak :) :) bunun ikinci yarısı var :)
yasin geçtin lafım yok ama dönüşüm muhteşem olucak :) :) bunun ikinci yarısı var :)
inşaallah birdahakine sen gecersin yavru.
osman 1.8t
24-03-2012, 20:48
inşaallah birdahakine sen gecersin yavru.
kardeşim bizim gönüllerimiz bir :)
YASİNİM güzel kardeşim diğer konuy bi şekilde kitlenmiş ikili diyologlarınızdan ötürü banada bi cevap hakkı doğmuş kardeşim buradan veriyim dedim gönlünde bişey kalmasın . o denemede zaten baya öne geçtiğim için sağa geçtim kamera daha iyi çeksin diye o esnada seninde sola kırdığını fark ettiğimde hemen zaten sola geri kırıyorum kasıtlı bişey yok yani . :) ama senin videoyu yazmış olduğum cevaptan sonra hangi kasıtla koyduğunu anlamadım güzel kardeşim konunun uzaması ise ona göre davranalım . maksadın sadece neden kırdığımı öğrenmekse açıklamasını yaptım ki üstüne kırma felanda yok zaten