Orijinalini görmek için tıklayınız : Mini Cooper S JCW [Sorgu]
BilalAkbayır
23-03-2012, 09:11
Mini Cooper Cooper S JCW 2009 Model 54.750 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 78838305 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-32000km-boyasiz-otomatik-full-full-siyah-ici-bej-deri-78838305/detay)
Bu aracı tanıyanımız bilenimiz var mıdır ? Boyasız deniyor. 52.500'e bırakırım diyor galerici. Hangi rakamlara kadar vermek gerekir bu araçlara ? Bir başka sormak istediğim JCW bu araç ama ben JCW leri sadece manuel olarak biliyorum yanılıyor da olabilirim JCW lerde otomatik var mıdır?
emretorlak
23-03-2012, 09:25
Bu araç jcw değil. Doğru biliyorsun jcw ler manuel şanzıman
BilalAkbayır
23-03-2012, 09:34
JCW arıyorum ben. Hiç de aklıma gelmedi orjinal JCW mi diye sormak. Şimdi farkettim ilan açıklamasında JCW görünüm yazıyor. Neyse siz de zaten otomatik olmayacağını belirttiniz. Konu kapanabilir.
jcw o paraya yok dediğim gibi. Uzerinde JCW bodykit takıp satıyorlar jcw diye yazıyorlar :)
edit : ama o arabayı biliyorum Siteye'de üye Ayhan diye bir arkadaşın eski arabası.. İlk sahibiydi kendisi ve cidden titiz biri oldugunu biliyorum. 2.sahibi ne yaptı ne etti bilmem :)
BilalAkbayır
23-03-2012, 10:13
Haklısın Kerem pek yok. Bende isterim Ahmet Bey'in aracını almayı ama bütçe kaldırmaz. JCW haricindede S'ler hoşuma gitmiyor. 1-2 sene erteleriz o zaman JCW hikayesini :rolleyes:
yani illaa JCW almanızın bir mantıgıda olmuyor o zaman siz tutturdunuz JCW diye :) cooper S JCW bodykitlide alabilirsiniz.
BilalAkbayır
23-03-2012, 10:20
Sonradan JCW düşünmüyorum ya. Nerde yapıldığı belli değil, işçilik nasıldır. Sonra lakur lukur seslerle uğraşılmaz, fabrikasyon gibi olmaz. O zaman Fn2 araştırayım ben biraz :)
bodykit takmakta ne varki 2 tampon 2 marspiyel değisiyor ? :D okadar zor bi durum değil ki bu ? orginal satılan bir kiti takıyorsunuz sonucta
BilalAkbayır
23-03-2012, 10:29
Pek anlamıyorum bu işlerden, belki de haklısınız. 4bin tl'ye yapılabiliyor diye biliyorum. Temiz kırmızı bi cooper s bulursak o da olabilir :)
Döşemelerin rengi çok kötüymüş :S