Orijinalini görmek için tıklayınız : Racechip
us.mustafa
23-03-2012, 15:01
Araç corsa 2011 1.3 75 hp dizel
Ürünün 129 euro gibi bir fiyatı var birde racechip pro diye başka bir modül var takması uygulaması gerçekten çok kolay viddeolarını izlediğimde 5 dakika gibi kısa bir zamanda halledilebiliyor 94 PS veri gösterilmiş racechip sonrası.Bilgisi olan arkadaşlar fikir verebilirmisiniz ?
berkay_aydin
23-03-2012, 16:44
Ben aradım sordum daha benim aracıma göre modül varmı yokmu onu bilmiyorlar.. Ben tavsiye etmiyorum..
H22Power
23-03-2012, 16:53
Race Chip Anadolu yakası mobil bayisi hergün görüştüğüm yakın arkadaşım yaklaşık 10-12 aracın montajını beraber yaptık araçlar gayet performanslı hale geliyor ve siyah duman atmıyor hatta uygulama yaptığı focus dizel yazılımlı focus dizel i olan arkadaşını geçmiş tr deki yazılımcıların hepsi arkadaşım yazılımcılar box cılara box cılar yazılımcılara b.k atıyor :D Arkadaşım müşterilerine 15 gün koşulsuz iade hakkı sunuyor istersen numarasını pm atarım görüşürsün montajı 15dk sürüyor beğenirsen ne ala beğenmezsen söker iade edersin ama kalkıp taktırıp herkesle gazlayıp 14.gün akşamı beğenmedim deyip iade etme bugune kadar 1 tane iade aldı oda yaşlı adamın birine satmış adam gaza basınca virajda torktan arabayı kontrol edemeyince korkmuş sanırım kafadan kaydı diye, iade etmiş..
S.Özeren
23-03-2012, 16:57
mustafa bence bunlarla uğraşma düzgün bi yerde yazılım yaptır derim
berkay_aydin
23-03-2012, 17:00
Yazılımlı araçta problem vardır yoksa hayal.. Her yazılımda dumanlı olmaz ki ? Bence boş bahaneler.. Yazılım yaptırısınız ekstra kademeli modül takarsınız orası ayrı..
abi ben kendimde kullandım zamanında arkadasım hala kullanıyor 1.2 tdi a yazılım henüz cıkmadıgı icin su anda yazılım var aracımda arada essek kadar fark var box lı focus a gecilen arkadasın ya yazılımcısı sıkıntılı yada aracı yani box hic bir zaman yazılımın yerini tutmaz vadedilen gücünde kenarına bile yaklasamadım taktıgım dönemde ... hatta stock polo ile box lıyı denedik 1 boy mu ne acabildi komikti ...
H22Power
23-03-2012, 17:04
Yazılımlı araçta problem vardır yoksa hayal.. Her yazılımda dumanlı olmaz ki ? Bence boş bahaneler.. Yazılım yaptırısınız ekstra kademeli modül takarsınız orası ayrı..
Kardeşim satan ben değilim yazılımlı arabayıda görmedim box lıyıda görmedim benim montajına şahit olduğum arabalar duman atmadı ve performans aldı dedim hepsi o kadar hayal mayal filan böyle itici sözler söyleme ki bende senin kalbini kırmayayım ;)
http://www.techturkey.com/forum/dizel/111582-astra-13-cdti-racechip-titreme.html
okursan sıkıntı yaşayabileceğini anlarsın.
130€ + kargo verene kadar , azcık daha verip yazılım yaptırmak hertürlü daha sağlıklı ve mantıklı olacaktır
berkay_aydin
23-03-2012, 17:06
Kardeşim satan ben değilim yazılımlı arabayıda görmedim box lıyıda görmedim benim montajına şahit olduğum arabalar duman atmadı ve performans aldı dedim hepsi o kadar hayal mayal filan böyle itici sözler söyleme ki bende senin kalbini kırmayayım ;)
Abi ben sana karşı birşey yazmadım ki ? Performans artışı da olmaz demiyorum, tabiki olur sadece yazılımla kıyaslanamaz ....
Kesinlikle yazılım yaptırmam diyorsanız alın takın..
http://www.techturkey.com/forum/dizel/111582-astra-13-cdti-racechip-titreme.html
okursan sıkıntı yaşayabileceğini anlarsın.
130€ + kargo verene kadar , azcık daha verip yazılım yaptırmak hertürlü daha sağlıklı ve mantıklı olacaktır
titreme olayını unutmusum arac rolantide titriyo cıkarıosun titreme gidio takıosun yine normalden fazla bi titreme oluyor ...
ecufaste git uğraşma yazılım iyidir
us.mustafa
23-03-2012, 22:27
Ortalama yazılımı kaça yaptırabilirim tahmini bi rakam birde ecufast maslakta dimi ?
us.mustafa
23-03-2012, 22:29
mustafa bence bunlarla uğraşma düzgün bi yerde yazılım yaptır derim
valla sametcim öyle yaptırıcam herhalde bakalım duruma göre hareket edicez şu anda sizin dediklerinize dayanarak en mantıklısı yazılım olarak görünüyor
sponsor kısmında linkleri var pm atarlar sana ne kadar olduğuna dair
Kutluhan
24-03-2012, 18:07
yazılım yaptırın kafanız rahat etsin box mox hiç bulaşmayın bence ortalama 500-1000 tl arası bir fiyat çekiyorlar yazılım için yerine göre değişiyor
Berkay'a katılıyorum. Allah'ın yanıltıcı devresi gelecek düzgün maplenmiş aracı geçicek çok öyle dünya. Hala box la neyini uğraşıyorsunuz piyasada adı namı belli mapperlar var zaten.
Eyup Duygun
26-03-2012, 09:44
Aracınız yazılım yapılamayan türden olsa neyse , hala box mevzusunu tartısıyoruzya :):)
Kaldıki yabancı marka alet..Ülkemızde o kadar bu işten anlayan iyi insanlar varken yazık olur paraya..
zamanında race chip uygulamıstım araca .bır sure sonra.....aynı model marka yazılımlı araca bınınce arada dunyalar varmısşşş dedim.. ertesı gun box u cıkarıp yazılım yaptırdım.çok memnunum vede dızel katogorısınde drag yazılımı ıle tadını cıkarmaktayım..1.3 cdti-multijet te exper olduk..saygılar... box ıle kendınızı kandırmayın..
Ama eger arabaniza yazilim olmuyorsa box tek caredir..... ama yazilim yapiliyorsa bende yazilimdan yanayim, amayoklukta abdurrahmam celebi misalinide unitmamak lazim.... :):):) neticede 1 her zaman sifirdan iyidir....