Orijinalini görmek için tıklayınız : Pirinç tanesine isim yazan var mı
Aramızda vardır belki bundan yapan, ya da bildiğiniz güvenilir bi site vs varsa yardımınız lazım :)
https://lh6.googleusercontent.com/-dJ-XbFEB9IA/TY48RgsdZ0I/AAAAAAAAFiQ/CQ29TA7VZwA/s1600/2names_on_rice.JPG
bizim burda okuyan var ama yazan yok :(
Bizde yalan yanlış yoktur sevdik delikanlıca. Adını pirinç tanesine yazdık fakat yetmedi sana mı diycen
:D:D:D
eskiden yaygın bişeydi tatil mekanlarında falan çok vardı seyyar satıcılarda uzun zamandır görmedim hiç
Skyhawk34
24-03-2012, 11:04
nasıl cam üfleme falan sanatı var
buda öyle bir sanat trt de falan vermişlerdi rekorlar kitabında en fazla harfi yazan türk sanatçıda vardı bildiğim kadarıyla
umarım açıklayabilmişimdir :)
baldo alırsan rahatlıkla kendinde yazarsın.
slhdmr34
24-03-2012, 11:24
vay be , benim küçklüğümde vardı benim :D
aynen hemde ne modaydı
:icon_tup: 7-QYYW-Lm5k :hahaha:
lnd_samet
24-03-2012, 11:27
ayrılınca princi kırıyormuyuz yoksa?
ala ala ilk defa duydum:)
Beyler ucuz yollu karı varmı anadolu yakası postası 50 tl gibi
zamaninda ankarada genclik parkinda vardi kiz arkadasimla gitmistim hey gidi gunler. hatun istedi bende yazidrdim. adam ilk basta pince yazi 3 lirami ne yaziyordu adam tama dedim yapti kapatti renkli su felan koydu tamam dedi 23 lira dedi o haaa bu ne abi dedim pirinc 3 lira şişesi 15 lira ipi 5 lira dedi dondum kaldi. cepte 15 lira para var :) sadece pirici aldam olmazmi dedim hatira olur :) yok dedi silikonladim anca ipsiz alirsin o da 18 diyo abi diyom hatunla geldik etme eyleme yok nuh diyo peygamber demiyo anladi bi kere cebimdeki parayi birakirmi. zorla 15 lira verdim sonra hatun otobus parasini verdi eve dondum ayyuy ne rezillik yaaaaa. valla tekrar suratim kizardi su an :D
dalga geçmeyin sormuş adam!