Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Jet 106&Ba typer&Carrera 4s&E 46 M3

Sayfa : 1 [2]

BoraRS
27-03-2012, 08:57
whatsupp tan yazdım sana be insan bi bakar kullanıosan :D

o kıro teknolojiğim diyo ama bir şey soruyorum aydan gelmiş gibi bakıyo:D

watsap mi :D onekine :D

PPR engineering
27-03-2012, 09:32
[QUOTE=APO;5713224]

:D:Dadelet hee apo abim yapma bunu yaa RC kedeşliği yapıcaz..ahahah
ya ne kardeşi kaanı gecerim diyomuşun apo abi sapla hastane müdürü iboya gitsin:D:D

RABbim utandırmasın inşALLAH... :D
heheheheh

porsche 4 çekermiş. 106 da 4 çeker yapsın, öyle görelim!!
hem porsche eksantrik taksa ne olur????? neden kimse yazmamış??????

bu tip replikleri gözlerim çok aradı. olmazsa olmaz dedim. :)
porsche nin bagajında pazar cantaları vardı onları sölemedik speclere armut elma ne varsa işte:D

maşallah maşallah :)
sağolasın bilal 10 saniye li günlere inşALLAH

Hakkatten porschenın speclerı hakkında bilgi yokmu, kaç model kaçlık vs:D aslında her halulkarda daha ıyı gıtmesı gerekırdıya nese:D
355 lik aynen:D

Orcun sikinti yapmana gerek yok arabani kaana vermissin kapak islicek ve jet 106 nin setubina getircekmis arabani .. Araban bittigi zaman butun 106 larla denersin .. Bizde yuruyen bi 106 gormus oluruz ..
valla bende cok şaşırdım araba anlamsız 7000 geldiğinde en az bir saniye kesiyo sonra devam etmeye çalışıyo harun usta cözmeye calışıyo canla başla

Masallah araclara guzel denemeler oldu.. J 106 gercekten olmus emegine saglik kaan
sağolasın ferhat

bi 106 fanatiği olarak bu video yu izlemek bni 4 köşe yaptı.hiç bişiye değil 106 ya can kurban.şimdi bu video yu izleyip acaba bni bi 106 geçermi dien arkadaşlar :D bi gun bi 106 gelir ve canının bittiği yere kadar önünde gider :)kaan arkadaşım emeklerine sağlık ellerine sağlık helal olsun
çok teşekkür ederim bu her araba için gecerli ama lada yapıcam bakalım bu senelerde ama o cok daha hızlı olucak atmosferik..

Maşallah kaan, Enes sana ayrıca maşallah hakkını güzel veriyorsun..
sağol cengizhan eyvallah

Denemeler cok guzel olmus ama 106'ya helal olsun pilotaj ve arac 10 numara :)
engin sağol teşekkür ederim

hey yavrum heyyyyyy maşallahhhh Kaan ok okkkk :)
ok mu mızrakmı bilemedim heheh şaka bir yana keyifli idi

jb emin ellerde haberleri aldık :) heyecanla bekliyoruz
eyvallah serdar bakalım yurt motorsport harun ustada araba su anda bakıyoruz sorun hala devam ediyor

bugün jb ye binmek nasip oldu kaanın yanına gittiğimde o nasıl kesme öle ya dedim bu şekildemi denedi harbiden aynen öle dedi kaan way a.. dedim resmen bu halde nasl gitmişki öyle dedim adamı kanser eder paso kesio araç benzin bitio gibi :D sorun ortadan kalkınca zımba gibi olucak walla Allah kaza bela vermesin orçn.
nasıl kesiyo ama kesici gibi:)

Kaan kardeşim maşallah çok güzel gidiyo 106 eline sağlık :)

Kanka bu sene draglar fecii sert geçecek :hahaha:
http://www.fotoyukle.net/?di=JD80
hahha resim fena draglara lada cıkarsak nasıl olur kadir abi

biz zaten başından beri söylüyoruz ali aracın sorunlu oldugunuz ama bazıları bunu bahane olarak algılıyor!Normalde deneme felan yapılmayacaktı aracın sorunu giderilene kadar ama iyi oldu şimdi denediğimiz aracalarla tekrardan randevu alıcaz BEFORE AND AFTER yapıcaz onlarla ;)
cözmemiz bile yeterli olur kesme olayını aydan güzel araba hazırlıyo..

KMR2-GT
27-03-2012, 09:36
Eyvallah sağol...

Yok estağfurullah kamer k20 konularındaki fikirlerin ve yorumlarınla idolsun birçok kişi için kendini küçümseme :cool: :) Sağolasın :icon_tup:

)
saolasın kardeşim adamsın :) :icon_tup:

enes cidden vitesleri cok basarılı pist videolarını izle birde araç içi.

sağolasın teşekkür ederim.

izledım ya adam ısı çözmüş:) o degılde kac shot nos basıon 106 da hahahaha:D:D

Selcuk_RoL
27-03-2012, 09:40
hızlı arabaları seyr etmek çok keyifli maşşallah ayağınıza sağlık beyler

PPR engineering
27-03-2012, 09:41
saolasın kardeşim adamsın :) :icon_tup:

izledım ya adam ısı çözmüş:) o degılde kac shot nos basıon 106 da hahahaha:D:D

daha cok yakıttan süpheleniyolar :D:Dcünkü her gittiğim yerde motoru actığım için yakıta yorular kafayı keşke su yakıt olayını bir cözsem benim için daha iyi olur evet yakıt koyuyorum derim..heheheh

KMR2-GT
27-03-2012, 09:43
daha cok yakıttan süpheleniyolar :D:Dcünkü her gittiğim yerde motoru actığım için yakıta yorular kafayı keşke su yakıt olayını bir cözsem benim için daha iyi olur evet yakıt koyuyorum derim..heheheh

yanı yakıt olmadan araba çalısmaz zaten dımı:D yakıt var yakıt :D

picasso
27-03-2012, 09:43
maşallah araçlara

PPR engineering
27-03-2012, 10:00
hızlı arabaları seyr etmek çok keyifli maşşallah ayağınıza sağlık beyler

eyvallah darısı başına inşALLAH seninki istediğinden daha iyi olur...

Selcuk_RoL
27-03-2012, 10:01
eyvallah darısı başına inşALLAH seninki istediğinden daha iyi olur...

ya bi gelemedim be :D

chiefkadir
27-03-2012, 10:02
hahha resim fena draglara lada cıkarsak nasıl olur kadir abi

Daha mevcutları yiyemedik bide lada icad etme:hahaha:
90 yılında bi haber okumuştum ruslar sadece egzantrik ile ladaya 240km/h hız yaptırıyo diye ohaaa demüştük :D

BoraRS
27-03-2012, 10:08

Olm bende bi yakit var amonyak icerikli dogal ev yapimi :D icinde bol bol da arpa suyu var :hehe: 90 oktani garani :D

BoraRS
27-03-2012, 10:09
90 yılında bi haber okumuştum ruslar sadece egzantrik ile ladaya 240km/h hız yaptırıyo diye ohaaa demüştük :D

Sen hala surtuyomusun sagda sola :D git yap bitir su arabani artik sabrimiz kalmadi forumca afaroz edecez seni bak az kaldi :D

PPR engineering
27-03-2012, 10:23

estafurullah abi :) ruslar 402 metreyi ful her metresini sararak geçti ve yaptıkları zaman ladayla ve lada makınası 100 de 100 her şey rus yapımı 10 saniye..sarmasa rahat gelir zaten bu sene hedefimiz 9 :D:D tr ilk 100 metresi vht olsa yapıcam lada ama bakalım akhisar da bu sene olucakmış sanırım..

kelalper
27-03-2012, 10:24
bora yaw seninle bir ara deneyelim yaw. Fites kaçırmak yok ama. Fitenk altı üstü farketmez

PPR engineering
27-03-2012, 10:25
KEL den gider geldi.manası cok buyuk bilezik gibi geciririm demek :D:D

B.Aktepe
27-03-2012, 10:27
sağolasın bilal 10 saniye li günlere inşALLAH

amin amin darısı senin de başına :)

mami_makinen
27-03-2012, 10:32
Orcun hafta sonu hazirmi arac ...

PPR engineering
27-03-2012, 10:32
Orcun hafta sonu hazirmi arac ...

konumu ne kirletiyosun abi :D

Selcuk_RoL
27-03-2012, 10:35
konumu ne kirletiyosun abi :D

kirlenmek güzeldir:D reg hepinizi temizler:rolleyes:

omomatik reklamı gibi oldu:D

PPR engineering
27-03-2012, 10:36
amin amin darısı senin de başına :)

amin amin inşALLAH kadranda 10 görmüştük ama malesef kadranla olmuyo bu iş dbn cok farklı değerler cıkarıyo :D gittik dbn aldık ama daha cözemedik siteye nasıl konuluyo..onunla uğraşıyoruz.

PPR engineering
27-03-2012, 10:37

ALLAH tan sattım arabayı ortalık kızışıcak kenardan izlerim 106 piyasası bana göre değil artık kolestrol var hık hık der giderim :D

mami_makinen
27-03-2012, 10:38

Sesli guldum ahahhaha..

Selcuk_RoL
27-03-2012, 10:39
ALLAH tan sattım arabayı ortalık kızışıcak kenardan izlerim 106 piyasası bana göre değil artık kolestrol var hık hık der giderim :D

:D:D okuz gibi adamsın sana ne olur lan :D:D:D

mami_makinen
27-03-2012, 10:40

İyiki sattin yoksa arabalari garajdan cikaramayacaktik :)

PPR engineering
27-03-2012, 10:40
:D:D okuz gibi adamsın sana ne olur lan :D:D:D

öle değil işte spor yaptığım halde kolestrol cıktı vucut yağ oranım cok az ama kolestrol var gece tantunu sabah taner börek yemekten yamuluyomuşuz haberimiz yok..

Selcuk_RoL
27-03-2012, 10:42
öle değil işte spor yaptığım halde kolestrol cıktı vucut yağ oranım cok az ama kolestrol var gece tantunu sabah taner börek yemekten yamuluyomuşuz haberimiz yok..

tamam artık muammer abi ile bu konuyu baya tartışırsınız:D

mami_makinen
27-03-2012, 10:42

Rahat ol bende kolesterol 280 civarinda .. Kolesterolun kiloyla bi alakasi yok

PPR engineering
27-03-2012, 10:44
İyiki sattin yoksa arabalari garajdan cikaramayacaktik :)

estafurullah abi'de.ben yine her kez için elimden geleni yaparım hayin hiç bir zaman olmamışımdır.. ama bu yaptığım senin araba için zayıf kalırdı ben onu hissetmedim değil tamamlıyacaktım ama bankaya bir baktım 74 tl para kalmış lan dedim ben ne yapıyorum :D:D sattık gitti yoksa daha vems beyin custom headers yakıt msd sıralı şanzuman vardı kafamda sıralı şanzuman 5.500 tl ozaman ucak olucaktı işte..

mami_makinen
27-03-2012, 10:46
estafurullah abi'de.ben yine her kez için elimden geleni yaparım hayin hiç bir zaman olmamışımdır.. ama bu yaptığım senin araba için zayıf kalırdı ben onu hissetmedim değil tamamlıyacaktım ama bankaya bir baktım 74 tl para kalmış lan dedim ben ne yapıyorum :D:D sattık gitti yoksa daha vems beyin custom headers yakıt msd sıralı şanzuman vardı kafamda sıralı şanzuman 5.500 tl ozaman ucak olucaktı işte..

Hayirlisi olsun ....

PPR engineering
27-03-2012, 10:47
Rahat ol bende kolesterol 280 civarinda .. Kolesterolun kiloyla bi alakasi yok

valla bende anlamadım abi kesinlikle kırmızı eti kes yersende yağsız mangal olarak ye dediler bende tavuk ve balık yiyorum artık.

mami_makinen
27-03-2012, 10:50
valla bende anlamadım abi kesinlikle kırmızı eti kes yersende yağsız mangal olarak ye dediler bende tavuk ve balık yiyorum artık.

Kirmizi et kola yumurta hic birini agzima surmuyorum ..elma findik ceviz iyidir ..

Selcuk_RoL
27-03-2012, 10:51
bende ne bulursam yiyyorum:D:D sonra paso osuruyorum ama koltukmu kokuyo yoksa:D:D:D

B.Aktepe
27-03-2012, 10:58
amin amin inşALLAH kadranda 10 görmüştük ama malesef kadranla olmuyo bu iş dbn cok farklı değerler cıkarıyo :D gittik dbn aldık ama daha cözemedik siteye nasıl konuluyo..onunla uğraşıyoruz.

yolla özgünün mail adresine dbn dosyasını koyar. o halleder.

kadranda 10 typer ile mi gördün? baya bozuk senin kadran demekki :)

oz@drecu.com

orcunnn
27-03-2012, 10:58
bende ne bulursam yiyyorum:D:D sonra paso osuruyorum ama koltukmu kokuyo yoksa:D:D:D

pislik adam seni :D:D:D ne alem adamsın ya su reg di bi göremedim kardeşim ya bu akşam istanbul tarafına kaçablirim ugrarım belki yanıza bi tur attırırsın artık bende başlamıyım
selçuk abi bu nasıl araba bu nasıl gidiyor hahahaha

o video hiç unutmayacam ..... :D

kelalper
27-03-2012, 11:01
kolestrolün etle sakat atla alakası yok stresle alakası var arkadaşlar. Yarışmaya hazırlanırken deli gibi protein tüketiyordum ama kafam rahattı kolestrol normal seviyedeydi. Kendi işimi kurdum stresim arttı ama yemeği eskisi kadar protein bazlı yemediğim halde kolestrol fırladı. Anladım ki sinir stresten. Şimdi sıkıntı yapmadan sakin takılıyorum işlerde kendine geldi.

Enes-x
27-03-2012, 11:04
kolestrolün etle sakat atla alakası yok stresle alakası var arkadaşlar. Yarışmaya hazırlanırken deli gibi protein tüketiyordum ama kafam rahattı kolestrol normal seviyedeydi. Kendi işimi kurdum stresim arttı ama yemeği eskisi kadar protein bazlı yemediğim halde kolestrol fırladı. Anladım ki sinir stresten. Şimdi sıkıntı yapmadan sakin takılıyorum işlerde kendine geldi.

biz senin giderli halini sevmiştik ama :(

Selcuk_RoL
27-03-2012, 11:05
pislik adam seni :D:D:D ne alem adamsın ya su reg di bi göremedim kardeşim ya bu akşam istanbul tarafına kaçablirim ugrarım belki yanıza bi tur attırırsın artık bende başlamıyım
selçuk abi bu nasıl araba bu nasıl gidiyor hahahaha

o video hiç unutmayacam ..... :D

Seni jet 106 dan sonra bu etkilemez kanka:) ama gezeriz gel sikinti yok

miniks
27-03-2012, 11:17

Kanka senin üstün açık kalmış bi gece evvel

PPR engineering
27-03-2012, 13:30
Kanka senin üstün açık kalmış bi gece evvel

ya sen ne acayip bi adamsın ben typer dan bahsediyorum. neden böle bana girip ikide birde laf sokuyosun hilmi bir anlat bakıyım.git onla bunla dene neden kaçıyosun diyosun burda kendin arda nın s2000 niy le denemiyosun arda benim katogorim değil diyosun bana gelip neden denemiyosun diyosun varsa atmosferik bir araban typerla deneriz bitiriyim yakıt koy benzin yap muamele yap :D yap bir şeyler almancı şapkan vardı senin hatırlamassın belki yazın takıp gezerdiniz caddede ahmetle sizi severim uğraşma benle panpiş haset adam değilim ben.beni bana bırakın :D:D he bu arada ben bilallin yaptığı saniyelere su anda typerımla ulaşamam kesinlikle ama yaparsam olur para işi..hepimiz insanız yoksa sen kendini marstanmı sayıyosun kanka:D:D

PPR engineering
27-03-2012, 13:32
yolla özgünün mail adresine dbn dosyasını koyar. o halleder.

kadranda 10 typer ile mi gördün? baya bozuk senin kadran demekki :)

oz@drecu.com

eet typerla gördüm tabikide kadran bozuk tabikide yollarım..

PPR engineering
27-03-2012, 13:33

doğrudur kanka iyi oldu sölediğin baya stres yapıyorum şu sıralar zaten yapıdada biraz agrasiflik var...

PPR engineering
27-03-2012, 13:35
Seni jet 106 dan sonra bu etkilemez kanka:) ama gezeriz gel sikinti yok

estafurullah selçuk :)

B.Aktepe
27-03-2012, 13:48
he bu arada ben bilallin yaptığı saniyelere su anda typerımla ulaşamam kesinlikle ama yaparsam olur para işi.

e bu işin sonu paraya dayanıyor zaten, yoksa benim setup ım da bişi yok honda parçası hepsi kol piston krank manifold vs.

skunk2 kelebek, custom egzantrik birde swap header var. aftermarket.

para harcandıktan sonra olur tabi. en hızlıda olursun o aşikar.

ama nedense bazı yazılarında şey var kaan, hani ben gizli şeyler biliyorum güç alınıcak ama siz daha bilmiyorsunuz tabiri ile yazıyorsun. Bu söylem, işi az çok bilen insanlarda ters etki yaratıyor. Polish te bir yere kadar. stock block,kapağa 2mm oversize supap takarsan araban yürür diye bir hesap yok ortada. ( bunu sen söyledin diye yazmıyorum örnek olarak verdim)

Belki de ben yanlış algılıyorum. Günümüz çağında, internet ve teknoloji çağında malesef custom parça üretmeden gizli birşeyler sunman çok zor açıkçası.

he custom çalışma yapıyorsundur kendine özel hesabına özel o zaman eyvallah. ama egzoz manifoldu polishledim header gerek yok tarzı yazılar gülümsemeye neden oluyor.

malesef güç eşittir para, bilgiyide sonuçta para ile satın alabilirsin, olmadı deneme yanılma yöntemi ile :)

Burhan Type R
27-03-2012, 13:54
denemeler çok güzel olmuş maşallah araçlara

miniks
27-03-2012, 14:00
ya sen ne acayip bi adamsın ben typer dan bahsediyorum. neden böle bana girip ikide birde laf sokuyosun hilmi bir anlat bakıyım.git onla bunla dene neden kaçıyosun diyosun burda kendin arda nın s2000 niy le denemiyosun arda benim katogorim değil diyosun bana gelip neden denemiyosun diyosun varsa atmosferik bir araban typerla deneriz bitiriyim yakıt koy benzin yap muamele yap :D yap bir şeyler almancı şapkan vardı senin hatırlamassın belki yazın takıp gezerdiniz caddede ahmetle sizi severim uğraşma benle panpiş haset adam değilim ben.beni bana bırakın :D:D he bu arada ben bilallin yaptığı saniyelere su anda typerımla ulaşamam kesinlikle ama yaparsam olur para işi..hepimiz insanız yoksa sen kendini marstanmı sayıyosun kanka:D:D

ohoooo bukadar alıncagını bilseydim yazmazdım

illede gülücük mü koymak lazım ne ciddiye almış bir paragraf yazı yazmışsın

NA typer ile 10 saniye nereye yapıyorsun

ben başkasını savundugumdan degil gerçekçi olmadıgından yazdım

106 cılarıda tanımam etmem orda yazdıklarından nasıl algıladıysam onu yazdım

ben arda ile denemekten mi kaçtım ?

bana deneme teklifi geldigi konuyu gösterirmisin

adamın biri cıktı hulk la denersen ne olur yazdı bende aynı kategori degiliz yazdım

Dikkat edersen en hızlı FWD de TEG bak hiç ugraşıyormuyum 1 numara olmaya hayır neden ben artık gectim o ego lu yıllarımı

Dyno verisi 270 hp olan DBS 12 nin altına inemedi

senin aracın nasıl 10 saniye yapsın ?

kadrandan bende her seferinde 4 saniye sayıyorum benim 100 - 200 ü ama özgünleyken 6 nın altına inmiyor

al sen seversin kadrandan saymayı

Zeitronix ECA : SEMA Award Winning Ethanol Content Analyzer and Flex Fuel Sensor for E-85 and E-85/gasoline Blends (http://www.zeitronix.com/Products/ECA/ECA.shtml)

PPR engineering
27-03-2012, 14:05
e bu işin sonu paraya dayanıyor zaten, yoksa benim setup ım da bişi yok honda parçası hepsi kol piston krank manifold vs.

skunk2 kelebek, custom egzantrik birde swap header var. aftermarket.

para harcandıktan sonra olur tabi. en hızlıda olursun o aşikar.

ama nedense bazı yazılarında şey var kaan, hani ben gizli şeyler biliyorum güç alınıcak ama siz daha bilmiyorsunuz tabiri ile yazıyorsun. Bu söylem, işi az çok bilen insanlarda ters etki yaratıyor. Polish te bir yere kadar. stock block,kapağa 2mm oversize supap takarsan araban yürür diye bir hesap yok ortada. ( bunu sen söyledin diye yazmıyorum örnek olarak verdim)

Belki de ben yanlış algılıyorum. Günümüz çağında, internet ve teknoloji çağında malesef custom parça üretmeden gizli birşeyler sunman çok zor açıkçası.

he custom çalışma yapıyorsundur kendine özel hesabına özel o zaman eyvallah. ama egzoz manifoldu polishledim header gerek yok tarzı yazılar gülümsemeye neden oluyor.

malesef güç eşittir para, bilgiyide sonuçta para ile satın alabilirsin, olmadı deneme yanılma yöntemi ile :)

sen baya dolmuşun bana karşı valla beklemezdim :D

ben headersa polish mi yaptım dedim headersın şeklini değiştirdim dedim kestik biçtik dedim buda neye giriyor custom evet ben her şeyi kendi kafama göre custom yapıyorum benim gizli güçlerim yok zaten hehehe :D:D ben hiç bir zamanda kimseye ukalalıkta yapmam veya sen beni ukalalık yaparken gördünmü 3 kişiler her zaman arayı bozar duyduğun laflara aldanıyosan bana da senin bana sölediğin laflar geliyo aldırmıyorum ben sende aldırma..yaptığın işleri tarzını severim ama bende customcuyum mesela typera kenddim 106 da olduğu gibi egzantirik üretiricem yine burdan bu ekranlardan izleriz kısmetse..hiç bir yerdede en iyi benim demedim sen bunları burda yazacağına bence telden konuşsaydık daha iyi olurdu :) değilmi bence öle :) ben bilgimi her kezle paylaşırım hiç sorun değil...şu andaki küresel kanun güç eşittir para ama ben typera toplasan 2 lira bile para harcamadım :D:D yoktuda harcamadım olsa harcardım..yaza harcarım kısmetse makına taksitlerim bitti..ukala tavrım her şeyi ben bilirim ben yapttımmı olur tavrı bu güne kadar bir insan evladına konuştum veya yaptıysam burda her kezin önünde sölesin :)

kelalper
27-03-2012, 14:06

adamın biri cıktı hulk la denersen ne olur yazdı bende aynı kategori degiliz yazdım

Dikkat edersen en hızlı FWD de TEG bak hiç ugraşıyormuyum 1 numara olmaya hayır neden ben artık gectim o ego lu yıllarımı

kadrandan bende her seferinde 4 saniye sayıyorum benim 100 - 200 ü ama özgünleyken 6 nın altına inmiyor

Zeitronix ECA : SEMA Award Winning Ethanol Content Analyzer and Flex Fuel Sensor for E-85 and E-85/gasoline Blends (http://www.zeitronix.com/Products/ECA/ECA.shtml)

hacı özgünü indir o 4 saniyelere iner. Ağırlıktan o ağırlıktan.

PPR engineering
27-03-2012, 14:10

urfada oxford vardıda bizmi okumadık tabi kadrandan sayıcam dbn yi daha yeni aldık...ben typer varkende her kezle denemek istedim biliyosun gecilsem para harcıycaktım zaten heheh..bu kadar basit deneme olayını arda sölemedi engin söledi zaten evet..analizi yaparsında bizdeki etenoller 100 de 100 saf değil diye biliyorum piyasadakiler..bildiğim bir karışım var ama daha yapamadım malesef drag araçlarının kullandığı bir yakıt enerjisi cok cok yüksek.

chiefkadir
27-03-2012, 14:10

Hilmi bişey sorcam sen güzel yorumlarsın,270hp lerdeki Dbs Typer 12sn altına inebilmesi için yani 11.000-11.500 aralığı için (sökme işini hesaba katmadan) nekadar güçlerde olması lazım ?

B.Aktepe
27-03-2012, 14:18
sen baya dolmuşun bana karşı valla beklemezdim :D

ben headersa polish mi yaptım dedim headersın şeklini değiştirdim dedim kestik biçtik dedim buda neye giriyor custom evet ben her şeyi kendi kafama göre custom yapıyorum benim gizli güçlerim yok zaten hehehe :D:D ben hiç bir zamanda kimseye ukalalıkta yapmam veya sen beni ukalalık yaparken gördünmü 3 kişiler her zaman arayı bozar duyduğun laflara aldanıyosan bana da senin bana sölediğin laflar geliyo aldırmıyorum ben sende aldırma..yaptığın işleri tarzını severim ama bende customcuyum mesela typera kenddim 106 da olduğu gibi egzantirik üretiricem yine burdan bu ekranlardan izleriz kısmetse..hiç bir yerdede en iyi benim demedim sen bunları burda yazacağına bence telden konuşsaydık daha iyi olurdu :) değilmi bence öle :) ben bilgimi her kezle paylaşırım hiç sorun değil...şu andaki küresel kanun güç eşittir para ama ben typera toplasan 2 lira bile para harcamadım :D:D yoktuda harcamadım olsa harcardım..yaza harcarım kısmetse makına taksitlerim bitti..ukala tavrım her şeyi ben bilirim ben yapttımmı olur tavrı bu güne kadar bir insan evladına konuştum veya yaptıysam burda her kezin önünde sölesin :)

sana niye dolayım, ben gözlemlediğimi söylüyorum. Telden konuşmaya gerek yok, kimseden gizli saklı da yok. yeni baştan egzantrik mi dizayn ediceksin? valla büyük adamsın kaan :)

ben senin hakkında niye konuşayım ki? dengim misin? rakibim misin? ticaret mi yapıyorum?

soruyorlar kapağı işleteyim mi diye forumdan soruyorlar, diyorum ppr kaan işler. he keza serdar da veya paşaoğlun da iş yaptıracak adamlar soruyor kapağı işletelim mi diye onlara da diyorum savaş usta serdar usta dururken ne gerek var ppr diye.

kimse gelip bana birşey demiyor kaan sana böyle böyle diyor diye. kim niye desin ayrıca.

miniks
27-03-2012, 14:23
Hilmi bişey sorcam sen güzel yorumlarsın,270hp lerdeki Dbs Typer 12sn altına inebilmesi için yani 11.000-11.500 aralığı için (sökme işini hesaba katmadan) nekadar güçlerde olması lazım ?

sürücü ve yakıt dahil 1100 kg 270hp diyelim

DBS sürücü haric 1180 kg dürücü dahil 1250kg diyelim

ikiside 270 hp

aralarında 150 kg fark var

135 kg özgün 1.3 saniye kadar farkediyor

150 kg 1.5 saniye farkeder diyelim

Bilalin arabası ile eşdeger olması için ya 150 kg atıcak

yada 6 kg 1 hp diyelim 25 hp daha araca koyması lazım biz onu EP3 aktarma falan da 30 hp yapalım

300hp typer 10 saniyeler gider diye düşnüyorum

chiefkadir
27-03-2012, 14:25
300hp typer 10 saniyeler gider diye düşnüyorum:icon_tup:

miniks
27-03-2012, 14:25
urfada oxford vardıda bizmi okumadık tabi kadrandan sayıcam dbn yi daha yeni aldık...ben typer varkende her kezle denemek istedim biliyosun gecilsem para harcıycaktım zaten heheh..bu kadar basit deneme olayını arda sölemedi engin söledi zaten evet..analizi yaparsında bizdeki etenoller 100 de 100 saf değil diye biliyorum piyasadakiler..bildiğim bir karışım var ama daha yapamadım malesef drag araçlarının kullandığı bir yakıt enerjisi cok cok yüksek.

o linki yanlışlıkla koymuşum kardeşim konuyla alakası yok:)

PPR engineering
27-03-2012, 14:29
sana niye dolayım, ben gözlemlediğimi söylüyorum. Telden konuşmaya gerek yok, kimseden gizli saklı da yok. yeni baştan egzantrik mi dizayn ediceksin? valla büyük adamsın kaan :)

ben senin hakkında niye konuşayım ki? dengim misin? rakibim misin? ticaret mi yapıyorum?

soruyorlar kapağı işleteyim mi diye forumdan soruyorlar, diyorum ppr kaan işler. he keza serdar da veya paşaoğlun da iş yaptıracak adamlar soruyor kapağı işletelim mi diye onlara da diyorum savaş usta serdar usta dururken ne gerek var ppr diye.

kimse gelip bana birşey demiyor kaan sana böyle böyle diyor diye. kim niye desin ayrıca.

106 tının ekzantirikleri custom gel inceliyelim bi bak bakalım nasıl yapmışız malzemesinede bir bak senin egzantiriklerinde custom değilmi ben kendime göre üreticem bana öle uygun oluyo sübaplarımıda kendim ürettiricem eğer olurda yaparsam yürümez ise taşşak geçmek serbest. Bak hala sinir bozucu yazıyosun büyük adamsın diye.ne gereği var??bende kimseyi kötülemem ama *** atanların ardı arkası kesilmiyo ama ben gercekten türkiyenin neden gelişemediğini anladım biri bir şey yapıyo hemen bi çembe takılıyo ben böle düşünüyorum...he bu yazılarımıda asla senin için yazmadım benimde gizlim saklım yok bana diyolar 106 tıya yakıt yaptın bende yapmadım ama öle yürüyeceğine sizde eminseniz sizde yakıt yapın diyorum.

PPR engineering
27-03-2012, 14:30
o linki yanlışlıkla koymuşum kardeşim konuyla alakası yok:)

iyi oldu ama heheh böle bir şey istiyosan konuşalım...rusyada daha uygun..

miniks
27-03-2012, 14:38
iyi oldu ama heheh böle bir şey istiyosan konuşalım...rusyada daha uygun..

Ben ethanole gecmeyi düşünüyorum ciddi ciddi

ama TR de pancardan üretilme ethanol yok hepsi mısır kamışı

bu ethanolu rusyadan buraya nasıl getirebiliriz böyle bir imkanımız varmıdır

biliyorsunki ethanol yasal alkollu içki imalatında kullanılıyor büyük firmalar var getiren ekmegini yiyen

B.Aktepe
27-03-2012, 14:40
106 tının ekzantirikleri custom gel inceliyelim bi bak bakalım nasıl yapmışız malzemesinede bir bak senin egzantiriklerinde custom değilmi ben kendime göre üreticem bana öle uygun oluyo sübaplarımıda kendim ürettiricem eğer olurda yaparsam yürümez ise taşşak geçmek serbest. Bak hala sinir bozucu yazıyosun büyük adamsın diye.ne gereği var??bende kimseyi kötülemem ama *** atanların ardı arkası kesilmiyo ama ben gercekten türkiyenin neden gelişemediğini anladım biri bir şey yapıyo hemen bi çembe takılıyo ben böle düşünüyorum...he bu yazılarımıda asla senin için yazmadım benimde gizlim saklım yok bana diyolar 106 tıya yakıt yaptın bende yapmadım ama öle yürüyeceğine sizde eminseniz sizde yakıt yapın diyorum.

106 egzantriği ile vtec egzantriği aynı mı? 3lobe design yapıcaksın,malzemesini seçiceksin, egzantriğin işlemesini, balansını, sertleştirmesini,kaplamasını, vtec açma kapa geçişlerini, uzun ömürlü ve sağlıklı olmasını vs. hepsini yapabiliyorsan valla büyük adamsın kaan :) ben bunu sinir bozucu olarak yazmıyorum ciddiyetle yazıyorum. nikos 2 yıldır uğraşıyor egzantrik üretecem diye.

sana kim niye çelme taksın, kimsenin işi gücü yok niye seninle uğraşsın kaan, bende bunu anlamıyorum. kimsenin sana çelme taktığı hakkında ileri geri konuştuğu laf taşıdığı vs yok. ekmeğini kazanıyorsun işini yapıyorsun. güzelde yapıyorsun.

106 ya ne yaptığını valla ben bilmem, ama sökük olmayan bir 106 nın ba typer ile bu kadar yürümesi muhteşem.

PPR engineering
27-03-2012, 14:43
Ben ethanole gecmeyi düşünüyorum ciddi ciddi

ama TR de pancardan üretilme ethanol yok hepsi mısır kamışı

bu ethanolu rusyadan buraya nasıl getirebiliriz böyle bir imkanımız varmıdır

biliyorsunki ethanol yasal alkollu içki imalatında kullanılıyor büyük firmalar var getiren ekmegini yiyen

rusyadakiler neyden üretiliyo bilmiyorum ama şeker kamışı diye duymuştum kanka çok emin olmamakla beraber gemi sıvı getirmek eskiden kolaydı 102 oktan benzin getirmeyi denedim olmadı gemi yoluyla...ben analiz makinası için söledim aslında e85 yapabilmek için net olarak..

miniks
27-03-2012, 14:50
rusyadakiler neyden üretiliyo bilmiyorum ama şeker kamışı diye duymuştum kanka çok emin olmamakla beraber gemi sıvı getirmek eskiden kolaydı 102 oktan benzin getirmeyi denedim olmadı gemi yoluyla...ben analiz makinası için söledim aslında e85 yapabilmek için net olarak..

Mısır kamışı ne yaa hahuahuhuahua yanlış yazmışım kanka şeker kamışı tabikide

aklım nerde mısırın kamışımı olur la :)

kanka analizer kaç paradır rusyada bir bak bakalım hele uygun bişi varsa alalım ordan

PPR engineering
27-03-2012, 14:51
106 egzantriği ile vtec egzantriği aynı mı? 3lobe design yapıcaksın,malzemesini seçiceksin, egzantriğin işlemesini, balansını, sertleştirmesini,kaplamasını, vtec açma kapa geçişlerini, uzun ömürlü ve sağlıklı olmasını vs. hepsini yapabiliyorsan valla büyük adamsın kaan :) ben bunu sinir bozucu olarak yazmıyorum ciddiyetle yazıyorum. nikos 2 yıldır uğraşıyor egzantrik üretecem diye.

sana kim niye çembe taksın, kimsenin işi gücü yok niye seninle uğraşsın kaan, bende bunu anlamıyorum. kimsenin sana çembe taktığı hakkında ileri geri konuştuğu laf taşıdığı vs yok. ekmeğini kazanıyorsun işini yapıyorsun. güzelde yapıyorsun.

106 ya ne yaptığını valla ben bilmem, ama sökük olmayan bir 106 nın ba typer ile bu kadar yürümesi muhteşem.

typera hiç uğraşmıyalım vtec killer yapalım 3 lob la??piskopatmıyım :D ben su..tamam bir değil vtecle ama yaptık balans zor evet ilk yaptığım egzantirik kapağımı dağattı bunlar işin zorlukları tabiki...ruslar nikostan akıllı demekki hehe :D şaka bir yana zor iş ama zor işle uğraşmak sonunda başarılı olmak sende bilirsin daha keyifli standart bir hayat bana göre değil aykırılık yaşam sebebim slogan oldu bak iyi bu :D..yok yok öle deme cok kuru sıkan var bana geliyo bende yaptığım işle yanıt vermeye calışıyorum..sırf kimseyle uğraşmamak için garaj açmadım zaten..uzattık baya carrera cılara 106 tıyla denermisiniz derken biraz kendimi ezik hissettim ama yalan yok özellikle neyle diye sordular 106 tı derken kafam yere doğru eğildi piskolojik baskı :D

106 tıda olanlar ilk cok cok iyi custom sübapları mevcut orjinallerinden cok daha hafif... Yay şapka var şapkalar kuş gibi cidden..0,20 kapak taşladık oem conta custom egzantirik 60 mm gaz kelebeği cok iyi buz gibi hava ceken bir filtre yeterli bence..

PPR engineering
27-03-2012, 14:54
Mısır kamışı ne yaa hahuahuhuahua yanlış yazmışım kanka şeker kamışı tabikide

aklım nerde mısırın kamışımı olur la :)

kanka analizer kaç paradır rusyada bir bak bakalım hele uygun bişi varsa alalım ordan

hehehe bende pek bilmiyorumki tam tr de neyden üretiliyo ama ürünün verimini hiç araştırmadım saflık % desini filan..analiz makınası iki tip biri ciddi pahalı biride üniversite labarutarlarında kullanılan tip o daha ucuz birde üretici için bir model var el tipi ona bakıyorum öle sölediler

B.Aktepe
27-03-2012, 14:57
Mısır kamışı ne yaa hahuahuhuahua

aklın fikrin kamışta koçanda :) ehueuhe :)

vücut geliştirme konusuna resim koy yoksa banlarım :D

miniks
27-03-2012, 14:59
typera hiç uğraşmıyalım vtec killer yapalım 3 lob la??piskopatmıyım :D ben su..tamam bir değil vtecle ama yaptık balans zor evet ilk yaptığım egzantirik kapağımı dağattı bunlar işin zorlukları tabiki...ruslar nikostan akıllı demekki hehe :D şaka bir yana zor iş ama zor işle uğraşmak sonunda başarılı olmak sende bilirsin daha keyifli standart bir hayat bana göre değil aykırılık yaşam sebebim slogan oldu bak iyi bu :D..yok yok öle deme cok kuru sıkan var bana geliyo bende yaptığım işle yanıt vermeye calışıyorum..sırf kimseyle uğraşmamak için garaj açmadım zaten..uzattık baya carrera cılara 106 tıyla denermisiniz derken biraz kendimi ezik hissettim ama yalan yok özellikle neyle diye sordular 106 tı derken kafam yere doğru eğildi piskolojik baskı :D

Kanka sana birkaç sorum var

1 RUS ların yaptıgı bir NA k serisi 10 saniye araba varmı
2 B serisi NA 9 saniye yaptıkları araba varmı
3 k SERİSİ turbo 8 saniye yaptıkları araba varmı
4 B serisi Turbo 8 saniye yaptıkları araba varmı
5 F serisi 7 saniye yaptıkları araba varmı

PPR engineering
27-03-2012, 15:06
Kanka sana birkaç sorum var

1 RUS ların yaptıgı bir NA k serisi 10 saniye araba varmı
2 B serisi NA 9 saniye yaptıkları araba varmı
3 k SERİSİ turbo 8 saniye yaptıkları araba varmı
4 B serisi Turbo 8 saniye yaptıkları araba varmı
5 F serisi 7 saniye yaptıkları araba varmı

kanka bende sana söle söliyeyim ruslar pek honda ile uğraşmazlar 9 saniye komple rus üretimi lada var he birde siyah mermi var o da lada honda da yapan vaqr 10 saniyeler ama pek saygı duyulmuyo ladaları severler lada ile de her türlü tune parçası vardır kendi üretimleri egzantirik firmaları mesela şu var..

SİYAH MERMİ

2108 (http://www.youtube.com/watch?v=S3ZfZmxzOYM)

1,53 ten sonra izle 402 metre pisti her viteste sararak bitirdi ve 10 saniye zemin asfalt

miniks
27-03-2012, 15:11
kanka bende sana söle söliyeyim ruslar pek honda ile uğraşmazlar 9 saniye komple rus üretimi lada var he birde siyah mermi var o da lada honda da yapan vaqr 10 saniyeler ama pek saygı duyulmuyo ladaları severler lada ile de her türlü tune parçası vardır kendi üretimleri egzantirik firmaları mesela şu var..

SİYAH MERMİ

2108 (http://www.youtube.com/watch?v=S3ZfZmxzOYM)

1,53 ten sonra izle 402 metre pisti her viteste sararak bitirdi ve 10 saniye zemin asfalt

Kanka Ruslar nasıl nikostan akıllı olup vtec egzantrigi üretiyorlar peki ?

lada egzantrigi 106 egzantrigi nedir kanka hüner kamşafta götürürüm oda yapar

yani yazdıklarımı ters algılama da ben 99 senesinde flash S ime hunerde egzantrik yaptırmıştım

PPR engineering
27-03-2012, 15:15
Kanka Ruslar nasıl nikostan akıllı olup vtec egzantrigi üretiyorlar peki ?

lada egzantrigi 106 egzantrigi nedir kanka hüner kamşafta götürürüm oda yapar

yani yazdıklarımı ters algılama da ben 99 senesinde flash S ime hunerde egzantrik yaptırmıştım

lan ona mı takıldın onu ben ölesine yazdım denediğimiz bir şey değil bedava konuşmıyalım tabikide yapmadık daha.ben bilerek gülücük koydum oraya..106 tı egzantirği yapmakta kolay iş değil bence..99 da kaç çıkarıyodun 10 mu hahaha sende yanlış anlama beni :D

senna
27-03-2012, 15:17
yaw bişi sorucam Kaan öyle yazmış olmak için yazmıyorum ciddi gözüme takıldı 106 yazarken niye 106 tı yazıyorsun?

emre_
27-03-2012, 15:19
Nerdesin seeeeeeeen

PPR engineering
27-03-2012, 15:25
yaw bişi sorucam Kaan öyle yazmış olmak için yazmıyorum ciddi gözüme takıldı 106 yazarken niye 106 tı yazıyorsun?

Türkçe öğretmenimle ciddi sıkıntılarım vardı gel gitli dönemlerim vardı onun verdiği eksi yanlar :D:D şaka bir yana bende yeni fark ettim neden yazdığımı fark ediyorum daha düzgün yazmam gerekiyo haklısın valla biraz hiper aktiflikmi var ne bilmiyorum cocukluğa inmek lazım semih:)

ukku
27-03-2012, 15:26

Kaan'ın dilindeki okunuşlar
106=yüzal, 106 tı=yüzaltı
%=yüz % de=yüzde

vs..
örnekler çoğaltılabilir :D

PPR engineering
27-03-2012, 15:27
Kaan'ın dilindeki okunuşlar
106=yüzal, 106 tı=yüzaltı
%=yüz % de=yüzde

vs..
örnekler çoğaltılabilir :D

normal konuşkende birden bir şeyler oluyo kekeliyorum fark ettiğimiz oldu bir kaç kere hatırladınmı..:D:D güldük

PPR engineering
27-03-2012, 15:28
Nerdesin seeeeeeeen

dönücem ben sana :D

ceco
27-03-2012, 15:29
normal konuşkende birden bir şeyler oluyo kekeliyorum fark ettiğimiz oldu bir kaç kere hatırladınmı..:D:D güldük

durup sağa sola bakıp konusmalarında cabası kaanım :D

emre_
27-03-2012, 15:30
dönücem ben sana :D

Acil donmen lazim Pampa vala bak durum kotu :(
Bekliyorumm

PPR engineering
27-03-2012, 15:32
Acil donmen lazim Pampa vala bak durum kotu :(
Bekliyorumm

ii dur arıyorum siteden mesajlaşma da yaptık :D

PPR engineering
27-03-2012, 15:36
durup sağa sola bakıp konusmalarında cabası kaanım :D

hahaha piskopatmıyım lan ben herkez sezmiş hahahah

ceco
27-03-2012, 15:37
hahaha piskopatmıyım lan ben herkez sezmiş hahahah

war bi ufak dengesizlik :hahaha:

Selcuk_RoL
27-03-2012, 15:41
la bu siyah araba reg işte ne ladası ya kandırmışlar seni o zamn şişikti ben standarta çevirdim:D:D:D:D

ceco
27-03-2012, 15:50
la bu siyah araba reg işte ne ladası ya kandırmışlar seni o zamn şişikti ben standarta çevirdim:D:D:D:D

:hahaha: lan arabayı boklama senin reg den ıyı duruyo araç ehehehhe :D

Selcuk_RoL
27-03-2012, 16:00
:hahaha: lan arabayı boklama senin reg den ıyı duruyo araç ehehehhe :D

Ulan ceco simdi aklima geldi bende diyorumki kendikendime bu cocuk nie clio aldi tabi anladin cliolarin 1.5 i bile hizli rs neler yapar belli degil :):) cakall seni

ceco
27-03-2012, 16:09
Ulan ceco simdi aklima geldi bende diyorumki kendikendime bu cocuk nie clio aldi tabi anladin cliolarin 1.5 i bile hizli rs neler yapar belli degil :):) cakall seni

eheheheh ee kanka o gece gözümle görmesem 1,5dci nin turbu crx i gececegını almazdım 2,0 RS İ. Bende belki UC ile yürürüm diye aldım bunu :D

ykavcioglu
27-03-2012, 16:31
maşallah hepsine, BA ile carrera denemesi çok hoş:D

src106
27-03-2012, 16:49
maşallah en güzel videolar dan biri tekerinize taş değmesin ....

emre_
27-03-2012, 17:02
ii dur arıyorum siteden mesajlaşma da yaptık :D

Kaan adamsin kanka :)

BthnKrkt
27-03-2012, 17:11
Kaan adamsin kanka :)

Kankaa sen bi isler ceviriysun ama cikar kokusu yakinda :D arabana uzun tak uzunn :D

emre_
27-03-2012, 18:42
Kankaa sen bi isler ceviriysun ama cikar kokusu yakinda :D arabana uzun tak uzunn :D

Yok kanka cevirmiyorum :p
Uzunmu neeeey hayatta olmaaaaz :D

erhanarici18
27-03-2012, 19:24
son zamanlarda izlediğim en iyi denemelerden birisi
gerek kamera çekimi olsun gerek araçlar hepsi mükemmel

ufuck
27-03-2012, 21:48
vdeıoyu daha yenı ızledım :):) maşallah cokm guzel gıdıo bu 106 :D :D

BoraRS
28-03-2012, 09:06
bora yaw seninle bir ara deneyelim yaw. Fites kaçırmak yok ama. Fitenk altı üstü farketmez

Ya Alper deneriz biliyosun geçmek geçilmek problem değil. (mi acaba:confused:) ama ayarım yok, lastik basınçlarım düşük, filtrem hava alıyo egzozum hava kaçırıyo, debriyajım bitik değil ama her an aniden bitebilir falan filan :D

Tırstım :D

Oz`
28-03-2012, 09:13
Neyin Derdindesiniz? 106ile hulkumu geçiceksiniz? yada bilal senmi hulku geçiceksin herkes yerini bilsin,

pancarından kamışına kardeşim ben 97 den farklı yakıtla Trde 10 araba yapmadım çok isteyene litresi 20 liradan Q16 kursunsuz olur kendinisi verebbilrim 2 ay içinde ? varmı ? sanırım 2-3 kişi haricinde kimse almazz :)

Güç= para

ben birçok sey gördüm bende kalsın ondan dolayı kimse sahbaz oldum diye buralara yazmasın . .. konuyuda uzatmayın bence .

B.Aktepe
28-03-2012, 09:17
Neyin Derdindesiniz? 106ile hulkumu geçiceksiniz? yada bilal senmi hulku geçiceksin herkes yerini bilsin

hee hulku geçicem :) tek rakibim :D

miniks
28-03-2012, 09:18
hee hulku geçicem :) tek rakibim :D

Bende suprayı gecicem:)

B.Aktepe
28-03-2012, 09:19
Bende suprayı gecicem

belki birgün şirinleri de görebiliriz ehueuhe :D

miniks
28-03-2012, 09:20
Seni şirinlerim bak :)

B.Aktepe
28-03-2012, 09:21
Seni şirinlerim bak :)

şirineyi yolla :)

PPR engineering
28-03-2012, 09:45
şirinleri gecen ormanda gördüm artık gam yemem :D:D o yüzden alayına gider bu saatten sonra:D

PPR engineering
28-03-2012, 09:50
Neyin Derdindesiniz? 106ile hulkumu geçiceksiniz? yada bilal senmi hulku geçiceksin herkes yerini bilsin,

pancarından kamışına kardeşim ben 97 den farklı yakıtla Trde 10 araba yapmadım çok isteyene litresi 20 liradan Q16 kursunsuz olur kendinisi verebbilrim 2 ay içinde ? varmı ? sanırım 2-3 kişi haricinde kimse almazz :)

Güç= para

ben birçok sey gördüm bende kalsın ondan dolayı kimse sahbaz oldum diye buralara yazmasın . .. konuyuda uzatmayın bence .

yorumundan ben pek pi şey anlamadımda hulk ne alaka kanka burda şimdi..yerini bilsin derken bana bir şey mi ima ediyosun bunuda anlamadım ters bir şey de yazmak istemiyorum açıkcası..

sahbaz kim yazan kim bilal yakın arkadaşın ona demessin hilmi ile kankasınız zaten..

o yüzden üstüme direk alınıyorum sen şimdi şahbaz diye bana diyosun..doğrumu anladım ?

orhan_guney
28-03-2012, 09:55
106 maşallah

0zan
28-03-2012, 14:05
Kagan 106yı uçurmuşsun,

BA typer turbolanır mı acaba diye uykularım kaçıyor :)

life is life
28-03-2012, 14:38
gayet güzel videolar olmuş.. maşallah kaan..

Oz`
28-03-2012, 15:06
Kaaan alip veremedigim yok seninle mailini bekliyorum
Haliyle hala dbn dosyani kimseye bisiy soylemedim kim ne alinmak istiyorsa alinabilir ters biisy yaicak bisiy yok ters cunle soylemedim saten ben ama guzel kardesim para harcamadan beygiri alamazssin +bilgi ve en onemlisi deneyim

react1ve
28-03-2012, 15:09
Haliyle hala dbn dosyani kimseye bisiy soylemedim kim ne alinmak istiyorsa alinabilir ters biisy yaicak bisiy yok ters cunle soylemedim saten ben ama guzel kardesim para harcamadan beygiri alamazssin +bilgi ve en onemlisi deneyim

kazakta ıyıymıs ha :hahaha: fazladan 10 hpsı war :cool:

PPR engineering
28-03-2012, 16:59

para harcamadan tabiki güç gelmez deneyim ve bilgi zaten tartışılmaz unsur...tamam yanlış anladım ben..

kelalper
28-03-2012, 18:30
Ya Alper deneriz biliyosun geçmek geçilmek problem değil. (mi acaba:confused:) ama ayarım yok, lastik basınçlarım düşük, filtrem hava alıyo egzozum hava kaçırıyo, debriyajım bitik değil ama her an aniden bitebilir falan filan :D

Tırstım :D

gel gel gel guzelim gel gel gel acimayacak.

olm eglencesine be gececeksen sen gec derdim olmaz ikimizin arasinda lafi olmaz.

BoraRS
28-03-2012, 20:25
gel gel gel guzelim gel gel gel acimayacak.

olm eglencesine be gececeksen sen gec derdim olmaz ikimizin arasinda lafi olmaz.

Ya saka yapiyorum tabiiki de deneriz. Ama BS typeR la filan yuruyosan bana temiz 5 boyun vardir. Simdiden kendimi psikolojik olarak hazirlayayim:D

Triger zincirim degisecek onu bekliyorum. Bir de wideband aliyorum afr ye bakmam lazim. Vafc nin ayarini kurcalamis eski sahibi. Yani ufak terek eksikleri var onlar hallolsun mutlaka bulusalim sikalim.

otto985
28-03-2012, 20:29
Maşallah araçlara.

Kaan abi yine konuşturmuş,eline sağlık abi :)

kelalper
29-03-2012, 08:19
P
Ya saka yapiyorum tabiiki de deneriz. Ama BS typeR la filan yuruyosan bana temiz 5 boyun vardir. Simdiden kendimi psikolojik olarak hazirlayayim:D

Triger zincirim degisecek onu bekliyorum. Bir de wideband aliyorum afr ye bakmam lazim. Vafc nin ayarini kurcalamis eski sahibi. Yani ufak terek eksikleri var onlar hallolsun mutlaka bulusalim sikalim.

Du bakalım bende de bir sorunlar var ama çözemedik. V kayış sesi geliyordu cayır cayır değiştirdik aha kesildi dedik. Isınınca yine gelmeye başladı. Kayışı çıkardık ses yok. Alla alla dedik tam kapatacakken ses geldi. Sonra triger setini koruyan kapak sürtüyo dedik çıkardık kesildi. Sabırla 5 dakika bekledik gene kesildi. Topladık gene ses. Kapağı çıkardık ses hala var. Dün akşam 8 de ben bıraktım artık şimdi gidip bakıcam. Haci bide ezn karamursel sepeti degil ne yaptin. Bence kafa burun gideriz.

Harunde
29-03-2012, 08:44
maşallah araçlara 106 baya iyi gidiyor... allaha emanet

focus musty35
29-03-2012, 15:04
jet 106 deıl jet 1006 almıs o masallah

Burak İ
29-03-2012, 17:37
P

Du bakalım bende de bir sorunlar var ama çözemedik. V kayış sesi geliyordu cayır cayır değiştirdik aha kesildi dedik. Isınınca yine gelmeye başladı. Kayışı çıkardık ses yok. Alla alla dedik tam kapatacakken ses geldi. Sonra triger setini koruyan kapak sürtüyo dedik çıkardık kesildi. Sabırla 5 dakika bekledik gene kesildi. Topladık gene ses. Kapağı çıkardık ses hala var. Dün akşam 8 de ben bıraktım artık şimdi gidip bakıcam. Haci bide ezn karamursel sepeti degil ne yaptin. Bence kafa burun gideriz.

Kasnak yapıyor olmasın sesi.Bir tanıdıktada olmuştu.

BoraRS
30-03-2012, 08:46
P

Dun skunklarin ortasina varex aldim ama sigdiramadim. Skunklarda bir ses var evlere senlik. Baktik olmuyor mecbur skunklari soktum ve single varexe dondum. Dunya varmis be ac kapa artema ses yok kafam rahat :D birazdan gidip widebandi da taktiracagim. Afr yi gormeden körü körüne gazlamayalim. Tek eksik triger zinciri. O da hallolsun sonra sabaha kadar sikariz. Haftaya geliyor insallah zincirim. Yurt disinda siparis ettik Ayisigi Hondadan.

Senin ses kasnak tarafindan mi geliyor? Nasil bir ses? Sakirdama gibi bisey mi?

kelalper
30-03-2012, 09:07
yok abi bildiğin doğan şahinlerden gelen cayır cuyur kayış sesi. Dün komple triger setini yeniledik 20000 olmuştu açmışken değiştik. Saolsun reno servis hepsi aynı diye bana normal 2.0 lardaki krank kasnağını öngörmüş heterof kafalı p. ler. Ulan içinde kama var diyorum adama herif olsun bu da olur diyo. Ulan dalga mı geçiosun dedim yok abi depoda bundan vardı bunu istedik dio. Ulan desene elimizde kamalı yok kamasız olur mu diye. Abi o zaman fabrikadan söyliyeceğiz gelecek dedi. Dedim sizin yapacağınız işin taaa. Bırak istemiyorum dedim. Dün herşeyi geri topladık ses yoktu eve geldiğimde. Bugün çıkarsa ses bilmem valla.

BoraRS
31-03-2012, 07:06
Bakalim bugun widebandi taktirabilirsem Vafc den ufak bi ayar yapmak istiyorum. Duruma gore aksam herzamanki mekana gelirim cikar sikariz. Gerci triger zinciri biraz korkutuyor beni ama umarim sente atlama veya kopma olmaz zincirde. Hafiften bi zincir sesi var cunku.

Arenimo
31-03-2012, 07:48
yok abi bildiğin doğan şahinlerden gelen cayır cuyur kayış sesi. Dün komple triger setini yeniledik 20000 olmuştu açmışken değiştik. Saolsun reno servis hepsi aynı diye bana normal 2.0 lardaki krank kasnağını öngörmüş heterof kafalı p. ler. Ulan içinde kama var diyorum adama herif olsun bu da olur diyo. Ulan dalga mı geçiosun dedim yok abi depoda bundan vardı bunu istedik dio. Ulan desene elimizde kamalı yok kamasız olur mu diye. Abi o zaman fabrikadan söyliyeceğiz gelecek dedi. Dedim sizin yapacağınız işin taaa. Bırak istemiyorum dedim. Dün herşeyi geri topladık ses yoktu eve geldiğimde. Bugün çıkarsa ses bilmem valla.

Kapagin kaybolmustur Alper abi ondan ses geliyodur kapak modasi var artik haha gecmis olsun kasnaktandir baska sebebi yok abi:)

emre_
31-03-2012, 07:49
Kac binde s2000. ? Zinciri hic degistimi ses cokmu hisirtisi ?

BoraRS
31-03-2012, 17:03
Hisirtidan ziyade sakirti var. Zincir sakirtisi. Araba 100 binde.

kelalper
31-03-2012, 18:37
Hisirtidan ziyade sakirti var. Zincir sakirtisi. Araba 100 binde.

Bora hiç sıkmayalım bu akşam benimki fena 1.5 bar basıo kafasına göre kırmiim sende de zincir mincir aman iki tane çekici zor buluruz o saatte. Sen gel takılırız güler oynaşırız sevgılım.

BoraRS
31-03-2012, 20:43
Bora hiç sıkmayalım bu akşam benimki fena 1.5 bar basıo kafasına göre kırmiim sende de zincir mincir aman iki tane çekici zor buluruz o saatte. Sen gel takılırız güler oynaşırız sevgılım.

Alles klar. Aksama gorusuruk.

kelalper
01-04-2012, 00:16
Haci kusura bamya gelemedim. Kalamis develide fazla kacirdik eve taksiyle geldik arabayi biraktim kalamista sokak arasina. VTC 30 da kalamisi inletiodu valla.

BoraRS
01-04-2012, 10:31
Haci kusura bamya gelemedim. Kalamis develide fazla kacirdik eve taksiyle geldik arabayi biraktim kalamista sokak arasina. VTC 30 da kalamisi inletiodu valla.

Bosver biz herzaman bulusuruz. Biz de Enginke s2k larimiza ayar yaptik. Vafc den duzgun ayarla uzunda kayip olan 3 boyu nasil geri aldigimiza canli canli sahit olduk :)

sword
01-04-2012, 12:11
Bosver biz herzaman bulusuruz. Biz de Enginke s2k larimiza ayar yaptik. Vafc den duzgun ayarla uzunda kayip olan 3 boyu nasil geri aldigimiza canli canli sahit olduk :)

evet eko ayarı pardon vafc ayarı yaparkene:)
http://img213.imageshack.us/img213/8048/20120401000815.jpg
http://img513.imageshack.us/img513/8986/20120401000041.jpg

Redbull
01-04-2012, 15:24
Fotoraf'ta cuk olmuş :):)

BoraRS
01-04-2012, 21:28
Resimler güzel cikmis :)

chiefkadir
01-04-2012, 22:04
Resimler güzel cikmis :)Ezn den roll videoları bekliyoruz:hahaha:

BoraRS
01-04-2012, 22:12
Ezn den roll videoları bekliyoruz:hahaha:

Ezn yi eski formuna kavusturuyorum panpa :) eksik kalmis bakimlari ve isleri var. Onlari tamamliyorum yavas yavas. Wide bandimiz takildi. Triger kayisi siparis edildi yurtdisindan bekleniyor. Vafc ayarini son birkez daha gozden gecirecegiz. Sonra yavas yavas videolar gelmeye baslar. Zaten Enginle bol bol deniyoruz. Kondüsyonu saglam makinanin Masallah :)

ukku
01-04-2012, 22:15
Kaan 106 kaç devir dönüyordu la?

chiefkadir
02-04-2012, 08:21
Ezn yi eski formuna kavusturuyorum panpa :) eksik kalmis bakimlari ve isleri var. Onlari tamamliyorum yavas yavas. Wide bandimiz takildi. Triger kayisi siparis edildi yurtdisindan bekleniyor. Vafc ayarini son birkez daha gozden gecirecegiz. Sonra yavas yavas videolar gelmeye baslar. Zaten Enginle bol bol deniyoruz. Kondüsyonu saglam makinanin Masallah :)Biz biaraya gelene kadar sıkılıp satma arabayı:)

BoraRS
02-04-2012, 11:27
Biz biaraya gelene kadar sıkılıp satma arabayı:)

Bana saplican dimi :D Yok yok satmam bu sefer insallah binecegim :)

isyfuat
02-04-2012, 16:52
bence geceye damgasını vurap ba typerla jet olmus masallah cok ıyıler

PPR engineering
02-04-2012, 17:26
Kaan 106 kaç devir dönüyordu la?

9100 9200 realde kadran 11 mi ne hahahaahah şaka bir yanakadran baya yanılıyo..

PPR engineering
05-04-2012, 12:54
Satılık konusu yazılanların yeri değildi..Konuşucağımızı bu konuda konuşalım.Ali yazdığım mesajı buraya yapıştırıyorum gör diye diğer konu temizlendi..

komik çocuk

valla enes hiç bakkal hesabu yapmayız deneriz daha mantıklı olur orada senin birkere 2 viteste olma şansın mağlesef yok be kaanda zaten BA typer 3 viteste basıyo diye zaten yazdı konuya istersen 2. ve 3 vites oturduğun sesleri dinle birsürü google amcada videon var bak bakalım kacıncı vites basmışın ;) olmadı sen 3 de 2 kişi UE 2 de tek kişi basar ozaman neler olur valla ben de tahmin edemiyom zaten video 5 saniye bişy topspedlere kadar zaten video yok o yüzden sende müsait olduğun bi akşam bizi kırmassın bi deneme yapılır herkezin kafasındaki soru işareti kalkar ;)

Ali baydın artık...
İşine gelen yere inanıyosun işine gelmeyen yere inanmıyosun..
Ben BA 3.te bastı demişim buna inanmışsın.. Enese Kaan 3 te bastı dedi yazıyosun..AYNI BEN bende 3.viteste bastım diyince niye İnanmıyorsun?Yada Enes ben ikide basmış olabilirm diyince?İşine Gelmiyorda ondan...
Kafandada seneryoyu kurmuşsun hemen BA 2 kişi 3.viteste basıcak ue Tek kişi sökük 2.viteste fantezilere ba la..
Videolardan hesap yapan Ali bana Bi ANLATSANA madem BA 3.viteste ben 2.viteste basmışım nasıl oluyorda BA Vites Değiştirdikten Daha sonra Vites Değiştiriyorum? Bunu Anlatta aydınlanalım çok biliyosun Ya..
1 Vites Alttan basan araba nasıl oluyorda diğer araba vites değiştirdikten sonra vites değiştiriyor? daha önce değiştirmesi gerekirken..açıklada öğrenelim..

Artı olarak madem BA 3.viteste bastığına hemfikirsin BA sestende belli olduğu üzere vtec açık basıyor yani 100 üstü ben nasıl olurda 2.viteste basıp daha geç vites atmış olabilirim 2.viteste 150 mi görüyor bu araba? ahahah biraz mantıklı düşün..
5 saniye video dedğin 3 te basmışsa eğer sonra iki vites değiştirmiş 5 e atıp biraz gitmiş bırakmış yani hız 200 civarı öyleyse... google amcadan izlemişsindir gerçi söylememe gerek yok..

videoda burda bikaç kere daha izle...

Jet 106 GTI VS BA Civic Type R,E46 M3 SMG,Carrera 4S - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=ZmQbEeCGcLI)

orcunnn
05-04-2012, 18:26
Satılık konusu yazılanların yeri değildi..Konuşucağımızı bu konuda konuşalım.Ali yazdığım mesajı buraya yapıştırıyorum gör diye diğer konu temizlendi..

Ali baydın artık...
İşine gelen yere inanıyosun işine gelmeyen yere inanmıyosun..
Ben BA 3.te bastı demişim buna inanmışsın.. Enese Kaan 3 te bastı dedi yazıyosun..AYNI BEN bende 3.viteste bastım diyince niye İnanmıyorsun?Yada Enes ben ikide basmış olabilirm diyince?İşine Gelmiyorda ondan...
Kafandada seneryoyu kurmuşsun hemen BA 2 kişi 3.viteste basıcak ue Tek kişi sökük 2.viteste fantezilere ba la..
Videolardan hesap yapan Ali bana Bi ANLATSANA madem BA 3.viteste ben 2.viteste basmışım nasıl oluyorda BA Vites Değiştirdikten Daha sonra Vites Değiştiriyorum? Bunu Anlatta aydınlanalım çok biliyosun Ya..
1 Vites Alttan basan araba nasıl oluyorda diğer araba vites değiştirdikten sonra vites değiştiriyor? daha önce değiştirmesi gerekirken..açıklada öğrenelim..

Artı olarak madem BA 3.viteste bastığına hemfikirsin BA sestende belli olduğu üzere vtec açık basıyor yani 100 üstü ben nasıl olurda 2.viteste basıp daha geç vites atmış olabilirim 2.viteste 150 mi görüyor bu araba? ahahah biraz mantıklı düşün..
5 saniye video dedğin 3 te basmışsa eğer sonra iki vites değiştirmiş 5 e atıp biraz gitmiş bırakmış yani hız 200 civarı öyleyse... google amcadan izlemişsindir gerçi söylememe gerek yok..

videoda burda bikaç kere daha izle...

Jet 106 GTI VS BA Civic Type R,E46 M3 SMG,Carrera 4S - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=ZmQbEeCGcLI)

kardeşim boşver kimseye bişey göstermenede yada böyle uzun uzun yazmaya gerekyok bence zaman zaman zaman

ali yanlış anlama ama kaanı yeni tanıyorum ama çok insan tanıdım kaanında belki hataları yönleri olmuştur yada olmamıştır önemli degil
ama kaanın bu tarz çakallıklara ihtiyacı yok bence artı keşke o akşam jet ile herkez deneseydi ben normalde çok hırslıydım ama kaan başarmıştı ve elini sıkmaktan başka bişeye gerek yoktu ... o yüzden bu muhabbet kapansın yeni işlere bakalım sonuçta herkez emek veriyor

Juggernaut
05-04-2012, 18:45
JapanTuner
Enesin 3.vites 140 gibi bitiyor sen yaklaşık o vites değiştirdikten iki saniye sonra vites değiştirmişsin ee arkadaş senin 2.viteste bastığını söylüyor demek senin araba 2.viteste 150 160 görüyor Maşallah.