Orijinalini görmek için tıklayınız : w201 hakında sorular ?????
slm arkadaşlar bir bmw hastası olarak son zaman larda mercedes 190 2.3 veya 2.6 larla ilgilenmeye başladım yakın zaman da almayı düşünüyorum ama kararsızım
10 bin tl ile 13 bin tl arasında bmw 320 - 323- 325- almak mı mantıklı yoksa 190 2.3 - 2.6 mı
190 2.3 - 2.6 kullanan veya bilen arkadaşlas varsa bunların tum motorları coswortmu ve hepsinde kilitli diferansiyel varmıdır
eğer yoksa kilitli diferansiyel ve getrag şanzuman buluna bilirmi bulunursa nekadar paralar harcanır
sorular biraz fazla oldu galıba :)
mehmetRS
25-03-2012, 12:02
bütün 2.3 yada 2.6 lar cosworth değil ve hepsinde getrag şanzıman yok aynı zamanda hepsininde diferansiyelleri kitiltli değildir. Sizin aradığınız model 2.3 16V cosworth modelidir. Halk tarafından amg diye anılan model. 2.5 leri felan var onların birde sanırım. Benim daha önce 2.3 16V cosworthum vardı, tamam güclü araba v.s. ama ne bileyim tercih meselesi, yakıt sistemi felan ayarı bi kaçırdımmı düzeni tutturulmakta zorlanılan ke-jetronic diye anılan bir sistem. Süspansiyon sistemi normal araclara göre farklıdır, yağ basınc olayını motor tarafından alıyor v.s. v.s. şanzıman terstir, getrag ters 1 şanzıman, yani tek özelliği budur, sağlam olmasıdır, piyasada anlatılan 80 le giderken geriye takınca gidilebiliyor lafına aldanmayın, öyle birşeyide satın almadıgınız bir arabada denemeyin aksi taktirde o arabayı satın almak zorunda kalabilirsiniz. Sakat iştir. Yerinizde olsam satın almazdım o arabayı:) Tabi bir garajınız haftasonu ugrasacam diye özel olarak ayırdıgınız vaktiniz ve maddi imkanlarınız yoksa..
cok fazla ayıracak zaman ve imkan yokanlaşılan bi coswort kullanıcı olarak almayın dıyorsanız e30 aramaya devam :)