Orijinalini görmek için tıklayınız : yay ısıtma press hakkında
ogunozcan
25-03-2012, 21:55
bu yayları ısıtma olayı yayları aractan sokupmu yapılır yoksa arac uzerınde de yapılıyormu.su anda spor yaylar var ama sok tak yapmadan 3 5 cm daha basılırmı?
Skyhawk34
25-03-2012, 21:58
bilmiyorum bu kacıncı konu ama
benım fıkrımce bunların hiçbiri sağlıgınızdan onemlı olamaz parası neyse verilir yay alınır
ogunozcan
25-03-2012, 22:00
ben su anda yay kullanıyorum zaten ısıtma ve press ısıne de karsıyım tek merak ettıgım sey yaptıran bılen varmı ARAÇ ÜZERİNDE ISITMA yapılıyormu?
Skyhawk34
25-03-2012, 22:01
araç üzerinde yapılabileceğini hiç sanmıyorum gordugum kadarıyla (şahinde) arabayı lifte kaldrıp yayları almıslardı
2 saat sonra geldiğimizde indiriyorlardı asagı presletmişler
BORA BOSTANCI
25-03-2012, 22:01
Sökülerek Yapılıyor
erkin006
25-03-2012, 22:02
sen bi izmit yap kanka en temizi:D
sök tak yapmadan dusurmek istiosan egsozcuya git eline metreyi al tut jantla camurluk arasına arkadan ıstmaya baslasın istedğn kdar dustuğu zman hop de tmam:) ama takoz gibi olur ve allah korusun kırılır:) nam'da kesmeden pres var sanıosam yapanlar memnundu:)
Corsaların, Grande Puntoların coilleri zaten çok ucuz.
Bence yaylarını sat, üstüne 3 5 koyup coilover al...
500 liralara FK, JOM, TA falan çok kişi aldı.
ogunozcan
25-03-2012, 22:06
sen bi izmit yap kanka en temizi:D
kanka darlandım bı yapalım bısıler arasıtr ya.olmadı coıl alalım gıtsın.
sök tak yapmadan dusurmek istiosan egsozcuya git eline metreyi al tut jantla camurluk arasına arkadan ıstmaya baslasın istedğn kdar dustuğu zman hop de tmam:) ama takoz gibi olur ve allah korusun kırılır:) nam'da kesmeden pres var sanıosam yapanlar memnundu:)
nam a bı gıdıcem konsucam yapan cok kısı var hıc bı sıkıntı yasamayan benım yaylar zaten 60 lık ben ustune ole 50mm daha ısıtma ıstemıyorum az bısıler daha bassam yeter .
ogunozcan
25-03-2012, 22:07
Corsaların, Grande Puntoların coilleri zaten çok ucuz.
Bence yaylarını sat, üstüne 3 5 koyup coilover al...
500 liralara FK, JOM, TA falan çok kişi aldı.
abı bu ısı en ıyı sen bılırsın dıcektım yazmıssın ya.D: bende bı bakıyım kafama yatmadı mecbur ole yapıcam artık.
arac corsa glba bnde 6lık apex kullanıodum.amortisörcude milini dibine kadar kestirdim %50 sertlikle sıfır sekme elde ettim:) ztn amortisörcune sölersn su kadar istiorm die oda okadar keser okdar basar belki istedğinden 1 cm dusuk olur :)
Skyhawk34
25-03-2012, 22:11
emin ol en iyisini yaparsın arabaya binen herkes için
tampon mampon neysede bu yürüyen takım sakat iş
ogunozcan
25-03-2012, 22:15
arac corsa glba bnde 6lık apex kullanıodum.amortisörcude milini dibine kadar kestirdim %50 sertlikle sıfır sekme elde ettim:) ztn amortisörcune sölersn su kadar istiorm die oda okadar keser okdar basar belki istedğinden 1 cm dusuk olur :)
milini demek ne demek anlamadım amortısorle ılgılı bısımı?
Bende Apex 3,5 luk var Preslenmiş NAM'da sanırım, pek fazla sekme yok rahatsızlık felan
Şeref abinin dediği gibi millerden kısaltılarak sekme varsa azaltıla biliniyor. Honda city'de 3-4 ay kullandım kış nedeniyle çıkarmıştım yeniden takmayı düşünüyorum bi sorun çıkmadı :)
ogunozcan
25-03-2012, 22:29
walla bakalım bı konsuyum tsk ederım bılgıler ıcın bu araca sıfır coıl satan olursahbrım olsun alıcam
Ogün sen yapma bari yaa,,,şu konuları her gördüğümde yıl olmuş bilmem kaç hala mı diyorum içimden,,,eskiden olsa hadi bunlara mecbur yönelme olabiliyordu neden çünkü aracına göre yay bile bulmak için kırk takla atıyodun,,, şuan coiller yaylar spor amartisör kitleri herşey el altında ve karşına birçok firma birçok ürün çıkabiliyo,,,,presletme kestirme ısıtma nedir yaa akıl mantık dışı işler hepsi ,,,kendini düşünmeyen başkasına sebep olcağını düşünsün bari .........
otomania
26-03-2012, 00:12
sökülerek yapılıyor sökülmeden mmkün değil.
Burak SARIKAYA
26-03-2012, 02:16
Sökerekte sökülmedende yapılır.Araçtan araca değişir araç sökmeden ısıtmaya müsaitse olabiliyor.
bilmiyorum bu kacıncı konu ama
benım fıkrımce bunların hiçbiri sağlıgınızdan onemlı olamaz parası neyse verilir yay alınır
:icon_tup:
bLackModeL
26-03-2012, 08:15
ısıtma uzerınde oluyoo zaten yoksa o yayı ısıtrak nasıl dusurecek yada sokulerekte olur tornacıdakı pres manınasında ıstıltıktan sonra preslersın .. 2 sekıldede olur