Orijinalini görmek için tıklayınız : 1 Dakikada Çizik Onarımı
Firat.M3
26-03-2012, 06:16
Youtube'da gezinirken denk geldim. İyiden merak saldım bu işlere.. Araç rengini çizik bölgeye uygulamadan önce siyah boya uygulanıyor. çizik siyahla doluyor, üstü araç rengi oluyor.
dVkJT_hL6Zs
life is life
26-03-2012, 08:45
değişik bir çalışma olmuş :)
aliburma
26-03-2012, 09:19
Alah Allaaaaahh, iyi olmuş. aklımızda bulunsun...
Çizerken içim gitti valla, sonuç başarılı oldu ama. Aklımızda olsun
alfonso4474
26-03-2012, 12:56
daha önce izledim bunu kullandığı ne acaba bnmde sinir olduğum bagajımda çizik var denerdik
vıdeodakı urunler nedır ve hıc netlık yok bana pek ınandırıcı gelmedı acıkcası
malzeme nedir açıklıyıcı olmuyor yabancı dilde yok :(
kullanılan malzemelerı bilen varmı?
Gözümle görmeden inanmam:)
Hurda panelde denemeden yapmamak lazım :)
kalıcı sonuç vermiyor,1ay sonra cizikler cıktı ortaya artı olarakta uygulama yapılan bölge matlaştı tavsiye etmem. bir ara gösteririm mondeo savaştan cıkmış gibi kaput komple boya istiyor. ingiltereden kendim almıştım 30sterlin fiyatı vardı.
yok oyle bı dunya bı sure sonra eskı halını alır ( cok kısa bı sure sonra ) bı kere ustune surdugu boya kuruyunca matlasacak cunku metalık boya o renk ve metalık boya bu şekılde uygulandıgında ıcındekı metallerı dıbe coker ve ıyıce renk koyulaşır alakasız bı renk olur hıkaye yanı bunlar
Tholl-ga
26-03-2012, 19:08
dr colorchip i öneririm
Dr.ColorChip Custom Automotive Touch-Up Paint Kit - Dr. ColorChip: Automotive Paint Chip Repair Systems (http://www.drcolorchip.com/)
Blackbird
26-03-2012, 19:46
Yalan dolan işler, ilk başta kaportaya sürttüğü tuğla kırmızı renk veren bir tuğla yani derin kaportaya inen bir çizik yok boya üzerinde tuğlanın parçaları var oda herhangi bir pasta ile çıkar.
Rötuş boyası sadece çizik içine uygulanması lazım ve tamamen kurumadan ellenmez ve kuruduktan sonrada yün padle polisaj yapılmaz yün padin kılları rütüşu söker.
imprezaWRC
28-03-2012, 14:03
dr colorchip i öneririm
Dr.ColorChip Custom Automotive Touch-Up Paint Kit - Dr. ColorChip: Automotive Paint Chip Repair Systems (http://www.drcolorchip.com/)
Aracın renginin herfilerin sayfasındaki renklerle birebir uyması lazım. Misal benim outback'in rengi Forester'da geçiyor, ne olacak dedim, bir ton koyu çıktı.
Dou'nun impreza için almıştım, çok güzel işe yaramıştı.
Diyeceğim şudur, ne yazık ki her marka/modelin rengi orada yok. Birde dünya para be, hap kadar iki şişe geliyor bir tomar para bayılıyorsun.
Sanayide 5 TL'ye rötüş boyası hazırlıyorlar. Çizik çok derin değilse yapıştır boyayı gitsin. Çizik derinsede elin zımparaya yatkınsa boya iyice kuruyunca yap zımpara-pastayı bitti gitti.
Promaster'ı bende vaktiyle çok araştırdım, bencede kalıcılığı olan bir olay değil. Ama illede denemek isteyen verir siparişini alır dener.