Orijinalini görmek için tıklayınız : Hatırlayalım dedim :) ''AĞAOĞLU''
4HkVd8KpD1Q&feature=related
Bu da almaya çalıştığı plaka :D
tq1R4ZMi4_I&feature=related
Huzur :)
NFy53QmmoMQ&feature=related
QXiRzEeQZmg&feature=related
SULTANOGLU
26-03-2012, 09:30
drophead coupe nekadar büyük arabaymış ya oha yanında duruyorlar ama araba öyle böyle değil :D
memlekete gelmiş en görgüsüz amcalardan malesef...ha çok iyi işadamı o ayrı....
Kesinlikle başarılı bir iş adamı arabalara da çok düşkün fakat 3.videoda ki para çıkarma olayı :beuj:
o videodaki para çıkarma olayı makarasına yapılmış bunu anlamak için çok zeki olmak gerekmiyor. kimse cebinde balyayla parayla gezmez kredi kartı diye birşey var.
ilkercom
26-03-2012, 09:44
Görgüsüz ve iktidarın yancısı. 15 sene önce neredeydi bu amcalar. şimdi nereye koşuyorlar. 30 sene önce yaptığım binalar çürüktü diyor kimse gel ifade ver diyemiyor.
o videodaki para çıkarma olayı makarasına yapılmış bunu anlamak için çok zeki olmak gerekmiyor. kimse cebinde balyayla parayla gezmez kredi kartı diye birşey var.
Abi inan öyle kredi kartı kullamayan sırf nakit para taşıyan adamlar var.
Milyonluk bir iş adamının makara için canlı yayında bir tomar para çıkaracağını zannetmiyorum.Eskilerin bir tabiri vardır para oro..ya gösterilir derler. ;)
Kesinlikle başarılı bir iş adamı arabalara da çok düşkün fakat 3.videoda ki para çıkarma olayı :beuj:
ben sahsen kesinlikle utanırdım hem o kdr parayi masaya cıkarmaya hemde resmen masaya attı ilk seferinde ayıp denen bisi var :icon13:
plakasını vermeyen suzuki sahibine helal olsun. kimbilir ne teklifleri geri çevirdi.
ben sahsen kesinlikle utanırdım hem o kdr parayi masaya cıkarmaya hemde resmen masaya attı ilk seferinde ayıp denen bisi var :icon13:
kesinlikle :icon_tup:
Şimdi bu konunun amacı ne ?
Şimdi bu konunun amacı ne ?
Paylaşılan videoların çoğunun amacı yok bu videonun özel bir amacının olmadığı gibi bir amaç için izlediysen boşa zaman harcamışsın ;)
Paylaşılan videoların çoğunun amacı yok bu videonun özel bir amacının olmadığı gibi bir amaç için izlediysen boşa zaman harcamışsın ;)
Paylaşılan videoların çoğunun amacı var en azından arabalarla ilgili oluyor , Ali Ağaoğlu'nun ya da bir başkasının malı mülkü TechTurkey'i niye ilgilendirsin...
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
adamm kingg de :) para çıkarma olayı biraz skıntı ??
Paylaşılan videoların çoğunun amacı var en azından arabalarla ilgili oluyor , Ali Ağaoğlu'nun ya da bir başkasının malı mülkü TechTurkey'i niye ilgilendirsin...
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Elalemin garaji paylasiliyor ozaman o videolarda amacsiz ;)
Tesekkurler paylasim icin ne sartlar da yasadigimizi gormemizi sagladi.
Elalemin garaji paylasiliyor ozaman o videolarda amacsiz ;)
Tesekkurler paylasim icin ne sartlar da yasadigimizi gormemizi sagladi.
Rica ederim kanka en azından birşeyler çıkarılabiliyormuş konudan :)
Tamam o zaman ben yanlış açıdan bakmışım demek ki... Kusura bakmayın...
Ne şartlarda yaşadığınızı görmek için Ağaoğlu'na değil forumda açılan onlarca yardım konusu vardı onlara bakın. ;) ;) ;)
bencede gereksiz bir konu.koyun off topic e gitsin adamın parası var yiyor işte.
ne şartlarda yaşadığınızın farkına bu video ile mi varıyorsunuz :)
edit:anıl abi de yazmış zaten.ne şartlarda yaşadığımızı görmek için daha yerinde konular var forumda.
Tamam o zaman ben yanlış açıdan bakmışım demek ki... Kusura bakmayın...
Ne şartlarda yaşadığınızı görmek için Ağaoğlu'na değil forumda açılan onlarca yardım konusu vardı onlara bakın. ;) ;) ;)
tamam kardeşim onlara da bakarız ek olarak anti parantez belirtiyorum (videodan Ağaoğlundan ziyade araçları değerlendirerekte keyif alabilirsin bu videonun amacı ne tarzında yorum yapıp insanları bozmaya çalışmak yerine paylaşım için teşekkür etmek bence daha yapıcı olurdu ama senin adına onuda ben yapayım yorumun için teşekkür ederim)
bartubasot
26-03-2012, 10:55
Adam paylaşımlmış işte otomobil forumu videodada otomobil ile ilgili.forumda gereksiz gerginlik :icon_wack
Mehmet Gazihan
26-03-2012, 11:14
bu adam değil 15 sene 20-25 sene önce de site yapıyordu.. Bi anda parlamadı..
Milletvekilliğinden sonra devamlı yükseldi yıldızı..
Hayatı gösteriş üzerine kurulu , herşeyi beklerim bu heriften..
Geçen haftalarda Genç Bakış programındaydı.Öğrencinin biri dedi ki Ali bey katıldığınız her program da cebinizdeki parayı gösteriyorsunuz şuan ne kadar var üstünüzde diye bir soru sordu.
Bir deste 100lük doları ceketinin cebinden çıkardı sırıttı koydu cebine.Sonra Türk Lirası yok mu falan dedi sunucu o da burada dedi diğer cebini göstererek.
Bence makara falan değil.
Adam göstererek yaşıyor.
Ha bizi ne ilgilendirir gram ilgilendirmez..
aliburma
26-03-2012, 12:40
Geçen haftalarda Genç Bakış programındaydı.Öğrencinin biri dedi ki Ali bey katıldığınız her program da cebinizdeki parayı gösteriyorsunuz şuan ne kadar var üstünüzde diye bir soru sordu.
Bir deste 100lük doları ceketinin cebinden çıkardı sırıttı koydu cebine.Sonra Türk Lirası yok mu falan dedi sunucu o da burada dedi diğer cebini göstererek.
Adam göstererek yaşıyor.
yiğidin malı meydandadır spec....:hahaha:
Adam göstererek yaşıyor.
:icon_tup: kesinlikle katılıyorum arabaları konuşalım bence fenalar fenaaa :D
ecz_murat
26-03-2012, 13:28
paraları çıkarması biraz görgüsüzlük olarak dikkat çeksede,biraz rahat ve samimi olarak da değerlendirilebilir..birde karadenizliler gösterişi hava atmayı sever
bu kadar büyütmeyin bizde çok çalişip alabiliriz bunları :D
yasından basından utanmıyor görgüsüz herifi hiç sevmiyorum
by serçe
26-03-2012, 14:32
ece gürselin ağaoğluna sallaması Hayrettin 17 Eylül 2011 - 1. Kisim [dizikanal.com] - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=_h0GiGcJur0) 10:18 de başlıyor
ece gürselin ağaoğluna sallaması Hayrettin 17 Eylül 2011 - 1. Kisim [dizikanal.com] - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=_h0GiGcJur0) 10:18 de başlıyor
ooff camii mi yaptırmış diyo helal olsun kadına kapak buna denir! ali amca helikopter ne yakıyo abi bizde mi alsak en kötü tüp takarız
erayakar
26-03-2012, 15:02
Zenginin malı fakirin fakirin çenesini yorar..ru site magazin sitesi değil..bizene adamın parasından .malından ..
meLaNchoLic
26-03-2012, 15:40
hayrettinde pizzacıyı çekmiş ya ahaha ne güldüm ya :D
63owen63
26-03-2012, 16:24
Görgüsüzlügün daniskası ama,mal adamın para adamın, yapcak bir şey yok:)
Bi s2000 alamamış :)
Sabahtan beri bu yorum ne zaman yapılmış diye bekledim :)
Bi vtec, bi supra, bir r34, 6 tme ,vs:p yoksa garajında ben o garaja garaj demem :P
Bende type-R yazcaktım yada ağaoğlundan temiz vti felan ama olmadı :D :D :D
meLaNchoLic
26-03-2012, 16:30
onunki garaj değil zaten bildiğin galeri :D
garaj dediğin evinin altında kapalı yerde falan olur :D adam şirketin önüne dizmiş arabaları ağaoğlu galeri :D
JosephuS
26-03-2012, 16:49
Adam teslayı bağışladı diye 3 gün haberlerde demeç verdi şöyle yaptım böyle yaptım die.. neyse ya..
o Para bende olsa ben daha görgüsüz olurdum...
ahmet3425
26-03-2012, 16:56
;5714699']Abi inan öyle kredi kartı kullamayan sırf nakit para taşıyan adamlar var.
audi R8 le kaza yapmıs.
Kaza sırasında alkol testine tabi tutulan Balotelli'de alkole rastlanmadı. Fakat yapılan üst aramasında İtalyan futbolcunun arka cebinden 5 bin sterlin nakit para çıktı. Polis bu kadar büyük bir meblağın üzerinde ne aradığını sorması üzerine genç futbolcu cevabı yapıştırdı: "Çünkü ben zenginim." :)
dünyanın her yerinde bu tip insanlar var yapacak bisey yok.
bizimde cepte 300 tl olunca içimize polat alemdar kaçıyor....
ygtkrmdnz
26-03-2012, 17:12
Hehehehehe
;5714699']Abi inan öyle kredi kartı kullamayan sırf nakit para taşıyan adamlar var.
nakit taşıyan ada var tabi ama ceket cebinden çıkardığı banka rulosuna sarılmış deste resmen planlı yapılmış bişey belli. O kadar da değil :)
Milyonluk bir iş adamının makara için canlı yayında bir tomar para çıkaracağını zannetmiyorum.Eskilerin bir tabiri vardır para oro..ya gösterilir derler. ;)
Masaya koymasa o parayı kimse bilmiyor sanki adamın *** gibi parası olduğunu :)
Adam göstererek yaşıyor.
e tamam işte olay showa dönmüş tamamen :)
Son cümleye tamamen katılmakla beraber herkese selamlar saygılar hoşcakalın :) Çenem yoruldu :D
doncarlo
26-03-2012, 17:23
Zenginin parası züğürdün çenesini yorarmış isterse bütün servetini döksün masaya kime ney ? istediği kadar yapsın şovunu..
ahada benim cebimde bu gunitibari ile 5.000.000 kron var zenginim bende ev alacam araba alicam kredi cektim odiycem :))) bu yorumlara istinaden evi alana kadar her cebimde bi banknot tasiorum...... benide konusun balyali balyali geziyorum. kahve alirken butun banknotu cikartim otrasindan bi tane cekicem ole alicam. :D:D
Ali Ağaoğlu kredi zengini desem .. YAni aslında kullandığı krediler arabalarının bedellerinin yanında apartman boyunda :) yani çok başarılı değil öyle görünüyor, hükümetle arasını iyi tutuyor .. Hızlı yükselişler.. 10 sene önce kendisini tanıyan var mıydı yada 5 diyelim ?
Neyse :rolleyes:
ALPER-VNS
26-03-2012, 18:03
ben bu videoyu gören ali ağaoğlu olsam neler neler :rolleyes:
Ali Ağaoğlu kredi zengini desem .. YAni aslında kullandığı krediler arabalarının bedellerinin yanında apartman boyunda :) yani çok başarılı değil öyle görünüyor, hükümetle arasını iyi tutuyor .. Hızlı yükselişler.. 10 sene önce kendisini tanıyan var mıydı yada 5 diyelim ?
Neyse :rolleyes:
katılıyorum:icon_tup:
Musti PoweR
27-03-2012, 12:53
bizimde cepte 300 tl olunca içimize polat alemdar kaçıyor....
imza yaparım :D