Orijinalini görmek için tıklayınız : Onerılerınızı beklıyorum
EMRCORSA
26-03-2012, 13:00
ARKADASLAR 2008 CORSA SPORT ARACIM VAR KIRMIZI UFAK TEFEK DEGISIKLER YAPMAK ISTIYORUM VE ONERILERINIZI BEKLIYORUM..
ŞUAN ARACA UYGULANMAKTA OLAN ISLEMLER
HKS TURBO TIMER
5-4 H&R YAY TAKIMI
ARAC ICI PIANO BLACK
ON TAMPON IZGARA VE SIS FARLARI AYNALAR PIANO BLACK
MONZA 8000K XENON FAR SİS
DOUBLE TEYP + MONITOR BASLIKLARI
OPC YAN MARSPIYEL
OPC SPOILER
CAM FILMI
SPRINT BOOSTER
CHIP TUNING ve BOX ARASINDA KARARSIZIM ONERILERINIZE GORE UYGULAMAYI YAPTIRICAM.
JANTLAR SIMDILIK ORJINAL KALICAK
EKSTRA OLARAK TAVSIYELERINIZ NELERDIR SIMDIDEN TSK EDERIM..
ulasstoprak
26-03-2012, 13:11
Irmscher body kit yap.. :D
EMRCORSA
26-03-2012, 13:22
komık olan nedır arkadasım soyle bende guleyım ?
orkuteren
26-03-2012, 13:28
ulaşın yapısı öle gülümser hep ...
fatihtemizer
26-03-2012, 13:30
kardeşim ecu fast a git.orda yazılım yüklesinler..araç bambaşka olur.dahada birseye gerek yok..
Yapilcak herseyi yapmissn daha ne yapicksn :) ama en onemlisi bnce jant onu en sona atmissn :)
Bnm aracimin fotograflarina bakarsan fikir edinblrsn az cok
EMRCORSA
26-03-2012, 19:16
Senin jantlari gördüm güzel olmuş emegine saglık aklımda ama hep aynı olmasın die düşünüyorum sana haksızlık etmiyelim :) birde CHP işine box takiyorum eradda Opel odağın taktgi dışardan corsa için geliyormuş Maslak btg de aynı şeyi söyledi chiple verdigi deger ayniymis beğenmezsen geri verebilecem
Benik aracim orjinal zaten ben hicbirsey takmadim sadece spor yay taktim o kadar jantlar biraz fazla tuzlu ama bilemiycem :) Benim bnznli chip falan fayda etmiyor benimkine :)
12 tane gelmis benim aractan zamaninda jantindan tampon eklerine ic deri dosemesnden piano black kadar bende cila yapiyrm arada sadece :)
EMRCORSA
26-03-2012, 20:25
Bizde suan mr. Garagede cilaliyoruz Ramoyla
Bigun beraberde bir cila atariz :) size kolay gelsin o zamn
EMRCORSA
28-03-2012, 19:59
arkadaslar irmscher ön panjur nerden bulabılırım orjınal ama replıka degıl yardımcı olursanız sevınırım. bırde aracın on lıpını evo modelımı yoksa normal body kitlerin on ekınımı takmalıyım sızce
m. ali öz
28-03-2012, 20:47
arkadaslar irmscher ön panjur nerden bulabılırım orjınal ama replıka degıl yardımcı olursanız sevınırım. bırde aracın on lıpını evo modelımı yoksa normal body kitlerin on ekınımı takmalıyım sızce
normal body kit yap bence evo ekler yüksek kalıyor.
ek olarak farlara mercek uygulayabilirsin çok yakışıyor bende düşünüyorum.
arka tampona siyah irmscher difüzör düşünebilirsin.
çamurluk sinyallerine opc çerçeve de olabilir serviste 120 lira serviste çifti.