Orijinalini görmek için tıklayınız : "ccc_mk1" nickli REMZİ den alışveriş yapmayın dediler dediler inanmadık...
fasterhan
31-03-2012, 12:54
pis bir alışkanlık naletgelsin :hehe: kendi adıma özür dilerim :)
zaten başımıza ne geldiyse bu müzik sevdası yüzünden geldi başgaaaannn :D :D
zaten başımıza ne geldiyse bu müzik sevdası yüzünden geldi başgaaaannn :D :D
hakkaten moruk iyi kurtulduk bu işden darısı geride kalanlara :D
abi çok güzel diyorsunda; çok iyi niyetliymişsin be sende... Adamın takmadığı kişi yok; her sitede adı var. 1 tane Mk1 Golf yapmış; onuda nası yapmış Allah bilir. bide 18 20sinde bu velet daha
GörkemT.
31-03-2012, 23:41
eyvahhh eyvahhhh
ebesinin emme manifoldunu gördü bu arkadas :)
hahahah :D
Harbiden uzun zamandır helva yemıyodum simdiden gecmıs olsun..
yağli kazik spec bunun hakki :) anca akillanir :)
Arkadaş Güven, Özveri, ve Tecrübe sahibiymiş :D
Şaka bir yana Eray Abi'yi iyi anlıyorum. Bizimde Aksaray'da bir kırtasiyeci paramız vardı. Herif yan yattı, çamura battı vs. üstüne yattı paranın. Para büyük bir meblağ değildi, ancak insanın gururuna dokunuyor göz göre göre kandırılması.
Eray Abi, Ankara'dan sonra Aksaraya da geçmek ister misin? :D :D :D
konu ile ilgili bi gelişme warmı?
Eray Yümsel
07-04-2012, 23:20
konu ile ilgili çalışmalarımız devam etmekte inşallah en kısa sürede bol fotoraflı videolu ve dansöz kılıklı paylaşımlar yapıcaz saygılar hallederiz aş
M_PROJECT
07-04-2012, 23:21
niye gardas sen yapimci misin ? :D
Eray Yümsel
07-04-2012, 23:22
değilimde olcam inşallah mesleğe ilk atılım projesini remzi üzerinde çekicem :D
Konuk oyuncu olmak isterim ben bagdatliyim cunku :) hani bi tarafi acikta kalanin....
GokhanRS
08-04-2012, 01:42
filmin adı grup indirimi olursa ayrı bir güzelliği olur.
meLaNchoLic
08-04-2012, 06:45
ata demirer çaycı remzi süper izleyin !!! - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=VuSZ1-Dr9FA)
Eray Yümsel
08-04-2012, 10:22
ahah angara sanayide takılanların çogu film çekimlerine şahit olcak çünkü başrol oyuncusunu dansöz kıyafeti giydirip gezdirmeyi düşünüyoruz
Skyhawk34
08-04-2012, 10:29
ahah angara sanayide takılanların çogu film çekimlerine şahit olcak çünkü başrol oyuncusunu dansöz kıyafeti giydirip gezdirmeyi düşünüyoruz
Olay tamamen bu video üzerine yoğunlaştı o zman abi :D
NWU7xhin6vg
mavi don un var mı? - YouTube (http://youtu.be/GQ-JXADA3Ss)
gokcell13
08-04-2012, 23:49
Video ya yıkılkdık suan saol arkadasım gece gece guldurdun bizi :)
m. ali öz
09-04-2012, 03:14
Eray Yümsel konu izleyiciye açıksa Ankara öncesi bi pm bekliyoruz :) atlayıp gelicez.
Türk Silahlı Kuvvetleri Eray Yümsel'i destekliyor.
abi heLaL oLsun !! böyLe adamLara şart
tursurayn
09-04-2012, 09:26
Konuyu şimdi gördüm abi aynı şekilde buna benzer olaylarla bende karşılaştım insanın sabrına taşırmaya başlıyorlar arkadaşlık tan istifa edip insanların iyi niyetlerini kötüye kullanan çok kişi vaar :)
hddsheriff
11-05-2012, 00:12
fragmanı çıkmadımı filmin ?
Eray Yümsel
14-05-2012, 16:14
hazırlıklarımız devam ediyo ilk angaraya gittiğimde çekimler başlicak :D
kanka bi teaser yokmu?
:D:D:D
konya draglarına eray ve ***** vatandaş giderse şenliğin bini bi para olur , videoo isterüük :D
Eray Yümsel
14-05-2012, 21:20
yalan oldu bu konuda:D
ibo sanada bi konulu çekek istiyosan :D
Seviyesizlik ne gerek varkı ne diyelim
nemonomani
14-05-2012, 23:12
abi be bu herif harbiden karaktersizmiş tabi atalarımız ne demiş sulh ile uslanmayanı etmeli tekdir tekdir ile uslanmayanın hakkı kötekdir
yalan oldu bu konuda:D
İleride efsane olmasın da :D ne olacağı belli olmaz :D
abi valla benim seninle çok alışverişim oldu ve senin gibi birine yapılmaz be geçmiş olsun abi
ne oldu durum ? film ne zaman vizyonda ? :D
Skyhawk34
15-05-2012, 06:45
Buralar Eskiden Dutluktu
yerinizi ayırın arsanızı ayırın buralar çok değerleneceg :D :D
ibo sanada bi konulu çekek istiyosan :D
Ya Eray birak simdi affettin cocugu deemi :D o koca bedeninin icerisinde yumusacik merhamet dolu bir kalp oldugunu biliyorduk :D
berkayGLRN
15-05-2012, 08:40
Eray abi beykozdami cekiceksin bu konulu filmi acaba :D
thedevil
15-05-2012, 09:40
konu 26.03.2012 de açılmış şuan tarih 15.05.2012 olduğuna göre bugün itibariyle tamı tamına 50 gün olmuş........Remzi bu saatten sonra rahat ol sıkıntı olmaz hatta siteden seni tanımayan 1-2 kişiyede satış yapabilirsin...... tanıyana bile olabilir :D ..........
Eray Yümsel
15-05-2012, 11:04
Ya Eray birak simdi affettin cocugu deemi :D o koca bedeninin icerisinde yumusacik merhamet dolu bir kalp oldugunu biliyorduk :D
abi para gönderse binevze yumuşardımda hiç tık yok o yüzden kaldırmış sem sert bekliyorum sabırsızlıkla :D sıkıntı yok yani :icon_tup:
bizde bekliyoruz gelişmeleri:D
bozdemir
15-05-2012, 16:33
Dostum, MK1'in izine ulaşınca haberimiz olsun. :D
http://img35.imageshack.us/img35/4503/adresvergelelim192338.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/35/adresvergelelim192338.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
SekoLive
24-05-2012, 21:28
beyler adamın bugun d.günü kutlamalıyız.
gelişmeler varmı yoksa bu olay kapandımı?
hahahah serkan abi bu konu başlığı doğum günü için uygun :D
Murat Süslü
19-06-2012, 12:07
yanlış adama çatmış :)
Eray Yümsel
19-06-2012, 21:59
geçen habersiz görüşüyoduk tam o sırada arkadaşın biri belirtti babasının yenı vefaat ettiğini bişey diyemedim biraz daha toplasın kafasını ozaman görüşcem onla ben bizde insanız :)
tdipower
19-06-2012, 21:59
adamın dibi yaa :D
Low-Rider
19-06-2012, 22:01
gelişmeler varmı yoksa bu olay kapandımı?
bizde bekliyoruz gelişmeleri:D
konu ile ilgili bi gelişme warmı?
:hehe::hehe:
ne meraklı adamsın:D
ahahahaha bbu merak niye ya :D
eray emmi gene kıyamadı uçtu paralar :D
geçen habersiz görüşüyoduk tam o sırada arkadaşın biri belirtti babasının yenı vefaat ettiğini bişey diyemedim biraz daha toplasın kafasını ozaman görüşcem onla ben bizde insanız :)
adam saf beyler:D
tdipower
19-06-2012, 22:09
1 misafir konuyu okuyor kim acaba :D
:hehe::hehe:
ne meraklı adamsın:D
Kanka ardanın başına meraktan deil diğer şıktan gelicek eminim
Low-Rider
19-06-2012, 22:14
Kanka ardanın başına meraktan deil diğer şıktan gelicek eminim
meraklı böyle şeylere:D
Eray Yümsel
19-06-2012, 23:12
adam saf beyler:D
dua etsin o benı durdurana hatta şöle bişey diyim bu cocuk okadar okunmuş ki benı durduran cocuga bile takmışlığı var adam ona rağmen güzelce anlattı babasının vefaat ettiğini elleyemedim yani düşün kıyamadım :)
murat_ileri
19-06-2012, 23:15
remzinin gardaşıdır o kesin, eray başgan gene taklaya gelmiş olma nüfus müdürlüğünden sorgulat istersen :D
en güzelini yapmışssınız her ne kadar şerefsiz bir kişilik olsada şu durumda ayıptır günahtır
ne takıntılı adam yaw ordan ona sıçrıyo senin elinde kalıcak :D
ama eğer gerçekse durum yaptığın doğru olandır bu driftkingim :D
kıssadan hisse yaşanmış bir olay...
yaşım 15 falan...320i var ozamanlar gözlerim cavcaklı...gözlerime bakıcak bir delikanlı bulamıyorum...akşam peder gelince anahtarı alıp ortalığı toz duman ediyorum...bir gün yolda sıfır çizerken zamanın abilerinden biri koşarak yanıma geldi bağıra çağıra "napıyorsun lan!!!!" diyerek...o an ampul yandı ve dedim ki " abi annemle babam ayrılıcak çok canım sıkkın o yüzden yaptım..." " haaa tamam kardeş o zaman gel beraber sıfır çizelim" dedi...konu tatlıya bağlandı...
not1: " o akşam ebeveynlerimin keyfi gayet yerindeydi hatta bana kardeş yapmaya çalışmış bile olabilirler:D"
not2: arkadaşın babası hakkaten vefat ettiyse diyecek bir şey yok:)
not3: ama biraz duygusal gördüm seni atom karınca...
not4: yaşlanıyor musun eray?? bi yavaşladın sanki...
not5: bu konu tarihe gömülür arkadaş:)
30 sayfa yazı yazılmış açıkçası merak ediyorum:D
yaprak seven kelebek gibi yavaş yavaş ilerliyo konu ondan dahada heyecanlı bekliyorum ama
bu konununda sonu ya not5 gibi olacak yada ysk deki gibi herşey bir kurmacaydı denilicek denmesinden korkuyorum:D
Eray Yümsel
21-06-2012, 00:41
yaşım 15 falan...320i var ozamanlar gözlerim cavcaklı...gözlerime bakıcak bir delikanlı bulamıyorum...akşam peder gelince anahtarı alıp ortalığı toz duman ediyorum...bir gün yolda sıfır çizerken zamanın abilerinden biri koşarak yanıma geldi bağıra çağıra "napıyorsun lan!!!!" diyerek...o an ampul yandı ve dedim ki " abi annemle babam ayrılıcak çok canım sıkkın o yüzden yaptım..." " haaa tamam kardeş o zaman gel beraber sıfır çizelim" dedi...konu tatlıya bağlandı...
not1: " o akşam ebeveynlerimin keyfi gayet yerindeydi hatta bana kardeş yapmaya çalışmış bile olabilirler:D"
tatlıya bağlanan bişey yok kanka bizde söz ağızdan çıkar başka yerden değil ben söliyorum eğer gece beni engellemeselerdi benle birlikte şehir turuna cıkıcaktı o da allah rahmet eylesin insanlık hali dedik geçtik unutulsun biraz çünkü hala pişkin pişkin geziyo ortalıkta yapcak bişey yok :) yeri ve zamanını beklerim gerekeni yaparım hakkımızda hayırlısı amin ok bye
Fatih Vti
21-06-2012, 03:31
Usta haberlerini bekliyoruz, hakkını çok sağlam arıyosun taktir ettim :)
mmged_jan
21-06-2012, 10:20
diğer forumlar dan da şikayet var
''T'' << Böylede bi acaip oldu ama :D
Kenan Komutan gözlerinden öpeüyor... :icon_tup:
Eray abi sende iyi etmişsin salla. biraz gerçi bu haberde geç geldi bende mantara bağladı sandıydım. :D
ilkercom
21-06-2012, 14:50
Bu yazdıklarını facebook efsanesi yapmazsam ne olayım :D
Not : düşündüm drift king olayım. her türlü akarı var.