Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tenis ?

Burak K.
26-03-2012, 22:30
Ya ben şimdi tenis oynamaya başlamak istiyorum biraz göbeğim var gerçi ama olsun hobi için :D Ne malzeme gerekiyo bu tenis için,var mıdır aramızda oynayan ? Raket alıcam önerisi olan var mı çok aşırı iyi olmasına gerek yok çok kötü de olmasın elimde kalmasın raket,orta düzey bişey olsa yeterli sanırım.

Not : Konu başta gereksiz geldi bana,açtım ama hayırlısı. :D

1lker
26-03-2012, 22:33
Tenis Oynamaya Başlayın - UZMANTV (http://www.uzmantv.com/konu/tenis-oynamaya-baslayin)

TÜRKİYE NİN İLK ve TEK SANAL TENİS MAĞAZASI (http://www.propointsports.com/)

Burak K.
26-03-2012, 22:45
Tenis Oynamaya Başlayın - UZMANTV (http://www.uzmantv.com/konu/tenis-oynamaya-baslayin)

TÜRKİYE NİN İLK ve TEK SANAL TENİS MAĞAZASI (http://www.propointsports.com/)

Teşekkür ederim. :)

miniks
26-03-2012, 22:47
I like play tennis with my penis

1lker
26-03-2012, 22:49
Teşekkür ederim. :)

rica ederim kardeşim yararlı gibi geldi bana fazla incelemedim umarım işine yarar.

Burak K.
26-03-2012, 22:57
rica ederim kardeşim yararlı gibi geldi bana fazla incelemedim umarım işine yarar.

Yararlıda ben şimdi anlamadım haftada max 2-3 saat oynıcam ben bu oyunu. O ayakkabısını falan almadan oynanmıyo mu bu oyun acaba normal tigerlarla oynasam olmuyomu onu anlamadım :D

orhan_guney
26-03-2012, 22:58
. :hahaha:
I like play tennis with my penis

miniks
27-03-2012, 00:06
herkes oynamaktan vazgeçti tamam ben çekiliyorum :)

A.Cem
27-03-2012, 00:33
wilson un mavi bir modeli var tam ismini bilmiyorum onu bulursan tavsiye ederim hem amatör hem profesyoneller için uygun olur.

onursumer
27-03-2012, 01:17
çok anlamıyorum bende bir donem biraz oğrenmeye çalışmıştım

raket olarak çok ozelliği olmayan raket en iyisidir demişlerdi :D

gökan
27-03-2012, 01:36
dunlop var yada wilson ıp atla gobegın gıder:D

mechanic
27-03-2012, 07:10
göbek tenisle gitmez. karı kız peşine gidiyom desene tenise

Burak K.
27-03-2012, 08:52
wilson un mavi bir modeli var tam ismini bilmiyorum onu bulursan tavsiye ederim hem amatör hem profesyoneller için uygun olur.

Bende araştırdım biraz Wilsonun modelleri başlangıç için iyi olur diyolar.

çok anlamıyorum bende bir donem biraz oğrenmeye çalışmıştım

raket olarak çok ozelliği olmayan raket en iyisidir demişlerdi :D

Raketin ne kadar özelliği olabilir ki :D

dunlop var yada wilson ıp atla gobegın gıder:D

Wilson almayı düşünüyorum. Göbeği eritmek için gitmiyorum ya can sıkıntısı :D

göbek tenisle gitmez. karı kız peşine gidiyom desene tenise

mmm... :D

ykavcioglu
27-03-2012, 08:55
ben oynuyorum çok keyifli fakat çok zor, raket seçimini iyi yap.
güzel bir raket alıp devam et, benim gibi değişme sonradan seviye seviye, alışmak uzun süre alıyor:D:D

emresener
27-03-2012, 09:03
tenisin yaşı olmaz. önemli olan istemek.. benım peder 40ında başladı suan Turkiye veteran tenısınde baya iyi yerlerde 52yaşında suanda da :D
Hali hazırda kilo verdirmez belki ama formunuzu korur..

Kargo adresini alayım ben yollayayım bi raket ve top ;) ama ilk başta bi hocadan ders almak gerek düzenli olarak.. ayda 1 kere tenıs oynamak ile tenıs öğrenilmez ;) haftada en az 1-2saat ayırmanız gerekir.

nankördür yıllarca oyna sonra bırak sonra tekrar oynamaya calış neoluyor dersın :D

bursa konusunda bi bilgim yok ama istanbul içinde yardımcı olabilirim bu konuda.. bende partnerlik yaparım hocada tavsiye ederim fark etmez.

öğrenene kadar eziyet. öğrendikten sonra gayet zevklidir.

Burak K.
27-03-2012, 23:09
ben oynuyorum çok keyifli fakat çok zor, raket seçimini iyi yap.
güzel bir raket alıp devam et, benim gibi değişme sonradan seviye seviye, alışmak uzun süre alıyor:D:D

Raket seçimi neye göre yapacağız onu bulamadım. :/

tenisin yaşı olmaz. önemli olan istemek.. benım peder 40ında başladı suan Turkiye veteran tenısınde baya iyi yerlerde 52yaşında suanda da :D
Hali hazırda kilo verdirmez belki ama formunuzu korur..

Kargo adresini alayım ben yollayayım bi raket ve top ;) ama ilk başta bi hocadan ders almak gerek düzenli olarak.. ayda 1 kere tenıs oynamak ile tenıs öğrenilmez ;) haftada en az 1-2saat ayırmanız gerekir.

nankördür yıllarca oyna sonra bırak sonra tekrar oynamaya calış neoluyor dersın :D

bursa konusunda bi bilgim yok ama istanbul içinde yardımcı olabilirim bu konuda.. bende partnerlik yaparım hocada tavsiye ederim fark etmez.

öğrenene kadar eziyet. öğrendikten sonra gayet zevklidir.

Ben haftada bir pazar günleri 2-3 saat oynarım diye düşünüyorum. Bir tek pazar günleri gündüz boş olabiliyorum onuda bu şekilde değerlendirmek istiyorum. Oynamayı bilen bi kaç arkadaşım var,onlarla oynamaya başlamayı düşünüyorum baktım olmadı ders alırım ama gerçekten ilgimi çeken,yapmak istediğim bi spor.

emresener
28-03-2012, 08:16
Raket seçimi olarak Kafa denilen kısmın yanı tellı kısmın 100den aşağı olmamasına bakın ;) 100den aşağısını performans tenıscılere yonelıktir.. 100 kafa raket en ideali aslında..

Hafif olsun raketiniz.. kol'a hemen yuklenmemiş olur elbov denılen rahatsızlığa hemen yakalanmazsınız.... tel olarak hocanız olsa onun tavsiyesi ile gerdirirsiniz...

falan.. Wilson babolat iyidir. bu aralar head te baya geliştirip yenı raketler sunmaya başladı.

ilk önce 2el bi raketle başlarsanız bırakıcağınız zaman zararınız fazla olmaz..

Skyhawk34
28-03-2012, 08:26
ben 1 yıldır kafama estikçe rakaetle beraber sahaya gidiyorum bi torbada top var :D

wilsonun raketini getirmişlerdi bana yurtdısından normalde 120 liralık raketi yaklasık 40 liraya almısım yarı profesyonel mi ne oluyormus

wilsonun raketleri gayet iyi ama biraz tuzludur :D

Burak K.
28-03-2012, 22:21
Raket seçimi olarak Kafa denilen kısmın yanı tellı kısmın 100den aşağı olmamasına bakın ;) 100den aşağısını performans tenıscılere yonelıktir.. 100 kafa raket en ideali aslında..

Hafif olsun raketiniz.. kol'a hemen yuklenmemiş olur elbov denılen rahatsızlığa hemen yakalanmazsınız.... tel olarak hocanız olsa onun tavsiyesi ile gerdirirsiniz...

falan.. Wilson babolat iyidir. bu aralar head te baya geliştirip yenı raketler sunmaya başladı.

ilk önce 2el bi raketle başlarsanız bırakıcağınız zaman zararınız fazla olmaz..

Anladım. 2.el almak pek istemiyorum ya nasıl olduğu falan belli olmuyo ama tanıdık birisinden bulursam alırım tabi,teşekkür ederim bilgiler için telli kısma dikkat edicem. :)

ben 1 yıldır kafama estikçe rakaetle beraber sahaya gidiyorum bi torbada top var :D

wilsonun raketini getirmişlerdi bana yurtdısından normalde 120 liralık raketi yaklasık 40 liraya almısım yarı profesyonel mi ne oluyormus

wilsonun raketleri gayet iyi ama biraz tuzludur :D

Wilson almak istiyorum bende ama zamansızlıktan gidip bakamadım bile daha. :/

kv661
28-03-2012, 22:27
spor sağlığa zararlıdır arkadaşlar :)

Burak K.
28-03-2012, 22:32
spor sağlığa zararlıdır arkadaşlar :)

O niye abi :)

Burak K.
04-04-2012, 18:34
Aldım raket top falan pazar günü gidicem bakalım :D

sasuuke
04-04-2012, 19:30
hadi hayırlısı olsun :)
uzun aradan sonra başaladıgımda 1 hafta kol ağrısı çekmiştim fazla yuklenme :)

RsTeam
05-04-2012, 08:54
hertürlü öğretilir.. raket top temin edilir ..
:)

ykavcioglu
05-04-2012, 08:58
hertürlü öğretilir.. raket top temin edilir ..
:)

2.el güzel raket varmıı

RsTeam
05-04-2012, 09:11
var tabiki buluruz
bizim peder antrenörlük yapıyor bizde amatör olarak ilgileniyoruz
ben akşam sana dönerim özelden şuan işteyim

ykavcioglu
05-04-2012, 09:18
tamam üstad bekliyorum, benimki çok kötü:(

RsTeam
05-04-2012, 09:56
tmm bi bakalım ayarlarız akşama iyi bişi :)

Burak K.
05-04-2012, 11:03
Bana grip lazim ya aldim 1 tane ama yipranirmis o.

emresener
05-04-2012, 13:00
grip aslında her oyunda değişmesi gerekir ;) elin terlemesi ile zamanla özelliğini yitirir.. 3tanesi 10liramı neye satılıyor SPX magazalarında..

ayda bi değiştirsenızde olur.. uzun süre değiştirmesenizde olur :D çok profesyonel olmadıkça problem yok ;) ne zamanki raket elinizde döner o zaman değiştirirsiniz :D

Semii
05-04-2012, 13:31
konuyu penis die okudum iimi :o

bilalMW
05-04-2012, 13:38
zengin işi bir sipordur audinin bagajından yavaşça çıkar ki raketi ki belli olsun kuul havan. Hatta kızlar görene kadar çıkartma. :D Zaten mesaj alındıktan sonra karşıdan, tenis midir p...smidir ne istersen oynarsınız. :D
yine bir tüyo daha kaptınız benden hadi iyisiniz keratalar..

GC8 GT
05-04-2012, 13:43
macera aramaya gerek yok. halısaha iyidir

Burak K.
07-04-2012, 03:01
grip aslında her oyunda değişmesi gerekir ;) elin terlemesi ile zamanla özelliğini yitirir.. 3tanesi 10liramı neye satılıyor SPX magazalarında..

ayda bi değiştirsenızde olur.. uzun süre değiştirmesenizde olur :D çok profesyonel olmadıkça problem yok ;) ne zamanki raket elinizde döner o zaman değiştirirsiniz :D

Bakalım Pazar günü gidiyoruz arkadaşla,eğer her oyunda değiştirmem gerekirse alırım griplerden değiştirirm her hafta :)

konuyu penis die okudum iimi :o

Sıkıntı var biraz sanki :D

zengin işi bir sipordur audinin bagajından yavaşça çıkar ki raketi ki belli olsun kuul havan. Hatta kızlar görene kadar çıkartma. :D Zaten mesaj alındıktan sonra karşıdan, tenis midir p...smidir ne istersen oynarsınız. :D
yine bir tüyo daha kaptınız benden hadi iyisiniz keratalar..

O yönüde var tabi ama spor. :D

macera aramaya gerek yok. halısaha iyidir

Farklılık olsun. :) Bende halı sahayı sevmiyorum. :)